Komentari na vest

Zvezda najkonkretnija, Nikola Kalinić sve bliži Malom Kalemegdanu

Z

Zvezdaš onaj stari

pre 11 dana

Za poslednji njegov odlazak kriv je niko drugi nego Čović! Ostao mu dužan plate pa posle kada je sa zakašnjenjem sredio sa državom budžet kupovao i koga je trebao i koga nije. Kalina je tada sa Kampacom trebao da bude okosnica tima! Kapiten sa .udima do poda, to se mora prepoznati ako želiš da napreduješ. Ovaj put dati Sferu odrešene ruke a Čović penzija, hvala za sve treba nam sada neko spreman za Evropu.
F

Fmp Rakitovo

pre 12 dana

Dal cemo uspeti biti makar 10 mesto,ako ne mozemo u top 8 sledece sezone , sve mi se cini opet top 16 😭😭
D

Dom penzionera

pre 12 dana

Zar opet 😂
R

Rakitovac fmp

pre 12 dana

Dom peneionera opet !!!
D

DarkoSr

pre 12 dana

Dolazak dobrog jakog centra je sad najbitnije ako svi navedeni dodju..Bez jakog centra koji moze igrati ledjima smo opet tu i tamo..
G

Grobarcina

pre 12 dana

Uhh bre tako se pise svake sezone udjite vec jednom u top 8 ne samo top 16 ispred Albe i Asvela 😁
a

arroyo

pre 12 dana

u pravu si brate bataljuj sve samo da se osvoji pehar za top11
G

Grobarcina

pre 12 dana

15 puta za redom 2010-212 plus 118:77
l

logika plus

pre 12 dana

ajde bratic sta se ceka mekintajer i kenan su zavrseni ,Jos Lojd i Klajburn i da zatvaramo roster .
F

Familija

pre 12 dana

Kalina vreme je ajde kući brate
G

Grobarcina

pre 12 dana

Kakva ekipa haha jedva cekam da gledam kalinica i peneionere bas me zanima dal ce uspeti biti 15 sti u evroligi haha
S

Samo gledaj

pre 12 dana

Gledaj kako Zvezda podize pehar EL...to ces da gledas!
G

Grobarcina

pre 12 dana

Gledacu da da 😂😂😂
P

Psihoza2

pre 12 dana

Da podicete pehar EL al onaj kineski kupljenu obližnjoj radnji. Isto ste ga ovako dizali i prošle godine 🤣🤣🤣
G

Grobarcina

pre 12 dana

15 puta za redom 2010-2012 plus 118:77 istorija 😂

gemathegreat

pre 12 dana

Žoca će da pokidaju i nama dovoljno.
N

Nishlija

pre 12 dana

Samo kada bi dosao Djurisic pa da vidimo svi kakva je to igracina. To bi za mene bila bomba pojacanje! Decko divlja tamo u Americi trenutno u kampu ali se nadam, iskreno se nadam, da nece biti draftovan jer bi znacilo i njegovoj daljoj karijeri a i Evropa bi uzivala gledajuci jednog mladog kosarkasa koji ima pravi NBA potencijal.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 12 dana

Bice draftovan sigurno, al to ne znaci da ce ostati tamo. Ako ekipa koja ga bude draftovala bude puna na bekovskim pozicijama, bez perspektivne da bi mogao da uskoci u toku sezone u roster, realno je da barem jos 1 sezonu bude u evropi
R

Raša P

pre 12 dana

Đurišića i ja očekujem u Zvezdi i to mi je najveća želja!!!
D

Dr Čović

pre 12 dana

Kalina dodji da karamo smogovce !!!
к

кајевац

pre 12 dana

Људи моји треба нам најбољи играч на мијесту Теодосића,па он је завршио још давно с озбиљном кошарком,повреде толике,реално не може више
m

mrki medved

pre 12 dana

Гдје је запело око джордана лојда?
H

Hulio

pre 12 dana

Uskoro wil klajburn ...
m

missisispi

pre 12 dana

Najkonkretnija? Kao da jos neko zeli najkija. Ovo mu sigurica, pare od drzave, titula jos jedna jer ako treba i ukrasce se ako ne moze da se osvoji posteno, samo steta sto ce da igra cipiripi krosan kup a ne EL, jer Partizan igra EL.
b

bering

pre 12 dana

I čemu onda nervoza? Sve znate, opustite se.
O

Ok

pre 12 dana

Lose se izrazavas. Titula boljem, pametnijem, lepsem. Treba li jos. Koga cete vi jadnici nahvatati. Beze svi. Spasavaj se ko moze. Da razjasnimo. Nisu pare problem ima vise nego u Zvezdi. Tortura, ispisavanje po igracima. Ponizavanje domacih igraca. Imate dobar imidz samo da se ego velikog trenera zadovolji. Ako odete u Eurokup. Zbogom na duze vreme.
d

dr.Nebojsa

pre 12 dana

@missisispi,,, Tripla Kruna + 8-0 metla🧹 tako da...🤫
З

Занимљиво...

pre 12 dana

... ликови који вређају људе на основу физичког изгледа причају о моралу.
F

F4

pre 12 dana

Kenan, Fal, Kodi, Kalina brutalna ekipa.
H

Herakle

pre 12 dana

Ovo obecava. Jago, Mekintaer, Teodosic (Stefan Jovic), Nedovic, Kenan, Lazic, Kalinic, Gedraitis Davidovac, Mitrovic, Bolomboj, Plavsic. Everntualno jedan top centar sa se dovede i Stefan Jovic ako Teo odluci da zavrsi jos i to je to.
7

777

pre 12 dana

Brate ali to je opet slabo
K

Kapitenov komšija

pre 12 dana

...Majk Daum, Đurišić,Tompkins i Hanga (Dobrić)- to je pun roster za sezonu 2024/2025 .
C

Camil

pre 12 dana

Brate sve ok ali Stefan Jovic, nemoj da se foliramo ovde.Ako si vec licitirao Kodija ,koji sasvim sigurno dolazi,cemu Jovic,obojica sluze da razigraju a nisu neki suteri.E tu dolazi Kanan koji ce nesto i da pogodi!
H

Herakle

pre 12 dana

@Camil Mekintaer 9.3poena prosecno i 7.6 asistencija, ne moze se reci da nije kompletan igrac i scorer i asistent. Joviceva uloga je visestruko znacajna i defanzivno i razigravanje. Paklen u defanzivi, iskustvo, kvalitet u vodjenju igre. Eventualno dovesti jos jednu dvojeku uz Kenana i Nedovica cistog scorera. Mislim da mora i jedan centar vise klase da bi se napalo top 8. Sa tim rosterom od 14,15 igraca mozemo necemu da se nadamo.
2

231

pre 12 dana

djurisic!!!
S

Srdjan M

pre 12 dana

Kad bih mogao da biram, 1.Mekintajer, Jago, Teo 2.Kenan,Nedovic,Djurisic 3.Kalinic,Rokas,Lazic,Davidovac 4.Sengelija,Mitrovic,Tompkins 5.Bolomboj,Fal,Plavsic
@

@Srdjan M

pre 12 dana

Bolje Moneke umesto Sengeliju, ali za ovaj tim treba da imas patizanov budzet, tako da...
G

Grobarcina

pre 12 dana

I taman top 16 opet 😂😂😂
D

Dusmanin

pre 12 dana

Covkeeee, hocemo Ibaku.
N

NN7

pre 12 dana

Pedjahn slažem se za budalastine,najveći broj ih ti izbacis
7

7272

pre 12 dana

Tako se to radi odma na vreme sklopiti tim, da svi prodju CELE pripreme sa Sferopulosom i da se ceramo dogodine . Kalina Kodi Djurisic centar neki.obavezno i jedna 2 ubojita .
K

Kombinacija.

pre 12 dana

LAZAREVIC NAZAD U FMP, ILIC U MEGU A DJURISIC U ZVEZDU!
G

Grobarcina

pre 12 dana

Pa da to je to lopov covke 2 kluba u aba ligi moze vamo i tamo haha kakav ste cirkus od kluba
r

reb8888

pre 12 dana

...ej da, jos jedan provereni teski centar je obavezan. ne mozemo da se oslanjamo samo na plavsica koji nije dokazan jos ni u eurocup-u. pogotovo sa kodi milerom i teodosicem u ekipi koji od dobrog mogu da naprave brutalnog centra. i pao pokazao ove sezone da bez jakog centra nema rezultata, a u finalu i real sa tavaresom i poarjeom. centar je sada najvaznija stavka i tu se treba otvoriti koliko je moguce. a plavsic da uci za sledecu sezonu...
T

Teski Centar

pre 12 dana

@reb8888... BRAVO za komentar, slazem se potpuno👍 Bez pravog i Teskog centra koji zna da igra ledjima nemamo sta da trwzimo u EL, tako da treba dovesti nekog takvog, ja bih najvise voleo da to bude NIBO iz Makabija ako je ikako moguce, ako ne, onda traziti nekog slocnog njemu ko je jak pod kosem i igra dobro ledjima!
A

AuuA

pre 12 dana

Vrhunski komentar.... ipak verujem da je Plavšić odličan i vrlo školovan centar
N

Nibo ili Ibaka

pre 12 dana

@AuuA... Jeste druze Plavsic OK centar, ali nije taj tip da zna dobro da igra ledjima i gura se pod kosem poput recimo Nibo ili Ibaka koji su bas pravi teski centri koji nam trebaju u timu!
D

Dusmanin

pre 12 dana

Zato ja tu glasam za Ibaku, nema sanse da Oli pusti Falla, Milutinov ne bi zeleo kod nas, Nebo je izgleda vec dogovorio s Milanom, Lesor je smece, Motley ima ugovor, Tavares produzuje ugovor i preskup je, Poarje ide u Efes, Veseli ne bi hteo kod nas a i mozda nije taj tip igraca, doslovno ostane samo Ibaka kao slobodan, ne preskup, jak i dominantan centar, a uz to i iskusan.
I

Ivke88

pre 12 dana

@Dusmanin ma brate, nije u pitanju M. Fall nego je neko pustio buvu da hocemo Yusufu Faala iz Asvela.. Nadam se da nije tacno..
G

GetoSportBebo

pre 12 dana

Ide jako, siguran potez, nadam se da će uz Kenana, Kolson ili Šengelija upotpuniti tim.
X

X

pre 12 dana

Moze i Edvards iz Minesote?
r

reb8888

pre 12 dana

...visegodisnji ugovor za kalinica bi bio bas dobra stvar, on upada umesto lazarevica u rotaciju i to je vec i vise nego dobro poboljsanje. plus sto on i rokas mogu da se menjaju na 3 i 4 po potrebi. pocinje da mirise na dobar tim...
p

podesen

pre 12 dana

Dati Kalini dugogodisnji ugovor da ga neko ne otme.,,😭😭😭😭😭😭😭😭

gemathegreat

pre 12 dana

@ podešen Da ti nije do jeftinog humora i naravno da si zvezdaš Lazić je primer igrača koji živi zvezdu. E tako je i Kalina i da višegodišnji.
T

Tripla Kruna

pre 12 dana

KALINA...DJURISIC...KENAN...NIBO...TO NAM TREBA!👍
M

Msmamnsjdjxh

pre 12 dana

Apsolutni vladar regionalne i domace kosarke i zasluzuje da dovodi samo najjace igrace,bravo Zvezdo osvajaču jos jedne triplete..
P

Pedjahn

pre 12 dana

Stara dobra mantra “Zvezdina deca”. Ko je tu tačno bas Zvezdino “dete” Ili ako računate FMP sto se slazem da je jedno onda ok.Ali Kalinic?Svakakvih budalastina se danas covek moze naslusati..
B

Bukvalisto

pre 12 dana

To su naša deca Zvezdaši, ali ne razumeš ti to. Vi ih nemate pa zato ne kapiraš.
N

Nanas

pre 12 dana

Jesi li ispraznio svoju frustriranost sada ovim komentarom ??? Je li ti makar malo lakse posle ovog sto si napisao ??? Ako jeste, oprastamo ti na ovoj besmislici koju pises, ali nakon ovakve sezone,razumem te u potpunosti
P

Pobogu. .

pre 12 dana

@Pedjahn, navedu osim Berić joś samo jednog igrača koji je ponikao u čuvenoj Partizanovoj školi košarke. Partizanova deca spala na jedno dete.
K

Koan

pre 12 dana

Partizan, nikad, pa čak i u vreme dok je bio drugoligaš, nije "izbacio" nekog ko je kao klinac ušao u klub i postao respektabilno ime.. Kod Zvezde se to dešava, Slavnić Kapičić, Rakočević mali Topić... Uvek ste, uz pomoć države otimali i otimali.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Dobrodošao Kalina. Neka Mekintaer povede sa sobom Hauarda, a Kenan neka povede sa sobom Fala.
j

ja sam jaaaa

pre 12 dana

Bas se otvorili za Evrokup, jaka pojacanja. Trose vise nego Evroligasi, Kenan, Mekintajer obestecenje+jaci ugovor nego Baskonija koja ima 20+ miliona budzet, sad Kalinic. Uspesno prosli izbori pa da se nagrade verni glasaci
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 12 dana

Nije vest o partizanu, vec zvezdi. Samo vi mozete evroligaske igrace da privolite u evrokup
D

DS1989

pre 12 dana

I ako je Danilovic kum Zeljka prvi covek EL ne moze da nam zabrani da igramo nesto sto smo osvojili na terenu. Vec se obrukao oko slucaja Kampaco i dao nam svima do znanja da slusa vaseg Zeljka i Zorana ali sada mozete samo da placete. Sama vasa uprava je rekla da ste ove godine imali najveci budzet u istoriji Spske kosarke i uzeli ste nula trofeja, cestitke na tome.
L

Luja

pre 12 dana

Razmisli rođače zašto Zvezda uveliko kupuje igrače. Znam da je teško, ali ipak razmisli.
@

@izdaja u tem denveru

pre 12 dana

Pa imas pravo, samo Partizan moze da privoli igrace u Evrokup, jedan od najvecih klubova u Evropi, najtrofejniji trener u Evropi, verovatno i sire. Ko bi dolazio u tim koji ima tek 13 godinu dugu istoriju osim ako nisu u pitanju neke velike pare. Kao sto rekoh, nagradili se verni glasaci pa se sad trosi uveliko, a svake godine isto, dal potrosili 100 miliona ili milion, grcevita borba za 16 mesto
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 12 dana

Paaa ne znam bas da li je tako rekao vas kapiten. Rece nesto u fazonu da mu nije padalo napamet da predje u evrokup dok nije video cifru u ugovoru. Nesto nije spominjao trenera, navijace, istoriju…
D

Delija57

pre 12 dana

Uh, pa strefice ih srcka danas...
J

Junker

pre 12 dana

Evo slucaj Barselone, bez F4, metla u 1/2 ACB, ne znam sta su u Kupu uradili, svakako ocajna sezona. Da li nekog kritikuju osim trenera i pojedinih igraca? Ne, naravno. A znamo da niko ne kuka kao spanci. Samo ovde su svi drugi krivi osim trenera i rukovodstva. Sto se Kaline tice, njemu su vrata uvek otvorena i nadam se da ce doci. Teo da odmara celo leto i da napokon bude 3. plej koji ce donositi ono sto samo on moze, Nedovica cemo istrpeti (nase je dete), Rokas mozda namesti malo ruku, uz centra makar to bio Bruno, bice nam dobar tim.
S

Sinisap

pre 12 dana

Dobrica treba vratiti isto
B

Burek

pre 12 dana

Ako se po jutru dan poznaje, izgleda da ćemo konačno da oformimo tim bez naglih promena
P

Pst

pre 12 dana

Ne budali. Iz kluba imas negativan komentar za Kobokla. Nije u fokusu. Da vidimo prvo ko ce otici. Mislim da Tomkins ide. Topica ne mozemo zadrzati. Ono sto je sigurno potpisali Rokas i Bolomboj, Plavsic. Kalinic ovih dana, kazu Mekintajer pred potpisom, Kenan. Pa mi vec imamo tim. Dilema je Hanga.