Vreme je za večiti derbi (@MN Press)
Vreme je za večiti derbi (@MN Press)

NAJAVA DANA (nedelja, 18. oktobar): Prvo Večiti derbi, pa sve ostalo

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.10.20. | 08:30

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

PARTIZAN – C. ZVEZDA, 17.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Nije ovo prvi derbi pred praznim tribinama, ali razlog još nije bio ovakav. U svakom slučaju, kao i većina prethodnih i na ovom 163. po redu očekujemo da će biti tvrdo sa malo golova. Domaća ekipa ne sme da dozvoli večitom rivalu da mu dodatno pobegne u bodovnom saldu.

ŠEFILD J – FULAM, 13.00

(Fudbal, Engleska 1)

Šefild junajted je igrao nerešeno na poluvremenu i gubio na kraju poslednja tri susreta u Premijerligi. Fulam je postigao najmanje po tri gola na poslednja tri odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

TOTENHEM – VEST HEM, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

Na poslednja tri domaćinstava Totenhema Vest Hemu palo je najviše do dva pogotka u svim takmičenjima. Totenhem je doživeo samo jedan poraz mna poslednjih 10 mečeva u Premijer ligi.

LESTER – A. VILA, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Lester kao domaćin ne blista u poslednje vreme, šta više samo jednom je pobedio od poslednjih šest prilika u svim takmičenjima. A. Vila na krilima pobede od 7:2 nad Liverpulom u prošlom kolu stiže na King Pauer stadion.

VILJAREAL – VALENSIJA, 16.00

(Fudbal, Španija 1)

Na poslednja četiri odmeravanja ova dva rivala u svim takmičenjiam došla su samo dva rezultata – 2:0 i 2:1 za ekpu koja je bila domaća. Valensija je u prošlom kolu zabeležila prvu pobedu na gostovanja u Primeri nakon čak 18 susreta.

TORINO – KALJARI, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Kaljari je zabeležio samo jednu pobedu na poslednjih 13 utakmica u Serji A. Torino nije doživeo poraz od ovog gosta na poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima.

ROMA – BENEVENTO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Roma je kao domaćin u Seriji A postigla najmanje po dva pogotka na osam od poslednjih devet susreta. Na poslednja dva odmeravanja ovih klubova u svim takmilčenjima palo je 3+ golova.

KELN – AJNTRAHT, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Keln je na pet od poslednjih sedam mečeva u Bundesligi gubio i na poluvremenu i na kraju, a pobedu nije doživeo već 13 susreta. Ajntarht je postigao najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest gostovanja u Nemačkoj 1.

CSKA – DINAMO M, 15.30

(Fudbal, Rusija 1)

Na poslednjih 14 mečeva moskovskog Dinama u Premijer ligi Rusije došlo je 02 gola, isto kao i u poslednja tri kola na utakmicama CSKA. Dinamo inače nije doživeo poraz od Armejaca na poslednjih šest obračuna u svim takmičenjima.

C. ZVEZDA – MORNAR, 20.00

(Košarka, ABA 1)

Derbi trećeg kola nove sezone regionalne košarkaške lige. Zvezda ii Mornar su dva od pet do sada neporaženih timova. Biće to sudar dva koncepta, Obradovićeve tvrde odbrane i Pavićevićevog silovitog napada. Beogradski tim je u predsezoni slavio nad Barnima sa 89:79


tagovi

najava danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara