Komentari na vest

Zvezda se rastala sa trojicom, otišao i Tompkins

u

uhuh

pre 1 dan

Thompkins nije ništa ni mogao da pokaže ulaskom po 2 minuta po utakmici ali je zato Gerdraitisa igrao i kada je trebalo i kada nije. 30 minuta po utakmici. Čista sreća što smo sa njim dobijali utakmice protiv partizana, niti odbrane niti napada sa njim ali Grku je on bio nezamenjiv.
s

smart Covic

pre 2 dana

srecan rodjendan doktoru masinstva i kibernetike,jednom jedinom i najvecem sportskom radniku na ovim prostorima a verovatno i u evropiDR Nebojsi Cocicu.veliki si Nebojsa!to sto je dr Nebojsa uradio u svom mandatu je za izucavanje na najprestiznijim fakultetima.narodski receno obrnuo igricu,veci je i od Dzaje,Zvezdana Terzica i ostalih velikana sporta na ovim prostorima
T

Top 16

pre 2 dana

Top 16
p

psyhhodelija

pre 2 dana

Top metla 🧹🧹 3-0, 8-0
T

Top bre

pre 2 dana

16 🤫
p

psyhhodelija

pre 1 dan

11 ? hahaha ...Use trophy for 11 place please,dont cry
M

Miki 761

pre 2 dana

Mislim da je Trej Tompkins bolji igrac od ovoga Dauma koji je prosek.. cak je i Luka Mitrovic bolji..
@

@Miki 761

pre 2 dana

Ove sezone nije kostao ali doso na rehabilitaciju i par utakmice i realno vredelo je :) Hteo sam i ja da Tray ostane, ali pitanje je koliko moze da igra kad krenu jaka opterecenja i brz ritam, a i sama primanja nece bit ista, tako da ne znam dal se isplati rizik za mesto stranac+plata, da znamo da ne kosta mn i prihvata 3tu opciju i malu minutazu bilo bi fino da je ostao, isto mislim i za Hangu.
J

Jtd

pre 2 dana

Nikad u istoriji niti jedan srpski igrac nije dobio sansu ni u zvezd ni u part kao sto je dobio smart. Tvrdim da u kls ima boljih ili najmanje istih igraca kao on a mi ovde godina pricamo u sistemu, raspadu sr kosarke i bla bla. Da vam pomognem, sto nepoznatije ime to veca mogucnost uzimanja dela kolaca kad se placa igrac, a smart je prilicno nepoznat...
P

Pa kako sad to?!

pre 2 dana

Pa zasto "sampionsku" ekipu ne zadrzavaju? Tim koji je osvojio 3 trofeja??? Tim sa skorom 8:0??? Zar se takav "sampionski" sastav ne zadrzava po svaku cenu??? Cek, cek, ah da, tu je i plasman u najvaznijem takmicenju medju 3 najgore ekipe. Pa da, gde zadrzavati obe koji od 34 utakmice skupe cak 23 poraza. A tek bambusanje od prosecnog Efesa sa 100:55!? Pa da, rekorderi evropski, predmet podsmeha cele Evrope i celog Sveta.
7

777

pre 2 dana

samo bez nervoze.
R

Raki Delija

pre 2 dana

Plakaces i naredne sezone
M

Ma, nemoguce

pre 2 dana

Ma nemoguce ... Ali opet, realno nijedan igrac Zvezde ne bi imao mesta ni u jednom evroligaskom timu ne racunajuci fenjerase CZ i Albu.
M

Miško vozi

pre 2 dana

Ja sam se nadao da bar ova trojica ostaju a da idu neki drugi igrači
B

Bruka i sramota

pre 2 dana

Realno da se skupilo drustvo iz kraja, ono tridesetogodisnjaci sa stomacicima, ne bi nas turci uspeli ovoliko nakantati
G

Gost 793987

pre 2 dana

Naravno da je svaki pravi i normalni delija uplakan zbog onakvog brukanja i nervozan zbog onakvog rezultata u evroligi.
L

Lol lol lol

pre 2 dana

Sto ti je stvar navike. Nekoliko puta zavrsis kao fenjeras pa ti se osladi. I onda se pretplatis na fenjer jer zavolis da budes fenjeras.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Muko, izgubili ste vi od Cska 45 razlike, izgubili ste nekoliko puta 40+ u EL. Na jednoj utakmici ste dali samo 3 poena u četvrtini, zaboravio sam protiv koga u EL. Titulu šampiona Srbije nisi video 11 godina, za tih 11 godina osvojili ste 1 Aba ligu i 3 domaća kupa.
T

Tarantula

pre 2 dana

Na vama je uz standardno omiljeno mi patetisanje,samo da se kao uvek,doooobro NAULJITE!Hahahahahahha
p

psyhhodelija

pre 2 dana

Sine pa zadržali smo okosnicu i šamoionsku ekipu, U Kk metličić metla su svi pobegli od najvećeg trenera... Otišli su Smart,Tobi,Hanga,Gilespi...Vi ste uzeli trofej za 11 mesto
@

@Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Ne pamte one njihove rezultate, ne pamte ni 1-9 i stalno na dnu tabele i da su bili dzak, ali pravi dzak za punenje i da su ustvari oni bili bruka i sramota.
Š

Šta rešse bre

pre 2 dana

Naravno da se zadržava, svi što su opravdali očekivanja su zadržani Yago,Teodosić,Nedović,Lazić, Davidovac,Mitrović,Geidraitis,Bolomboj su zadržani a neki i produženi na osnovu igara iz prethodne sezone.Igrači koji du napustili klub se ili nisu snašli ili nisu opravdali očekivanja.Kenan,CMM,Kalinić,Daum,Plavšić su dovedeni da pokažu veći kvalitet od Smarta,Hange,Tomkinsa,Gilespija i Tobija.Šta je tu problem da rešse tako
M

Mi smo

pre 1 dan

Zadrzali sampionski tim i ozbiljno ga nadogradili. Ali mi nije jasno sta bi sa osvajac ima 11 mesta i fantastici timom koji je vec dve sezone u najvaznijem takmičenju ispred Zvezde??? Zasto su se rasturili osvajaci univerzuma, osvajaci 11 mesta, osvajaci top 8,eurokupa,unapred osvajaci Eurokupa i Aba lige u sezoni korone???? Gde nestadoše galaktikosi??
F

Fenjeraska logika

pre 1 dan

A koji se trofej dobija za 16. mesto? Bolje je biti 16. nego 11.? To je logika? Ah da, naravno da je bolje jer ste ipak 3. ali otpozadi, medju Top 3 tima ali najgora Top 3 tima.
P

Pozdravodstrine

pre 2 dana

Doveli ste pojačanja u kosarci i rezervisali ste 16mesto...VAŠE I BOŽIJE😂😂😂😂😩😩😩
P

Pozdravodujne

pre 2 dana

Čovicu vrati zvezdu....
p

psyhhodelija

pre 2 dana

Eno je na Malom Kalemegdanu sa svim titulama trofejima... Adresa, sedište, matični broj, Sportsko društvo..
O

Ojo

pre 2 dana

Lazarević je dobar dečko i Zvezdaš do srži, prestanite da ga pljujete, hvala
S

Srecan Rodjendan!

pre 2 dana

Srećan rođendan dr.Nebojši Čoviću jednom jedinom, Najvećem, Najuspešnijem i Najsposobnijem sportskom radniku svih vremena na ovim prostorima. Čoveku koji je jedini imao hrabrosti da 2011 dođe u Zvezdu u onakvoj teškoj situaciji, i da za samo par godina od kluba koji je hodao na ivici kanjona i provalije stigne do kluba koji je stabilan i redovan evroligaš i trenutno Najbolji na celom Balkanu, kluba koji je za vreme njegovog mandata osvojio preko 40-50 trofeja. Čoveku koji je sprečio Makabizaciju srpske košarke i stavio ogromnu tačku na mutanta iz laktasa najvece zlo ikada u kosarci. Čoveku koji je pretrpeo i istrpeo svašta, svakojake napade na njega i klub, i kome je vređana cela njegova porodica, a on je sve to hrabro podneo. Pobediće on i u ovom najnovijem napadu na Zvezdu. Izdržaće doktor sve udarce. Ne sumnjam da on zna šta je najbolje za klub i da se neće predavati ni ove sezone, kao što nije nikada i kao što je došao kraj onom zlu iz Laktasa predvodjenim laznim generalom, doći će kraj i ovom trenutnom koje predvodi lazni "najbolji trener" sa neogranicenim drzavnim budzetom. I za kraj, još jedanput srećan rođendan dr.Nebojši Čoviću, da poživi još mnogo godina i da na čelu naše Crvene Zvezde bude još dugooo dugoo godina. Živ i zdrav ti nama bio doktore i da još dugo vodiš Zvezdu ka osvajanju novih trofeja i velikim slavljima na Kalemegdanu. Bog ti sreću i zdravlje dao doktore i puna podrska sa Severa! 👏👍
N

Nemanja1308

pre 2 dana

Care je li ti iko rekao da taj klub o kome ti pricas, pravno, vise ne postoji??
@

@anelej110

pre 2 dana

A sto da ne bi imalo mesta za Lazarevica i Ilica, imaju manju platu i su domaci i mogu lagano da sede na tribine i da se koriste u ABA Ligi il po potrebu, da potpune rupe za ne daj boze il pozajmica pa da se vrate na kraj sezone il ako treba, e sad, hteo bi i ja a i svi Zvezdasi da su nam 12 i 13igrac Durent i Kari ali jbg :)
a

anelej110

pre 2 dana

Bitno da za Lazarevica i Ilica ima mesta na pretek da i sledece sezone budu nosioci igre.
W

Www

pre 1 dan

Lazarevic je ispunio zadatak svog sefa i kao nagradu ostaje bar jos jednu sezonu u fmp
O

Ok

pre 2 dana

Hvala ovo se znalo odranije i nije pandan prodaji celog rostera kluba ljubavi. Komentarisete ozbiljno organizovan klub i opet bi da to ravnate sa raspadom kluba ljubavi. Nismo isto. Rece Covic. Normalnkm dovoljno.
1

13god bez EL

pre 2 dana

Ne moze niko Miloradovom privatnom klubu da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno delja u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek spominjati!
L

LK 11962

pre 2 dana

Zaboravio si duha koji lebdi ima i on zasluge
s

sLADJAN LAZOVCINA

pre 2 dana

Da li ste culi da se odrekao svih plata, da je sam pocistio stan pre nego sto je iz njega izasao i da je ostavio oko 5 miliona evra zvezdi za pojacanja jer ovakvu ljubav i gostoprimstvo nije video nigde.
8

8 komada....

pre 2 dana

8-0...8-0...8-0...🧹🧹🧹 cuti i placi🤫😭
G

Gost007

pre 2 dana

Ako dodje CMM to ce biti 15 igrac..kako misle onda da potpisu i cetvorku+Djurisic???
C

Ce Gevara

pre 2 dana

Idu Ilic I Lazarevic deckonja
P

Pozdravodujne

pre 2 dana

Bežite cigani idu turci -45....bruke i sramote srpske kosarke....

GRKI GRK

pre 2 dana

Dovoljno je samo ovo 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹. 8:0..... Nastavice se......
A

Alempije

pre 2 dana

Cistra frustracija i bes sto smo izgubili a vi ispali. Kazi lepo: Drhtao sam pored TV-a, navijao kao nikad u zivotu, zavoleo Zvezdu kao majku rodjenu da prodje dalje ali se ta bajka nije desila. Bolelo mnogo taj dan a?
4

454

pre 2 dana

Danas je rodjendan dr mašinstva i velikom nagu košarke Nebojši Čoviću. Živ i zdrav nam bio!
P

Pozdravodujne

pre 2 dana

Partizan je drzavni klub...a ovi sto misle da im se klub zove zvezda je čovićev...da li znate kako se zovete uopste....ajde prvo da vratite 17mil. .. i da se izvinite navijacima za -45 i sramotu i bruku...,
8

8-0

pre 2 dana

@pozdrav... Mi namerno izgubili od Efesa samo da bi vasa fuzionisana igikea ispala iz EL i zavrsila u Top 12 + izgubljena triola kruna + metla 8-0,kud ces gore od toga!
I

Iskreno

pre 2 dana

Pozvao bih sve navijace kkp da se ugledaju na navijace SDCZ. Ljudi odlaze i svaki pravi navijac CZ je pozdravio Igrace i nista lose nije rekao, dok vi cim vam ode ma nije ni bio dobar, 100 mana mu nadjete a balavili ste za njim dok je dolazio i igrao.. Nemate svoje JA. Kao pravi navijac SDCZ mislio sad da bi HANGA trebao da ostane i da imamo dubinu klupe, ali kako vidim Zvezda je resila da nikad ozbiljnije napravi ekipu i to se mora podrzati. Svidelo se nama ili ne ipak ako nesto stvarno volis spreman si da predjes preko nekih manjih stvari.
S

Slađan1977

pre 2 dana

Sad kad je gotovo, možda i treba otkriti. Trej je ponudio da sve preko kirije i osnovnih potreba vrati klubu, jer ovakvo gostoprimstvo i ljubav nije osetio nigde. Mi smo u samom vrhu istorije evropske košarke, i to niko promeniti neće.
s

sladjan zovla

pre 2 dana

AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAH NE SAMO TO, NEGO VAM OSTAVIO I 2 MILKE DA IMATE ZA POJACANJA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHA AU ZAPAMTITE OVOG SLADJANA
@

@Slađan1977

pre 2 dana

Ako racunas vrh odozdo :) Skolovao vas je taj Trej sa jednu ruku i nogu i uzeo vise trofeja nego vi za...nemam pojma koliko god. unazad ;)
i

ivko svemirko

pre 2 dana

Bar nije igrao za stipendije i sarmice bogdanove mame
S

Samo

pre 2 dana

Da podsetim bolesnike da je zvezdin najveci uspeh plasman u top 8 i to samo jednom, ej jednom. Koliko bi se tek javljali da ste imali upola uspeha kao Partizan.
Z

Zulu warriors

pre 2 dana

Nesrećniče,Crvena Zvezda kad je uzela kup kupova za vas se nije ni znalo,da nije bilo raspada SFRJ ostali biste na dve titule
P

Prava istina

pre 2 dana

Ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
V

Vl@dimir

pre 2 dana

На свакој објави ово пишеш, партизан живи у глави без кирије
f

fuzija laktasi

pre 2 dana

@Vl@dimir... i treba ponoviti jos STO puta zato sto je ISTINA!
P

Pozdravodujne

pre 2 dana

Moneke...Milutinov...Gos...
R

Rakitovo fmp

pre 2 dana

@Pozdravodujne... Eto ih trce u fuzionisanu igikeu isto ko Mirotic i Slukas! 😆🤫
T

Tripla Kruna

pre 2 dana

Auuu koje ce samo kmecanje da bude u Dodikovom privatnom klubu iz laktasa kad za par dana bude ozvanicen dolazak Kodija,Petruseva i Djurisica,opet ce da izgube TRIPLU krunu i dobiju novu metlu,ovaj put 10-0 sledece sezone,istorija ce se ponoviti naredne godine!
J

Juce sam video

pre 2 dana

PBG news objavio da su veslački klub Prt pred titulom. Pa dobro uzeli su stoni tenis i mozda veslanje i to je nesto ipak su proglasili sezonu uspesnom!
O

Ovi sto

pre 2 dana

Ovi sto lupaju minuse su tegijevi botovi koji rade za sendvic i kartu na nivou 400
A

ABCDE

pre 2 dana

Ljudi traze Petruseva???? Ej,dal ste bre normalni? Ima ugovor i to jak ugovor sa Olimpijakosom. Pritom,u januaru je mogao da bira i dodje u Zvezdu i nije hteo. Zasto bi sada. Ako Kodi dodje (sve je veca verovatnoca da nece,cim ga do sada nema) i mozda Djurisica,gotovo je sa prelaznim rokom. Nikakva cetvorka nije u planu. Doveden je Daum,panj kao i Tobi. Jos Ilic i Lazarevic da pokupe kofere i moze se reci da je tim OK!

Dezurn1_Kr1vac

pre 2 dana

Ево коначно неко реалан !
D

Dusmanin

pre 2 dana

To sto nije dosao do Miska, isprati malo neki podcast ili emisiju. I bez obzira sta pise ovaj sajt Vezenkov ce doci nazad u Oli. Pored Vezenkova i Petersa na 4 (u nekim specificnim postavama i Papanikolau moze) a Milutinova, Falla i Wrighta na 5, Petrusev nema sta da trazi u Olimpijakosu.
s

sikter bre...

pre 2 dana

@abcde... Vidi se da ne znas nista o kosarci i zato ne lupetaj napamet, eno pre par dana licno Covic dao izjavu da se ocekuje jos 3 pojacanja, na poziciji pleja(Kodi ili neko drugi) na poziciji dvojke(Djurisic ili stranac) i na poziciji cetvorke(Sengelija ako otpadne onda Petrusev) to je licno Covic izjavio u interviju za sportske medije pre par dana!
@

@ABCDE

pre 2 dana

Brt iskreno glupo je da pricas nesto sto ne znas. Jedino ako si tegijev bot pa da tu lupas za sendvic, istina je sledece za Petruseva je zajebao Misko R. Ali to je proslo i sad nema nazad. Kao neko ko ima rodjenog brata u Skupstini SDCZ znam mnogo ali sve sto zelim da kazem jeste da je CMM resen i da ce biti predstavljen do kraja nedelje, znam tacno da ce ove nedelje biti ali dan nije odredjen. Za poziciju 4 je CZ ponudjen Jon Brown i to je opcija a cilj je IBAKA!
M

Metla x8

pre 2 dana

@Dezurn1_Kr1vac,,,, izgubljena 3-pla kruna i metlanje 8-0 🧹, jel boli?
R

Realno samo

pre 2 dana

@ABCDE samo javi ‘bratu u skupštini’ da je Ibaka presao u Real juce, a Brown produzio jos pre nedelju dana. Hahahahah
A

ABCDE

pre 2 dana

Cim napises sta nekome nije po volji,odmah si bot,ne znas nista,sendvicar...evo ovaj ima brata u UO Zvezde...nudi se Brown a on potpisao novi ugovor,pominje se Ibaka da dodje koji je potpisao za Real...sve same gluposti. Ovaj drugi vice Vezenkov kad se vrati...a on ostaje u NBA?! Treci kaze Covic rekao,druze koliko puta je Covic rekao pa se niko nije doveo. Ja vam lepo kazem,cetvorka nije u planu za sada,sem Kodija i Djurisica ne dolazi niko,a vi kako hocete.
g

gost23 #

pre 2 dana

@realno samo Ko je to objavio ?
O

Orthodox celt

pre 2 dana

Pratim prelazni rok i ja za sad nigde nisam video da je Dzon Braun 3 potpisao za Monako,za Monako je potpisao izvesni Vito Braun iz neke turske ekipe.Ako smo pametni treba potpisati Brauna za poziciju 4, odlican defanzivac
S

Spijun

pre 2 dana

Lepo, bacenih milion i po za obojicu da sede povredjeni na klupi. Alal vera. Efempeovci su vam zahvalni i nece vas zaboraviti. Ne zaboravite ni vi na nas rent a bez mozga navijace.

RealNo1

pre 2 dana

На кога? Шта лупеташ?
G

Grobarcina

pre 2 dana

@spijun,,, A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
?

?????????

pre 2 dana

Kako moze da se desi da koristis tudje korisnicko ime??????????
@

@Spijun

pre 2 dana

Bacili ste vi mnogo vise za vasi sto igraju, a isto kao da sede :) Gledaj si svoj klub, ne lece se kompleksi online ;)
D

Duh koji lebdi

pre 2 dana

Zvezda ne sme da stane!
P

Pojacanja

pre 2 dana

AJMO SAD MEKINTAJER,DJURISIC I PETRUSEV PA DA KOMPLETIRAMO TIM!
e

evo trcimo

pre 2 dana

Samo budi spokojan pile babino, evo trcimo samo da nam ne plakis i da budes srecko mali, ljubi te bakica pile prepametno.
8

8-0

pre 2 dana

@evo... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
N

NR

pre 2 dana

Nema se para
M

Maestro

pre 2 dana

Jos Ilic i Lazarevic da dobiju zahvalnicu i da dodju dobra cetborka i petica i moze se reci da je dobar prelazni rok barem na papiru,e sad dal' ce to da "legne" sve na svoje to je sustinsko pitanje.
@

@maestro

pre 2 dana

To je ta cuvena skola koja izbacuje kosarkase za reprezentaciju.
@

@maestro

pre 2 dana

Vidi rodjak partizan sada da pokupi sve svoje igrace iz citavog sveta sto su onako malo iznad proseka ne moze da nadje 7 8 igraca. Dok Zvezda moze da nadje bar 20 koji su bar malo iznad proseka. Vi se gasite, od mladjih imate 2 ili 3 igraca ako racunate Tristana... ZVEZDA hvala Bogu ima i potpisuje mlade. Eto Topic i Djurisic otisli u NBA a ima ih jos koliko ja znam tu bribliznog kvaliteta bar 5. Ja ne znam kako niko da se seti da je Zeljko obecao stvaranje mladih igraca, eto Tristan je vec bio stvoren donekle i sad kad je otisao opleti po Zeksu i po kkp.
B

B.C

pre 2 dana

Pa maestro, u svakom slučaju kod nas igra više domaćih igrača nego što igra kod vas! Evo odoše vam i Smajli i Anđušić i Avramović! Vjerovatno i Trifunović , ako ga ko bude htio! Pa ko će vam igrati od domaćih!?
Z

Zulu warriors

pre 2 dana

Bez jake petice mi nemamo šta da tražimo,živi bili pa videli
g

gostiVAR

pre 2 dana

dobro ste napisali Samrt
D

Dusmanin

pre 2 dana

Jos odlazak Lazarevica i Ilica, iako obojicu jako gotivim, i dolazak Kodija, Djurisica i Petruseva.
f

fdf

pre 2 dana

Lazarevic i Ilic idu u Fmp ne znam sto trazite Petruseva puni smo na poziciji pet nece se dovoditi igrac na toj poziciji
D

Dusmanin

pre 2 dana

Na 5 su Mitrovic, Bolomboy i Plavsic. Na 4 su Davidovac koji je 3/4 i Daum koji je cista cetvorka, i to neproveren igrac, sklon povredama. S obzirom da su i Mitar i Bolomboy dosta niski centri, treba ti prva cetvorka, visoka, koja pokriva i 4 i 5 i moze odlicno da se ukombinuje i sa Mitrovicem i Bolomboyem. Tu je Petrusev idealan. Plavsic je ok uz Davidovca, ali ne moze nam jedini igrac preko 206cm biti iz Mege, bez ijedne EL ili EK sezone... ubijace nas svi sa skokovima... Petrusev donosi u reketu bas sve sto nam fali...
Č

Čvrle

pre 2 dana

Otkud baš u fmp malo čudno .
H

Hulio

pre 2 dana

Dobar je hanga ali godine i povrede ...vise povrede
M

Meroni

pre 2 dana

Šteta za Tompkinsa, voleo bih da je ostao.
D

Dzi

pre 2 dana

a kad Darko arogantnog pita za smarta i gilespija kako su katastrofa nadobudni reaguje dripacki a sad sutnuti odmah, kao i tobi kao i simonovic kao i blizu mi je madjarska hanga... kazes lepo nekog ubodemo nekog ne..trudimo se pojma nemamo, eno cak i zeljko ove sezone promasio pola pojacanja ako ne i sva.. ne, samo agresija... vidi se da je bio u Partizanu, titule nam lice na njihove, agresija, nasilje i pritisci, na terenu, oko terena u drustvu..jedino je utesno sto su tamo gotovo svi takvi i sto pride guraju patetiku. i zao mi je sto je kalinic kod nas a ne kod njih...to je taj mentalitet videli smo cak i siri drustveni stavovi. kao sto mi je zao sto aleksa nije kod nas...

Dezurn1_Kr1vac

pre 2 dana

Хахах али " титуле нам личе на њихове " .. Човече од 2015/16 само сте једном узели титулу а да нисте правили хаос .. Све на песницу , на претње , на етикетирање судија , свако мало председник вам на тв и претње и позивање на линч . За ову последњу сте чак и јавно претили комесару судијске комисије 🤷 .. Ајде буди мало реалан , немој да ти је све пинк љуби те брат !
r

reb8888

pre 2 dana

...hanga je mogao da ostane, prosle sezone je imao preveliku ofanzivnu ulogu ali uz nove igrace bi vise bio okrenut defanzivi, nesto kao branko lazic. a plus mu je sto u slucaju nuzde moze da pokrije vise pozicija...ako danas ne objave kodi milera, ne pratim dok sezona ne pocne...
D

Dre

pre 2 dana

Da je neko bio za ostanka ostao bi, sssvim izvjesno klub je taj koji je odlucivao jer sva tri igraca su bili radi ostati, jednostavno zvezda ovu sezonu puca na veliko i nema luksuz da joj se igraci povredjuju svakih 7 dana cemu su skloni dva od tri ova igraca
A

Astoria

pre 2 dana

Prva sezona da sam zadovoljan ko je od igrača otišao. Jedno vreme sam mislio da samo mi navijači vidimo ko nije za Zvezdu. Hanga je bio korektan, ali ništa više od toga. Tompkinsa ne bih ni komentarisao, nadam se da će prestati praksa potpisivanja štetnih ugovora u Zvezdi. Ko potpisuje povređenog igrača? Zarad renomea i marketinga kluba jedino. Slično je bilo i sa Raduljicom, koji je sedeo na klupi sve vreme, ali to su bile menadžerske kombinacije.
@

@astoria

pre 2 dana

...mozda oklahoma?
N

No.1

pre 2 dana

Ako hoće nešto više u EL od top 16 ili 11 ovo se moralo desiti. 3-4 igrača iz prošle sezone su korisna ostali su za ispratiti, važi za oba kluba iz Bg. Druga je stvar kako će se novi uklopiti.
n

norman

pre 2 dana

Trej i Hanga, kakve dve face! Toliko toga osvojili pre Zvezde, a došli i ginuli kao da im je prva profesionalna sezona. Momci, hvala vam, bilo je čast gledati vas! A sada ozvaničenje Kodija i najsladje za kraj, ne izlazite iz bunkera!
S

Spijun

pre 2 dana

Sretno I bez povreda u daljoj karijeri!!! Verovatno ste nesto naucili u CZ, iako EL ne moze da bude za pohvalu, ali ste naucili kako se dele metle.
d

dzamam

pre 2 dana

naučili su da uzmu masne pare a da ne moraju da igraju
E

E

pre 2 dana

Za Hangu velika greska...Odlican i pouzdan igrac, veoma iskusan , uklopio se u sistem i zavoleo klub i navijace...Ako nisu produzili sa njim saradnju jedino cu razumeti ako dovedu mladjeg i kvalitetnijeg..Adam Hanga je izuzetno ime i veliki kvslitet i u ovim godinama u kojim je...
D

Drvo

pre 2 dana

Sve istina ovo oko navijača, zvao ih na slavu koliko ih zavoleo...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Mozda je trej mogao da ostane kao 3.opcija na 4. Moze i dalje da doprinese 5-10 minuta sigurno
f

fdfds

pre 2 dana

U pravu si Trej je ozbiljan igrac par utakmica je bljesnuo bas ali vise nije to ubise ga povrede inace pre par godina najbolja cetvorka u Evropi bez premca.
2

242

pre 2 dana

prva cetvorka, Deda i Daum...mozda bi bilo previse