Humanitarni tiket u podne: Žika Bogdanović tipuje za Školu za osobe oštećenog sluha “11. maj” iz Jagodine

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.02.21. | 11:31

Pedantni žurnalista, analitičar rukometnih zbivanja bira četiri hendikepa na parove omiljenog sporta

Današnje, 1.715. izdanje “Humanitarnog tiketa u podne” sasvim je specifično. Jeste, svi će reći da je današnji dan rezervisan za Zvezdu i Milan, za Ligu Evrope uopšte, ali tako ne misli Žika Bogdanović. Kao prvo, on je osnivač i glavni i odgovorni urednik portala "Balkan-handball.com", na osnovu čega će vam biti potpuno jasno zbog čega podnevnih pet tipova proizilazi iz MOZZART rukometne ponude igara.

Prođe li Bogdanovićev tiket, kompanija će od sveg srca potencijalni dobitak donirati Školi za osobe oštećenog sluha “11. maj” iz Jagodine. Pa da krenemo, uz obaveštenje da danas nećemo ići u dublju bet analizu, smatrajući tipove našeg današnjeg gosta sasvim dovoljnim za igrački putokaz, pa i predlog za tipovanje na neki od navedenih mečeva, ili čak za kopiranje celog tiketa.

Izabrane vesti

Za početak, krećemo od EHF Lige Evrope, odnosno od meča RAJN NEKAR LEVEN – TRIMO TREBNJE. Timovi su se inače nedavno sastali, a bolji je bio Leven, savladavši slovenačko Trebnje sa 29:35.

“Biram igru H2 (-8,5)”, odlučio je naš današnji gost odvajajući na stranu kvotu 1,75.

A sada susret VIVE KJELCE – ELVERUM koji se igra u okviru Lige šampiona Evrope. Od propratnih informacija valja reći da je Vive uprkos porazu od Meškovog Bresta u proteklom kolu Grupe A još uvek na prvom mestu, te da je Elverum na pretposlednjoj, sedmoj poziciji na tabeli.

„Neka bude H2 (-6,5)”, poruka je Žike Bogdanovića, koji je Balkan-handball.com osnovao 2007. godine.

Sledi meč SEGEDIN – VARDAR PRO SKOPLJE. Dakle, ne menjamo takmičenje, ali je red da kažemo da su Makedonci pre samo nekoliko dana od Segedina poraženi sa 26:28, te da su trenutno poslednji na tabeli Grupe A.

„H1 (-4,5)”

Već letimo put Bundelige Nemačke na susret para GEPINGEN – ŠTUTGART. Samo ćemo reći da je Štutgart posle četiri vezana poraza u 18. kolu ipak nekako slavio. Gepingen je razume se u poređenju s tim znatno spremniji.

“Ovde treba odigrati H1 (-2,5)”, jasno će Žika, a mi mu verujemo budući da se njegovo ime pojavljuje u kontekstu osnivača i urednika jednog od najuticajnijih rukometnih portala na globalnom nivou, Handball-Planet.com koji postoji od 2010. godine.

Sledi par KADETEN ŠAFHAUZEN – TATABANJA. Eto, ponovo smo pod okriljem EHF Lige Evrope, a u obavezi smo da kažemo da je Tatabanja najgori tim Grupe D. Kome nije jasno, dovoljno je reći da je ova ekipa izgubila svih sedam mečeva u grupi.

„Ponovo hendikep H1 (-2,5)”, rekao je naš današnji gost sklapajući korice MOZZART Sport liste.

O Žiki Bogdanoviću još treba da kažemo da njegovu izuzetnu rukometnu stručnost potvrđuje i pozicija glavnog urednika specijalizovanog rukometnog magazina “40x20”. Okušao se i kao scenarista dokumentarnog filma “1993” posvećenog čuvenom rukometnom rivalstvu Crvene zvezde i Partizana u prvoj polovini devedesetih godina prošlog veka.

Želimo mu puno sreće u daljem radu, ali pre svega stežemo palčeve za pogodak u “Humanitarnom tiketu u podne”, budući da bi nam eventualni prolazak kvote 21,56 u značajnoj meri unapredio ukupan skor akcije koja je do ovog momenta prebrojala ravno  18.745.537 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Žika Bogdanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu OMLADINSKOG HUMANITARNOG UDRUZENJA “ČISTO SRCE” PRIJEDOR. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 21,56, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara