Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Nedović hvali Šabaza: Majstor da pronađe otvorenog igrača

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.10.23. | 22:37

Utisci Nemanje Nedovića posle ubedljive pobede protiv Cedevite Olimpije

Skoro svi igrači koji su dobili priliku večeras u Crvenoj zvezdi su zablistali protiv Cedevite. Jedan od njih je i Nemanja Nedović koji je imao samo reči hvale za saigrače, posebno za Šabaza Nejpira.

Ipak, idemo redom. Prvo o utakmici.

Izabrane vesti

"Osim tog početka, gde smo pravili neuobičajeno greške, ostalo smo odradili kako treba. Prišli smo utakmici na najozbiljniji način, nismo se obazirali na rezultat i odigrali dobar meč", rekao je Nedović.

Trener Ivanović ja na konferenciji za novinare istakao da nije zadovoljan igrom samo u uvodnih pet minuta.

"Bogami, možda je ovo utakmica sa najmanje zamerki. Energija i koncentracija su bili na vrhunskom nivou 35 minuta. Nismo se obazirali na rezultat, vežbali smo neke stvari koje će nam trebati u narednim mečevima." 

Evidentno je da je atmosfera u ekipi odlična.

"Što smo duže zajedno, što duze treniramo jedni sa drugima biće sve bolje lakše. Nema razloga da bude bolje i bolje. Biće utakmica gde nećemo pogoditi svaki šut, ali ono što je do nas, to treba da bude a vrhunskom nivou".

Nejpir je proslavio trojku Lazića i pre nego što je lopta prošla kroz obruč, čini se da igrači već imaju veliko poverenje jedni u druge? 

"Verujemo jedni drugima. Šabaz je majstor da pronađe otvorenog igrača, kad on doda uglavnom si sam. Laza je isto dobar šuter iz spot ap situacija. Sve u svemu, bitna pobeda za samopouzdanje.

Sada sledi znatno teži protivnik. Žalgiris u drugom kolu Evrolige.

"Znamo svi kako smo se provodili u Kaunas prethodnih par godina. Vreme je da konačno probijemo tu blokadu i upišemo pobedu", završava Nedović.


tagovi

Nemanja NedovićŠabaz NejpirKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara