Humanitarni tiket u podne: Milan Caci Mihailović tipuje za Udruženje dramskih umetnika Srbije

Vreme čitanja: 4min | uto. 09.02.21. | 10:57

Glumac Staroj dami poštovanje ukazuje uz 1X tip na meču sa Interom

Pragmatično razmišljanje, odnosno unosni dobici naših dramskih umetnika s kojma smo realizovali i humanitarnu predstavu “Balkanski špiun” navodi nas na razmišljanje o glumačkim tipovanjima kao vrlo poželjnim za našu akciju. U ovom, 1.706. izdanju rubrike sa nama je dobro poznato lice s malih ekrana i dasaka koje život znače. Sa nama je Milan Caci Mihailović, koji je filmsku karijeru započeo u “Šešoru profesora Koste Vujića” snimljenom još 1971. godine, gde je glavnu rolu igrao legendarni Pavle Vujicić.

Vratićemo se Cacijevoj karijeri nešto kasnije, ali ne pre nego što konstatujemo da je naš današnji lovac na plemenitst stigao do potencijalno dobitne kvote 10,11 od koje dobitak želi da prosledi Udruženju dramskih umetnika Srbije - UDUS. Inače, više od 200.000 ljudi pogledalo je humanitarnu predstavu „Balkanski špijun“ za samo jedan dan, a šerovanjem linka prikupljeno je čak 3.525.000 dinara za pomoć dramskim umetnicima! Na talasu tog raspoloženja, Milan Caci Mihailović latio se tipovanja na par FENERBAHČE – BAŠAKŠEHIR. Posle 10 mečeva bez poraza Fenerbahče je pao u minulom kolu turskog prvenstva i to u gradskom derbiju od Galatasaraja. Bašakšehir je sa druge strane vezao sedam mečeva bez trijumfa, a u prethodnom duelu ove dve ekipe Fener je krajem decembra slavio sa ubedljivih 4:1. Interesantno je da je poražena ekipa povela, kao i da je Kaveči ostavio Sive sove na cedilu kada je zaradio crveni karton. Nešto više od mesec dana kasnije, promenio je stranu. Zbog svega navedenog očekuje se pobeda Fenerbahčea, ali nema sumnje da će Bašakšehir skupo prodati kožu.

Izabrane vesti

„Igram 3+“, poručio nam je gost koji je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Pozorišnu karijeru započeo je u Narodnom pozorištu predstavom “Sarajevski atentat” u kojoj je igrao Gavrila Principa. Bio je stalni član je Ateljea 212 sve do penzije.

Prelazimo na utakmicu revanš meč Kupa Inter, odnosno udarni par dana gde se sastaju JUVENTUS i INTER. Juve je dobio prvi meč uz dva gola Ronalda od kojih je jedan pao s kreča. Međutim, Inter je na tom meču poveo golom Martineza što znači da se neće predati na revanš susretu. Biće ovo tvrda utakmica sa statistikom koja bi mogla da liči na prvi susret gde je posed lopte bio egal, kao i broj šuteva jednog i drugog tima u okvir gola.

“Dupla šansa, 1X”, oprezan je glumac pri odabiru valjanog tipa.

Sledi meč REAL MADRID – HETAFE. Reč je o odloženom meču prvog kola, a da je Hetafe u podređenoj ulozi o toj priči s Realom kao domaćinom ne treba ni polemisati. Istina, videli smo kako Zidanova četa ume da zabrlja, ali je malo verovatno da će im se bilo šta omaći kada se juri Barselona. Izgred, Barselona je poslednji prijateljski meč u septemru dobila sa 6:0, ali se od Hetafea uprkos loših izdanja u mečevima sa Bilbaom i Seviljom ne treba očekivati još jedan tako sraman poraz.

„Biram jedinicu na Real“, rekao je glumac koga u dobroj meri pamtimo i kao naratora u emisijama koje za cilj imaju da nam dočaraju život u nekim dalekim vremenima, vrlo često govoreći o Srbiji 19. veka i njenim prvim danima s početka prošlog.

Pređimo na susret LION – AJAČO, sve u nadi da će nam i ovaj tip pomoći da podignemo cifru ukupne MOZZART donacije u akciji koja u ovom trenutku stoji na cifri od 18.643. 637 dinara. Ajačo je osrednji u Ligi 1, dok Lion bije bitku za prvo mesto u eliti. Samo ovo saznanje dovoljno je za stritno podvlačenje Olimpika za favorita, koji će po svemu sudeći igrati za brz pogodak i laganu pobedu. S obzirom na kvalitete timova, čini se da ishod najverovatnije može da donese i nešto više pogodaka, što izaziva na odabir igra na golove.

„Prelaz 1-1“...

Glumac koji jen odigrao više od 140 uloga u različitim pozorištima, snimio više od 130 televizijskih drama i više od 700 drama na radiju, na poslednjem paru latio se meča ŽIL VISENTE – SPORTING. Domaći Žil Visente večita je muštrerija Sportinga. To su fakti, a trenutna forma domaćina koji je od poslednjih pet utakmica dobio samo poslednju sa Boavistom jasno ukazuju na favorite. Inače, Sporting je do sada u Primeiri neporažen, a primio je samo devet golova. Polsdnji meč para u oktobru dobio je Sporting u oktobru sa 3:1.

“Biram dvojku na Sporting”, zatvorio je korice MOZZART Sport liste naš današnji gost nadajući se da će se pridružiti Borisu Milivojeviću, Olji Lević, Marku Baćoviću i ostalim kolegama od glumačke struke kojima je neobično lagodno palo tipovanje u “Humanitanom tiketu u podne” u poslednje vreme.

Inače, za kraj, a pre izleta preko Drine, recimo i da je naš današnji gost u filmovima i televizijskim serijama ostvario je zapažene uloge. Najpoznatiji je po ulogama u serijama “Stižu dolari”, “Šešir profesora Koste Vujića”, “Cvat lipe na Balkanu” i “Nepobedivo srce”. Član je udruženja književnika Srbije. Napisao je nekoliko zbirki pesama i knjiga.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milan Caci Mihailović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “ISKRA” Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,11, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara