Humanitarni tiket u podne: Aljoša Mitrović tipuje za NORBS

Vreme čitanja: 4min | sre. 16.12.20. | 11:12

Košarkaš koji trenutno igra u Bahreinu nada se dobitku od 82.800 dinara

Današnji MOZZARTOV plemeniti kladilac je Aljoša Mitrović. Nekadašnji košarkaš Partizana Humanitarni tiket u podne sastavio je iz Bahreina gde sa puno uspeha nastupa za Al Itihad. Rado se Aljoša odazvao našem pozivu da učestvuje u kompanijskoj akciji “Decembar, mesec humanosti” u kojoj je svaki tiket dobitan, minimum 10.000 dinara.

 Naš gost, kome je prvi sport bio karate, trenirao je tri godine i nosilac je zelenog pojasa, prvo nam je opisao kakva se košarka igra u Bahreinu.

Izabrane vesti

“Ovde se za evropske prilike igra atipična košarka. Akcenat je na napadu i može se reći da se forsira stil igre ‘trči i pucaj’. Taktika je u drugom planu, a više se gleda na individualni učinak igrača”, kaže Mitrović i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Startujemo sa ostrva, ARSENAL – SAUTEMPTON. Domaći desetkovani ulaze u meč, a nakon minimalnog poraza. Tobdžije su više uspeha imale u Ligi Evrope, poslednje dve pobede. Sveci u Premijer ligi imaju poslednja dva uspeha. Naravno, Arsenal ima bolji međusobni skor, 24:12:8 i najubedljiviju pobedu sa 5:0. Rivale razdvaja deset bodova.

“Tri plus”.

 Aleksej, koji je košarkaške uzore imao u Majkl Džordanu i Saša Daniloviću, sportistima kojima se uvek najviše divio, sada nas vodi u Bundesligu, KELN – LEVERKUZEN. Poslednju utakmicu Jarčevi su dobili sa 1:0. Bajer na poslednjih deset mečeva nema poraz. Sa 3:1 okončan je poslednji međusobni okršaj i bodove je upisao Bajer kome izostaje duplo više igrača. Istorija je na strani gostujuće ekipe, 9:10:20.

“Tri plus sigurno dolazi”.

 Situacija sa epidemijom korone, u zalivu, je dosta stabilna, broj zaraženih je sve manji lepe vesti prenosi nam naš plemeniti kladilac koji se fokusira na derbi Serije A, INTER – NAPOLI. Nakon pogubnog remija sa Šahtjorom klub iz Milana je savladao Kaljari. Napoli na poslednjih šest utakmica ne zna za poraz. Inter je poslednji duel sa Napolijem dobio sa 2:0, ali oslabljen ulazi u večerašnji okršaj. Napoli ima bod manje od Intera I nešto lišiji međusobni odnos 18:10:16.

“Dupla šansa, jedan, iks”.

 Kao čovek koji, uvek i zauvek, voli KK Partizan nikada neće zaboraviti tri utakmice crno – belih. Prvo, Barselonino gostovanje u Pioniru. Potom, Partizanov meč sa Cibonom, u Zagrebu, kada je Kecman utišao dvoranu. Naravno, Makabi u beogradskoj Areni za prolazak na Fajnal for Evrolige. Bilo je to vanvremensko iskustvo iskustvo za Aljošu koji se fokusira na meč LION – BREST. Seriju od jedanaest pozitivnih ishoda Olimpik je krunisao protiv PSŽ – a trijumfom od 1:0. I Brest je dobio svoju poslednju utakmicu, ali na osam poslednjih okršaja sa Lionom nije imao sreće.

“Od dva do četiri gola”.

Svaki novi dan naš gost gleda kao blagoslov i kao šansu da nešto dobro uradi za sebe ili svoje bližnje, a poslednja stanica je Premijer liga, LIVERPUL – TOTENHEM. Svakako derbi kola, susret vodećih ekipa koje imaju po 25 bodova. Liverpul od poslednjih ishoda ima tri remija i dve pobede. Isto stanje je i u dvorištu Pevaca. Poslednjih pet okršaja dva tima dobili su Redsi koji su i dalje u kadrovskim problemima. Statistika je na strani domaćih, 29:16:14.

“Očekujem minimum po gol u oba poluvremena”, zaključuje tipovanje Mitrović koji nam je poslao jednu interesantnu fotografiju uz komentar.

“Ovo je Drvo života koje se nalazi u sred pustinje. Nikome nije jasno kako opstaje u takvim uslovima, ali ono se drži i dalje”.

Nekoliko rečenica o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko sedamnaest miliona. Zaključno sa aktuelnim rekorderom koji je sastavio plemeniti listić sa najvišim dobitkom Ivicom Šurjakom, 237. dobitnikom Bojanom Dimitrijevićem i 238. Učesnikom sa zagarantovanim iznosom Ostojom Mijailovićem iznosi 17.655.394 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece sa posebnim potrebama “Neven”, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 PIŠE: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara