Duško Ivanović (© Star Sport)
Duško Ivanović (© Star Sport)

Duško Ivanović: Još smo daleko od onoga kako bi trebalo da igramo

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.10.23. | 21:58

Utisci trenera posle ubedljive pobede Crvene zvezde

Trebalo je ovo da bude derbi kola ABA lige, ali umesto toga Crvena zvezda je pregazila Cedevitu. Nije ni bila potrebna nikakva specijalna anliza posle utakmice. Trener Duško Ivanović je samo pohvalio svoje igrače.

Izabrane vesti

"Imali smo pravi pristup protiv ekipe koja ima izuzetno dobar roster, ali nisu našli stil igre. Što se naš tiče, osim prvih šest minuta, igrali smo onako kako smo trebali da igramo", rekao je Ivanović, koji je potom dodao:

"Mislim da su momci odigrali fokusirano, angažovano, disciplinovano. Još smo daleko od onoga kako bi mogli da igramo. Videće se to na utakmicama koje dolaze".

Usledilo je pitanje o igri brazilskog internacionalca Jaga Dos Santosa koji je protiv Cedevite promašio 10 šuteva za tri poena.

"On je momak koji ima energije i želje da igra. Ja mislim da on ima kvalitet i manje-više večeras je imao agresivnost, ali mislim da ne treba da gledamo samo njegov napad. Treba gledati malo više od toga. To je njegova agresivna odbrana i njegova organizacija igre".

Za razliku od trenera Zvezde, trener Cedevite Olimpije, Simone Pjaniđani nije mogao da bude zadovoljan bilo kojim aspektom igre.

"Videli smo razliku između dva tima. Ne samo odbrana, već energija. Znamo zbog čega se ovo desilo, neki igrači su potpuno novi, neki su neuigrani, neki su premladi. Mi smo u momentu kada nemamo identitet, nismo tim za sada. Kod Zvezde smo videli da je čitav tim motivisan, svi su hteli da se nadmeću bez obzira na razliku i to je sasvim normalno. Što se nas tiče, mi smo na samom početku ovog projekta. Danas se osećamo baš loipte, ali moramo da pronađemo reakciju i da postanemo tim što je pre moguće", rekao je Pjaniđani.


tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara