Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Rutina Brage i Bešiktaša

Vreme čitanja: 4min | uto. 29.12.20. | 06:15

Pogledajte ko vam je 28. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ - SIVAS (tip 1, kvota 2,12) - rezultat 3:0

Taman što je Sivas vezao tri uzastopne pobede u svim takmičenjima i razmahao se krilima, usledilo je bolno prizemljenje u Istanbulu. Tim Rize Čalimbaja je osokoljen dobrim rezultatima u prethodnih nedelju dana krenuo na gostovanje Bešiktašu, ali je tamo, u pretposlednjem meču 15. kola Superl ige pretrpeo najteži poraz u sezoni - 0:3 (0:1).

Opširnije OVDE.

AL AHLI KAIRO - AL ITIHAD (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 4:0

Rutinski je Al Ahli stigao do treće uzastopne pobede u prvenstvu. Već u 17. minutu je tim iz Kaira poveo preko Karabe i sa minimalnom prednošću otišao na pauzu. Drugi deo domaćin je otvorio idealno, golom već posle tri minuta igre, da bi u 60. otklonio svaku sumnju oko pitanja pobednika. U finišu meča Al Ahli je poboljšao gol-razliku, koja posle tri kola broji deset postignutih i jedan primljen gol.

HAPOEL T. A. - MAKABI T. A. (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:4

Susret gradskih rivala Hapoela i Makabija iz Tel Aviva čak ni formalno nije mogao da se nazove derbijem imajući u vidu vrlo lošu formu domaćina, a ulogu apsolutnog favorita šampion Izraela opravdao je u drugom poluvremenu upisavši novu pobedu (4:0).

Opširnije OVDE.

MC ALŽIR - CS SFAKSIN (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:0

Kapitalnu prednost u Tunis nosi ekipa MC Alžira. Domaćin je na svom terenu slavio 2:0 i tako nastavio seriju od osam mečeva bez poraza u svim takmičenjima, prekinuvši istovremeno niz Sfaksina od tri meča bez poraza. Pitanje pobednika rešeno je sredinom prvog dela, kada je Friui sa dva brza gola, u 28. i 35. minutu, doneo svom timu veliku prednost, koju će Alžir braniti u revanšu za osam dana.

BOAVISTA - BRAGA (tip 2, kvota 1,83) - rezultat 1:4

Bragina krila su letela u Portu. Kao da su Juri Medeiroš i Rikardo Orta pre utakmice napunili svoje rezervoare nekim čudesnim gorivom. Ništa manje ubeljivu predstavu nije pružio ni centarfor Paulinjo. Napad je savršeno funkcionisao, pa Braga ne samo da je vratila stare dugove Boavisti, već ih je naplatila sa kamatom.

Opširnije OVDE.

NJUELS O. B. - KORDOBA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:1

Prvo poluvreme bez golova, vođstvo domaćina od 50, rezultatski egal od 68. minuta. A onda, silovita završnica Njuelsa. Autogl Vege u 80. i pečat Sforce za petu uzasopnu pobedu Njuels Old Bojsa. Doduše, nije da ih Kordoba nije namučila.

PRECRTANO

ČELSI - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Treći put ove sezone Aston Vila je igrala protiv timova iz Velike šestorke engleskog fudbala. Posle nestvarnih sedam golova u mreži Liverpula, pa rutinskih 3:0 protiv Arsenala, ekipa Dina Smita je protiv još jednog velikana pokazala da će, naneti joj poraz, svakom timu predstavljati ogroman izazov. Večeras Vilansi nisu dozvolili Čelsiju da se vrati na pobednički kolosek, a Anvar El Gazi je potvrdio da kada je u punom takmičarskom ritmu može konstantno da rešeta mreže.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - LESTER (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:1

U bogatoj menadžerskoj istoriji Roj Hodžson još nije pronašao recept za pobedu protiv Brendona Rodžersa. Četiri utakmice u kojima nije uspeo da osvoji ni bod predstavljale su negativnu uvertiru pred novi međusobni okršaj, međutim, ovaj put uspeo je da napravi pomak i makar izbegne poraz, iako je slađi bod na kraju pripao gostima.

Opširnije OVDE.

RIO AVE - MARITIMO (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 1:3

Sve je izgledalo idealno posle vodećeg gola Rio Avea u 14. minutu. Domaćin je uspešno odolevao sve do odlaska na odmor, ali je na samom startu nastavka poklekao, ubrzo potom još jednom, i povratka više nije bilo. Maritimo je do kraja postigao još jedan gol i upisao drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu. Za domaćina je pak ovo bio drugi poraz za redom i peti uzastopni meč bez trijumfa u Primeiri.

DANDONALD - KVINS PARK (tip 2, kvota 1,13) - rezultat 1:1

Pravo iznenađenje priredio je Dandonald ljubiteljima fudbala u Škotskoj. Ovaj šestoligaš je u meču škotskog Kupa odoleo, makar u 90 minuta, četvrtoligašu Kvins Parku. Gost je poveo početkom drugog dela, i činilo se da će do kraja uspeti da "odradi posao". Međutim, Dandonald je izjednačio u 89. minutu i meč odveo u produžetke. Tamo je Kvins Park uspeo da overi plasman u narednu rundu, al


tagovi

klađenjeInternet klađenjerezzime tipovanjarezzime danarezzimeklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara