Humanitarni tiket u podne: Miodrag Anđelković tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 4min | sub. 16.01.21. | 12:00

Šef struke Romantičara sa Karaburme očekuje da u Štutgartu padne najviše tri gola

Igrao je na svim, sem na australijskom kontinentu, a trenerski se skrasio na Karaburmi. Ginis bi bio njegov da je počeo da dribla u zemlji kengura, pa nam je posebno zadovstvo što je danas s nama Miodrag Anđelković, šef struke Romantičara. Našao je vremena, jer kako kaže:”Javljate se u poslednji slobodan čas, jer prozivka je zakazana ponedeljak u 11 časova. Na Omladinski stadion stižu novajlije, a klub se iz dana u dan podiže kako bi se vratio tamo gde je u jugoslovenskoj fudbalskoj eri već bio”

Dok truba sa Karaburme ne označi početak priprema, bivša kopačka Espanjola, Alemerije, Al Ahlija, ma koga sve ne hvata se u koštac sa MOZZART kvotom 8,09. Pogodi li, uspeće da potencijalnim dobitkom u iznosu od 80.9000 dinara uputi donaciju Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“.

Izabrane vesti

Krećemo od meča VOLFSBURG – RB LAJPCIG. Gostujući RB Lajpcig imao je sreće zato što je Bajern u prošlom kolu poražen od Menhengladbaha baš kao i oni od Dortmunda. Da ne beše tako, razlika na tabeli bila bi veća od trenutno važeća dva boda. Zbog toga će u Volfsburgu morati da zaigraju na pun paket bodova ali to neće biti lako iako domaći beleže pad forme na prethodnih pet mečeva. Inače poslednja dva meča para od kojih je jedan bio prijateljski završeno je bez pobednika.

Igram 3+”, kratko je prokomentarisao Miodrag Anđelković čiji spisak igrača je pred pripreme OFK Beograda duži za povratnika Ivicu Jovanovića, na čije ime treba dodati i Kilibardu, krilnog napadača koji dolazi iz redova kruševačkog Trajala, vezistu Ratkovića, te defanzivca Pantića.

Već smo na susretu VEST HEM – BARNLI. Čekićari sa prethodnih pet utakmica imaju tri X ishoda, poraz od Čelsija, plus vrlo interesantnu, odnosno motivišuću pobedu nad Evertonom iz prošlog kola. Barnliju bi ovakav Vest Hem mogao teško da padne nakon iscrpjujućeg meča s Mančester Junajtedom koji je golom Pogbe uspeo da ih načne tek u 71. minutu utakmice. Inače, Barnli je dobio poslednja tri meča para na kojima je po komandi prolazila NG igra.

Jedinica na Vest Hem“, prokomentarisao je naš današnji gost nadajući se da će upravo on nastaviti niz koji trenutno broji 255 dobitnih tiketa plemenitosti koji su do današnjeg 1.681. izdanja rubrike na brojne adrese prosledili ravno 17.994.794 dinara.

Sledi utakmica FULAM – ČELSI. Mitrovićev Fulam u poslednjih pet kola tretiramo kao X ekipu. Čelsi je u posldnje vreme šaren po pitanju forme, u prošlom kolu je poražen od Sitija sa 1:3, pa će ova utakmica biti zanimljiva budući da Fulam očajnički želi beg iz crvene zone. Lampard će u gostima igrati na pobedu, a kako će na to reagovati Fulam koji je pre ovog meča na remi navukao i Pevce ostaje da se vidi.

Biram čist fiks verujući u pobedu Čelsija”

Da bi imali vremena da se dotaknemo aktuelnog momenta u OFK Beogradu, Miodrag Anđelković odmah se latio meča ŠTUTGART – M`GLADBAH. Kvalitet sastava je sličan, forma ume da im varira, pa je ishod neizvestan. Štutgart je poslednji put kod kuće bio bolji još 2019. godine, a činjenica je da je na prethodnih šest mečeva para dolazio kec, ma ko da je bio u svojstvu domaćina. U interesantnu istoriju mečeva ovog para spada i jednak broj NG ishoda. Inače, Menhengladbah će sigurno zaigrati motivisano pošto je na prošloj utakmici dobio Bajern sa 3:2.

Ovoga puta biram igru na golove, verujući da je realno da na meču bude maksimum tri gola”, poruka je našeg današnjeg gosta nakon čega je usledilo sklapanje korica novog broja MOZZART Sport magazina.

Pitali smo zatim nekada vrlo popularnog špica Romantičara koji se nakon svetske karijere vratio tamo gde je i ponikao kakva je trenutna situacija u sportskom pogonu tima sa Karaburme?

“Želimo da zaokružimo sastav tima na vreme, da se na pripremama što pre okupi ekipa koja će se uigravati za nastavak prvenstva. Tim iz naredne polusezone će biti jaka baza za ekipu koja će se boriti za plavo-bele u narednom šampionatu. Ekipa ljudi koja je zadužena za sportski sektor nije odmarala i zna se tačna raspodela poslova. Mogu da najavim da će novajlija biti još, a delu prvotimaca koji su jesenas nosili naš dres smo se zahvalili na dosadašnjem radu i poželeli im svu sreću u daljim karijerama”, poručio je Anđelković

Inače, šef struke OFK Beograda je najavio i da se u toku ove godine Omladinski stadion ponoviti novom travom…

“Ove godine očekuje nas i temeljna rekonstrukcija glavnog terena, tako da će zalaganjem kluba Omladinski stadion početi da dobija ono pravo, prepoznatljivo lice. Očekujem da OFK Beograd krene krupnim koracima napred kako uz ovu inicijativu, tako i uz sprovođenje akcionog plana u smislu dovođenja kvalitetnih pojačanja, uz promociju naše dece iz omladinskog u prvi tim”, poručio je Anđelković za Mozzart Sport.

Umesto zaključka stari fudbarski as poručuje:” Bilo bi lepo da pobedimo zajedno u ovoj plemenitoj misiji. Što se tiče tima, očekijte u budućnosti jedan novi OFK Beograd koji će na terenu ponovo ulivati puno poverenje tribini i sporstkoj javnosti. Igraćemo za navijačka srca i voljene boje kluba”.

Na kraju, a pre nego što naš gost odabere adresu za donaciju preko Drine, još jednom stežemo palčeve ne bi li se nastavilo ono što je u 2021. godini započeo Zoran Moka Slavnić svojim bravuroznim tipovanjem za  Univerzitetsku dečju kliniku “Tiršova”. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miodrag Anđelković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,09, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara