Komentari na vest

Zvezda zna tačno šta želi i ne sme da menja kurs

B

Bobb Macadoo

pre 21 minuta

Čestitke Zvezdi na odličnoj utakmici i dobroj borbi, sitni detalji i mala doza sreće su, po đom mišljenju, odlučili pobednika ove utakmice! Meni upada u oči jedna stvar, a to je da naši reprezentativci iz redova C. Zvezde (Dobri, Davidovac i Plavšić) sve maje ili uopšte ne dobijaju priliku! Da li je to zbog njihove slabe forme, da li se ne uklapaju u formaciju ili postoji neki treći razlog, što bi trebalo trener da objasni?
w

wawa

pre oko 1 sat

Kao i u ranijim mečevima, tako lagano i perfiidno, sudije su opet sve uradile da ta jedna lopta koja je odlucivala, na kraju slave španci.. One neke odluke sudijske, su presedan u evroligi.. Vratiće nam se to nedje!
Z

Zoran 91

pre 40 minuta

Ajde reci gde su nam zadnje tri godine i jedan jedini put pomogli a odmogli su nam bar na dvadeset utakmica. I čemu se onda nadaš.
s

srecan

pre oko 2 sata

ajaahahahahahhahahahaha
D

Delije 300 godina ispred svih

pre oko 2 sata

Sinoc protiv Barselone NAJVECA POSETA u Evroligi u prethodnih 10 godina 20991!! Najbolji navijaci na Svetu Delije Sever.
m

mitar.

pre oko 2 sata

ne razmazuj bzv
G

Gost1717

pre oko 2 sata

Treba Zvezdi centar, malo je Bolomboj..svi timovi imaju 4-5 igraca na visokim pozicijama, plus iskusni(Barsa Vili, Veseli, Metu, Parker, Fal na klupi)..Oly isto..Mitar je nežan za El. On je neka 4-ka, okretan, položi..nema šut..Plavša zelen..barem onog Mikija da dovedosmo..jak fizički! A i nemamo šutera koji rešava završnice, tada Neda i Kenan ne pogadjaju..Teo mator, izgleda baš ne može puno. Dobrić tanak, u napadu ništa, ne shvatam da ne pokušava, bio je opasniji pre..od Davida sam digao ruke..ne znam šta reči, bore se, svaka čast na do sada učinku, ali ne vidim ih u 10 bez dva pojačanja..
m

milosav 1970

pre oko 2 sata

najveci uspeh Partizana ...umestoda se pokrijemo usima sta nam uradi sferopulos prosle sezone ,mii se nesto javljamo a drzava nam kupila licencu,zeljko trazi 3 miliona godisnje a 1 trofej uzeo za 3 godine,sve stranci u timu i umesto da se bavimo sobom mi pricamo o zvezdi koja je na deobi prvog mesta u evroligi.
K

Kon

pre oko 2 sata

Ovo je roman, edukativna priča za kalašture ili šta? Da shvate nešto, ahahaha, uzalud.
K

KKP je nebitan klubić

pre oko 3 sata

KK partizan, sada kk kamerun drukersi ili kk trofeji su nebitni, je bio inferioran i nebitan klub sve do osamdesetih godina. Otac Kalčopoliste i Ujka Žitka Zorana Ilića iz Lomnice kod Despotovca, inače navijač partizana je kada bi ga pozvali na basket hteo da bude golman. Tako je bilo do osamdesetih godina. Navijače partizana koji su išli na basket si tada mogao prepoznati po polomljenim prstima i sa gipsom na nogama jer su šutirali košarkašku loptu.
O

O boze

pre oko 2 sata

Kakva nepismenost u 21 vek.
Z

Zvezda je gigant!!

pre oko 3 sata

Pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu košarkaši Crvene zvezde stigli su do 119. trijumfa u najelitnijem košarkaškom takmičenju - Evroligi! CRVENO BELI  NA TAJ NAČIN ZA NEPUNIH 11 SEZONA U EL IMAJU 3 (TRI) POBEDE VIŠE od kk partizan Sns koji je tokom svojih skoro16 sezona u Evroligi zabeležio 116 trijumfa, te je sasvim sigurno da je Zvezda postala regionalni tim sa najviše pobeda u Evroligi. Gledajući postotak, odnosno odnos pobeda i poraza kroz odigrane utakmice, Zvezda zauzima prvo mesto sa 40.62 odsto uspešnosti. Olimpija je druga sa 38.5, Cibona treća sa 37.5, dok je Partizan četvrti sa 36.4 odsto. Zvezda je ukupno u Evroligi odigrala 288 utakmica i ima odnos pobeda i poraza 119:169. Sa  druge strane, partizan je odigrao 286 utakmica i odnos crno-belih jeste 116:170. Olimpija je treća sa odnosom 72:115 u 187 mečeva, dok je Cibona odigala 176 mečeva i ima 66 pobeda i 110 poraza. ZVEZDA IMA 3 POBEDE VIŠE OD  KKP U EL!! Vredi pomenuti i to da je Zvezda uveliko na prvom mestu po broju pobeda u gostima - ima ih 39 sa pobedom protiv Fenerbahčea u Istanbulu! Partizan ima 32, a Olimpija 20.
i

igor1989

pre oko 2 sata

A po trofejima u El koji ste? Koliko F4?A da, nemate....
N

Nemanja02888

pre oko 2 sata

Hahaha obožavam ovu vašu nemoć 😂, Partizan je igrao Evroligu tih 16 godina u starom formatu, vi ste većinu odigrali u novom gde ste igrali mnogo više utakmica za tih 11 godina nego mi za 16 godina, pošto ideš tom logikom što ne kažeš da imate mnogo više poraza 😂
@

@nemanja

pre oko 1 sat

...ako si pismen vidis da zvezda ima poraz manje. a nema pobede protiv sopota, ostendea, zjelene gore i ostalih velikana, bas zbog tog drugog formata.
f

fancy

pre oko 3 sata

Pa ko kaze da smo pali u depresiju? Ni blizu, napritiv ova utakmica je pokazala da MOZEMO! Vise se, ja licno var a verujem i mnogi nerviram sto ne zavrsavamo minimum jedno 4/5 pojacnaje ili cak cistu 5 jer vrabci vec znaju da kad Bolomboj izadje nastaje rupa u reketu. Ovoga puta to je Barca znala da kazni
m

merllin_pfc

pre oko 3 sata

Minimum jedno 4 ili 5 pojacanja. Zemljo otvori se. Po mogucnosti Larkin , Nun , Hezonja , Tavares , Vezenkov .... Dodaj jos nekoga ako bude potrebno. Vidi se da kosarku pratis 10 God 🤣
n

neshha

pre 27 minuta

Nepismeni covece,niti se razumes u kosarku,niti umes da shvatis sta si procitao.Lepo je rekao komentator-pojacanje na POZICIJI 4/5 a ne 4-5 pojacanja!
B

Boc

pre oko 4 sata

A ste ste se uvatili Zvezde ovoliko??? Izgubila pa šta... Zvazda ovo,zvezda ono... Svaki sat vremena tekst o Zvezdi... Zvezda je na 3-1,tako da je to odličan rezultat.... Ne razumem...
S

Saša_PFC

pre oko 3 sata

Kojim slucajem da je Zvezda izgubila 2.utakmice u EL kao sto je do sada izgubila dve utakmice u ABA ligi sada bi gledali promenu na klupi Zvezde kao i dva ivraca koja bi bila zamenjena sa novim igracima.Samo da nebude zabune ovo govorim posto se to vec desava u ovom klubu nekoliko sezona unazad a nije daleko i to da se desi i ove sezone.Kao sto sam vec pisao da sledecim porazom protiv Olimpijakosa C.Zvezda moze lako da padne ispod 10.mesta u EL i to bi vec znacila grcevita borba za top 16.kao i prethodnih sezona.Naravno u ovom trenutku nece biti nekih velikih promena iz razloga sto je Čovke trenutno zaokupljen ztanjem u kasi kosarkaskog saveza Srbije pa je to u ovom trenutka preca obavez od klubskih.Takodje covek je isterao KK C.Zvezda iz hale gde su godinama trenirali i tamo gradi stambene i poslovne prostore na kojima ce Čovke licno da profitira.Naravno Čović ima iskustva sa gradnjom posto je vec opeljesio Srbe sa Kosova za 10.mil.evra i to za stanove koji su trebali biti izgradjeni ali ni do danas nisu ni temelji izliveni pa Srbi na Kosovu koji su mu verovali u nemastini zive u metalnim kontejnerima umesto u novim stanovima koji im je Čovke obećao.Pitanje je takodje kako se finansira KK FMP i od kojeg novca posto znamo da nemaju bas neke krupnije sponzore a u timu imaju nekoliko veoma skupih igraca koji svojim primanjima uveliko premasuju budzet kluba.Prica se da KK C.Zvezda deo novca od budzeta prosledjuje u Železnik i da se tako taj klub finansira pa usled toga C.Zvezda nemoze da dovede zadekvane igrace za neki ozbiljniji rezultat.Naravno svi znamo da ovakva C.Zcezda u nekom novom obliku postoji u ovom trenutku iskljucivo sto Sbija nije deo Evropske unije pa tim opravdava svoje postojanje.Onog trenutka kada budemo postali deo civilizacije morace da se desi revizija poslovanja i tako ce nestati i ova vestacka tvorevina koja bi u Evropskim okvirima odavno bila ugasena.Nazalost ovo su sve cinjenice sto sam naveo tako da samo za navijace koji veruju u price da deda Mraz zaista postoji navijaju za ovaj klub i veruju da moze neki uspeh da se ostvari van granica Srbije.
T

Trebunjac

pre oko 4 sata

Tkz. zvezda zaključno sa sinoć će u narednom periodu biti stalno na istom kursu. Slede budućnost, real, zadar, Žalgiris I Panatinaikos a onda posle svih ovih poraza kada prestane loženje kao šlag na tortu u Pioniru poraz od Albe.
R

Raki Delija

pre oko 2 sata

I sta je bilo kad si se probudio pao sa kreveta
T

Tata 67

pre oko 2 sata

Pobedom nad Fenerbahčeom u Istanbulu košarkaši Crvene zvezde stigli su do 119. trijumfa u najelitnijem košarkaškom takmičenju - Evroligi! CRVENO BELI NA TAJ NAČIN ZA NEPUNIH 11 SEZONA U EL IMAJU 3 (TRI) POBEDE VIŠE od kk partizan Sns koji je tokom svojih skoro16 sezona u Evroligi zabeležio 116 trijumfa, te je sasvim sigurno da je Zvezda postala regionalni tim sa najviše pobeda u Evroligi. Gledajući postotak, odnosno odnos pobeda i poraza kroz odigrane utakmice, Zvezda zauzima prvo mesto sa 40.62 odsto uspešnosti. Olimpija je druga sa 38.5, Cibona treća sa 37.5, dok je Partizan četvrti sa 36.4 odsto. Zvezda je ukupno u Evroligi odigrala 288 utakmica i ima odnos pobeda i poraza 119:169. Sa druge strane, partizan je odigrao 286 utakmica i odnos crno-belih jeste 116:170. Olimpija je treća sa odnosom 72:115 u 187 mečeva, dok je Cibona odigala 176 mečeva i ima 66 pobeda i 110 poraza. ZVEZDA IMA 3 POBEDE VIŠE OD KKP U EL!! Vredi pomenuti i to da je Zvezda uveliko na prvom mestu po broju pobeda u gostima - ima ih 39 sa pobedom protiv Fenerbahčea u Istanbulu! Partizan ima 32, a Olimpija 20.
G

Gooxy

pre oko 1 sat

Zvezda moze da pobjedi neke od navedenih timova tj sljedecih protivnika,imaju iskusnu ekipu i kvalitetnu.za aba ligu mislim da ce dobiti Budicnost
O

Osam nula je

pre oko 1 sat

8 :0

VecaBg1971

pre oko 4 sata

Slabi smo na 4 a nemamo zamenu za Bolomboja na 5 i to je najveca mana ovog tima. Pored Dauma mi nemamo krstenu cetvorku, to nisu ni Kalina a jos manje Davidovac. Plavsic se posle Olimpijade raspada, Ilic ne sluzi nicemu i to je manje vise to. Po meni i Plavsic i Ilic moraju da dobijaju velike broj minuta u Aba ligi, Ilic posebno. Tamo da sticu samopouzdanje za EL jer ako se Daum ili Bolomboj povrede, ne daj Boze, ko ce da igra EL ?!
i

igor978

pre oko 4 sata

Zato imate 12 spoljnih igrača.
B

Bnm

pre oko 5 sati

NE MENJAJTE KURS, SINOC STE UHVATILI ZALET I SADA IZ PORAZA U PORAZ, SAMO TAKO NASTAVITE...
R

Reč je reč

pre oko 5 sati

Još jedan u nizu tekstova nakon poraza da se obezbedi franjevcima da se još malo naslađuju .Sponzori hrane svoje čedo .
O

Oponent

pre oko 5 sati

Aj razumem navijace Zvezde koji se vecito pale i zamisljaju da jednog dana mogu biti nekakav faktor u kosarci osvajanjem nekog evropskog trofeja ali NE RAZUMEM vas koji pisete ovakve nebuloze i Zvezdu sa ovim timom svrstavate u timove konkurentne za top8! Sta sve covek nece ovde procitati...
R

Reč je reč

pre oko 5 sati

A jel ti kao navijač partizana misliš da imaš veće pravo da se nadaš nekom rezultatu od navijača Zvezde? Da ti deda to pravo nije ostavio u amanet?
@

@Oponent

pre oko 3 sata

Svima je danas dostupan internet a i pravo govora, do skoro samo kuci su ti znali iq. Jer zaista mislis da se leci kompleks online? Vecito mali klub i navijaci, bili i ostali, sad ako ti malo lakse kad se radujes na neki nas poraz ok, slobodno, ali nije ti to dugorocno resenje, svakako nije ti lak zivot, inace za 'nekog evropskog trofeja', pa Zvezda to vec ima, prvi su doneli u Srb, prvo zenska ekipa EL pa muskarci EC, a i klinci su je osvoili, seniori zdravje, mozda bude i to, kako god, niste ni blizu imena il navijaca Crvene Zvezde i nikad necete biti, zauvek mali klub. Brz oporavak ;)
k

kristijano messi

pre oko 5 sati

ZA NEKI POMAK U RVROLIGI FALE NAJMANJE 2 IGRACA. MOZDA CAK I TROJICA.
E

E75

pre oko 6 sati

SVI SMO SRECNI SAMO SE JAN VESELI!!!
p

pod hitno

pre oko 6 sati

Pod hitno dovesti cetvorku pod hitno
N

NEMA OPASNOSTI PO KURS

pre oko 6 sati

Promena kursa se događa jedino u slučaju smene vlasti i pokretanja istrage i hapšenja zbog ulupavanja narodnih para, ali mi Delije smo tu složne da iznabadamo one koji bi to pokrenuli. Mirno spavaj Srbijo.

Ујка Житко ПФК

pre oko 6 sati

Pa vec su menjali ime i prebivaliste😂😂😂😂
Z

Zepter

pre 8 minuta

Idi spavaj ;)
Đ

Đukin fan

pre oko 6 sati

Sa 8 igrača u teškim utakmicama kojih je u EL mnogo,gde 7-8 ekipa ima neuporedivo bolji roster i trenere Zvezda jednostavno ne može da istraje celu utakmicu a kad se desi i produžetak!!!U petak Kenan,Nedovic,Dobric,Lazić učinak 0!!!!Ostala osmorica dali koliko mogu i uz 5-6 ozbiljnih greški Grka s klupe kad se lomio rezultat poraz neminovan!!!
I

Ivan...

pre oko 6 sati

Zvezda nije digla frku kada je trebalo prošle godine, kada su nas pobedili trojkom iz auta. Zato se još brutalnija kradja ponovila i ove sezone. Tako ce nas i sledece dobiti, nekom novom kradjom jer nema integriteta u ljudima koji vode klub. Samo kenjaju za ABA ligu, ovde ne smeju da pisnu.
B

BOLJE OVAKO

pre oko 6 sati

Ma jok, vraća Svemir za krađu u Srbiji na svim terenima u korist Crvene zvezde. Poštenjem bi se zaslužilo poštovanje u Evropi, ali time ne bi nekako to bilo to.
m

merllin_pfc

pre oko 6 sati

Ko o cemu komsije o kradji. Imali ste domacinsko sudjenje. Poraz je iskljucivi vrlika greska vaseg trenera koji je bez potrebe pravio greske. Sve je imao u rukama. Dati Kenanu da izvodi slobodno bacanje pored onog malog brazilca je ogromnq greska. Uvodjenje Nedovica k9ji je zalurao na utakmicu I dati mu loptu za pobijedu je amaterski. Decko nezna gdje glavom udara. Pravi nahgluplji faul u kosarci. Bez nekog provociranja stvarno mislim da ce te se radpqsti kao tim do Decembra. Prvi razlog veoma ste matori a drugi mislim da nemate pravog vodju na terenu. To se vidijelo sinoc na kraju reg I na produzetku. Sretno komsije
U

UJKA MITKO

pre oko 2 sata

Jel imaš neku svoju misao ili samo kopiraš vašeg gurua pantića ? Daj malo originalnosti leba ti
D

Djape45||

pre oko 6 sati

Kakvi su ovo tekstovi. Poraz ko poraz, jedino što boli način na koji je izgubljen meč. Idemo dalje, težak raspored, vrlo moguće 3-3 pred domaćinstvo Panati, to je bitan meč za pobediti jer daje samopouzdanje pred 4,5 malo lakših mečeva(čekamo Albu, Partizana i Bajerna a gostujemo Monaku i Lionu).
m

merllin_pfc

pre oko 4 sata

Laksi mecevi. Vidi se da kosarku pratite 10 godina samo.
@

@merllin_pfc

pre oko 3 sata

Pratili smo i kad nije bilo struje i tople vode, nesto sto tvoj klub nije doziveo, mada po vase vi ste opozicija:))), a ne brini ti za nas, gledaj za sebe kad dodje sve na naplatu, a docice ranije il kasnije, cuvaj zivce za tad jer sad kukate a uvek imate para, kako bi tad ziveli ne znam, sretno ;)
D

Djape45||

pre oko 1 sat

Hahaha pa jel lakse Alba, Bajern i Paćo ili Barselona, Fener i Real genijalac
П

Предраг

pre oko 6 sati

Добар је кењан, три поена Фенеру и три Барси. Млад је још увек,напредоваће.
R

Repac Plandište

pre oko 6 sati

Ono što zele navijači Zvezde su uspesi u Evroligi i to ove sezone ne ide lose. Sto se tice domacih i regionalnih okvira tu se je Zvezda etabilirala kao ubedljivo najbolji klub osvojivsi od zadnjih devet takmičenja sedam titula,, uzgred u poslednjoj sezoni pocistivsi sa nulom najskuplji tim u istoriji kosarke na ovim prostorima predvodjen najskupljim trenerom na ovim prostorima. Kolika je dominacija najbolje govori neizmerna radost raznih kompleksasa kada Zvezda nakon tri pobede izgubi od Barselone u produžetku. Sa ovim su se složili...
B

Brate...

pre oko 6 sati

Vidis da se sprdaju sa nama.
R

Repac Plandište

pre oko 5 sati

Ne znam brate, zar ti misliš da je normalno da se sprdas sa nekim ko te je pobedio osam puta za redom zato sto je izgubio u produžetku od Barselone. Ako se radi o sprdnji to je onda jos jaca dijagnoza. Sa ovim su se složili...
C

Charlie METLAAAAAAAA

pre oko 6 sati

Zvezda će opet osvojiti triplu krunu i u to ne sumnjam baš ni malo. Plasiraće se i u plej of EL. A mali crni klub iz zagreba je totalno nebitan i mnogo mali. Oni ne igraju za trofeje koji ih ne zanimaju. Trofeji su za njih nebitni. Ubediše ih u to. Jadne male napaćene breskvice...
N

Nemanja02888

pre oko 5 sati

Ako smo mi kao što kažeš mali klub kao osvajači Evrolige, kao učesnici 4 fajnal fora, ko zna koliko četvrtfinala plejofa Evrolige, onda ste vi toliko sićušni i nevidljiv klub da tu ni mikroskop ne pomaže 😂🤣
L

LK 1962

pre oko 4 sata

Podsetnik za Carlija NEBITAN KLUB JE OSVOJIO EVRO LIGU
c

cv

pre oko 6 sati

već nalazite izgovore za poraz
M

Mozzart... Eureka???

pre oko 7 sati

Znao je i Dubai šta hoće, znao je i Split,znaće i ostali. Prilično limitiran tim, videće se vremenom. Još kad krenu povrede kao i svakom timu, biće novih Dubaia i Splićana. To Partizan konačno, posle x godina shvata, i ima dugačku klupu. To ovaj tim o kome pišete basne nema. Doviđenja.
H

Hanter

pre oko 6 sati

8:0
N

Nemanja02888

pre oko 5 sati

Hanter 15:0 😂
M

Mister Chaki

pre oko 7 sati

Zvezda je nabila mnogo jake komplekse i frustracije instagram selfi tik tok breskvicama i crno belim "novinarima" sa grobarskih portala kojih je u Srbiji 95%. Baš su vidno besni i očajni. Kevin Panter je 3 sezone trpeo najstrašnije ponižavanje mi i šikaniranje od velike Zvezde. Kevin Panter je prošle sezone ometlan sa 8-0 od Zvezde i osvajač je ničega za 3 sezone u kk kamerun drukersi rekreativo. Pravi kapiten nema šta koji je 3 godine gledao kako Zvezda osvaja trofeje i besomučno tambura mali franjin klub. Tamo je osvojio i jako 16 mesto u EK, doživeo tamburanje od tuti fruti Burse u sred Arene i 11 mesto u EL, kao i prestižni turnir u Lajkovcu, a ošurio ih za 6M+ evra i zapalio. Kad već ne može sa kk kamerun drukersi da pobedi Zvezdu, ajde onda sa Barselonom. Samo slaba je to uteha za Zvezdinu torturu koju je trpeo uplakani mučeni kapiten crnog zla iz zagreba. Mnogo slaba uteha. Kevine, Kevine, PKK...
M

Mirna, mirna , ojsa

pre oko 6 sati

Čarlenka, sta ti je to PKK, jeli to skraćenica PUNI KEVINE KONZERVE🤣
O

Odgovor malom FMP-ovcu.

pre oko 6 sati

Kompleksi tebi i tebi sličnim je nabijen od tog malog tzv "franjinog kluba" koji je i sam znaš u društvu velikana koji je pokorio Evropu i bio šampion ovog takmičenja, i višestruki učesnik F4. Ometlani ste i vi dok ste postojali 15-0,to u medijima nema nigde, jer su vaši. Razumem tvoje frustracije, svestan si da ti je ugašen klub, jer niko ne može FMP-u da zabrani kako će da se zove, lažeš sebe da je Partizan Igokea, niko ne brani nikome da se fuzioniše i pravi saradnju sa drugim klubom, želiš da veruješ da smo se i mi ugasili tehnički-sponzorskom saradnjom sa pomenutom Igokeom, praviš laži u glavi da se Partizan ugasio kao i tvoj nekada omiljeni klub a sad već FMP. Slušaj, tu smo mi, znam da ti nije lako u glavi, stalno ćemo vas podsetiti ko ste i šta ste. FMP i ništa više. Mi se nismo nikad gasili, uvek jedan isti klub. Veliki klub dok je na drugoj strani samo uspomena na nekadašnjeg pravog rivala. Nije ti lako, znam. Doviđenja, FMP-ovac.
E

E75

pre oko 6 sati

Mister Kaki izgleda da mnogo boli ono od sinic?
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 6 sati

Zaboravio si da uzmes lekic za danas. Slucajno si zaboravio na titulu Aba lige i rekordom finala te iste lige. I nisi se setio da je Partizan igrao top 8, svi se secamo utakmica sa Realom. Ne moze se reci da bas nista nije uradio dok je bio kapiten, da je mogao i morao vise prosle godine slozicu se, ali da ga bas ovako ocrnis ne ide. Decko juce pred 20k ljudi odigra utakmicu za pamcenje, svih 20k ljudi ga vredja a on na terenu resi utakmicu i bez ikakvih provokacija izadje sa terena, budimo realni i reci da je malo takvih igraca
s

shommy

pre oko 6 sati

Kolega ja se izvinjavam,ali vas post je pun frustracije. Pronadjite neku lepu stvar da uzivate u njoj u ostatku vikenda.
z

zasto

pre oko 7 sati

Sta se ceka sa dovodjenjem cetvorke? Zasto ne raskinemo sa Davidovcem?, ako smo mogli sa strancima zasto je Davidovac izuzetak?
B

Boban1

pre oko 7 sati

Mora se Plavsic razigravati,ne može Bolomboy sve sam. Ostalo sve dolazi,polako,na svije mesto
S

Sabago

pre oko 7 sati

Sve mi je jasno,samo ne znam zasto nema Plavsica. Da li jr moguce da taj momak nema mesto u timu? Mislim da bi njegovih petnaestak minuta u igri,podiglo nas tim na visi nivo !
Z

ZReticuli

pre oko 5 sati

Eno pogledaj Sferopulosovu konferenciju od sinoć, sve je objasnio za neznalice koje gledaju košarku a ne vide suštinu
J

JSO

pre oko 7 sati

Zvezda pokradena ponovo...Samo da ovaj mec ne udje u glave igraca pa da ne padnu. Inace,za sada su odlicni i nema im se sta zameriti! Bravo Zvezdo...
J

Ja i ti

pre oko 6 sati

Pokradeno.. Ti stvarno nisi normalan... Pa greška sudije je umalo koštala Barsu pobede..
J

JSO

pre oko 5 sati

Po kojim to pravilima zabadanje sake u oko Bolomboju nije faul 20s pre kraja i +1 za Zvezdu?
@

@ssss

pre oko 7 sati

Kakvo crno četvrtfinale sa Kodijem i Jagom na pleju i Mitrovićem i Plavšićem na četvorci i petici.Zvezda je defanzivno orijentisana ekipa sa skromnim napadačkim potencijalom.Ali ni ta defanziva nije baš na najboljem nivou čim su primili 50 poena za poluvreme.
Л

Лаик

pre oko 7 sati

Играмо добро, играмо како можемо. Тим је састављен да буде тим, без великих Звезда не рачунајући Теодосића и Калинића. Сасвим коректно одрађено с обзиром на буџет Звезде који је вероватно најмањи у ЕЛ. Само срце на терен и стићи ће награда.
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 7 sati

Ja sam nacuo iz pouzdanih izvora da igraci Zvezde placaju da igraju za klub, tako da se slazem da imaju najmanji budzet u EL, takoreci jedini su u plusu na svetu
D

De la hoya

pre oko 7 sati

Budzet zvezde najmanji u evroligi🤦
s

shommy

pre oko 6 sati

Budzet je kao u Evrokup ekipama,eno pise u "Politikinom Zabavniku".
U

Upravo

pre oko 7 sati

To ne sme da menja kurs, saopstenje + gostovanje i pljuvanje po Partizanu ako se krene u loše rezultate.
A

Ab

pre oko 7 sati

Dobili smo Pariz u gostima, odbranili domaći teren protiv Barse, iznenadili Fenera... pali u Areni protiv Barse u egal utakmici..jbg...moramo biti zadovoljni... Real(g), Žalgiris(g), Pao(d)...paklen raspored bitno je dobiti 1 meč u naredna 3, i mislim da bi 4;3 skor u prvih sedam utakmica i 4 gostovanja protiv ( Pariza,Fenera, Reala i Žalgirisa) + kući protiv Pao, Barse i Baskonije bilo onako baš zadovoljavajuće, šta više odlično... EL je maraton... biće još svega...ništa ni skor 4:0 ne donosi puno više od 3:1...držati nivo dobre Igre što više i imati sreće sa povredama je najbitnije...
К

Кари Пешић

pre oko 7 sati

сви за једног,један за СНС....
N

Najveći na svetu - crno beli

pre oko 7 sati

Koji komični tekstovi. Zvezda zna šta želi? Hahaha. A Virtus ne zna šta želi, Bayern, Baskonija, da li ima neko ko ne zna šta želi?
G

GostO

pre oko 7 sati

Konacno jedan normalan tekst, bravo!
G

Grobarcina

pre oko 7 sati

Hahah dom penzionera koji ce uskoro imati 3-4
@

@Grobarcina

pre oko 7 sati

Pa sta ako bude 3-4, tvoj kompleks i operen mozak nece ni 3-44 da izlece, tako da tebi to nista ne menja.
A

Ab

pre oko 7 sati

I šta i ako bude 3:4 ? Sasvim je realno i da bude 3:4... previše se qrčite za ekipu koja u 3 godine ogromnih ulaganja ima 1 trofej i 2 pobjede protiv Bajerna kući i Makabija u ovakvoj situaciji u Pioniru...
@

@ssss

pre oko 7 sati

Ab a vaša ulaganja su minimalna!Evo jedan je napisao da su najmanja u EL!Koliko treba da budeš ograničen i da ceruješ u tako nešto?U zemlji gde je na vlasti čovek koji bi sve dao da satre Partizan i koji 12 godina lopatom ubacuje novac u Zvezdu ti pišeš te gluposti.
@

@ @ssss

pre oko 6 sati

...o ogranicenosti prica neko ko veruje da partizan pokusava da satre neko ko mu je doveo obradovica i dao preko 20 miliona budzeta. koliko moras ogranicen da budes ako mislis da ostoja funkcionise bez dozvole istog tog. a da te ne pitam odakle partizanu 13 miliona da vrati u roku od godinu dana za porez, jer mogu misliti sta bi smislio kao odgovor.
e

e

pre oko 1 sat

Moguce,ali taj dom penzionera ce odvaliti tvoj Partizan, preko 20razlike.Ako bude manje neka upisu vama bodove,slobodno.
П

Породица Брнабић

pre oko 7 sati

успавали смо бебу,тек кад се завршила утакмица....🔴⚪мушки смо одиграли
U

Uqiqiaia

pre oko 7 sati

#normalno