Humanitarni tiket u podne: Vanja Savić tipuje za lečenje dečaka Pavla Tasića

Vreme čitanja: 4min | uto. 15.09.20. | 10:54

Najbolja korektorka juniorskog EP u odbojci, bira MOZZART šansu na sudaru PAOK-a i Benfike

Osobito nam je zadovoljsto što u “Humanitarnom tiketu u podne” imamo jednu tako mladu, a već uspešnu odbojkašicu. Vanja Savić proglašena je za najbolju korektorku Evropskog prvenstva za juniorke, a Čačani je prepoznaju i kao ćerku Saše Savića, svojevremeno uspešnog košarkaša, koji se sada bavi trenerskim pozivom. Elem, Vanja je na stranu odvojila kvotu 16,27, a MOZZART joj na sve to uplaćuje 10.000 kompanijskog uloga.

Perspektiva, mlada, a već uspešna odbojkašica potencijalni dobitak prosleđuje za lečenje dečaka Pavla Tasića (2013), koji se rodio pre vremena, pa sada boluje od cerebralne paralize. Za njegovo bolje detinjstvo, Vanja je tipovala na sledeći način.

Izabrane vesti

Prvi par sa tiketa naše gošće vodi nas put meča DINAMO KIJEV – AZ ALKMAR. Pobednik ovog duela sastaće se sa boljim iz susreta Gent-Rapid. Dinamo je posle dva prvenstvena kola neporažen, s druge strane AZ tek treba da odigra prvi meč u novoj sezoni holandske Erdivizije, a u četvrtfinalu ovog takmičenja nadigrao je Plzen sa 3:1 posle produžetaka. Dve ekipe prethodni put odmerile su snage u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2010. i tada je Dinamo oba puta bio bolji (1:2, 2:0).

„Biram igru na golove, tipujući da će ih biti 2-4“, rekla nam je Savićeva, juniorka selekcije Srbije, neizostavna u timu koji je osvojo srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Zenici nakon poraza u finalu od Turske 3:2 (25:17, 16:25, 23:25, 25:16, 15:8).

Koliko je bila dobra, govori podatak koji kaže da je upravo ona na pomenutom meču postigla 20 poena za ekipu Srbije… Nadamo se zato da će joj proći par PAOK – BENFIKA. Grci su u četvrtfinalu savladali Bešiktaš sa 3:1, a u otvarajućem meču domaćeg prvenstva savladali su Larisu minimalnim rezultatom. Benfika je nakon poraza od Porta u Kupu Portugalije u prijateljskim odmeravnjima pobedila Bornmut, Bragu i Ren. Od 2014. ovi klubovi sastajali su se četiri puta u evropskim takmičenjima. Tri puta je bila bolja Benfika, dok je jednom bilo nerešeno. Poslednji susret iz 2018. Portugalci su kao gosti dobili sa ubedljivih 4:1.

„MOZZART šansa, odnosno X na kraju, ili makar na poluvremenu“.

Sledi utakmica OKSFORD – BRENTFORD. Domaći Oksford je trećeligaš, pa će shodno toj činjenici Brentford spremljen za Čempionšip biti taj koga svrstavamo u favorite. Kako bilo, ovaj tim imao je sjajnu uvertiru na otvaranju šampionata protiv Midlsbroa, pa će prošlogodišnji član elite morati da se nametne od prvog časa. To samo po sebi, odnosno naspram kvaliteta znači da će na ovom susretu sve prštati od šansi, možda i golova.

„Biram igru 2-3”

Idemo put meča GENT – RAPID BEČ. Gent u polufinale ulazi direktno kao drugoplasirani tim u prvenstvu Belgije. Ipak, u novoj sezoni počeo je loše s obzirom da je od pet odigranih utakmica izgubio četiri uz samo jedan trijumf. Rapid je minimalnim rezultatom savladao zagrebačku Lokomotivu, a novu sezonu u austrijskoj Bundesligi započeo je pobedom nad Admirom (4:1). Ovi timovi nikada se ranije nisu sreli, i mada Gent ima blagu prednost ovde je svaki ishod moguć.

„Neka bude 3+“, odlučno će Vanja koja nekada bila u ekipi čačanskog trenera Radovana Majstorovića Libeca, a na kraju osmog razreda prešla u Staru Pazovu.

Na kraju smo u Ligi 1, na meču MONPELJE – LION. U prvom kolu Monpelje je kao gost poražen od Rena sa 2:1, da bi za vikend kod kuće bio bolji od Nice (3:1). Lion je počeo ubedljivom pobedom nad Dižonom (4:1), da bi potom gostovao Bordou s kojim je odigrao meč bez golova. Prethodni duel ovi rivali odigrali su takođe u Monpeljeu i tada je domaćin slavio sa 1:0. Dva duela pre tog na ovom stadionu završena su nerešeno, oba puta bilo je 1:1.

„Na kraju igram GG“, poručila je naša današnja gošća, izrazivši želju da javno prenesemo apel za pomoć dečaku Pavlu Tasiću.

Pomozimo Pavlu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 150 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-445293-81

Uplatom na devizni račun: 00-540-0001515.9

Za kraj, još jedno veliko hvala Vanji Savić na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Nadamo se da će upravo ona svojom taličnošću doprineti da ostvarimo novi dobitak za uvećanje naše do sada donirane sume koja iznosi 16.136.789 dinara. Ipak, pre nego što se pozdravimo, na Vanji je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vanja Savić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 16,27, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara