Duško Ivanović (Foto: Starsport)
Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Duško Ivanović: Pričao sam sa Kampacom, baš sam zadovoljan

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 23:11

"Biće tu ovih dana, nadamo se brzo", dodao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Megom

Košarkaši Crvene zvezde su u 11. kolu ABA lige dočekali Megu i upisali novu pobedu, devetu u regionalnom prvenstvu - 92:58. Trener Duško Ivanović je na konferenciji za medije posle susreta izrazio zadovoljstvo izdanjem svojih izabranika koji su kako je meč odmicao igrali sve bolje i na kraj ubedljivo slavili.

Izabrane vesti

"Utisci su pozitivni, ozbiljno smo shvatili utakmicu protiv jedne ekipe koja ima dosta talenta, dobro trći, ima dobra rešenja i da smo odbranom koju smo povećavali iz minuta u minut postigli ono što smo hteli", rekao je Ivanović.

Glavna tema konferencije su ipak bili Argentinci. Fakundo Kampaco je sinoć sleteo u Beograd i potpis ga deli od saradnje sa crveno-belima.

"Dovedoste ga vi. Pričali smo, naravno. Baš sam zadovoljan. Biće tu ovih dana, nadamo se brzo, videćemo".

Luka Vildoza je pred susret sa Megom pratio dramatično finale Svetskog prvenstva u fudbalu, koje su Argentinci dobili posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

"Kao i svi Argentinci je toliko temperamentan i toliko za fudbal, živi za to. BIo je toliko zadovoljan, ali je pokušao večeras da odigra maksimalno. Bio je zadovoljan sa obe pobede i večeras će fino da spava. Verovatno će častitit ove momke, nadam se. Argentinci nisu škrti", zaključio je Duško Ivanović sa osmehom na licu.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićFakundo FereiraLuka Vildoza

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara