PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Vera u Siti na naš tiket sleće

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.05.20. | 12:04

Pročitajte nekoliko predloga za 6. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
LIGA PRO | 21:10
Rakety - Stalnye Kabany
ID: 4833537

Raketaši zaista pružaju odlične partije u poslednje vreme, dok su protivnici među onim ekipama koje su malo “povukle ručnu” (niti su puno igrali, niti su im rezultati bili spektakularni). Kada se tome doda činjenica da je njihov poslednji duel pripao Raketama, kec je logičan.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
LIGA ŠAMPIONA - SIMULACIJA | 21:00
Psg (SIM) - Bayern (SIM)
ID: 4832038

Na osnovu naše ogromne baze podataka simulacija njihovog prvog susreta završila se pobedom Bajerna od 2:0. Virtuelni ili ne, Parižani su favoriti na svom terenu, pa čak i kada je sa druge strane jedna tako moćna ekipa kao što je Bajern. Čini nam se da vredi rizikovati sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 - SIMULACIJA | 19:00
Tondela (SIM) - Aves (SIM)
ID: 4832116

Još jedna simulacija u kojoj je jedan od aktera ekipa koja u svom prvenstvu “nosi fenjer”. Aves je u 24 kola osvojio svega 13 bodova, pa bi i u stvarnosti bio autsajder bez obzira na činjenicu da ni Tondela ne briljira. U ovom virtuelnom slučaju kec nam deluje kao pravi izbor


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 - SIMULACIJA | 21:00
Espanyol (SIM) - Real Madrid (SIM)
ID: 4832048

U trenutku prekida šampionata Real Madrid vodio je borbu sa Barselonom za prvo mesto na tabeli (Blaugrana ima dva boda prednosti), dok je Espanjol bio “zakucan” za samo dno (i videćemo da li će uspeti da se izvuče kada se liga nastavi). I simulacija i realnost kažu – dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA - SIMULACIJA | 21:00
Man.City (SIM) - Lyonnais (SIM)
ID: 4832037

Lion je u našoj simulaciji Lige šampiona dobio njihov prvi duel rezultatom 1:0, međutim, virtuelni Mančester Siti uglavnom “kida”, baš kao što bi i realni Građani to činili (ne zaboravite da su pre pauze slavili na Santjagu Bernabeu). Zbog toga ćemo vam preporučiti keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
BELORUSIJA AFL | 20:30
Volat Am. - Curva Nord Am.
ID: 4831858

Gosti su dosad odigrali dve utakmice i obe su izgubili. S druge strane, Volat iz isto toliko mečeva ima tri boda - na svom terenu doživeo je poraz od Gorinjina, dok je potom kao gost savladao ekipu Gazgoljdera. Sudeći prema partijama domaćih GG je realno, ali očekujemo i keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara