Luka Vildoza (Foto: Starsport)
Luka Vildoza (Foto: Starsport)

Vildoza o velikoj pobedi Argentine: Vrištao sam tokom penala, zovem Kampaca da proslavimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.12.22. | 23:39

"Sa njim možemo do plej-ofa", rekao je Argentinac posle trijumfa nad Megom

Košarkaši Crvene zvezde su u 11. kolu ABA lige savladali Megu 92:58. Svi igrači srpskog šampiona koji su se našli u protokolu upisali su se u listu strelaca, a Luka Vildoza je meč okončao sa 12 poena i četiri asitencije. Navikao je crveno-belu publiku na još bolja izdanja, ali mu nije bilo lako da se skocentriše zbog velike pobede Argentine na Svetskom prvestvu u Kataru koja je prethodila.

Izabrane vesti

"Bilo je teško. Dobili smo, igrali smo našu igru, ali nisam mislio o ovoj utakmici, da budem iskren. Nije bilo jednostavno igrati prvo poluvreme sa fudbalom na umu, ali morali smo da dobijemo i srećni smo", rekao je Vildoza.

Emotivno je doživeo susret Gaučosa sa Francuzima u borbi za svetsku krunu.

"Vrištao sam tokom penala, pa i pre kada su postigli gol u poslednjem minutu, ali - šampioni smo sveta. Posle dugo vremena, silnih pokušaja sa Mesijem, čitava zemlja će slaviti. Pogledao sam neke video klipove, narod već luduje".

Biće argentinskog slavlja i u Beogradu.

"Zovem Kampaca i idemo da slavimo, naravno".

Jasno, prezadovoljan je zbog dolaska zemljaka.

"Nismo se još videli. Potrebno je da se završi papirologija, tako da ne znam kada možemo da ga očekujemo, ali srećan sam"

Vildoza je u noći između četvrtka i petka na društvenim mrežama obelodanio fotomontažu sa Fakundom Kampacom u dresu Crvene zvezde i tako nagovestio dolazak bivšeg igrača Real Madrida, Denvera i Dalasa na Mali Kalemegdan.

"Nisam ništa ozvaničio, ali sam znao i bio sam veoma srećan. Sjajno je što dolazi još jedan Argentinac, svestan kako je bilo od kada sam došao ovde i kako sam se povezao sa navijačima. Biće srećan ovde".

Zvezda može i do plej-ofa sa Kampacom.

"Pričao sam sa njim pre nego što je došao i rekao mu da imamo dobar tim, ali da nam je potreban i da možemo da napravimo velike stvari. Verujem da sa njim možemo u plej-of, bićemo čvrsta ekipa".

Ističe Vildoza da je iskusni plejmejker dobro upoznat sa armijom navijača koja stoji iza Crvene zvezde, kao i sjajnom konekcijom koju je ostvario sa njima.

"Zna sve, gledao je snimke sa Žalgirisa, navijače kako me bodre i to je bilo ludo. Mislim da je pomoglo u njegovom dolasku ovde", zaključio je Luka Vildoza.


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka VildozaFakundo Kampacofudbalska reprezentacija ArgentineLionel MesiKatar2022

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara