Komentari na vest

Zvezda u Madridu linijom najmanjeg otpora: Lopta vrati koliko joj daješ

Kalif umesto kalifa

pre oko 1 sat

lepo kaže čovek. Kenan je u prve dve imao taj očekivan procenat, a onda u poslednje tri šut iz igre 4/22. ja koji šutiram jednom godišnje na koš, bih bio precizniji. mada mi kakvi smo ljudi, pljujemo i kada Nedović promašuje :)
Z

Ze

pre oko 2 sata

Mitrovic, Lazic, Dobric, Davidovac nemaju sta da traze u Zvezdi. Oni ne prave razliku na terenu. Ima njih jos i domaci i stranaca koji ne zasluzuju da budu u Zvezdi , ali bilo bi previse da svi odmah odu iz kluba. Zvezda se dici da ima najvise domacih igraca u EL, ali bolje je da nisu tu. Samo trose novac bez ikakvog ucinka. Steta sto nema mladi perspektivni igraca da ih zamene ako vec guraju politku sa domacim igracima.
T

Tračak nade

pre oko 2 sata

Imaćemo velike probleme i u Zadru a sa Žalgirisem piši propalo
K

KIMI 85

pre oko 3 sata

Jeste da smo igrali bez Bolomboja i Nedovica ali to nije opravdanje. Sa takvim stvarima znas da ces se suociti i zato na vreme reagujes. Ovde je problem 'Domaca osnova', sa izuzetkom Tea i Nedovica. Ta domaca osnova na celu sa Dobricem, Davidovcem, Mitrovicem, Lazicem ne moze vise da doprinosi u evropi. A na plate njihove odlazi vise od 2,5 mil. To je cinjenica, svidjalo se to nekom ili ne. Svima je drago i lepo kad ti tim sacinjavaju domaci igraci, reprezentativci ali oni koji imaju kvalitet za evropu, a ne za Abu. A ovi vise ni u Abi ne prave razliku. Uzmi jednog, dva talenta, buduca reprezentativca, stavi u tim, davaj minute, neka i igraju evropu ali nemoj da nekima ozivljavas karijere jer je ocigledno da to vise nisu ti igraci i da je vreme da se krene dalje. Duga je sezona, ne mozemo da cedimo prvu petorku i par igraca sa klupe i ocekujemo uspehe. Treba ti 12 igraca koji mogu da pomognu, da ne budu samo broj, da prima platu a nema nikakav doprinos, a primaju ozbiljnu plati za to sto pruzaju. Nadam se da ce Drcelic krenuti dalje od te domace osnove, da ce postaviti sportskog direktora koji zasluzuje tu poziciju, i da se konacno napravi skauting sluzba i bez mesanja treneru i strucnom stabu u posao.
V

Virtus

pre oko 3 sata

Cak i posle poraza od jakog Reala opet smo u Vrhu tabele i ispred Fenjerasa iz laktasa koji ljubomorno cuvaju to 14-15 mesto na tabeli EL gde ce ostati do kraja sezone!
I

Istina koja ne boli

pre oko 3 sata

Nazalost, tacno je da ce Partizan ostati tu negde na kraju sezone jer nema igrace za vise i ima trenera koji ne zna da radi sa prosecnim igracima. Vidim da se ti radujes tome nesvestan cinjenice da ce i Zvezda da mu se pridruzi oko tog mesta. Najjadnije od svega je sto se navijaci oba kluba zadovoljavaju boljim plasmanom od ovog drugog, pa makar bili i 15. Tuzno!
p

pravila?

pre oko 3 sata

Kako niko nista o Tavaresu da igrao sa 5 ličnih i dalje....? To je 20:0 za zelenim stolom!!!

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Ja sam juce penio ovde celu noc o tome, pregledao utakmicu 3 puta pa su mi rekli da sam lud, da nema sanse da se to desi u EL. Mada su svi jutros to objavili osim mozarta, klasika. Nema nista od toga, mozda samo sudije budu kaznjene a nama patka kao i protiv Barse.
@

@pravila

pre oko 3 sata

Ahahahahhaahahahahaha evo sad ce. ") trebali ste da izadjete kad svi odu kuci i da ih stignete i prestignete u mraku Realove hale :))))))
M

Markan12

pre oko 2 sata

Evo sad čitaju šta si napisao!Sutra ti šalju rešenje
4

499494

pre oko 2 sata

nilikina rezervisao sve mracne hale, virtus ga ugasio 😂
K

Klajburn

pre oko 3 sata

NE MOZE SE SA MOCNIM REALOM IGRATI BEZ BOLOMBOJA TO SMO ZNALI SVI,SAD SA PETRUSEVOM I NOVIM CENTROM STO CE DOCI TO CE BITI SASVIM DRUGA PRICA!
1

13

pre oko 4 sata

Malo je i do kvaliteta...
5

505050

pre oko 4 sata

sudeci po partisankama, poraz u gostima od reala je mnogo tezi od poraza kuci od poslednje plasirane ekipe 😂 pa moraju i oni nekoga dobiti
L

Lololo

pre oko 3 sata

Igrao je i Partizan sa tim Realnom u gostima pa nije bilo 25 razlike xD
5

505005

pre oko 3 sata

Svaka cast, racunajte onda to kao pobedu 😂 kazu i da ce sudije da vam priznaju one nilikine trojke iz prazne hale, pa eto dobili ste i virtus 😂
r

reb8888

pre oko 4 sata

...ne bih se previse slozio sa tekstom. nedovic je prethodne dve utakmice odigrao s laksom povredom i logicno je bilo da u ovim okolnostima ne rizikuje tezu povredu. kriterijum sudjenja je bio takav da i pored slabije odbrane, kako se navodi, zvezdi su dosudjena 24 faula, jednostavno za svaku pomisao na kontakt je sviran faul i naravno da nisu mogli da igraju u meso. brzo se videlo da je i real vise nego raspolozen i da tu nema sanse i janis je podelio minute. samo jedan igrac je igrao ispod 10 minuta, rokas - 9:44 a najvise kalina sa 22. jeste nesto ubedljivija pobeda, ja sam se nadao oko 15, ali u sustini ne pravi nikakvu razliku. plavsic je malo osetio pored tavaresa i ibake i mislim da ce mu vec protiv zalgirisa biti dosta lakse. neprijatan poraz, ali ocekivan i ne menja nista. cak se i zalgiris do sada pokazao kao ozbiljna ekipa, pa ni poraz od njih u gostima ne moze da se smatra za kiks, pobeda bi bila zlata vredna, i dovela bi zvezdu u odlicnu poziciju. a mozda bas taj plavsic bude kljuc pobede, jer ako se probudi skroz, oni nemaju tavaresa i ibaku pod kosem...
Z

Zelen

pre 8 minuta

Plavsic cim zakoraci na parket Petrusev nece vise videti parket u El a pogotovo pored nove moguce petice i povratka Bolomboja, znaci dosta verovanja u deda mraza jer Plavsic je zalutao u El i otici ce sigurno uskoro iz kluba na tome vec radi Misko i to je javna tajna,,,,,
k

klajburn XL

pre oko 4 sata

kenjan je rak rana ovog tima.ali dobro imamo luksuz da smo vrhunski otvorili sezonu,,,,

VecaBg1971

pre oko 4 sata

Zvezda je izgubila od Reala, realno i ocekivano ako nista onda bar zbog povreda Bolomboja i Nedovica, zbog losije igre itd...itd. Partizan je izgubio od ekipe koja je bila poslednja na tabeli, bez pobede do tad, kod kuce, pa nesto ne vidim osudjujuce tekstove sledeci dan, dublje analize i kopanje po rosteru ne bi li se nasao krivac za poraz.
K

Kevin kapiten

pre oko 3 sata

Jedini krivac za ovakvu igru Partizana je Obradovic i to su navijaci odmah rekli. A zasto si ti sada ozlojedjen zbog Partizana, gledaj Zvezdu i razloge poraza. Razlog Zvezdinog poraza je taj sto je Real jedna od najboljih ekipa u EL i jos su igrali kod kuce. Kako mislis da se Zvezda odupre njima? Sto se tice Nedovica, nije imao bas neku ulogu do sada u EL, najbolji mec je odigrao protiv Buducnosti i lipsao.
G

Gost49

pre oko 4 sata

Kakav tekst. Ne brinite se vi nista, da je neka druga ekipa imala ovakav raspored pisali bi se tekstovi kako nije humano itd. U prvih 5 kola u EL skor 3-2 uz 3 gostovanja i dva brejka. Da sudije nisu svirali ono sto su svirali protiv Barselone sada bismo pricali o skoru 4-1 ali nebitno, sve ce to da se vrati kada bude trebalo. Hajde da vidimo Zvezdin skor posle narednih 5 kola (Zalgiris, Pao, Alba, Monako, Asvel). Posle 10 kola Zvezda ce imati 4 utakmice u Beogradu a 6 na strani - treba imati i to na umu.
S

Sky888

pre oko 4 sata

Cist suter kog dovedes samo zbog suta i nicega vise ima procente za tri 7/23 i za dva 8/20 od pocetka EL sezone.Brate pa to nesto nije u redu?!? Plej kog dovedes ima za dva 9/25 i 4/13 za tri uz solidne 5,2 asistencije po mecu.Kombinovano njih dvoje imaju 16/48 za dva i 12/33 za tri na pet utakmica.Ja sam ocekivao od KMM siguran sut sa poludistance,sigurnost u igri,kreaciju,atletizam i od Kenana makar svaku drugu da pogodi za tri i mnogo vise ulaza i polaganja a nismo dobili nista posebno ili ne onoliko koliko smo ocekivali.
D

Dobro bre

pre oko 3 sata

Stef Kari koji je ne najbolji nego ubedljivo najbolji šuter u istoriji košarke ima procenat šuta za tri 42,6%, a ti bi da Kenan ima BAREM 50%. Pa da li si realan? Oni koji uzimaju više šuteva za 3, ako imaju preko 35% puna kapa.
b

bugiber

pre oko 4 sata

Mentalitet gubitnika , Ono kad pocnes da ..biras.. protivnike ...
0

04040

pre oko 4 sata

Tako je, ko ce da zabrani virtusu da i ono konacno nekoga dobiju, i to u gostima 😂
g

gostNBG

pre oko 5 sati

Sve to sa rasporedom je tačno, ali to je sport druže - minutaža se raspoređuje prema rasporedu, a Bolomboj je bio najopterećeniji igrač ekipe i kad-tad bi se ovo desilo. Pogledaj kako Obradović raspoređuje minute i to bez četvorke u ekipi, ne kažem da to može i treba svaki trener da radi ali sezona je duga a često se desi da na kraju pobedi pametniji sa boljom strategijom a ne najtalentovaniji… jbg, ako je budžet No Limit kao u Panati onda ni povrede nisu problem, evo Petruševa ste ekspresno rešili tako da ovaj poraz od Reala ama baš ništa ne znači, tamo će verovatno svi da izgube…Uostalom, prvi meč Fenera posle povrede Vilbekina i Gudurića (kao i bez Biberovića) su igrali protov vas, videli smo kako su se prilagodili, bukvalno nisu znali gde biju na terenu, tako da na kraju sve to dođe na isto…Ja sam za priču da svi isto dobijemo pa da se odmerimo na terenu, jer mi je iskreno muka i povraća mi se od političkih igrarija koje su nam uništile svaki sport a uskoro će i košarku ako se ne dozovemo pameti.
Е

Енцо

pre oko 4 sata

Боломбој се повредио јер она је она хала у Подгорици пуна кондензације, није једини који је те вечери проклизавао. О оном диму да не говорим. А не бих се сложио да Жељко распоређује минуте, Џонса су хватали грчеви као на фудбалу, оно нисам никад видео
J

Joy494

pre oko 4 sata

Smešno je reći da Obradović raspoređuje minute, pa kod njega su Lesor i Egzum igrali po 35+ minuta, dok Je Bolomboj od početka sezone na 25 min po utakmici.
@

@gost nbg

pre oko 3 sata

...sve se slazem sa tobom sem oko minutaze. pa prethodnih godina su kod zeljka lesor, ledej, egzum, panter, pa povremeno i naneli igrali do iznemoglosti. sto je legitimno, ako ti je druga opcija dosta slabija ali on je imao bas dosta srece srece da niko od njih povredu nije doziveo. cini mi se da se i ove godine ide u istom smeru, samo uloge nisu jos u potpunosti definisane i neki igraci(dejvis) ne pruzaju koliko se od njih ocekivalo inace bi imali ozbiljniju minutazu. mislim da je u zvezdi minutaza odlicno rasporedjena, ali su bolomboj i kalinic toliko vazni za igru da je nemoguce njima smanjiti, ostali verovatno svi igraju i manje nego sto bi zeleli.
A

Alex20

pre oko 3 sata

Znaci sad je Feneru najbitniji igrac Guduric i Biberovic😂,ti si klasican primer grobara,za nepoverovati.Inace Wilbekin je tesko povredjen nece on skoro svim timovima ce biti isto sto se toga tice.Haynes,Boldwim,stvarno krs igraci,ni su ni za prineti ovim povredjenima😀🙈.Isto Pierre,Colson,Birch,sve krs igraci.
G

Grobarcina

pre oko 5 sati

Sa Bolombojem i Nedovicem nista se ne bi promenilo pukli bi opet 15 razlile sigurno sad gubite od Trinkieria idete na dno
0

05505

pre oko 4 sata

cuj ovih virtusovaca 😂😂😂
D

Delijamomak

pre oko 5 sati

Zasto niko ne komentariše da je Tavares igrao sinoć sa 5 ličnih grešaka?
T

Tttttt

pre oko 4 sata

Zasto av zvezda nije kaznjena Jos za pokusaj ubistva trenera Barselone
J

Joy393

pre oko 4 sata

Zato što je ovo Zeljkovih svedoka sajt… da se to desilo protiv Partizana kojim slučajem, 10 tekstova o kosmičkoj nepravdi i zaveri bi se ovde ispisalo.
J

Jtd

pre oko 5 sati

U cemu se to jago dokazao, u ispucanjanju, decko je tu kao plej, nula asistencija za bezmalo poluvreme, ne moze da resi 1*1, pik ne igra. Jeste drugi najefikasniji i to lepo zvuci ali kad vidis da je dao 8 ipak je malo drugacije
K

Kom......

pre oko 5 sati

Tako se igralo bez zelje,svestan poraz.sada jeli to trbalo i kako ce se odraziti videt cemo.frustrirsjuce jeste bilo za gledati
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Ne znam šta da kažem na ovakve tekstove. Juče tekst nakon preksinoćne utakmice:Trebaš i da izgubiš da bi na kraju pobedio a danas ovo:U fazonu da zbog ovakvog odnosa prema igri Zvezda će na kraju 34 kola da bude ispod crte. Pogledajte Zvezdin raspored od početka sezone, kao da ga je najveći neprijatelj pravio. U prvih šest kola u oba takmičenja po četiri gostovanja pri čemu prvo kolo protiv debitanata u ovim takmičenjima pred punim halama i maksimalno našpanovanim domačinima koji gore od želje da pobede i opravdaju ulaganja i poverenje Aba i Evrolige.Dva dana nakon utakmica sa Parizom i Realom za manje od 48 sati treba da igraš u Hrvatskoj sa Splitom i Zadrom gde nikad nisi siguran da ćeš lako pobediti i dolaziš u sredine gde te navijači pomenutih klubova mrze iz dna duše. Posle duplog kola gde igraš sa Fenerbahčeom i Barselonom šalju te u Podgoricu na najteže moguće gostovanje u Aba ligi. A nakon šestog kola u obe lige u sedmom kolu kao domaćin u Evroligi igraš sa prvakom Evrope Panataneikosom a u Aba ligi protiv Cedevita Olimpiji koja je među četiri, pet najjačih ekipa u Aba ligi sa ambicijama da uđe u polufinale. Sve to ekipa treba da prođe neoštećena u svakom smislu i što se tiče rezultata i što se tiče povreda igrača za mesec ipo dana odnosno od 20.09 do 04.11 na početku sezone kada ekipa nije u formi i slaže kockice i ulazi u formu. Za sad a još nije završen ovaj ciklus oštećeni smo težom povredom Bolomboja i lakšim povredama Nedovića. A što se tiče rezultata porazom od Splita koji se desio u idenričnoj situacija kao sada što nakon Reala treba da igramo sa Zadrom za manje od 48 sati, tako je isto bilo posle Pariza Split. Taj poraz smo anulirali pobedom protiv Budućnosti u gostima gde nismo pobeđivali ni u puno lakšim situacija a, ovo nam je valjda treća pobeda u poslednjih deset godina tamo. U Evroligi smo u prvih pet kola morali da igramo sa sva tri španska tima i još da gostujemo Feneru i imamo dva brejka i pozitivan skor. Pa ljudi šta vi očekujete i šta hoćete da se potučemo sa Realom i da stavimo povređeno Nedovića samo da bi došli u situaciju da možda pobedimo a izgubili bi sigurno i zbog jačine Reala a i zbog svega ostalog i onda da platimo to nedaj bože pogoršanje povrede Nedovića ili povredom nekog drugog igrača. I onda protiv Zadra da izgledamo kao izduvani balon a sledeće nedelje duplo kolo u Evroligi pa da ne znamo kako da zakrpim tim i pozicije zbog povrede igrača. Svaka čast Sferopulos u i igračima jer tačno znaju šta rade i šta je prioritet u ovom ludačkom rasporedu. Ako posle 8 kola i utakmica protiv Albe i Mega ostvare skor 5:3 u Evroligi i 6:2 u Aba ligi i samo sa povređenim Bolombojom od igrača biće to start 100% uspešan pa mislio ko šta hoće. Ali izgleda da to nekoga i neke najviše boli jer znaju da nakon takvog rasporeda na početku sezone izaći sa ovakvim skorom u daljem toku sezone Zvezda će biti sve bolja i bolja i puna samopouzdanja a mislili su da će izazvati lomove, smenu trenera, menjanje igrača ali izgleda da se preračunali.
s

sad je problem

pre oko 5 sati

sto nas u Splitu i Zadru mrze , subjektivno misljenje, a sto bi nas mrzeli..? mozda zbog covica ? Nisi rekao da svaku abu krecemo sa 4:0 i da nas fmp i mega u vaznom mecu nikada nisu pobedili..Pa i Dubai je postao problem. mi smo evroligaski roster koji naoada F 4 svake godine i trebamo cekati da se uigramo 3 meseca pa tek onda u Dubai ( inace mi smo sami trazili da gostujemo i zavrsimo to odmah ), sta da radimo sa Evroligom ? da mi krenemo od novembra,dok ss uigramo?
Ф

Феф

pre oko 5 sati

Све си добро сагледао, али 90% наших навијача нема стрпљења да две секунде мало разлимсли, на страну што се ретко ко иоле бавио спортом. него из папуча критикују што се у тешком распореду изгубило од Реала 20-ак разлике, без два најбоља играча. А колико би значило победити у Каунасу, много значајније него победити у Мадриду (сад ће и за ово неко да ме напљује, како то значајнији Каунас него Мадрид)
A

Alex20

pre oko 5 sati

Bravo za komentar i sve napisano,elem,i da izadjemo sa 4-3 u evroligi bice ogroman uspeh.Pretezak raspored,posle moze biti samo bolje.Na jako dobrom smo pocetku,videcemo za nadalje.Znas kako ona druga obolela masa mnogo pati,oni imaju izuzetan raspored a vec su kiksnuli fino,ako izgube i od Monaka kuci,oni su cao za ovu godinu,veruj ti meni,jer kad u drugom delu krenu da se lome koplja i da svi igraju jako oni ce biti gosti u 70 posto meceva.
S

StockS

pre oko 5 sati

Nemam nista protiv poraza od Reala. Ako u narednih 5 kola dobijemo dva meca-nije lose,ako dobijemo 3-odlicno,sve preko toga je puna kapa. Ove sezone po mom misljenju je najbitnije pobedjivati Makabi,Baskoniju,Albu,Zalgiris,Milano,Virtus,Bajern,Asvel i Pariz i vecitog rivala-sve kod kuce,pola navedenih timova dobiti u gostima,i uzeti koju pobedu ostalim alama. Sve to lepo izgleda kad se napise,ali to je EL,nema lakog nacina za prolaz dalje.
D

Darko11193

pre oko 5 sati

Molim za istinito izvestavanje nije KK zvezda izgubila ona je ugasena 2011 izvor doktor nebojsa covic on to najbolje zna on ju je i ugasio, znaci KK FMP izgubio u Madridu. Unapred hvala
4

400550

pre oko 4 sata

Dr Čovke vas je unakazio za zivota i nastavlja 😂😂😂
G

Goust

pre oko 5 sati

Real je dosao u pravi cas,bez Bolomb. I Nede protiv Reala koji je sinoc bio pravi Real,nije bilo realno!Bez stresa.Kada svi malo natempiraju formu doci ce i pobede.Cekaju se Kenan Dobric Davidovac i Mekintajer da pronadju svoj ritam.Jos Petrusev dosao i jos 5 ca i bice to super,dobro smo poceli sezonu e El.i dali sebi prostora da izgubimo od Reala.
S

Sve se slazem

pre oko 5 sati

Osim za Kenana. Njega i "krasi" ta igra bez ritma. Jedno kolo ce da da 15 poena,sledece kolo 20,pa ce naredno da ima sut iz igre 1 od 10,pa 2 od 12... To je Kenan,nema sredine
C

Claudio Lopez

pre oko 5 sati

Pisao sam vec i protiv Barse cemu sluzi nas strucni stab kad su dozvolili da protivnicki trener i sudije gledaju 8 sekundi iako to po pravilima ne moze da se gleda, evo sinoc Tavares igrao sa 5 ličnih gresaka i nas steucni stab opet to nije primetio! Jednostavno to su neke stvari koje odvajaju profesonalce od amatera, ne mozes samo da sedis na klupi i da budes nemi posmatrač i da se zezas na tajm autima ko Nesa Ilic! Neozbiljno je ovo jako...
P

Padrino

pre oko 6 sati

Pre sam uvek mislio da Covic preteruje kad na svakom gostovanju napada novinare. Sad vidim da je 100% u pravu. Zvezda izgubi utakmicu (i to protiv reala) istina ubedljivo, ali odma tekstovi kao da se sve rusi, kao da bi zvezda trebala da ode u Madrid i da ih tuce bez Bolomboja. Na zalost bez petruseva i bolomboja to nije realno, a bilo bi baaas tesko i sa njima. A vamo sa druge strane na svaki nacin se pokusava da umanji KATASTROFALNO vodjenje partizana zadnjih 4 godine
A

Aman covece

pre oko 5 sati

Koga boli uvo više za način vodjenja partizana ,ko im je trener ,koga su dobili od koga izgubili vi sami sa ovakvim porukama dajete njima na značaju. Koga bre zanima obradovic partizan virtus itd . Mene više boli ono smejanje onih 16 godišnjaka iz reala koji su ušli da osete parket fazon u el gde cela klupa skače kad daju kos ta deca. E to radimo mi kad recimo kostić da kos mornaru u aba ligi pa slavi cela klupa ,e to znaci da smo mi sinoc bili mornar a oni zvezda ,jel ti je sad jasnije šta smo sinoc doživeli? I molim te batali više obradovića porez partizan strance Srbe itd ,21 vek je u pm
B

Bojan767

pre oko 6 sati

Dobric ce doci na svoje,i po pitanju minutaze,i po pitanje uloge u timu.Davidovac ce imati tih 5 do 10 minuta,i bice bolji kako vrijeme prolaxi.Kao i Plavsic.To su dobri domaci igraci.
e

eeeeej

pre oko 6 sati

videlo se da su dosli da odrade utakmicu da se ne potrose mnogo. Videcemo pristup protiv zalgirisa, sigurno nece biti ovako, tu ce se traziti brejk, zato nedovic nije ni igrao juce.

RealNo1

pre oko 6 sati

А да напишете текс о томе како Тавареш играо са 5 чичних?
b

bugiber

pre oko 4 sata

Pa i uopste da nije igrao.....Zvezda nije ni otisla da igra kosarku u Mdridu. Realno.
2

24.232

pre oko 6 sati

Vi ustvari nemate kosarkasku redakciju kad se malo bolje razmisli... volite vise kotrljanje lopte i pisanje svega istog.
T

TeškaVremenaPrijateljuMoj

pre oko 6 sati

Kako je teško ovih dana biti ultrakop Tenderaš.
G

GostO

pre oko 6 sati

Nema sta da se kaze za ovu utakmicu. Bez Bolomboja kao jedinog centra na nivou EL, i bez Nedovica kog smo ocigledno cuvali, nismo imali sta da trazimo. Na to je Real odigrao vrhunsku utakmicu. Rezultat je sasvim ocekivan, tako da nikakve presije i problema nema. Idemo dalje, da konacno pobedimo taj Zalgiris, pa cemo onda dalje da vidimo.
m

mile57

pre oko 6 sati

Svesno zrtvovana utakmica jer se procenilo da bez petriseva nemamo nikakve sanse bilo sta ozbiljno da uradimo u el.
T

Trebinje

pre oko 6 sati

Tkz. zvezda je još jednom pokazala da Evroliga nije pogrešila kada ju je i ove godine stavila na 16 poziciju.
A

Alex20

pre oko 4 sata

Ali je ocigledno pogresila kad je u pitanju Kk Kamerun,kazu jaka borba sa Albom za fenjer.
r

rea

pre oko 6 sati

PustilinReal, to se može zaključiti po jutrošnjim tekstovima.
T

Trebinje

pre oko 6 sati

Na jedinim pravim srpskim medijima poput pinka, informera kažu da je stub srpStva nadigrao I oducio Real od košarke ali je spletom nesrecnih okolnosti i pristrasnosti sudija primao jeftine koševe.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 6 sati

Nekad znas da ces izgubiti da smo kompletni nadao bi se pobedi protiv Zalgirisa i ako su u dobroj seriji. Ovako 70/30 . Sad imamo tezak raspored jos par utakmica pa dolazi opet malo laksi. Al protiv Zalgirisa treba gristi ipak. Pa sta bude bude.
F

Free spin

pre oko 6 sati

Dobro da ste nesto napisali o Tavaresu i sudjenju. Po poslednjim stvarim sam shvatio da su svirali ociglednu nespotrstsku Musi ,to bi bila iskljucujuca jer je dobio prvu umesto Tavaresa. Ali bitno da se cuti kao posle utakmice barse. Cekate zvanicno sapostenje??
D

Dendrolog

pre oko 6 sati

Važi Keliću, iskusno si preskočio detalj da je Nedović primao terapije posle Podgorice. Ovako ispade da ga nisu skidali jer su hteli da izgube, a neuporedivo važniji meč je protiv Žalgirisa, gde bi brejk izuzetno značio. A jedan ovakav tekst posle Virtusa, gde rotacija 8 igrača i, sledstveno tome, padom procenata u skoku i šutu pri kraju meča, rezultira porazom kod kuće od fenjeraša, je naravno izostao. Kao i tekstovi posvećeni treneru, gde se poručuje kako svako strpljenje ima kraj.
O

Opet Partizan?

pre oko 6 sati

Sine,smanji tu ostrašćenost i opsednutost Partizanom.
4

405959

pre oko 5 sati

lik došao na šampionove vesti, pročitao, pročitao komentare, ostavio komentar i kaze ostavi se partisaia 😂 grobarski mozgovi neprevazidjeni 😂
D

Dendrolog

pre oko 5 sati

Opet Partizan, jer Zvezdin trener se tera posle 2 poraza, igrači i stručni štab se napadaju posle poraza u Madridu, a Žoc ne sme ni da se spomene, iako mu tim igra očajno, sa greškama koje se uporno ponavljaju. Malo iritira takav tretman, iako je sponzor u pitanju.
T

Trance

pre oko 6 sati

Neko kaze da je zvezdin najveci problem na centru a samo pogledajte plejmejkere ni jedan da valja, Da se fuzionisu sva tri ne bi bio ni 50% Stefana Jovica, Teodosic je propao i proslo mu je vreme sada je ocajan.