Humanitarni tiket u podne: Vladimir Božović tipuje za Centar za sport i rehabilitaciju “Iskra” iz Kragujevca

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.01.21. | 11:27

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Rapida iz Bukurešta, čeka GG3+ sa okršaja Totenhema i Liverpula

Svaki dan, novi izazov… Tako je već 1.694 puta, a na nama je da konstaujemo da smo ovoga puta sa Vladimirom Božovićem, nekadašnjim fudbalerom, a sada trenerom i sportskim direktorom srpskoligaške Sušice na kvoti 12,88. Odabrao je da potencijalni dobitak prosledi Centru za sport i rehabilitaciju “Iskra” iz Kragujevca. Nadamo se da će uspeti, jer za njim je bogata karijera fudbalera Sušica – Zastave, romantičarski staž u trajanju od sedam godina driblanja na Karaburmi, ali da ne dužimo. Prelazimo na igru od koje očekujemo mnogo.

Na početku bavimo se utakmicom SPARTA – TVENTE. Sparta je tri puta uzastopno poražena u Roterdamu. S druge strane je Tvente koji je do ovog momenta u gostima poražen samo jednom. Dakle, domaći mogu biti u sosu s obzirom na pomenutu statistiku kojoj oponira poslednji rezultat para. Naime, Sparta je u decembru dobila Tvente sa 0:2. Moglo bi ovde da bude neizvesno.

Izabrane vesti

„Otvaram tipovanje uz GG3+ igru“...

Vrlo lepo uz opasku da je pomenuta igra ponela koeficijent 1,87, koji nas uz Vladimira Božovića uvodi u bet analizu para Kupa Italije, NAPOLI – SPECIJA. Napoli je u favorizovanoj poziciji, a Specija u poziciji koja ne obećava puno zato što rival hoće da se sveti za nedavni poraz od 1:2 u 16. kolu Serije A. Sve u svemu, Gatuzo je pred vrlo važnom bitkom gde će njegovi puleni morati da dokažu da je prolazna boljka bio i poraz od Verone u šampionatu. Na ruku će mu ići i poduži spisak povređenih u redovima Specije.

„Kombinujem 1-1&2+”, poručuje Božović, nekadašnji igrač Rapida iz Bukurešta za koji je igrao šest godina, te Mordavije Saranska iz Rusije.

A sada meč ALKOJANO – ATL. BILBAO. Od rutinske stepenice u Kupu, do košmara u kojem im trećeligaš, sa igračem manje, zadaje nokaut, Real je uspeo da stigne za samo 35 minuta. Alkojano, član Segunde B, golom u 115. minutu priredio je senzaciju na svom terenu i u produžetku eliminisao veliki Real Madrid (2:1). Bilbao treba da osveti čast velikog rivala, naravno favorit je, ali posle već viđenog ko se može zakleti da će sve teći kao po loju.

„Dvojka na Bilbao“, poručuje naš gost, jer dva uzastopna čuda Alkojana bila bi zaista previše.

Za kraj, nekadašnji reprezentativac Crne Gore koji je u dresu naših suseda odigrao 47 utakmica, odlučio se da tipuje na meč TOTENHEM – LIVERPUL. Nema lakih rešenja, odnosno sigurica pred tipovanje na meč u Londonu. Pevci su egal po mnogo čemu sa Liverpulom koji po tradiciji dobija mečeve para. Međutim, Liverpul je još uvek pod utiskom nokauta od strane Mančester Junajteda u FA kupu, na poslednjih pet susreta ima tri X ishoda, plus poraze od Sautemptona i Barnlija. Pevci će to negativno raspoloženje pokušati da pretvore u vlastitu prednost.

„Kao i na početku, GG3+“, poruka je našeg gosta koji smatra da je i sa ovom igrom, uz kvotu 2,05, blizu pogotka koji podiže naš dosadašnji skor akcije kroz čiju kasicu je do sada prošlo 18.151.494 dinara prosleđenih na brojne adrese širom zemlje.

Inače, od početka kalendarske godine imali smo tri dobitna tipovanja. Prvi je sastavio legendarni košarkaški as Zoran Moka Slavnić koji je 3. januara istipovao listić vredan dobitka u iznosu od 126.700 dinara poslatih Univerzitetskoj dečjoj klinici „Tiršova“. Drugu pobedu nakon decembarskih ulogom zagarantovanih dobitaka, 17. januara ispisalo je tipovanje Bogdana Radivojevića, zamenika kapitena naše rukometne selekcije koji je s MOZZART kadionicom Fondaciji „Srbi za Srbe“ prosledio 58.900 dinara. I na kraju, Mladen Dodić je na talasu takvog pozitivnog raspoloženja popunio 257. prolazan “Humanitarni tiket u podne”, a mi kažemo ispisao novu antologijsku stranicu akcije koja ovoga puta 98.700 dinara šalje Domu za nezbrinutu decu i omladinu “Jefimija” iz Kruševca.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Božović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Drugačiji svet”, Bijeljina. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,88, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara