Željko Obradović (© ABA liga)
Željko Obradović (© ABA liga)

Obradović: Samo jednu stvar zameram ekipi...

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.10.22. | 22:36

"Napravili smo samo jedan faul u drugoj četvrtini. To je nedopustimo ako želite da se borite", rekao je trener Partizan Mozzart Beta

Porazom je ekipa Partizan Mozzart Beta počela sezonu u Evroligi. Alba je pokazala da elitni nivo takmičenja ne prašta ništa na parketu. Čak 61 poen primljen u prvom poluvremenu dovoljno govori o dešavanjima na parketu. Posle meča treneru crno-belih Željku Obradoviću nije preostalo ništa nego da čestita domaćinu.

Izabrane vesti

"Zaista želim da pohvalim Albu koja je istinski odigrala sjajan meč. Od prve do poslednje sekunde sa vrlo jasnim idejama koje su sproveli u delo. Igrali su kao tim, imali su 31 asistenciju. Bez ikakve dileme, presudila je prva deonica. Posle toga im je sve bilo lakše", počeo je Obradović obraćanje na konferenciji za medije.

Potom se dotakao činjenice da je ovo prva utakmica kluba iz Humske u Evroligi još od 2014. godine.

"Ovo je prva utakmica za moj klub posle dugo vremena. Ovo je tek početak takmičenja, naravno ovu utakmicu moramo da iskoristimo da napredujemo. Igramo svake nedelje protiv sjajnih timova. Takva je Alba. Sve su kaznili".

Za kraj osvrnuo se Obradović na drugu četvrtinu kada je Partizan primio 28 poena,

"Jedina zamerka za moj tim je druga donica kada smo imali samo jedan faul. To je nedopustivo ako želite da se borite za utakmicu. To bila deonica kada smo primili 28 poena. Takve stvari ne smeju da se ponavljaju", zaključio je trener crno-belih.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara