Dejan Radonjić (Foto: Starsport)
Dejan Radonjić (Foto: Starsport)

Radonjić: Možda da vežbamo napade na ledu, nadam se da je Zagorac dobro

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.22. | 23:53

Trener Crvene zvezde izneo utiske posle poraza u trećoj utakmici finalne serije

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraz u trećoj utakmici finalne serije (67:70). Propustili su priliku da realizuju prvu meč loptu, ali već u petak imaju novu šansu. Trener Dejan Radonjić očekivano nije zadovoljan igrom svoje ekipe.

Izabrane vesti

"U odnosu na prva dva duela ovaj meč nije bio tog kvaliteta. Prve dve utakmcie su bile dobre i bilo je puno toga lepog za analizu. Večeras je bilo očekivano. Zbog klizanja su bili specifični uslovi za igru. Imali smo šanse da dobijemo, okrećemo se sledećem duelu i želimo da odigramo bolje nego večeras", rekao je crnogorski stručnjak na konferenciji za medije.

Zbog velike vlage u dvorani Aleksandar Nikolić parket je bio veoma klizav i uslovi za igru su bili na granici regularnosti.

"Nadam se da će teren biti manje klizav, pa onda da pričamo o nekim košarkaškim stvarima. Možda da vežbamo napad na ledu. Imamo situaciju na kraju sa Zagorcem, nadam se da je dobro. Mislim da bi svi trebalo da se potrudimo da izađemo na parket i pokažemo koliko možemo u ovom trenutku. Uz svu dozu napora, opterećenja zbog finala, ovo je nešto što dodatno utiče na kvalitet igre, a može da bude i veoma opasno".



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan RadonjićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara