Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (petak): Hvala Kamburu, Empoliju i Al Ahliju što nisu prodali

Vreme čitanja: 3min | pet. 23.10.20. | 23:24

Pogledajte ko vam je 23. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

KAMBUR - RODA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Domaćin je odneo ubedljiv trijumf iako je poslednjih dvadesetak minuta igrao sa igračem manje. Ali, do trenutka kada je Paulsen isključen Kambur je već vodio sa 3:0 i imao taj komfor da ostane u hendikep situaciji. 

EMPOLI - PIZA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:1

Lako je i ovaj par mogao da se nađe u sekciji promašaja, jer je Piza preko sat vremena imala vođstvo u svojim rukama! Verovatno su mnogi od vas zbunjeno negodovali što će vas i Empoli prodati, ali sreća vam u ovom slučaju nije okrenula leđa. Naprotiv, Empoli je za 15 minuta pregazio goste i stigao do ubedljive pobede.

AL AHLI KAIRO - VIDAD (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:1

Ako svi drugi jesu, Al Ahli vas nije izneverio! Domaćin je opravdao ulogu favorita i u revanš meču plej-ofa afričke Lige šampiona i ubedljivo savladao Vidad, a sve je praktično bilo gotovo posle 25 minuta kada je Al Ahli imao već 2:0 i praktično osiguranu pobedu. 

PRECRTANO

REN - ANŽE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:2

Slavio se očigledno u Renu prvi bod u debitantskom učešću u grupnoj fazi Lige šampiona, što je Anže ove večeri iskoristio da sa Roazon Parka odnese šokantnu pobedu rezultatom 2:1 (1:1) i prvu recku u međusobnim okršajima posle čak 27 godina čekanja.

Opširnije OVDE.

SASUOLO - TORINO (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 3:3

Ako pitate stručnjake za italijanski fudbal reći će vam da je Sasuolo “prijatelj svake kuće“ jer igra izuzetno dopadljiv i lep fudbal. U gustoj magli na Mapeju večeras imali smo priliku da vidimo pravi spektakl u režiji kluba iz Ređo Emilije i gostiju iz Torina! Čak šest pogodaka gde se prosto ne zna koji je lepši od kojeg, Sasuolovo vaskrsnuće uz dva pogotka za manje od minut i bravure srpskih reprezentativaca Filipa Đuričića i Saše Lukića! Ali, na kraju 3:3, što vama nikako nije odgovaralo…

Opširnije OVDE.

ŠTUTGART - KELN (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Štutgart ove sezone uopšte ne igra loše, imao je dve pobede na tri meča pre sudara sa Kelnom i mnogi su videli šansu da Švabe ovde dođu do nova tri boda. Krenulo im je savršeno, ali na kraju mogu da budu i zadovoljni samo sa remijem protiv Jarčeva - 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - LIDS (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:3

Što je Vila za četiri kola sagradila, to je Patrik Bamford za jednu noć razrušio! Nije se zidao Birmingem večeras, nego ga je napad Lids junajteda, u fudbalskom smislu, razrušio do temelja. A, general u tom rušilačkom pohodu zvao se Patrik Bamford, 27-ogodišnji napadač Jorkširaca. Bam, bam, bam. Tri puta. Za tri gola, za veliku pobedu Lidsa – 3:0.

Opširnije OVDE.

ELČE - VALENSIJA (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:1

Ne prestaje Elče da iznenađuje! Iako su ga svi unapred prežalili i stavili u koš ekipa koje će se boriti za opstanak, novajlija igra zaista dobar fudbal i večeras je protiv Valensije uspeo da upiše treću pobedu na poslednje četiri utakmice - 2:1 (2:0). Posle pet utakmica Elče ima 10 bodova i sa tim skorom je jednak sa Real Madridom.

Opširnije OVDE.

UNIVERZITATEA - KLINČENI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Još jedan u nizu nepovoljnih ishoda za naše kladioničare danas. Domaćinu nije pomoglo to što je imao više od igre praktično svih 90 minuta, loptu u posedu i brdo šansi, kada je Klinčeni iz jedne od retkih situacija pred golom stigao do pogotka vrednog ne samo vašeg razočaranja, već i potpuno šokantnog trijumfa u gostima. 

NOTINGEM FOREST - DERBI (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Dva kluba koja s ponosom kažu da ih je trenirao veliki Brajan Klaf. Murinjo pre Murinja. Čovek koji je za sebe govorio da ne zna da li je najbolji trener na svetu, ali da je sigurno među „najboljih jedan“. Solidan meč pred praznim tribinama, dva gola iz prekida i konačnih 1:1.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara