1654. Humanitarni tiket u podne:VLADIMIR STOJKOVIĆ tipuje za Udruženje Čika Boca – Budi human

Vreme čitanja: 4min | ned. 20.12.20. | 12:00

Čuvar mreže Partizana veruje u trijumf PSŽ – a nad Lilom!

Običaj da se na kraju svake godine, pa čak i ove “Covid – 19/20”, sumiraju rezultati, prave planovi i daruju pokloni uz osmehe. To su učinili i fudbaleri Partizana pa su jedni drugima uručivali darove. Golman Vladimir Stojković je saigraču poklonio bukvar, svesku i malo se našalio dok je sam dobio naloženu zimsku kapu. Za hladne i vetrovite dane.

MOZZART je poslednji mesec 2020. godine proglasio za “Decembar, mesec humanosti” i već 20 dana, kroz plemeniti listić, daruje po 10.000 dinara koji odlaze u humanitarne svrhe. Naš 229. dobitnik po redu, košarkaš, Danilo Anđušić ostvario je dobitak od 236.600 dinara, a današnji Deda Mraz će uz pomoć MOZZARTA donirati novih 10.000 dinara ili čak 529.200 dinara ukoliko prođe tiket. 

Izabrane vesti

 Dakle, golman izuzetno bogate karijere, reprezentativac, sastavio je dobrotvorni listić sa odličnim kvotama koje će doneti dobitak od preko pola miliona. Naravno, ukoliko se Stojketove prognoze pokažu kao precizne. Fudbaler koji je započeo karijeru čuvajući mreže Loznice, Zvezde, Leotara, Zemuna Humanitarni tiket u podne započeo je u Francuskoj, DIŽON – MONAKO. Kod domaćih izostaju šestorica fudbalera, a kod ekipe iz Kneževine trojica dok su dvojica igrača pod znakom pitanja. Pozitivan niz Dižona prekinuo je Lil pobedivši sa 2:0. Monaku ne cvetaju ruže jer ima tri poraza za redom od Lensa, Marselja i Lila. Poslednji okršaj dva tima završen je remijem, 1:1, bolji skor ima Monako, 1:4:6.

“Za početak dupla šansa, jedan, iks”.

Naš plemeniti kladilac je međunarodnu karijeru gradio u Francuskoj, Holandiji, Španiji, Engleskoj, Grčkoj sada nas vodi na Ostrvo, MAN. JUN. – LIDS. Đavoli imaju bolji međusobni skor, 15:6:5, i šest bodova viška. Junajted je u meču sa Šefildom slavio sa 3:2 dok je Lids bio bolji od Svraka. Poslednja dva okršaja Mančester je dobio uz gol razliku 7:0.

“KMB 1&3+”. 

Naravno, srpski reprezentativac najdublji trag ostavio je u “crno – belom” dresu gde je stigao do više trofeja. Idemo u Dansku, KOPENHAGEN – ODENZE. Gosti su u deficitu od četiri boda. Domaći su tri utakmice dobili pa su izgubili u kupu. Odenze je poslednji duel odigrao sa 1:1, a izostaju mu šestorica startera.

“Da pokušam sa igrom, GG3+”.

Stojke nas ostavlja u Danskoj jer dva sata kasnije u 20.00 sati igraju HORSENS – BRONDBI. Rivale deli 18 bodova. Domaći su poraženi na poslednje tri utakmice dok je Brondbi izgubio poslednji meč nakon produžetka. Gosti su krajem septembra dobili Horsens sa 2:1, ali bez petorice igrača ulaze u meč.

“Tri plus”.

Nadamo se da ćemo od 21.00 sat gledati interesantan duel. Sastaju se LIL i PSŽ, dve vodeće ekipe. Lil je dobio dve utakmice dok je gost sa 2:0 slavio u poslednjoj. Desetkovani Parižani u poslednja dva okršaja dobili su Lil sa po 2:0. Tradicija je na strani PSŽ – a, 12:14:27, koji ima najubedljiviju pobedu od 6:1.

“Dvojka”.

Čuvar mreže Orlova na čak 84 utakmice plemenito tipovanje zaključuje u Portugaliji, PORTO – NASIONAL. Porto ima bolji skor, 24:4:6, jednom je slavio čak sa 7:0. Trenutno rivale deli devet poena, a Porto ne zna za poraz na deset mečeva. Mada su pod znakom pitanja trojica igrača Porta domaćin ne bi smeo da ima problema sa večerašnjim rivalom.

“Za kraj kombinujem keca sa tri plus za ozbiljan dobrotvorni dobitak”.

Vladimira Stojkovića i vas upoznajemo sa društveno odgovornom poslovanjem kompanije Mozzart.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne iznosi preko sedamnaest miliona. Zaključno sa aktuelnim rekorderom, koji je sastavio plemeniti listić sa najvišim dobitkom, Ivicom Šurjakom, 237. dobitnikom Bojanom Dimitrijevićem i Milicom Gacin tačno 17.695.394 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

 Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece sa posebnim potrebama, “Neven”, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!


tagovi

FK PartizanVladimir Stojkovićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara