Humanitarni tiket u podne: Nikola Milošević Đota tipuje za lečenje Olivera Pala Gaodija

Vreme čitanja: 4min | čet. 17.12.20. | 11:30

Kad jutjuber slobodnim stilom kombinuje, kvota sa Karađorđa ide na 3,20

Fristajler u srednjem imenu, jutjuber na prvom mestu, a sa loptom virtuoz. U ovom poslednjem, verujte, mnogi fudbaleri bi mu pozavideli.. To je on, Nikola Milošević poznatiji kao Đota koji s MOZZART ekipom druguje već godinama, zbog čega i zaslužuje da se nađe među decembarcima kojima je kompanijski ulog u iznosu od 10.000 dinara ujedno i zagarantovan dobitak.

Konkretno, Đota je u svom stilu morao da aktivira bombu. Reč je o kladilačkom izazovu postavljenom na lestvicu 3,20. Vidite i sami, poreklo para je domaće, a Nikola je uveren da će mu i ovaj, uveravamo vas sve, samo ne „kamikaza potez“ pomoći da dođe do ukupnog koeficijenta 14,08. Pogodi li u centar mete, Đota će lečenje malog Olivera Pala Gaodija pomoći iznosom od 140.800 dinara. 

Izabrane vesti

Krećemo baš od meča koji trese ovaj tiket. Sa Đotom smo na Karađorđu gde se sastaju VOJVODINA i PROLETER. Nenad Lalatović sem što voli Proleter, konstatuje da je gradski rival jako prijatno fudbalsko iznenađenje, da tim ne prima, ali ni ne daje puno golova, te da je reč o sastavu koji igra tvrd fudbal. U suštini, reči šefa struke Voše najbolja su najava utakmice u kojoj se Proleter kotira kao ekipa fenomenalne kontre ili polukontre koju forsira Branko Žigić. Nenad Lalatović je zbog toga ocenio da je reč o možda najtežoj utakmici za njegov tim u ovom delu sezone.

“Kombinujem 1&0-2”, reče lagano, kao da zabacuje loptu s jedne na drugu nogu Đota zabacujući udicu ka već pomenutoj kvoti koja bi mogla da bude unosna čak i na singl tiketu.

Da vidimo šta Nikola Milošević ima da kaže o susretu ASTON VILA – BARNLI. Fulam bi što pre da pretekne Barnli, odnosno povuče ovaj tim u fenjerašku grupicu. Aston Vila bi mogla Mitrovićevom timu da pomogne na tom putu, pošto je željna pobede u Birmingemu koji njihovo slavlje nije video na tri uzastopna domaćinstva. Barnli u gostima ima samo pobedu nad Arsenalom, pa bi mogli da kažemo kako su karte otvorene, odnosno da je Aston Vila tek u umerenoj prednosti.

„Kombinacija 1X&2+”

No, krenimo dalje s čovekom koji je na Banjici, na jednom od obnovljenih igrališta u MOZZART akciji “Sto terena za jednu igru”, još 2018. godine, pred SP u košarci napominjemo nogama, dakle fudbalski davao koševe. Svaka trojka vredela je 10.000 dinara, Đota je pucao, a mi smo novac prosledili u humanitarne svrhe. Kako je sve to izgledalo, možete da pogledate u video klipu koji se nalazi na kraju današneg "Humanitarnog tiketa u podne".

Sledi meč ROMA – TORINO. Vučica kao da samo treba da formalizuje osvajanje nova tri boda. Torino je na dnu, u društvu Đenove i Krotonea koji su takođe osvojili po šest bodova, pa ne treba očekivati nikakav spektakl od strane gostujuće družine. Imajući u vidu da je tim Paula Fonseke u proteklom kolu sa 1:5 potukao Mihajlovićevu Bolonju, čini se da je samo pitanje na koliko golova tipovati ovoga puta, odnosno da li se odlučiti za igru na prelaz uz dodatnu goleadu.

„Igram 1+I&2+II”, reče Đota kome lopta ne ide od ruke, ali zato od noge… O, pa to ako niste gledali, poslednji je čas da vidite u nekom od njegovih klipova.

E, sada da vidimo šta za kraj ima da nam poruči lucidni jutjuber, rado među MOZZART ekipom viđen voditelj našeg sportskog kviza. Odlučio je da tipuje na meč ŠEFILD JUNAJTED – MANČESTER JUNAJTED. Solšerovi Crveni đavoli posle X ishoda u mančesterskom derbiju imaju pred sobom čistog fenjeraša. Procenjujemo da tim koji do sada ima samo jedan bod nema skoro pa nikakvu šansu protiv kluba velikog imena, naravno i aspiracija koje su u premijerligaškim vodama ugrožene sa pet bodova zaostatka za vodećim Totenhemom. Shodno tome, ovo je meč gde će se domaći najverovatnije grčevito braniti kako bi izbegli rezultatski debakl.

“Čista dvojka”, pedantan je Đotin tip, a vi, ako želite zapratite ga na njegovom “djotafreestyle” kanalu… Videćete dosta zanimljivih klipova, ali i shvatiti zbog čega je doneo odluku da postane deo MOZZART družine koja se sem tipovanjima u kladioničkoj atmosferi najluđe zabavlja.

Toliko o Nikoli, o njegovoj sportskoj priči sa društvenih mreža i o fenomenu njegovog žonglerskog statusa koji stvarno nećemo prepričavati. Pa, i nije da nećemo iz nekog kaprica, već zbog toga što ono što on radi i govori jednostavno morate da vidite, naravno ukoliko vam je to do sada nekako promaklo.

Pozdrav za Đotu do narednog viđenja uz želju da njegov tiket dođe u tip, pa da na koncu dana proslavimo dobitak u iznosu od 140.800 dinara. U svakom slučaju, zagarantovanih 10.000 mu ne ginu, ali bi svakako bolje bilo da s većom cifrom uvećamo naš fond do sada ostvarenih donacija koji broji 17.665.394 MOZZART dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Đota će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Nova generacija”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 14,08, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara