Humanitarni tiket u podne: Aleksa Ćubić tipuje za lečenje devojčice Anike Manić

Vreme čitanja: 3min | čet. 01.10.20. | 11:46

Košarkaš Slobode, uz X2&3+ podržava Zvezdinu ofanzivu protiv Ararata

Vest da je Sead Šehović postao 215. pobednik “Humanitarnog tiketa u podne”, proširio se MOZZART svetom. Zbog te informacije Aleksa Ćubić, košarkaš užičke Slobode našao se pred još većim izazovom. On pokušava dodatno da uveća skor velike akcije koja je do sada na brojne adrese prosledila   16.532.389dinara. Tipovaće za lečenje devojčice Anike Manić, a kladionica koja je donela odluku da humanost ima prednost uvek i bez izuzetka nudi mu kompanijsku uplatu u iznosu od 10.000 dinara. Cenimo da je dovoljno, baš kao i ostvaren koeficijent 14,91.

Za početak idemo na meč SEVILJA – LEVANTE. Apsolutno, bez potrebe za elaboracijom, Sevilja je favorit meča četvrtog kola Primere. Levante za sobom ima poraz od Valensije i pobedu nad Osasunom. Oba puta bili smo svedoci goleada, što ni sada ne treba isključiti sećajući se Seviljine septembarske pobede na prijateljskom meču para, kada je došlo 5+.

Izabrane vesti

“Igram 3+”, reče mladi reprezentativi košarkaš, momak koji je kao dete, tražeći svoj sport godinu dana trenirao fudbal u Sevojnu.

Sledi utakmica dana! Pogađate, ARARAT JERMENIJA – CRVENA ZVEZDA. Jeste, Jermenija je u ratu sa Azerbejdžanom, ali ni to ne sprečava družinu Dejana Stankovića da pokuša da razbije odbranu Ararata u meču koji će biti odigran na Kipru. Na svu sreću, Fardu Ben i Milan Rodić su potpuno spremni za duel sa Jermenima, pa se nadamo da će Zvezda moći da uspostavi svoj režim igre i dođe do ranog vođstva. Očekuje se da prvak Jermenije u defanzivnom bloku dočeka Crvenu zvezdu i preti iz ofanzivnih kontri.

„Igram X2&3+“...

Komentar patriotskom tipovanju suvišan je, pa smesta idemo na meč LIVERPUL – ARSENAL. Arsenal je u sezonu ušao sa željom da se vrati u sam vrh engleskog fudbala, ali to neće biti nimalo lak zadatak za sastav Mikela Artete, s obzirom da su klubovi poput Liverpula trenutno miljama daleko po kvalitetu igre. Naime, nedavna pobeda Redsa nijednog se trenutka nije dovodila u pitanje, pa čak ni u 25. minutu kada su Tobdžije povele zahvaljujući Aleksandru Lakazetu. Ekipa Jirgena Klopa je za samo devet minuta stigla do preokreta, a onda u drugom poluvremenu potvrdila očekivano za konačnih 3:1 (2:1). Očekujemo da ovaj meč bude nastavak meča odigranog u ponedeljak.

„Biram tip GG3+“, reče košarkaš koji je kraljicom igara počeo da se bavi u KK Plej-of iz Užica.

Pređimo na TOTENHEM protiv MAKABI HAIFE. Murinjova ekipa nije poražena na 13 od 15 prethodnih utakmica, a dobila je pet od poslednjih šest duela. Makabi je slavio na šest od prethodnih sedam u svim takmičenjima, međutim teško da će i ovog puta. Razlika u kvalitetu je ovde očigledna, i teško je poverovati da će Englezi pokleknuti na jedan korak do cilja.

„Neka bude 1-1&2+“.

Zatvaramo tiket mečom SELTA – BARSELONA. Domaća Selta je na startu prvenstva savladala Valensiju kod kuće, a zatim dva puta igrala nerešeno na strani. Barsa je uprkos tenzijama unutar kluba startovala pobedom od 4:0 nad Viljarealom na Kamp Nou. Ipak, gostovanje Selti tradicionalno joj ne prija. Od poslednjih šest tri je izgubila i tri puta igrala nerešeno. Nerešenim rezultatom završen je i njihov prethodni duel u junu takođe na ovom stadionu, bilo je 2:2.

“Za kraj dvojka na Barsu”, rekao je naš košarkaški gost koji će se nadamo se rado sećati gostovanja u MOZZART rubrici plemenitog tipovanja, baš kao što se seća prvog nastupa za reprezentativnu selekciju do 19 godina, kada je s Orlićima igrao protiv Kine.

Inače, Aleksa Ćubić uzore je imao u Luki Dončiću, kao i Bogdanu Bogdanoviću. Sigurni smo da je i on sada uzor mnogim užičkim dečacima, što je i poželjno kako bi hodajući stopama iskusnijih na veliku scenu stizale nove generacije majstora kraljice igrara.

Aleksi Ćubiću želimo svu sreću u nastavku karijere, ali ga ne puštamo pre tipovanja za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksa Ćubić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju “Moja nada” iz Nevesinja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 14,91, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara