Humanitarni tiket u podne: Toni Đerona tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.02.21. | 11:35

Selektor Orlova tipovanjima otkriva šta je danas najunosnije odigrati na rukometnim mečevima

Sve bolji, sve sirurniji na parketu, a mi sve zadovoljniji nacionalnim rukometnim sastavom. Tako vidimo naše Orlove pod dirigentskom palicom Tonija Đerone, ekskluzivnog gosta, a u neku ruku stručnog konsultanta u 1.708. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“ koji je do sada inkasirao, pa na željene adrese donirao ravno 18.643.637 MOZZART dinara.

Od inženjera rukometne igre iz dva razloga očekujemo puno. Numera jedan, Toni Đerona tipuje u svom, rukometnom fahu na mečeve Lige šampoiona i EHF evropske lige u rukometu! Numera dva odnosi se na zamenika kapitena njegovog tima, I vrlo je bitna za našu akciju. Naime, briljantni Bogdan Radivojeić tipovao je 17. januara, kada je zbog otkazivanja jednog meča njegov tiket zaokružen na kvoti 5,89 od koje smo dobitak prosledili Organizaciji “Srbi za Srbe”. Sa nama je bio i Ratko Nikolić, direktor seniorske nacionalne selekcije, ujedno i prvi kapiten Srbije, ali da ne ređamo, jer red je bio da se na meniju nađe i selektorski tiket.

Izabrane vesti

Pa da krenimo uz Tonija Đeronu, uz napomenu da ćemo njegove tipove u ovom slučaju upotrebiti kao bet analizu, smatrajući da je svaki komentar uz kladilačku preporuku selektora Srbije nepotreban balast...

Španac je krenuo od meča EHF evropske lige, pravo sa meča TATABANJA – PELISTER. Inače oba do sada odigrana meča para dobila je mađarska ekipa...

„H2 (1,5)“, kaže Đerona, verujući da Makedonci mogu do pobede uz navedeni hendikep.

Sledi susret Lige šampiona, MEŠKOV BREST – VIVE KJELCE. Pa da vidimo šta selektor misli o Belorusima, a šta o Poljacima, naravno gledajući kroz prizmu tipovanja.

“Jedinica je realna”, kaže naš uvaženi gost koji je trenersku karijeru započeo u mlađim kategorijama Barselone 1999. godine. Od 2004. do 2008. godine bio je član stručnog štaba slavne generacije Barselone koja je 2005. godine osvojila EHF Ligu šampiona.

Eto dokaza koji nas još jednom uverava da Đerona zna tačno šta čini i na meču SEGED – PORTO.

„H2 (-3,5)”, kratko će rukometni stručnjak, verujući da Portugalci dobijaju uz navedeni hendikep.

Sada smo na meču CELJE – VESPEM. Čovek koji je obavljao funkciju tehničkog direktora omladinske škole Barselone od 2008. do 2015. godine, uz vođenje njihovog drugog tima, kladilačku nedoumicu na ovom paru vezao je za MOZZART marginu.

“Pašće više poena od margine postavljene na 62,5“...

Na kraju smo na utakmici ZAGREB – BARSELONA. Da vidimo šta ovde ima da nam poruči Đerona koji je kao trener katarskog El Džaiša osvojio triplu krunu u sezoni 2015/16. i duplu krunu u sezoni 2016/17!

“Ponovo ukupan broj poena, ovoga puta uz veru da će ih biti više od 64,5“.

Tako je igrao Toni Đerona koji je najveći trenerski uspeh ostvario sa reprezentacijom Tunisa, sa kojom je na prvenstvu Afrike 2018. godine osvojio zlatnu medalju. U vreme mandata u Tunisu, osvojio je i kontinentalno srebro u januaru 2020. godine, srebrnu medalju na Mediteranskim igrama 2018. u Taragoni, kao i 12. mesto na Svetskom prvenstvu 2019. u Nemačkoj i Danskoj. Od sezone 2018/19. nalazi se na klupi francuskog prvoligaša Šartra, da bi u maju 2020. bio postavljen za selektora rukometne reprezentacije Srbije.

Ostalo vam je dobro poznato, jer Toni Đerona koga na kraju možemo nazvati i vizionarom koji je u misiji spasavanja srpskog rukometa dokazao da može, ume i zna kako se stvari popravljaju. O tome najbolje svedoče rezultati, uz nama najupečatljiviju pobedu, pa remi sa Francuzima, svetski poznatim silnicima na rukometnom parketu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Toni Đerona će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Udruženje građana “Venera”, Kotor Varoš. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 30,29, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaToni Đeronarukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara