Komentari na vest

Zvezda bez rešenja u grotlu Arene, Partizan Mozzart Bet ima meč loptu za ABA titulu

Avangardista

pre 11 meseci

2:0, jos jedna i gotovo! BRAVO Partizan
S

Samo tako ili nikako

pre 11 meseci

Još uvek vlada veliki optimizam među zvezdašima i ja u tome vidim samo kratko pamćenje i nerazumevanje. Mogu oni nas zezati do prekosutra kako nas je Real okrenuo posle 2:0, što je tačno, ali je takođe tačno da smo taj isti Real, prvaka Evrope dobili dve utakmice u Madridu, bacili na konopce + vodili 18 razlike u petoj utakmici. Morali su pribeći vansportskim aktivnostima da nas reše. Ko razume, razumeo je. Znači, tukli smo se sa Realom za sve pare, a sad će Zvezda da nas počisti. Da li je moguće da nas okrenete, moguće je, samo je to tanka šansa, realno.
M

Miroslav Raduljica...

pre 11 meseci

kako se juče završilo???slabo pratim...
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Sada ćeš ti da zablistaš u Pioniru pa da sa svojim Grobarima proslaviš titulu. Tvoj doprinos konačnoj pobedi Partizana je nemerljiv jer i prošle sezone smo bili bolji ali je nedostajao naš čovek u njihovim redovima. Finansijsko podrivanje je napokon donelo rezultat. Kampaco, Vildoza i Nedović se osećaju prevarenim jer za pare koje ti dobijaš oni moraju i da se oznoje ponekad. Hvala Radulja Grobare
P

Picmalac

pre 11 meseci

Preslikan Real u najavi...
s

stvarno

pre 11 meseci

planirate na das dobijete tri uzastopno????izgleda da imate nekog vrlog life coach -a...
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ja govorim već par sezona da Čović mora da ode. Mi zapravo sve ovo vreme nismo imali pravu konkurenciju osim onda kada je Budućnost uzela i to jer je doveo trenera koji još nije sazreo. Onda sezona sa Trinkijerijem kada je sve išlo na to da će Partizan uzeti titulu, spasla nas korona. Ove sezone opet trener amater i neki igrači sačuvaj Bože. Onda brže bolje dovodi trenera, igrače kada u EL imaš 1-6 skor. Pa mutne radnje zbog kojih smo ostali bez Kampaca kada nam je najviše trebao. A kada bih vam pričao šta je radio sa Fajeom i pod kojim okolnostima je otišao, ne bi mi pustili komentar. Na kraju je zajedno sa Vujoševićem od srpske košarke napravio bojno polje i zavadio i dva oka u glavi. Podjednako su krivi obojica, pogotovo zbog onih TV duela u stilu 90-tih koji nisu imali nikakvu svrhu osim kao rijaliti da zavade već zavađeni narod. Neka Zvezda igra i Evrokup ili Ligu šampiona. Ali da u klubu bude zdrava i normalna atmosfera.
p

podesen

pre 11 meseci

Pre 5 dana ovde navijaci zvezde pisali metla 3:0.Sada pevaju drugu pricu.Borjan do pre 15 dana kapiten,ovo ono sada pregazilo ga vreme trebao da ide ,bravo za trenera.Kakvi ste bre to ljudi,imajte stav makar i pogresan.Zoc 2 god 0 trofeja,propao,sad pa sta i ako osvoji bice to 1 od 5 trofeja,kakvi ste bre to ljudi Ja zanam kakvi ste ali....
g

grotlo

pre 11 meseci

To ti je kad bez borbe osvojis titulu prvaka Srbije,a onda hoce i Aba isto tako!E pa ne moze
j

jammadar

pre 11 meseci

Jednostavno,ma koliko Kampaco imao jake listove 🤣 i bio brz, postoji brži, to je Yam Madar.
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Puštamo vas lagano, da se i vi malo radujete pošto u fudbale sledje radovanje 2068 godine .
z

zuzu

pre 11 meseci

Ovo je kraj političke dominacije jednog kluba. Sad ćete malo Evrokup da igrate.
Z

ZV

pre 11 meseci

Како је ово све одрађено тотално су нас пореметили са ових 20 дана паузе без утакмице.Дајте трофеј великом тренеру да не буде да је узалуд потрошио оволике милионе.Али опет ће гледати у једну тачку на конференцији после 5 утакмице сигурано.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

hahahhaah placi, placi jace da se cuje do Tokija :))
D

Djape45

pre 11 meseci

Ma ko mi to plaky od ranog jutra kmeee kmeeeee
l

legion

pre 11 meseci

Domaci rezultat igraca 15:52.
V

VSVSVS

pre 11 meseci

Sta ovim podatkom zelis da pokazes? Odnos placenici - patriote. Ne. Proveri koliko je igraca prodefilovalo kroz zvezdu u zadnjih 8 godina. Neces moci da verujes! Partizan i Zvezda odavno nisu rasadnik mladih talenata i centri razvoja reprezentativaca, to su sad neki drugi klubovi. Gledam sinoc utakmicu i drugovi zvezdasi ne mogu da veruju da jedan Lazic, Markovic i kompanija igraju u ekipi koja zeli EL, na kraju krajeva koga ste u zadnjih par godina iznedrili kao reprezentativni kalibar tipa Bogdanovic, Nedovic i slicni. Nikog, tako je, nikog. Veciti talenti a nabili po 26 godina i jedino gde mogu da igraju je zvezda i fmp. BRANKO LAZIC da igra EVROLIGU, mozda onaj od pre 10ak godina. Ovaj samo vodu i peskire moze da nosi.
t

to je samo

pre 11 meseci

dokaz da ste bacili ogromne pare na strance ....
@

@ssss

pre 11 meseci

Henry Hill ne da mi nešto mogućnost da ti repliciram ispod objave pa onda da ti dam repliku u komentaru.Nije bitno da li zna da čita šta je indeks korisnosti ili +/-,brojke ne lažu.A brojke kažu da igrač od dva miliona za šest odigranih utakmica ima katastrofalne procente šuta.Isto tako taj igrač kada se lomila utakmica u zadnjih nekoliko napada baca asistenciju u noge svom saigraču i dva puta maši trojku na šutu gde je sam kao duh.Tu treba da pokaže svoju veličinu,kada se rešava utakmica.Tako da nemoj da pametuješ i da učiš ljude da li znaju da čitaju šta je indeks korisnisti.Nije suština u indeksu korisnisti već u tome da je čovek imao procenat šuta dvadesetak posto i da je u odlučujućim momentima sve promašio.Od igrača koji je doveden za taj novac se očekuje više!
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

A trojka Nedovica?!
Б

Бибарс

pre 11 meseci

Јери игро Канпацо?
b

brine

pre 11 meseci

I protiv reala je bilo 2:0 ,a znamo kako se završilo mislite o tome
M

Marinjo1

pre 11 meseci

S obzirom da Obradovic obara rekorde posle 2:0, verujem jos da zvezda okrece.
B

Bida

pre 11 meseci

To ti rekao vidoviti ivanovic vas xaxa a jel 100 posto xaxa
m

merkato

pre 11 meseci

Rutinske dve pobede. Očekujem prekid utakmice u nedelju i bar jedno saopštenje do tada.
S

Sove

pre 11 meseci

Митровић, Петрушев и Мартин не би сачували центре Свилајнца.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

MVP domace lige?!Pa kako ste nezahvalni.
L

Logitech

pre 11 meseci

Cak i Nikolic i Djurovic ispali fer ljudi.
G

Gost555

pre 11 meseci

Lepo je sto smo pobedili veceras, ali iIde ovo do majstorice.
N

Neka ste

pre 11 meseci

Jednostavno i pobedio bolji tim večeras i tačka

suva_statistika

pre 11 meseci

Po mišljenju nekih, Fakundo Kampaco je "najbolji igrač koji je ikada igrao u Srbiji". Statistika u prve dve finalne utakmice protiv Partizana - I utakmica - 15 poena, 10 asistencija, 4 skoka, deluje da je bio jedan od boljih kod gostiju. Ali, uđe se u malo napredniju statistiku gde se vidi šut iz igre 4/14 (0/5 za dva), uz tri izgubljene lopte i ukupan indeks korisnosti -6. II utakmica - 9 poena, 7 asistencija, šut iz igre 3/12 (2/9 za tri), slobodna bacanja 1/3, tri izgubljene lopte, zbog pet faulova morao ranije da napusti igru za ukupan indeks korisnosti -5. Ukupan indeks korisnosti u prve dve utakmice -11, šut iz igre 7/26 (27%). Samo neka nastavi da ovako "pravi razliku". 🙂
@

@ssss

pre 11 meseci

Tako to izgleda kada analizu uradi neko ko se razume u košarku.Odlična analiza.
g

gostioničarski

pre 11 meseci

Komentar bi možda imao smisla kad bi znao razliku između +/- i indeksa korisnosti.
H

Henry Hill

pre 11 meseci

Ahahahahaha indeks mu bio 20 u prvoj, ono što ti gledaš je +-. Još ovaj ispod hvali ovu analizu, a ovaj što komentariše ne zna ni da čita ahahahaha. Kad već nemaš pojma PIR je indeks korisnosti, +/- je ono što si ti naveo, odnosno Zvezda je izgubila 5 i 6 razlike periode dok je Kampaco bio na parketu. Intelektualci.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

"Jeste li videli magiju koju pusta Kampaco"?!
D

Dusan123321

pre 11 meseci

Ja sam rekao da im je evroliga cinila usluga kad nisu nmogli da ga registruju
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Bice tesko u petoj. Ima da kradu kao u prve dve, ali uz malo srece 2:3
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Kakvi komentari navijaca Zvezde sad kad je 2-0 za Partizan.Pre samo nedelju dana su bili ubedjeni da ce Zvezda da pobedi Partizan,mnogi su pisali da ce da bude metla a sad pricaju i pisu kako je losa selekcija i kako samo Nedovic,Vildoza i Kampaco vrede.Kolo srece se okrece.Sta da vam kazem komsije probudili ste lava dok spava a to se ne radi mada Dusko jos uvek ima filing da osvajate Abu ako neka to je legitimno.
p

pjer

pre 11 meseci

Kalemegdan u junu Hahaha🤗🇨🇲🤍🖤
G

Gile 88

pre 11 meseci

Ovaj tim Zvezde osim Kampaca i Vildose nema napadački kvalitet Lazarević se kliza na aut liniji kliza se pa promaši zicer sa pola metra 8 promašenih bacanja od toga svi bekovi osim Lazića po promašeno slobodno bacanje . Ako bude Evrolige sledeće godine moraćemo da dovedemo šutera jer da imate centra koji ima bolji procenat bacanja od bekova to je za mene apsolutno neprihvatljivo. Tim mora da se ojača nekim šuterom tipa Džejsi Kerola jer neko mora da uzme šut preko ruke Dobrić to ne može u konstantnom pritisku pogotovo kad se igra u gostima. Dosao sam sa mora direktno u Arenu i sve se ovo vidi uzivo na utakmici.
M

Mrcina

pre 11 meseci

Evo kao okoreli Zvezdaš kažem da je Lazarević najgori i najnetalentovaniji košarkaš kojeg sam gledao.Ne mogu da verujem da neko ko trenira košarku 15 godina,ne može da pogodi zicer,napravi jedan košarkaški potez.Sami smo sebe pobedili,nikad zvučnija pojačanja,nikad gora igra.
G

Gostndndn

pre 11 meseci

Decko je projektovan za naslednika B. Lazica, a zna se koja je uloga tog lika.
I

Ime gosta

pre 11 meseci

Trebao si ti da uđeš umesto njega, sigurno bi bolji bio!
@

@Ime gosta

pre 11 meseci

Da je to moj posao,onda bih ušao.Plaćen je za to,ovo što igra nije za ABA ligu 2.
B

Bida

pre 11 meseci

Znao on samo da bije ko lazic i nista vise
4

4484

pre 11 meseci

Odjavite Arenu za sledeću sezonu....biće vam velika i hala u Šumicama!!!

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Vise se ne moze zasto sada … ….. kukate
z

zna li ko

pre 11 meseci

da li ce se vaziti rezultat jel je njihov strateg rekao da sigurno pobedjuju ??
R

Reall

pre 11 meseci

Nego gde ste bili u onom domaćem prvenstvu. Nema vas vec drugu godinu. A te titule se broje.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Dzaba vam novci delije momci
I

I

pre 11 meseci

Ultra tastatura
i

iron

pre 11 meseci

Partizan je jednostavno bolji tim...i to je to...
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

Svaki tim ce upisati pobedu na svom terenu.
l

lqlw

pre 11 meseci

Sta oseca celavi reponja posle ove utakmice?

Marko L

pre 11 meseci

Pa feeling...
b

bakutaa

pre 11 meseci

Ima covek osecaj za filing
S

Sekundarac

pre 11 meseci

Moj Partizan odigrao pametnije i dobio.Vama da kažem da ste sami krivi jer onoliko izgubljenih lopti na 4 razlike i promašenih zicera i trojki ni Denver ne bi nadoknadio.O D Ivanovicu ne vredi pričati,trener vam se gubi kao da dobije amneziju.Za nas dobro jer sa i ovakvom ostednjom igrom ćemo dobiti bar jednu u Pioniru ako se ne trgnete a ne vidim ko u Zvezdi može da povuče.Bolji smo tim i to je to.Pozdrav svima.
R

Realnost

pre 11 meseci

Glavni problem Zvezde, ne samo u ovoj sezoni,jeste skauting odnosno sportski sektor.Problem leži u činjenici da ne postoji odnosno da ga predstavlja Čović.Jednostavno čovek je ubedjen da poznaje košarku više od bilo koga i lično dovodi igrače.Ove godine nije da nije bilo para ali šta se za taj novac dovelo od igrača.Da li može neko da objasni ugovor sa Raduljicom?Sa Daliborom Ilićom?Sa Adamsom?Sa Kuzmićem?Sa Lazarevičem?Sta bi bilo sa Zvezdom i u Evroligi inu Aba ligi da nisu Vildoza i Kampaco dobili otkaz u NBA i da ponovo "neko" nije reagovao sa finasijskom inekcijom?I sa njima dvojicom je teško šta moguće uraditi ako ih ne krene šut jer njihove asistencije su totalno bezvredne zato što navedeni saigrači nisu u stanju da ih iskoriste.Lazarević ne samo da je krivac večeras za poraz protiv Partizana nego se setite i druge utakmice u ABA ligi kada tri uzastopna napada na 18 razlike za Zvezdu sa idealnih pozicija ne pretvara u poene,razlika pada na 14.Počinje treća četvrtina ,Lazarević greši i Partizan dolazi na 12.Izlazi i više ne ulazi.Marković?Nije imao klub dve godine.Do sada nevidjeno na terenima da iģrač sam ispod koša ne polaže nego vraća loptu saigraču na trojku.Umesto na 4 poena razlike oni prave seriju 9:0 posle toga.Trener po ko zna koji put u Evroligi,ali i u Aba nerazumnim odlukama omogućava protivniku da se odlepi iako zna da teško dajemo poene i da protiv Partizana od 7 utakmica 6 smo jurili rezultat.Mitović?Svaki put ima problem da kontroliše loptu i nema hrabrosti u odlučujućim momentima.Potpuno indetičnu situaciju koju je imao sa Žalgirisom , i večeras je imao kada je otvoren put ka košu i pontiranjem zamenii sa vraćanjem lopte na trojku.Sve u svemu tim koji je selektovan više za ragdbi nego za košarku.Ne može se Čoviću samo odbranom pobediti,već moraš imati poentere kao Vilijamsa,Berona,Pantera.E jeste da moraju ds se plate,a ne ugovori da se sklapaju sa onima koje poznaješ kada se država odluči da za Evroligu daruje po 12m evra i Zvezdi i Partizanu.
M

MileJe

pre 11 meseci

Raduljica,Lazarevic,Lazic,Adams,Kuzmic i jos sigurno 4-5 igraca je dovedeno po principu ja tebi-ti meni.Prijave se na 400-500 hiljada pa dijele pare sa onim ko ih je doveo...Vecu rotaciju ima Partizan sa 8 nego Zvezda sa 16 igrača.
a

all grobar

pre 11 meseci

Bravo za komentar! Glavna razlika izmedju Ostoje i Covica je sto se nas ne mesa u sportski deo. Kad je doso doveo je Loncara i Trinkijerija. Sta ima tu da se mesa delegirani covek vladajuce partije u sportski deo. To treba postovati kod njega bilo da si grobar ili navijac CZ. Posle toga prvo Zoran pa bomba sa Zeljkom. Ko je uopste sportski direktor CZ?
R

Raba

pre 11 meseci

Vildoza i Kampaco su glavom već odavno u Atini / Madridu, zar stvarno neko misli da će oni rizikovati povredu zbog nečega za šta ih baš briga? Ljudi igraju rekreativno, Kampaco burazer šutira kao ja u školskom, totalna laganica.
L

LujeCage

pre 11 meseci

Sjutra saopštenje da se pošteno nasmijemo. :)
b

be

pre 11 meseci

I mi smo se smejali 10 godina,dosta....
M

MNN

pre 11 meseci

A čekate to saopštenje više nego titulu:))Vole grobari Čovina saopštenja nego se prave malo hehehe stiže stiže ne brini;)
K

KK Crvena zvezda

pre 11 meseci

Nije naš manir da izdajemo saopštenja. :DDD
4

4484

pre 11 meseci

Odgovor za Be - A pre toga se niste smejali 30 godina,ha,ha,ha
R

Reall

pre 11 meseci

Važno je da smo uzeli duplu krunu u domaćem prvenstvu. A Aba liga se ionako gasi. Nego gde ste vi u domaćem prvenstvu. Nije baš patriotski
n

nenad ks

pre 11 meseci

Meni nije jasno ko i zasto drze Lazarevica u ekipi. Decko je promasio sport. Nema nista,ni sut,ni pas. Neko ga mnogo laze da zna da igra basket.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Pa za onog kasapina iz Ljubovije je izmislio košarku.
a

all grobar

pre 11 meseci

Ja razumem da neki centar ne moze da da 10p, ali ne razumem da jedan centar ne moze da odbrani ni jedan napad. Ko je skautirao Martina, hvala mu od srca. Nista bolji nisu ni Petrusev, Bentil i Mitrovic. Bravo za Smajlija i konacno docekasmo Lesora. Lesor razvaljuje trecu. NAPRED PARTIZAN!
i

ivan3333

pre 11 meseci

Martin igrac sa proslogodisnjeg F4 placen papreno vise nego Ledej.
J

Jedan tim

pre 11 meseci

Mitrovic nije centar, Petrusev je krilni centar.
a

all grobar

pre 11 meseci

Znam ja da su Mitrović i Petrušev četvorke, al znam i da ponekad igraju peticu i da ih se Lesor i Smajli vrlo lako otarase. Ova dvojica barem nešto i pogode u napadu za razliku od Hasana. smjli je juče igrao i 4i5.
B

Bnm

pre 11 meseci

AL KAMPACO STO JE ODIGRAO AUUU OPRAVDAO SVAKI EVRO ULOZEN U NJEGA...
B

Bida

pre 11 meseci

Ma staje ulozeno samo 300 h rvra mesecno xaxa
V

Vladimir 1234567

pre 11 meseci

Panter igra iz ljubavi
M

MNM

pre 11 meseci

Bravo,svaka čast..mi ćemo sa druge strane da svakako igramo el i ligu šampiona u fudbalu pa nam i nije loše a vi se radujte posle toliko godina zaslužili ste i hvala vodji što vas vratio u život malo,bilo je nezanimljivo realno
D

Djinobili

pre 11 meseci

Sudije krale perfidno,odugovlačili sa terminom da se vrate u formu,sve stranci,nemamo koga ni da uvredimo pošteno kao oni sve naše igrače ali dobro neka i oni nešto negde osvoje glupo bi bilo bez ikakvog rezultata tolike godine..mada grobari najviše vole kad vode 2:0..niko nikad to nije ispustio samo oni tako da jesu čudo nevidjeno:))))
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Ma tako je bre! Sudije su sprečile Lazarevića i Kampaca da postignu koš sa zicera iz kontre.
h

hanter

pre 11 meseci

Najbolje receno
n

nisam znao da su veliki srbi

pre 11 meseci

vildosa faku bentil martin holland sve srbin do srbina
@

@nisam znao da su veliki srbi

pre 11 meseci

pa to su svi stranci jos Holand ni ne igra Nedovic,Lazic,Dobric,Mitrovic,Petrusev,Lazarevic svi igraju a vasi Srbi hahaha bezi tamo pa vi nemate da se skupite za srpsku ligu da igrate nego izmisljate izgovore ko bi mozda Balsa uleteo mozda hahahaha komedija kamerunska
o

o partizane eee eeee

pre 11 meseci

hnjo hnjo .... gazii ih, dokazali smo da smo za klasu bolji sve vreme! hvala dovidjenja prijatno... partizan sampion gazenjeee!
Z

Zn

pre 11 meseci

Opet cete izgubiti 3:2😂
1

1970Gr

pre 11 meseci

Isplacite se bice vam lakse. Vidimo se u nedelju da zajedno proslavimo titulu, naravno 3:0.
h

hasan martin

pre 11 meseci

proće te kao protiv reala
m

msks

pre 11 meseci

Hasane tako ste vi nagovestavali, i top osam 9,8,7 finala, samo odbrojavali u nazad, a znamo kako ste prosli.
4

4484

pre 11 meseci

Odgovor za hasan Martin - PROĆETE,ha,ha,ha....Mani se komentara.Prvo BUKVAR u ruke.
R

Rodman1986

pre 11 meseci

Meni nije jasno ovo oko Raduljice, spremate ga za sledeću sezonu ili šta?

Darkoki

pre 11 meseci

Pa da zameni Kuzmica...Igracina za Igracinu🤣🤣🤣
M

MNM

pre 11 meseci

Ne,za Kaunas..idemo i mi kao i vi samo kad se vratite hehehe
R

Rodman1986

pre 11 meseci

Ili tovite za ziminu...
D

Drakula

pre 11 meseci

Očekujem neke excell tabele izjutra... Daj nam, makar, saopštenje... PLZ
Л

Лк

pre 11 meseci

Ко је очекивао да после толике паузе Звезда буде равноправна у прве две утакмице, стварно везе са спортом нема. Тек трећа може бити колико толико равноправна, мада је и ту Партизан у предности. Ако дође до пете, онда су Партизанове шансе минималне.
a

all grobar

pre 11 meseci

Mislim da u 6 ne mozete da izgubite! I hvala ti sto si priznao da su ono sa FMP bile prijateljske. Mi vam to govorimo vec 10god.
з

за али

pre 11 meseci

Нису пријатељске, али много нижи ниво су све екипе и у Аба и у Клс, од Звезде и Партизана.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Tipična pobeda Željka Obradovića protiv Zvezdinog trenera.Utakmicu je rešila bolja igra Partizana u drugom poluvremenu,mnogo bolja igra Partizanovih centara u odnosu na Zvezdine i odlična odbrana na Kampacu koji je potpuno zaustavljen.Nemanja Nedović je dobar igrač ali veliki provokator koji je izazvao bes navijača svojim foliranjima i provokacijama i time izazvao uvrede prema njemu čime je pokušao da skrene pažnju sa bolje igre Partizana i zasluženo pobede.Partizan je odbranio domaći teren i time bar za sledeću utakmicu obezbedio psihološku prednost.Kad čovek posle utakmice vidi Vladu Đurovića pomisli da su igrali Šibenika protiv Pop 84 tamo negde osamdesetih a ne Partizan i Zvezda 2023 godine,za razliku od prekjuče kada je bio na ivici nervnog sloma danas je potpuno prso i pola sata nam objašnjavao zašto je Zvezda izgubila a onda nas obavestio da sledeće utakmice ne moramo ni da gledamo jer Zvezda sigurno dobija sledeće dve.Falio mu je doduše i Dragan Jakovljević.Idemo dalje,idemo jako,bez kalkulacija ali sa nogama čvrsto na zemlji.Titula je blizu ali poslednji korak će biti i najduži i najteži.
B

Bida

pre 11 meseci

Pa i trener ivanovic je rekao posle prve 100 posto dobijamo drugu mora damuje vodja obecao xaxa
B

Boban1

pre 11 meseci

Čista pobeda u režiji Željka Obradovića!!!!! Cestitke na pobedi,i treba Duško još puno da ući,mada nema vremena. Treba zapeti i uzeti bar jednu u Pioniru da se ne obrukamo.
N

NAJBOLJI SMO

pre 11 meseci

PARTIZAN JEDNU UZIMA ,SIGURNO !
1

11111

pre 11 meseci

Nece...
I

Ima jos...

pre 11 meseci

Sami smo izgubili obe utakmice... Nudio se Partizan vise puta,jedan masi zicer,2 ili 3 x ispada lopta kada se lomi.. Kad zaigramo odbranu i igramo strplivo,odmah odemo u vodjstvo... ali ne moze bivsi reprezentativac umesto da polozi za 44 48,da se uplasi od Madara...i umesto plus 4 ode u minus 1... Zvezda sa 15,20 posto boljon igrom stize do 2 2... Zvezda mora da bude bolja za 10 poena,da bi bio egal,jer sudije imaju takav kriterijum... u 2 utakmice Zvezda nije izvela slobodno bacanje u poslednjoj cetvrtini.... Ajde mi da budemo bolji za 20 pa im niko nece pomoci... Sve u svemu,idemo prvo do 2 1 pa polako...
a

asi

pre 11 meseci

Pa niste izveli jedno slobodno bacanje,izveli ste ih OSAM!
P

PD

pre 11 meseci

Sve si lepo rekao, ali si pobrojao samo vaše greške. Jel igračima Partizana nije lopta spadala iz ruku? Lesor samom nekoliko puta, pa promašeno polaganje Eksuma, imali smo i mi tih tačaka kad se desi ono što ne treba. I još ako dodam trojke Vildoze i Dobrića u poslednjim sekundama napada, pa ne bih baš rekao da je Zvezda sama izgubila dve utakmice, pre bi se reklo da je zasluženo oba puta pobedio bolji tim, pa u obe utakmice je Partizan vodio maltene od početka do kraja. Sportski pozdrav
r

riđobradi

pre 11 meseci

12/19 slobodna bacanja i onda opet sudija kriv. Procenat šuta ispod 50%, KKP 56%, a imali ste opet 8 ofanzivnih skokova više.
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Dečko ti si očigledno gledao neke druge utakmice.Vaša pobeda realno nije dolazila u obzir.U svakom slučaju težak smo vam poraz NANELI
O

Objektivna Arena TV

pre 11 meseci

Đuroviću, ti li si?
p

pal

pre 11 meseci

Odete u vodstvo? Prijatelju otkricu ti jednu cinjenicu koju mozes da proveris u dve utakmice ukupno 80. minuta vi ste vodili sveukupno tri minuta, a i u tih nekoliko navrata niste vodili duze od 40. sekundi.
m

mileJe

pre 11 meseci

A može li Zvezda 20% bolje?
B

Budak

pre 11 meseci

Kolko dade Raduljica? 😂😂😂😂😂🥫🥫🥫🥫🥫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫🥫😂😂
L

Ludilo mozga

pre 11 meseci

Koliko lozenja u tri dana pa to je neverovatno. Sad je još ostalo loženje da urade isto što i Real i na kraju će biti da se nisu ni složili na titulu Aba lige. Proslava titule u Pioniru pa pravac Kalemegdan!
G

Gost1111

pre 11 meseci

Sramno je ovo da se na konferenciji za novinare ponizava Partizan poslije 2-0. Realno, nemamo mi obraza da cijenimo velicinu kakva je Zeljko Obradovic. Da je hrvat, zlatom bi ga susjedi okivali, a mi se popisamo po svemu. Iskreno ne mogu da vjerujem da se pored dvije pobjede Partizana u derbiju prica o duelu sa Realom u Evroligi i sta su navijaci skandirali Nedovicu. Nek novinari objave snimak kad Nedovic isfolira da ga je Lesor udario... ono je bilo dno dna. Snimak se gleda, cijela dvorana se smije, a sudije pustaju Nedovica bez tehnicke. Sramno!!!
B

BAne 2

pre 11 meseci

Ударио га је Пантер

VecaBg1971

pre 11 meseci

Iskreno, za sledecu sezonu bi ostavio Mitrovica, Nedovica mozda i Petrusev, svi ostali su prosek igraci, Vildosa i onaj preskupi cirkuzant Kampaco svakako idu. Dajte da vidimo doprinos Lazareveca, Lazica, Kuzmica, Dobrica, Ivanovica, Markovica, Ilica, Bentila, Martina po utakmici, Raduljicu da ne pominjem. Ljudi, to je kosarka, igra se za poene, a ne kao italijanski fudbal samo da ne primimo gol (kos). Nama je 80% tima specijalizovana za odbranu a ucinak u napadu od 0 do 4 poena, pa jel to realno?! Kad cujem ono Ivanovicevo ..."odbrana je kljuc"..., sere mi se, ko o cemu on o odbrani, pa dajte neki gol za promenu.
r

rs 1989

pre 11 meseci

Ja ne znam sta vecina vas vidi u Petrusevu?Prosecan i ispod prosecan igrac,to je sve.Lednri Noko,zadnjic entar ,pravi koga smo imali.E takav nam treba.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Luzera Mitrovića bih prvog oterao. Večeras je Raduljica bio korisniji od njega. Ovako će nam biti sve dok Čović sastavlja tim...
E

Evropski Sampion

pre 11 meseci

Madar razneo Kampaca vratio ga u Argentinu smejeurija. Nedovic je nesto malo pogodio uz dosta promasaja. Naneli cupa situaciju, Smajlagic iznad ocekivanja drugu tekmu vec, Panter ok... Kako mislite da dobijete utakmicu bez Vildoze i Kampaca??
F

Fakundo

pre 11 meseci

Seltiksi samo polako , vidimo se u majstorici !!! Cestitam danas na pobedi , zasluzena 100% .
D

Da se ne lazemo

pre 11 meseci

E moj fakundo serija se zavrsava u dve naredne utakmice. Ovakva Zvezda ne moze dobiti Partizan dva puta za redom ni pomocu trikova.
А

Асистенција месеца

pre 11 meseci

Лазаревићево додавање Лесору у првом полувремену.
p

pes 13

pre 11 meseci

Suma sumarum. Zvezda ima određeni kvalitet(par pojedinaca), ali nema karakter. Kad nema pritiska gaze, kad ga ima ne zna se ko je psihički labilniji(čitaj gubitnički mentalitet) Ovoga puta dokrpljavanje u sred sezone nije moglo da nadomesti očajnu selekciju tima sa početka sezone, jer je partizan dovoljno kvalitetan. i dok god se budemo dičili specijalcima za odbranu(Lazarević, Lazić...tj. dok ih treneri forsiraju) nema od nas leba. Ne mogu oni da odigraju toliko vrhunsku odbranu koliko su beskorisni u napadu!
P

Praja

pre 11 meseci

100%???? E moooj treneru! To se ne radi! I opet ih dizes izjavom, sigurno ih dobijamo!! Covece imaj malo takta, ono bice tesko!!! Los nastup!
4

446

pre 11 meseci

Utisak utakmice,brutalna kraDJA za goste..ovako Nedovic udara u vrat Andjusica,dobija faul..umesto faul u napadu.Trojka Nedovcica an startu je usledila nakon duple..faul Kampaca nad Exumom ,sviran faul exumu,faul kampaca and smailagicem,faul u napdau Smailagicu.Svakakvih sudjenja ej bilo,ali ovoliko se truditi zbog straha od jednog coveka sto je najjaci u drzavi da dobiju gosti NEVIDJENO..
4

446

pre 11 meseci

plus floping Nedovica sam zaboravio!Sudije gledaju snimak,IZ STRAHA NISTA!
S

Skandal

pre 11 meseci

Obraz ti je djon decko! Partizanu sudije lagano poklonile pobedu! Za vas tehnicka ne postoji! Sramota koliko je Zvezda pomradena!!!
V

Voip

pre 11 meseci

Zvezda odigrala nedovoljno koncetrisano u drugom poluvremenu, prvo odlicno. Generalno sto bi se reklo sami sebe sapleli kad se Partizan nudio. Petrusev usere cetiri napada (ispada mu lopta), Lazarevic dva, Kampaco takodje par napada, Mitrovic jedan + katastrofa od slobodnjaka. Govorim o neiznudjenim greskama. I sad kad to prebrojis vidis da Partizan nije nista dobro odigrao jer da jeste bila bi mnogo veca razlika. Tako da ima Zvezda i te kakve sanse da ovo odvede u petu utakmicu a kad sve stane u jednu onda je sve moguce.
M

Miroslav68

pre 11 meseci

A šta ako i Partizan odigra bolje?
L

Ledeni

pre 11 meseci

Bravo grobari.. I vi da uzmete aba ligu posle 10 godina.. Legende ste nema sta
G

Gost123

pre 11 meseci

Braco cigani ne budimo grobari!!! Bolje su igrali, i veceras i pre neki dan. Cestitajmo na pobedi, i idemo dalje.
F

Faulovi

pre 11 meseci

Druga četvrtina zvezda tri a Partizan sedam faulova.Partizan 22 bacanja zvezda 19 bacanja isključi nesportski faul nedovića i zadnja dva Pantera egal u slobodnim bacanjima.Sasvim dovoljan pokazatelj kakvo je bilo suđenje.
R

Rule55

pre 11 meseci

Dali je moguce da ovoliko kukaju ganferi, sta i ako ne osvojite ABA, i onako rekreativno igrate Evroligu vec 10 godina, sta se desava sa vama, mnogo ste se vi razmazili.
l

lwlwwl

pre 11 meseci

Neko ih pokrao, a Partizan od 80 minuta dvomeca vodio 37. u mnogim trenucima i solidnom razlikom, a oni pricaju o kradji.
g

gost0

pre 11 meseci

77. min
E

Eurocup

pre 11 meseci

Cestitke Zvezdi na obezbedjenom ucescu u Eurocupu. Mirno spavsjte junaci!
S

Skandal

pre 11 meseci

Sto si tako siguran u to!? Nemoj da bude obrnuto...znas ti sto!
M

Misko Misko

pre 11 meseci

Po kom osnovu on trazi preko milion ugovor za Petruseva za sledecu sezonu? Totalno je uoravu Insajder kad gaa pljuje! Menadzer ce nam doci glave sa Raduljicama i paprenim ugovorima!
p

paksuu

pre 11 meseci

Jaci je Partizan Sesto mesto u evroligi i 2-3 sa Realom ipak govori da je metla u finalu ABA realan scenario.

Bojank91

pre 11 meseci

Zasluženo pobedili. Greške su izbalansirane za razliku od prve utakmice. Sami sebe smo pobedili. Neprepoznatljiva ekipa, 5-6 zicera promašeno i šta da očekujemo?!
Z

Zn

pre 11 meseci

Nemoj da te čuke onaj hjk 951357 tražiće ti sezonsku na uvid! 🤣
N

Ne vidi samo ko nece

pre 11 meseci

Koja bre neprepoznatljiva ekipa, od pocetka i dolaska Kampaca ja govorim da je su tri ozbiljna Evroligaska igraca Vildoza, Kampaco i Nedovic, a da je ostatak ekipe nivo Evrokupa, a i ovoj tronici nije data valjana uloga. Kampaco gde god igrao imao je po 2-3 sutnute trojke po mecu, u Zvezdi ih sutne po 9. a suter nije, nego je igrac koji odigra za ekipu, asistira i razigrava, a u Uvezdi mu uloga da daje masu poena Nedovic takodje suta trojke nemililice, a nikad mu nisu bile jaca strana, Vildozina uloga se skroz izmenila, i nista izgradjeno za njega nema, sve sto sutne ili sam iskreira ili baci preko ruke pa ako upadne.
x

xyzet

pre 11 meseci

Utakmica ne toliko kvalitetna. Rastrzana, dosta prekida, slobodnih bacanja, akcenat na odbrani, šut nije previše služio ni jedne ni druge, malo bolje Partizan. Mitrović i Lazarević prelomili greškama, za Partizan. To mi se nije dopalo. Više volim kad je pobeda plod isključivo naše dobre igre. Dosta loš Kampaco, naš Eksum baš ništa. Zvezda nas častila slabim izvođenjem slobodnih bacanja. Sudije solidne, par greškica, ali bez uticaja na konačan rezultat i to me raduje. Gledao sam na TV-u, ali mi se čini da je publika bila u redu, bez incidenata, uz izuzetak vređanja Nedovića. To ne odobravam. Lazić je ovaj put bio korektan, borben, ali fer. Igrači oba tima korektni, bez tenzija. Obzirom da je ovo ABA iznenađen sam jednim lepim fer plejom. Zvezdaši, čujemo se u nedelju. Ili ću ja slaviti ili će se serija nastaviti. Pisaćemo.
n

neshha

pre 11 meseci

Zvezdas kaze,bravo za komentar.
b

branko8

pre 11 meseci

videčeš u nedelju
m

mijjjjj

pre 11 meseci

Vidi generalno sam ocekivao svaku utakmicu kao veceras, gde ce malo i sreca odluciti...tako da videcemo....
m

miladen pfc

pre 11 meseci

ovo nije bitno jer oba tima idu po prvi put u el.fmp igra 10godina i osvaja non stop abu.evo sin mi maturant srednje drvopreradjivacke,ne seca se ni jedne titule partizana,sad ce 18i rodjendan.p.s bitan je fudbal a tu je uzas a oni ce igrati sa krem ekipama tipa real juventus man city.,,a mi?jadna aba...uzas
Š

Šljaka

pre 11 meseci

Vi i vaš sin ste jaki tipa navijači, kao ono kad igramo u 5, ma boli me briga na pivo i pecanje, čitaču komentare stručnjaka sa Arene Sport, ni reč o podedi Partizana smo kako je molim vas Zvezda ovako loša i ovako izgubi od Raspalog Partizana, priznante da je Partizan za klasu bolji pružite ruku lakše će vam bit.
m

miladen pfc

pre 11 meseci

o cemu ti to?
p

paksuu

pre 11 meseci

Pismen si sto je najbitnije.
m

mst

pre 11 meseci

Partizan potpuno zasluzeno vodi 2:0 Zvezda u ova dva meca nije bila sposobna da povede par poena razlike a kamo li da odrzi razliku ili da privede mec kraju u svoju korist. Kao zvezdas se nadam da cemo imati dve utakmice jos u Pioniru ali sa ovakvom igrom, plasim se da ce biti samo jedna. Citam komentare o sudjenju, sudjenje je bilo korektno, nije bilo idealno, naravno bilo je situacija raznih na obe strane ali moglo bi se reci korektno kako je bilo prethodnih godina, tako da nije do sudjenja, do zvezde je koja moze i mora mnogo bolje od ovoga. Treba se boriti dok god postoji nada.
g

gost0

pre 11 meseci

Na osnovu cega moze bolje? Da mora, mora, stoji, ali vama je jedini spas da prosere Nedovica sa 25+ ili Kampaca i onda mozda imate sanse da dobijete! Partizan bolji u svim segmentima igre, sa manjom rotacijom ali kvalitetnijim igracima...dzaba vama sve kad imate Lazarevic, Lazica i Markovica, to su ragbisti a ne kosarkasi
C

Czz

pre 11 meseci

O sudjenju se prica kad se lomi. Bilo je gresaka ali opet smo sami sebe dobili. Toliko tesko dolazimo do poena da je to zastrasujuce. Tek se sad vidi koliko fale igraci poput Kalinica i Stimca koji dizu ekipu. Promasili smo opet kedno 5 zicera, na kontru markovic vraca sa polaganja na sut za 3 kampacu koji nema poena od prve cetvrtine, mitrovicu lopta strano tijelo, lazarevic ce u kosarci da uvede letece izmjene jer je u napadu neupotrebljiv, odrbana nam puca na svakom njihovom napadu, imali su 20 zakucavanja u 2 utakmice, kad se dignu na sut vidi se odma da ili ulazi ili jedva izlazi, ovo nasi ne daj Boze. Centarska linija nam ima defanzivni IQ -10000000 sto se vidi po facama one dvojice “pit bullova”. Suter u ekipi ne postoji. Akcije nema nego lopta kruzi po liniji za trojku pa ako se otvori ako ne cepaj majstore i ako uhvatimo opet isto. Zasluzeno jer sa tolikom lakocom igraju za razliku od nas da je to pretuzno. Nema sta da se vadimo na sudije, iako kazem da je bilo nebuloza, nego spremajte ta slobodna bacanja jer ih izvodite kao amateri najveci. Sramota !
A

Acap456

pre 11 meseci

Lazarević? ŠTA REĆI! Petrušev? Mitrović? Ventil i Martin? Pa kako rođaci i da se nadate pobedi!
o

ooo teniski strucnjace

pre 11 meseci

Ti li si? Sta bi sa Alkarazom? Vidim i u kosarku se razumes ko i u tenis.
c

cv

pre 11 meseci

nije na treneru da se bavi skandiranjem kao sto se ni ivanovic ne bavi kada se vredja obradovic.
G

Gost4488

pre 11 meseci

Poraz smo im Naneli ...hahahahah
@

@turistarista

pre 11 meseci

Ko je pogrešio oko registracije Kampaca? Ko je doveo Raduljicu? Ko je doveo trenera - pa ga smenio posle svega par EL kola? Vidiš, pitanja je još mnogo, kad neki novinar ovo bude smeo da pita Čovića, e onda će Zvezda biti klub kako treba. Međutim, to se nikad neće desiti, jer je Čović ostao zarobljen u vremenu kada je vodio FMP.
C

Covke se tu

pre 11 meseci

Ne pita nista! Zna se ko vodi i pita se za sve sekcije Crvene Zvezde ! On je na celu drzave! Covic mnoge odluke nije zeleo ali se nije pitao!
p

ppln

pre 11 meseci

Kakve glave u dve utakmice u vodjstvu bili sveukupno nesto duze od minut i po i pricaju o kradji.
y

yayaT

pre 11 meseci

sta se primate ;Zvezda je Real idemo 2:3;)
H

Haha

pre 11 meseci

Samo se tesi
P

PfkNis

pre 11 meseci

Kakvo bre sudjenje ljudi manite se gluposti par gresaka na obe strane i to je to...Ali budite sigurni da jedino sto moze da spreci Partizan da osvoji titulu u Pioniru je upravo sudjenje ako se nastanca za ove iz zeleznika
м

ма ништа,

pre 11 meseci

Само две следеће утакмице, да Звезда не испуни бонус у четвртој четвртини као ви, видећемо шта ће бити.
D

Dusko druze

pre 11 meseci

Ovo Radonja ne bi nikad dozvolio a imas duplo jaci i skuplji tim nego sto je on imao! Sam daj otkaz ako ne osvojis Aba ligu sa ovakvim igracima!
B

Bas tako

pre 11 meseci

Vratite coveka koji donosi radost nasem klubu svaki put kad ga vodi!
L

Lom

pre 11 meseci

Konačno NANELI da ih malo natrpa bravo momci
g

gostbre

pre 11 meseci

mescini da ce nedovic biti celav za koju godinu😇
I

Igor34

pre 11 meseci

Umiju li ikada ovi navijači Crvene Zvezde da kažu da je neko bio bolji od tima za koji navijaju ili ih stalno neko krade? Ne postoji ta utakmica bilo da je fudbal ili košarka da kada izgube kažu - bili su bolji i zato su nas pobijedili. Uvijek je neka krađa. Evo punih 10 godina ih Evroliga krade i ne da im da urade nešto više.
t

tekmicu papa

pre 11 meseci

Sama kao list na vetru prelomio
E

E ovako..

pre 11 meseci

Mrzim partizan !!!! I sve vise svakog dana..
d

def

pre 11 meseci

Tek ces da nas mrzis
m

mirko zemunac

pre 11 meseci

samo ti to ostaje.
h

hahahaha klinjo

pre 11 meseci

placi od mrznje.
r

realno85

pre 11 meseci

jel potrebno da komentarisemo sudjenje ako pogledamo samo zadnju cetvrtinu gde zvezda bila u bonusu u 2 min a partizan zavrsio utakmicu bez bonusa.
P

PD

pre 11 meseci

Pa šta nije svirao kao faul a trebalo je? Vaš trener odavno ima taktiku da ne dozvoli lake poene, u većini evrpligaških utakmica vaši protivnici su imali više slobodnih?, E sad što Vam je još i taktika da nikad ne priznajete faul to je posebna priča. Ma šta ja objašnjavam vas i u evroligi sve sudije kradu, da nije toga bili bi osvajači i evrolige i Nba plus pride. Stvarno ste preterali.
m

mikki34

pre 11 meseci

A to sto Zvezda nije zavrsila 2/4 u bonusu a Partizan jeste, to nema veze, glavno je da si ti primetio ono sto tebi odgovara a sto me, nije ni vazno.
p

papapetrica

pre 11 meseci

Nisi cuo skandiranje je li Zeljko Obradovicu? Nisi?

Sakur

pre 11 meseci

Pazi ih sto se vade na skandiranje navijaca sada ahahahahhahaha,aj videcemo u pioniru sta ce da bude
D

DonKxo

pre 11 meseci

Ne moraš objavljivati komentar, al u tekstu piše "Anđušić vezao 4 poena" a u "glavi" kod Anđušića stoji bez poena?!
F

Fica91

pre 11 meseci

Ajd da se proba s nekom polu-objektivnom analizom (mada ce sigurno brat sa 100 nikova stancati komentare o zaveri vatikansko-sudijsko-slovenacko-snsovskoj ili stagod): Ako sam dobro izbrojao, Zvezda je za 80 minuta kosarke ukupno imala prednost 171 sekundu (pri cemu sam 99% siguran da nijednom nije bila u vodjstvu duze od minuta), tako da neke price o sudijskom haranju i sl. padaju u vodu. Mozete slobodno upreti prstom u djidanje trojki do besvesti Kampaca (6/18 u 2utakmice) i pogotovu Nedovica (5/13) koji je klasicna krava koja da kofu mleka a porusi 3 (jer ga u odbrani tovari ko stigne, a i kad da kos potpali se i uzme jos jace da divlja- pozdrav za prvo poluvreme ove i prethodne tekme). Takodje MItrovic (pola covek, pola ej bre kako faul) bi trebalo da vam bude veliko razocarenje(jer ga na cetvorci i petici masarkrira ko ga dohvati). Smatram i da se na neke igrace Zvezde osipa drvlje i kamenje s vase strane a mnogo su korisniji od nekih u koje se kunete (tu pre svega mislim na izvrsne u odbrani Markovica i Lazica, kao i napadacki vrlo vrlo pouzdanog Dobrica). Sve u svemu nista nije gotovo i mislim da ako ova vasa tri carinika lopte krene spolja moze da se vrati serija u Arenu, mada je posteno receno razlika u kvalitetu(igracka+trenerska+psiholoska) ipak na nasoj strani
h

hanter

pre 11 meseci

Nije Zeljko dzaba odlagao mesec dana
z

zasto se

pre 11 meseci

Ne prica o avangardi i navijanju malo i sramnom skandiranju igracu nase reprezentacije Nemanji Nedovicu? Alo avangardo,vi li ste? Onako vredjati coveka i njegovu porodicu moze samo krem de la krem srpske navijacke scene,aka avangarda... Dno dna,sramota!!!!
M

Moka Slavnić

pre 11 meseci

Vi, koji bakljama palite kombi sa navijačima Partizana sa Kosova i Metohije, nekom da kažete da ga sram bilo?!?
Z

Zato sto se

pre 11 meseci

Nije pricalo kada su se vredjale porodice Sase Pavlovica ,Novice Velickovica,Milana Macvana ,Duska Vujosevica itd !
d

dokaz jos jedan

pre 11 meseci

Koliko ste bolesni i okoreli u mrznji. Voleo bih da vas vidim da vam neko psuje decu,bez obzira za koga navijate... poenta price je da ovo prevazilazi granice razuma i zbog ove situacije se nadam da ce Zvezda pobediti... iako ne navijam za Zvezdu,ali nadam se da ce dobiti i ovakvu vrstu seljanije ucutkati jednom za svagda...

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Ooooo on najbolji je on oooo on on je sampion gde god da igra Partizan sve redom kida gde god da igra Partizan sve redom kida gde god da igra….. uuuuu na na na nana nana na nana nanananana nana na na nanana nana nana na nana na na ja volim Partizana na nana na na nek grmi sa svih strana na nana na naaaa ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Sudjenje me ne zanima, i ako bih mogao i o tome dosta da kažem. U globalu Čović je zreo za penziju. Od samog početka sezone se loše krenulo, od trenera do nekih igrača. Celu sezonu smara sa saopštenjima umesto da vidi šta može da se popravi unutar tima. Više je brinuo o jsd nego o Zvezdi kao timu. Da se ne lažemo, da ove pobegulje nisu opet pobegle iz domaće lige, oni bi imali prednost domaćeg terena i sa ovakvom igrom teško da bi i domaću ligu mi osvojili. Uvek sam prvo gledao moj klub, gde smo mi pogrešili, alibi me ne zanima. Bolje su uradili prelazni rok od nas, plus zadržali najbolje igrače od prošle sezone, i šta onda ima da se čudimo. Šta u ekipi rade Raduljica, Kuzmić, Ilić, Lazarević, Marković, Ivanović, Holand, to je sedam igrača, Ej sedam igrača , plus veliko je pitanje i kakav doprinos su imali Martin i Bentil. Boli me uvo za minuse i šta ko misli, ja nisam zadovoljan ovom sezonom.
#

#p

pre 11 meseci

Od a do š, sve tačno. Što se tiče broja minusa koje ćeš dobiti... Pa i to daje neke odgovore. Recimo da se radi o mentalitetu stada.

VecaBg1971

pre 11 meseci

Druze ja o tim istim igracima pricam mesecima unazad, bacene pare a nicemu ne sluze, cak ni petorku da popune, sramota.
N

Ne možete

pre 11 meseci

da oterate Čovića iz njegovog kluba. Čovek vam objasnio već. Ne znam šta nije jasno.
s

stankelitza

pre 11 meseci

Vidi, sve je to tačno, ali nisam baš siguran da je samo njegova krivica za to što su jedni uspeli da zadrže i nadograde tim u julu mesecu (iako ništa osvojili nisu) dok drugi (osvajači triplete) moraju da se krpe tokom sezone, menjaju pola tima i trenera. Pa nije lud, sigurno bi i on to uradio da je imao pare. Ispade njegova najveća greška što je platio porez umesto da dovodi u julu milionere.
А

Аb

pre 11 meseci

Čestitke za Partizan... Zasluženo nema šta;)... na nama je da pokušamo izjednačiti u Pioniru... Al biće teško... Djelujete ozbiljnije i fokusiranije...

VecaBg1971

pre 11 meseci

Iskusno nisam gledao ni ovu a necu ni sledecu, sto bi kidao zivce. Cim je Ivanovic rekao posle prve da zna sta treba da uradi u sledecoj, znao sam da gubimo opet a verovatno i trecu, jbg.
g

ganzi

pre 11 meseci

Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Kampaco posle utakmice prišao Željku i molio ga da sledeće sezone igra u PARTIZANU. Hoće čovek da oseti slast pobede, bar jednom u životu. 🤣🤣🤣🤣
A

Ab

pre 11 meseci

LoL... Pričaš o jednom od najtrofejnijih igrača u Evropi... Čovek za Real igrao hahaha
W

WhoAmI

pre 11 meseci

Ali stvarno ti nije smesna fora uopste, pogotovo sa tim smajlicima😂😂😂😂😂😂😂 Ono za kampaca i neregistrovan auto moze ali ovo se vec sili
@

@ab

pre 11 meseci

Za razliku od JEDNOG OD ..Zeljko je je sam na vrhu ! Velika razlika!
P

Preža

pre 11 meseci

Čoviću cele sezone igramo bez pravih centara. Kako si ti mislio da sa Kuzmićem, Raduljicom, Martinom uopšte i pomisliš da možemo parirati nekoj evroligaškoj ekipi? Mislim da je krajnje vreme da klub prepustiš nekom sposobnijem čoveku koji će dovesti i prave igrače i jake sponzore. Kakva bre više Idea kao jedan od glavnih sponzora. Mnogi navijači zbog tog sponzora i ne dolaze na utakmice.
t

turistarista

pre 11 meseci

Klasična grobarska žvaka
D

Dusan123322

pre 11 meseci

E ivanovicu dobro si osetio da ovo dobijate
k

kxxk

pre 11 meseci

Ja vam reko da Zvezda nije bila toliko dobra u drugom poluvremenu koliko je Partizan podbacio. Partizan cim podigne ritam utakmici pobegne na par poena razlike i uz nekoliko padova uspe to da odrzi, mnogo lakse dolaze do poena.
j

jhg

pre 11 meseci

igracete vi sa Limozom opet, i bice vas 852 na tribinama
D

DAL

pre 11 meseci

MOGUCE DA OVAJ IVANOVIC NIJE CESTITAO PARTIZANU NA POBEDI, BRUKA OD TRENERA.
4

433

pre 11 meseci

Da cestita na kradji nije lud
@

@433

pre 11 meseci

Vidi se po frizuri da nije lud;)
@

@433

pre 11 meseci

Kojoj kradji to sto vam Lazarevic promasuje zicer, gazi liniju, ili kad promasuje slobodna bacanja igraci Zvezde.
W

WhoAmI

pre 11 meseci

Kakvi su ovo spinovi, prvo sto je uradio rekao je cestitke Partizanu na pobedi.
V

Vise nije zvezda sad je FmP

pre 11 meseci

Sta je ovo ljudi? Ne mozete zicer da pogodite, a zalite se na sudije? Kampaco jel igrao zna li se sta? Nedoviceve simulacije plakanje hvatanje za glavu... Sramota koliko Zeljka pljujete, al ne mozete jer je moralno i intelektualno jaci od vas. Bravo momci!!
N

Naneli

pre 11 meseci

Smo vam bol za 2:0
S

Stojakovic93

pre 11 meseci

Cak i da Partizan osvoji ABA - za ove dve godine to bi obradovicu bio prvi trofej, Zvezda ih za to vreme ima 5 komada. Malo je to "tanko", za "najveceg trenera ikada"... Sudjenje bruka i sramota, ali to je i ocekivano - cele sezone se sprema teren za "zoca"... Klasicni lopovluci iz vremena "duloa", Zvezdu uteraju sudije u bonus za min-dva i posle teraj. Vec vidjeno...
I

Ivan Cz

pre 11 meseci

Verovao ili ne paprika je najtrofejniji trener u Evropi.
G

Gostt233

pre 11 meseci

Jeste trebali su da daju faul nedovicu za onu glumu😂
l

llllllll

pre 11 meseci

Koliko si normalan svedoci to da je po tebi regularno samo dok ste vi pobedjivali. Sad vas Partizan krade i u vremenu lad vasi navijaci odlucuju o svemu u drzavi, koji ti paralelni univerzum imas u svom mozgu.
P

Partizan BG

pre 11 meseci

Priča je bila pre neki dan kako će nas rasklopiti oduvati 3-0 po čemu ste to zakljucili po igranju mečeva protiv budućnosti - fmp a jesta da smo imali blagi pad posle reala što je i bilo normalno posle onakve nesrećne serije ali bar jednom priznajte da smo kvalitetniji i bolji tim pozzzz
H

Hrkljus

pre 11 meseci

Alo doktore, kako ci? buhahaha limenkice malo jace od kisele vode i cedevite.
A

Alex20

pre 11 meseci

Malo i vi da se zaradujete,izbaci to iz sebe
J

Jesse Custer

pre 11 meseci

Neka ostane negde zapisano, u dve utakmice finala u četvrtim četvrtinama odnos faulova Partizan - Zvezda 7:19, odnos slobodnih bacanja 17:0. Mislim, sve u redu, Partizan bio bolji, ali kako bih voleo da vidim komentare grobara da je obrnuta situacija. A vi, objavite komentar, znam da ste sponzori, ali čemu skrivanje činjenica.
D

D@ch@

pre 11 meseci

Covece vi zicer ne mozete pogoditi,imali ste pregrst prilika i u prvoj i u drugoj utakmici,a trazite izgovor u sudijama.Treba biti posten i reci da je partizan bolji u ovoj sezoni i to je to.
М

Миле12

pre 11 meseci

Пази то је статистички податак,ужас ,покварили су утакмицу коју је партизан заслужено добио.Не сећам се да сам видео скоро да играч једне екипе(одличан вечерас)после свих поена у неважним моменту псује судију и добија техничку-чист револт према човеку који је упропастио меч!
G

Goet111

pre 11 meseci

To je normalno. Pogledaj statistiku faulova u 1 poluvremenu kada su Zvezdini igrači imali snage još.. A pogledaj u 4. četvrtini koliko faulova im nisu svirali bez lopte.. Izgubili snagu jer im je primarni cilj jaka odbrana, a posle trpi i napad zbog toga..
b

bravo momci

pre 11 meseci

Cestitam partizanu ajmo bree sad ga lomii
G

Gost 976

pre 11 meseci

Budimo realni pobeda čista kao suza , suđenje odlično, problem Zvezde je što igraju odbranu kao u ragbiju , ovaj Bentli samo mlati rukama , trebalo bi ovo da dobijemo a i bez toga ja sam zadovoljan ovom sezonom . Bravo momci, bravo Željko !!!
G

Gost ali bukvalno

pre 11 meseci

Samo kad Lesor i Smailagić ne igraju rukama odbranu...
B

Blaa

pre 11 meseci

Losa selekcija igraca Zvezde kostace titule u ABA ligi.Ocajni pojedinci ne zasluzuju dres C.Z
М

Миле12

pre 11 meseci

Петрушев убачени елемент,закуца преко неког и заврши утакмицу,сероња мали Мишко га већ спаковао у НБА ,зна кошарку ал' каријера нула, такви код озбиљних тренера машу пешкиром.
B

Bane 2

pre 11 meseci

Какав бре гротл?! И Арена је одустала од утишавања тона. Невероватно је да играчи Звезде праве онакве неизнуђене грешке, промашују зицере и слободна бацања у оној мери. Први фаул Партизана после 6 минута игре у 4/4 и пета Кампаца ипак не могу скренути причу са неспремности Звездиних играча.
0

0909

pre 11 meseci

BRUTALNA PLJACKA JEL VAS SRAMOTA
t

tacno

pre 11 meseci

Bez krqdje bilo bi +20!!! Uzas! Doneo covicev pritisak rezultat!
Č

Činjenice

pre 11 meseci

Partizan je najtrofejniji i najveci klub na svetu🖤 Jokić - Partizane volimo te srcem svim. Djokovic - TK Partizan me je napravio igracem i moj sin kao i porodica vole Partizan Zeljko Obradovic - Najtrofejniji trener i najbolji na svetu u svim sportovima Pedja Mijatovic - najbolji fudbaler i direktor Reala M... VK Partizan- 7 puta prvak sveta Najvece legende sportske igrale su ili navijaju za PARTIZAN 🖤
g

gostiona

pre 11 meseci

jel ti dobro....pa okorelog Zvezdaša dokazqnog najboljeg svetskog sportistu vezuješ sa partizanom... ha ha ha....
1

149

pre 11 meseci

Predlažem da Duška nazovemo 100%. Ko se slaže nek lupi plus.
g

gost23

pre 11 meseci

A Željka " Ja sam samo trener ".
@

@gost23

pre 11 meseci

I ti si kao sad zeznuo nekoga? Ispao pametan? Procitaj jos jednom sta si napisao xDDDD
6

656

pre 11 meseci

Jedna od najvecih pljacki u istoriji kosarke gledam i ne verujem koliko slobodnih bacanja su izveli i kako zoc vice na sudije
P

PD

pre 11 meseci

22-18 odnos slobodnih, šta li je tu toliko čudno samo da mi je znati
И

Исток Пфк

pre 11 meseci

Најнеписменија кошаркашка публика на кугли земаљској су звездини навијачи. Њих све до једног поистовећујем са Бранком Лазићем. Константно прави фаул а увек се буни кад се досуди. Тако и они. Недовић за флопинг техничка, ништа. Удара Анђушића лактом у врат у нападу, фаул одбране. Кампацо као бели медвед, измишљена 3 фаула над њим, Егзумов четврти смејурија. Лесору измишљен фаул под рекетом исто. Судија стоји на 2 метра од Бентила где се јасно види да он избацује лопту у аут, свира напад за звезду где Жељко троши челенџ. Не кажем, било је грешака и на њихову штету али да су судије одличиле утакмицу, перфидно и лицемерно у стилу Н. Ч.
b

bravo petardo

pre 11 meseci

Isto moze da se kaže i za tebe, da na tebe mozemo gledati kao na Andjusica recimo koji odnese igraca i telom i rukama, pa se cudi zašto je faul. Lesorov floping za faul u napadu u duelu sa Mitrovicem? Nesto nista? Vise puta rukom Lesor, Ledej krecu na loptu pritom nisu blizu iste, nema faula, dok Bentil kako spusti ruku, tako bude faul. U prvoj utakmici, lopta izlazi u aut od Pantera, sudija sudi loptu Partizanu, Ivanovic trosi celendz. Pa?
s

stefan kv

pre 11 meseci

patlidzan=sudije 2-0 Bice 2-3 ako ima boga,napred ZVEZDA!
G

Goss

pre 11 meseci

Kakav bolestan sindrom imate kad god izgubite sudije krive vama ni terapija ne pomaže
P

PD

pre 11 meseci

Pretpostavljam da si klinac i još nemaš izgradjenu svoju ličnost i mišljenje pa ponavljaš kao papagaj, ako pak nisi klinac onda bi možda trebao na vreme da potražiš stručnu pomoć ako već nije kasno. Sportski pozdrav
L

LuloLulo

pre 11 meseci

Sudija kriv sto Lazarevic trenira kosarku 20 god i kad se lomi , promasi ono. Da dozivim da Zvezda izgubi ,a Delije kazu bio Partizan bolji, čestitam

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Kakvo nakantavanje!!! Bravo crno beli!!! Kosarka se vraca kuci!!!
V

Volim fucu

pre 11 meseci

Vraca se, u Pionir , tu joj je i mesto. A ako pobedu na guzove smatras nakantavanjem , onda ti pojma nemas.
z

zoc brat

pre 11 meseci

hnjo hnjo hnjoo... kao sto sam rekao pre 3 meseca partizan mnogo bolji i sigurniji i uzma ovo bez naprezanja
2

2:0 pa 2:3'

pre 11 meseci

Iz 2:0 u 2:3. Deja Vu !
r

rs 1989

pre 11 meseci

Sa Lazarevicem se ne moze ozbiljno igrati kosarka,a ovaj kvazi trener ga forsira samo tako!Holand bi dao 10 poena i dobili bi sa njim u timu garant!Ma sve mi je jasno akd onako prica gluposti na konferenciji,uveren on 100 %,pa ono Radonja nikad ne bi rekao ,samo motivises do daske protivnika,bolesno.
b

bn2121

pre 11 meseci

Ne treba se ni igrati kad sudije bez srama guraju gromadu
G

Gost999

pre 11 meseci

Ma ne, nisu sudije krive. Zvezda je u poslednjim cetvrtinama u ovde dve utakmice, dakle za 20 minuta efektivne igre kad se lomi rezultat izvela tacno 0 bacanja. NULA! Mozda je to Grobarima normalno, ali to nije normalno. To znaci da Partizan za tih istih 20 minuta efektivne igre nije napravio nijedan jedini faul ni u jednom napadu Zvezde kada je bio sut na kos, i da za tih 20 minuta efektivne igre nije izasao iz bonusa! Ne postoji sila nebeska koja ce da me ubedi da nije bilo niti jedne jedine situacije za bacanje, makar jedno! KK Postenjacine, mora Zeks da uzme titulu, i to je. Nije dzaba ulozeno sto miliona u projekat, od toga 2/3 u Zeksov tim. Ne moze se brisati patos drzavnim projektom nekaznjeno, mora da se investivija naplati makar jednom titulom, pa makar i ukradenom. Cega se pametan stidi...
6

656

pre 11 meseci

Svaka cast za komentar njima je normalno da imaju 20 slobodnih bacanja poseldnji 5 minuta a mi nijedan
K

KickoCAR83

pre 11 meseci

A floping Nedovica? Vazduh ga srusio 🤣🤣🤣
g

gost4

pre 11 meseci

za sta da vam daju bacanje? za izgubljene lopte? mozda ste navikli tako ali nije bas tako
B

Bravo realni, bravo poštenjačino...

pre 11 meseci

Pozdrav od Berona poštenjačine, laku noć. Tad ti je sve bilo potaman i lepo i slatko, a sad kad neko udari u tzv. Crvenu Zvezdu vladara vasione u košarci, onda je to krađa nebeska. Kad može da se ugasi klub pa da se povampiri i nastavi sa "radom", može i država da finansira bivšeg prvaka Evrope i jedini veliki klub u Srbiji,ništa nepoznato širom sveta.
@

@bravo realni

pre 11 meseci

Mi smo za Berona priznali. Da vas igrac cekicem odvali nekog naseg u glavu vi biste pricali kako nije faul. I to je to. Sem toga, i kad je bio Beron su sudije navlacile za vas, zato je i bilo sladje! Sad je ovo prevrsilo sve mere. Ali i vase zlo ce jednom konacno proci...
D

Dusko REP

pre 11 meseci

E sada sam ubedjen 140% da osvajamo! Zbog ponizavajucih izjava karma stize! I zasto REP nikada ne cestita na pobedi ?! Kanalizacija od kluba ,vlasnika kluba i trenera! Samo su ih gurali vestacki i na silu da stignu Evropske uspehe Partizana ali nemaju tradiciju i velicinu velikih klibova za tako nesto!
F

Fmp 2011

pre 11 meseci

Sta hices da kazes da istorija duga evo sada vec skoro 13 godina nije dovoljna ?! Uskoro se bojim novog gasenja i opet cuvene “da Fmpu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “! Ziveli braco.. nista jos nije gotovo ! Samo smireno i stalozeno da se ne opeknemo!
K

Kurir djoka

pre 11 meseci

Nagradno pitanje : Kada je Zelimir Obradovic poslednji put dobio tehnicku na bilo kojoj utakmici ? iskljucenje zasluzuje na scakoj a niko se ne seca kada je zadnji put jednu dobio
T

To moras

pre 11 meseci

Da zasluzis takvu reputaciju koju je gradio citav zivot ! Dela i trofeji govore ! A nije bilo razloga nijednog trenutka za tehnicku .. sad placite
B

Bundesbach

pre 11 meseci

Kroz Zvezdu je proslo mnogo igraca, ali mislim da nikada neko kao Lazarevic.
S

Sudije su vam krive?

pre 11 meseci

a Lazarevic, Mitrovic nisu??? slobodna bacanja? ajmo nazad mala, dosta je!!!
F

Fmpovac

pre 11 meseci

Lazicu i Nedovicu oskar za glumu. Kakva komedija od ekipe, ja ne znam kako ovo nije zavrsilo sa minimum 20 razlike
A

A filing?

pre 11 meseci

Šta kaže trener Zvezde, kakav je feeling posle utakmice, mislim ove druge za koju reče da sigurno dobija?
4

432

pre 11 meseci

Treba dati saopstenje sramota koliko se gura gromada da uzmetrofej posle 10 godina
Б

Блок

pre 11 meseci

Ово је срамно ,докле бре више 8 на 5 ... Денвер би излазио из бонуса после два минута против државног пројекта.
0

09

pre 11 meseci

Zvezda ne treba da izlazi na teren kad se ovako brutalno krade
k

kruze price

pre 11 meseci

da su sudije nagovarale igrace czv da promase bacanja i zicere....
D

DV91

pre 11 meseci

Stefanu Lazareviću odmah ispisnicu dati! Ovo je prevršilo svaku meru. Ovu seriju smo doveli u pitanje zbog njegovog forsiranja, svaki put imamo igrača manje!!!
G

Gost241

pre 11 meseci

Sto da damo njemu ispisnicu. Pa ne ulazi on sam u igru, neko ga uvodi. Nije on kriv sto ne zna, nego onaj ko posle svih ovih godina i dalje misli da on zna i moze.
4

446

pre 11 meseci

Ne znam zasto Papapetru onako malo igrao a odavno nije bio raspolzoeniji...Imam osecaj da je veceras mogao da ih vrati na fabrtricka podesavanja,Zeljko ga drzi na klupi..Nismo nes odigrali,ali pobeda se pise,Jos jedna !
L

Ledeni

pre 11 meseci

Djurovic na Areni zvezda u svim parametrima bolja , sklanjajte vise ove strucnjake napaljene zvezdase
G

Gost ali bukvalno

pre 11 meseci

Pa ko je tebi kriv što si pglu pa ne možeš da shvatiš očigledno. Eeej prvi faul napravili na isteku šestog minuta?! Smailagić je pomerao nogu u onom "faulu" u napadu Mitrovića ali kad neko to ne želi da vidi onda i ne vidi.

radonjica

pre 11 meseci

Metla!
4

433

pre 11 meseci

Domacinsko sudjenje imate ni golden stejt iz najboljih dana ne biu mogao nista

radonjica

pre 11 meseci

Naneli smo im veliki bol 😜
s

ssss91

pre 11 meseci

cestitam sportski. e sad ovako Partizan do 7 minuta 4/4 nije imao faul? Celendz nakon 15 sekundi more sitnica kojima se navuklo ok. i treba navuci kad igramo ovako nema veze... p.s. kome su grobari pjevali U booj? a da Andjusicu i Avramovicu,dobro ajde i Smajliju...

Gradinaboys

pre 11 meseci

Nije Zvezda ni blizu nivoa iz većeg dijela sezone. Partizan surovo kažnjava kada ne uzmeš ono što ti se nudi. Marković na 44:46 i Lazarević na -5 bacaju u bunar čista polaganja. Ne može se tako igrati finale. Realno ove sezone je Partizan bolji, pa uostalom trebao je biti i na F4. Mislim da Zvezda može dobiti neki meč u ovoj seriji, ali uzetiti titulu teško. I utisak serije Obradović. Čovjek može naručiti šta da mu se svira, nije presudno ali upada u oči. Naravno bez zle misli on je sa pravom autoritet i to baš koristi.
J

Jednostavno

pre 11 meseci

Jaci smo....sudjenje problem a ? Ahahhahha najveci nivo jadnosti
X

X

pre 11 meseci

BRAVO BRAVO BRAVO PARTIZANE BRAVO BRAVO OOOO CRNO-BELI BRAVO BRAVO...
h

hahaha kidanje

pre 11 meseci

evo vam zbog izjave Ivanovica, evo vam zbog Petruseva, evo vam zbog Lazica, evo vam zbog Nedovica...evo vam ga !
1

1980

pre 11 meseci

Da li će gospodin Čović da jednom prizna odgovornost za nešto Npr ko je selektirao tim? Čija je ideja bila da se krene sa Jovanovićem? Odakle ste izvukli Ivanovića?
M

Mr.

pre 11 meseci

Cigani od lagano 3:0, do igrace se ovde peta utakmica 😂😂😂😂😂
F

Fmpp

pre 11 meseci

Da nisu sudije onoliko navlacile u prvom poluvremenu za fmp, lagano bi ovo bilo plus 30. Partizan je daleko iskusnija ekipa, sve ispod 3:0 je neuspeh
o

ovaj pije

pre 11 meseci

Kometatori na areni pogotovo ovaj matori neznalica
S

Stojan Jankovic 876

pre 11 meseci

Preživećemo jednu sezonu bez aba lige možeš misliti toliko je sve ovo odigovlačeno da se ni ne nerviram eto vam nosite kad volite košarke
g

gunnersi

pre 11 meseci

Treba biti realan i reci da Partizan ima dosta jaci tim i dosta boljeg trenera. To i demonstriraju iz utakmice u utakmicu. Kad god se njihov igrac (osim Andjusica) podigne na sut ja vec racunam da je kos. Vrlo retko promasuju, a pogotovo bitne suteve kada se lomi. Sa druge strane kod nas nema apsolutno nijednog sutera u ekipi i ko god da uzme sut velika je verovatnoca da ce promasiti. Na stranu to sto su nam oborili formu silnim pauzama izmedju meceva plej ofa, ovde je u pitanju kvalitet stranaca u Partizanu i nedostatak istog u Zvezdi, nista drugo. Cestitam na pobedi, apsolutno zasluzena u oba meca. Nadam se da ce Zvezda barem sledeci mec dobiti, da bude bar malo zanimljivo finale.
P

PurpleHead

pre 11 meseci

Ovi bi realno sa Boltauzerom i Denver otkinuli. Robija iskusno odmorio i Egzuma i Ledeja, i ostatak ekipe, rekao im da se ne znoje previše jer bi ovo i juniori dobili!
Г

Гост442

pre 11 meseci

Ако којим случајем Звезда добије пропусницу за Евролигу, зашто би догодине уопште играла ову смешну лигу? Да појача национална такмичења Словеније и Хрватске? Боље да за викенд игра у Краљеву, Новом Саду и Лесковцу, него што се ломата по неким Новим местима или Титограду
D

Drakula

pre 11 meseci

Pitaj svog mega-cara zašto igramo svi ovu ligu...
P

PD

pre 11 meseci

Koliko godina imaš? Verovatno si mlad pa se ne sećaš, bilo davno kad se odlučivalo da li da se igra jadranska liga, Partizan bio protiv zarad očuvanja srpske košarke ali jedan drugi tim oberučke prihvatio da igra. Ajd sad na spavanje ako možeš
1

124хоп

pre 11 meseci

Па Звезда је 2004 из те исте изашла лиге да би играла у Новом Месту и Титограду.. Само вама памћење није јача страна...
F

Faust

pre 11 meseci

Pa dal imate makar malo stida, pričate o nekoj kradji, pa campazzo trebao u 1/4 da ima 3 lične. U drugoj četvrtini ste 8 minuta tukli a ni jedan faul vam nije sudjen. Treba da vas je sramota, ako su za nekog sudije navlacile bilo je za vas. I da ne pominjem komentatore sa arene srb, ljudi da mogu najradije bi otvoreno navijali za zvezdu, pretrase ga.
I

Istina

pre 11 meseci

Ti nemas obraza decko uopste...Zeljko je trebao biti iskljucen jos posle prve cetvrtine...zalosno i sramno sudjenje i ekstremna kradja na stetu Zvezde! Lesor takodje...
R

Realnoo

pre 11 meseci

Exuma razbijaju sa faulovima, ali razbijaju. Katastrofa sta mu rade…
P

Princip

pre 11 meseci

Brutalno loše ivanovicu opetttt. A sudije kako sude ovde ni denver sanse ne bi imao stvarno
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Комшије, давам честитам титулу! Бољи сте, и мора се пружити рука!
A

Ajde pali

pre 11 meseci

idi gledaj MZT lazni navijacu zvezde , Ti nikada nisi bio niti ces bio navijac zvezde
B

Boltauzer

pre 11 meseci

Ja i moj brat Koljensic rijesili
V

Vamos

pre 11 meseci

Vi ne igrate kosarku vi igrate ragbi vec godinama unazad, to svi znaju!
g

gost999

pre 11 meseci

Sudije na nivou.
p

ppppp

pre 11 meseci

Proslu utakmocu Obradovic dobio za Partizan, ovu igraci...
1

1506

pre 11 meseci

Zvezda propustila priliku kad 2 ili 3 vezana napada izgubila loptu (2 puta Mitrovic i jos jedna ako se dobro secam ali ne znam od koga). Partizan se "odlepio" u 3. i oko 5. i to na samo 7-8 razlike i sacuvo prednost i to je to. Cak i da Kampaco nije dobio 5. licnu, Zvezda nije imala sanse da stigne do prednosti jednostavno nije bilo od ostalih igraca ko da pogodi. X factor ovde su Smajli, Papapetru (8 poena mislim) i Andjusic. Eto razlike. Poz svima vidimo se u nedelju
Z

Zeleni

pre 11 meseci

Svaki put pod prisilom ste otimali abu 3:2 rezlutatima neračunam megu i cedevitu finala to su vasi 3i 4tim ta finala neračunam, sad se sve metlom brise na to istom terenu u takozvanom,, grotlu,, i najveci tim uzima 7 rekordnu aba titulu Metla jedino motike da srusite pionir drage komsije
N

Najrealnije

pre 11 meseci

Nije to bez resenja nego zbog lopovluka od strane sudija!!! SKANDALOZNO SUDJENJE! Dajte smrdljivcima trofej sa sve lopovom Zeljkom "prepostenim" na celu! Sramota...dno Ne treba ni da igra Zvezda uopste trecu utakmicu ...dajte im trofej! Ovo je skandal moze da prica ko sta hoce ali ovo je nenormalno!!! Bravo stoko lopovska odvratna! A ovaj mozart bi mogao da objavi komentar...ovo je dno dna! Bravo Zeljko Panter nabije Nedovicu prst u oko a ti glumatas siso jedna podmukla i bezobrazna! Kakva lazna rapsodija...ma svaka vam cast...dajte sudujama po 100 hiljada evrica jbg zato sto su zasluzili! Treba da izadje lepo trener Zvezde i kaze sve...mogu ovde i onaj Sakur i svi zivi grobari da prosipaju muda za bubrege ali ovo je dno...nevidjen lopovluk!
s

slazem se

pre 11 meseci

da su sudije bezobrazno sudile. Onakvu tucu u 2/4 od strane igraca zvezde koja se retko vidja a usli u bonus na minut i po do kraja. Oba pleja Partizana maksimalno opterecena faulovima u ranoj fazi 10 bacanja vise, cist floping Nedovica koji se je sudi? I smes da pomenes sudjenje? Izgubio si utakmicu sto vam je ispalo deset zivih lopti iz ruku u reketu i sto si promasio 5 zicer pozicija kad se lomila utakmica. A ti si decko mnogo oboleo veruj mi.
O

Opusti se

pre 11 meseci

nije ovo nista. Eh,kada se samo setim onih Beronovih koraka za titulu. Pa Gudurinih koraka takodje za titulu... Pa proslave tih istih preposteno osvojenih titula... Pa postenog Simonovica. Pa regularnosti ABA i KLS gde jedan boss ima po dva i vise kluba. Kazem opusti se batice...
H

Hermano7

pre 11 meseci

Jel jos lezi nedovic? Jel ga bole usta? Jad i beda
b

bgcz

pre 11 meseci

pa udario ga panter u lice. Lesor 7 puta pao, nijednom faul nije bio, a 5x je sviran.
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Danilooooo
Y

Yika

pre 11 meseci

A sad saopstenje
g

gost4

pre 11 meseci

ide exel koji pokazuje kako je zvezda pobedila i vodi 2:0
v

veliki zoc

pre 11 meseci

ko vam je kriv kad mu niste dorasli....
5

545

pre 11 meseci

Ne znam kako grobare nije sramota posle ove kradje da slave pobedu
P

Paralelna realnost

pre 11 meseci

Postoji li i jedan derbi od pocetka igranja kosarle na ovim prostorima da ste vi izgubili posteno?
a

au

pre 11 meseci

Zamisli pita cigan koji sve sto uzee u poslednjih 10god namestanjem slavi Haha
M

Mrs stoko

pre 11 meseci

Ostojini botovi pisu nebuloze, ovo je skandalnozno sudjenje
d

djon

pre 11 meseci

Jel bi neki cetvorkorak,kos iz auta,jel sudije izbile vasim igracima loptu iz ruke,neee cao zdravooo
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Drugi derbi kako Kampacu sude 5 licnih, ko zna koji kako nas posle 2 minuta igre u 4/4 izbacuju iz bonusa, jeste lazarevic omasio sport, jeste Mitrovic omasio zicere, docicete u pionir sad pa cemo da vidimo sta cete da slavite kad izmisle faul
@

@

pre 11 meseci

Pa ne igrate finale kls protiv Fmp 2, nego protiv Partizana. Ovde mora da se pazi kakve prekrsaje pravite a bogami i da se pomucite za pobedu
D

DelijaNS

pre 11 meseci

Ali treći minut četvrte Zvezda izašla iz bonusa, ovi na nula faulova do 3 minuta pred kraj! A šta tek reći za čelendđ koji do sad nije viđen od kada je uveden! Realno najveća greška Savića, Glikmana i Bodiroge je što nisu uspeli da dovedu Mateja da pišti jednu od poslednje tri protiv reala i polufinale i finale, jer bi turčin lagano uzeo desetu
G

GNS Detelinara...

pre 11 meseci

Novi Sad je crno beli grad!
G

Gost997

pre 11 meseci

Da mi je malo paneti grobara koji pevaju nista od titule ni ove godine a 10 godina je videli nisu u vitrinama paucina i u fk i u kk, i to su je uzeli tako sto su koristili NBA budzet i na sve to kad se lomi i 4 4 u trecem minutu zvezda u bonusu a partizai prvi faul na 4 minuta do kraja, na 4 razlike covek mitrovica sa ledja udara i nista, okrece se faul u napadu, Nedovic je samo jedno pogresio sto nije patosirao onog sudiju na kraju
g

gost4

pre 11 meseci

bitno je da je zvezda 10 godina regularno osvojila sve titule u svim sportovima sa budzetom kk Tamisa
T

TP-1

pre 11 meseci

Doktorska disertacija Zeljka Obradovica. Od Ivanovica nista nismo videli. Pesnik otiso u aut. Zvezda nema ama bas nikakve sanse. Partizan je klasa za Zvezdu trenutno. Ovo sto smo videli u prvoj utakmici je sramota a ovo vcrs maximum Zvezde. Tako da cao zdravo...to je to. ABA ide Partizanu potpuno zasluzeno. Greota ako ne bude 3:0! Tri Kampaca ne pomazu.

Sakur

pre 11 meseci

Lagano gazenje,kada nece pantera i exuma tu je naneli ili smajli,svaku utakmicu neko drugi iskoci,mora da su suidje pokrale zelzeznik jer lazaravic i kampaco promase zicere kada se resava utakmica ili kada mitrovicu lopta ispada iz ruke u dva napada zaredom ahahahahahahha
k

kymd

pre 11 meseci

Vec par meseci pricam da je sastavljen krs roster sa tri strasna pojedinca Kampacom, Vildozom i Nedovicem, ostatak ekipe nivo Evrokupa. Lazeravic, od ovih ostalih Dobric i Petrusev bi bili sesti i sedmi igrac u ozbiljnoj ekipi. Dzaba Kampaco kad nema koga da razigra. Proglase me grobljem samo zato sto nisam slep da vidim u cemu je problem.
g

gost0

pre 11 meseci

Nemas ti pojma ako ti je stakleni Nedovic strasan pojedinac, m*da kao kod komarca! Ove sezone dao troju u areni i to mu je to!
D

Dalibor 84

pre 11 meseci

Ma Kampaco je dobar kolko i Stefan Jovic, samo za drugog pleja, sa tri suta po utakmici, a on uzima najvise suteva, a procenti uzasni...
R

Realnost

pre 11 meseci

Zvezda bez resenja za sudije, kada se lomi tu su da prelome, sve ovo vec polako gubi smisao takmicenja, kosarke i sporta uopste.
T

Top Gun

pre 11 meseci

Sram te bilo. Treabalo bi da se stidiš.
@

@

pre 11 meseci

A jel pocelo da gubi smisla? Kad se napravi konkurentna ekipa onda vise nema smisla da se igra, jel da?
B

Bon.Jovi_985

pre 11 meseci

Na semaforu 4 minuta do kraja utakmice, partizan 0 faulova, Zvezda 9... i onda pričamo ko je bolji. U svakom slučaju Zvezda je već osvojila titulu, onu koja se RAČUNA u Srbiji!
g

gost0

pre 11 meseci

Kad napravis faul, on se svira, je l tako? Pa eto vidis, Zvezda napravila 9, Partizan ni jedan, u cemu je problem?
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Bice ovde pet utakmica isto ko i prosle godine.
e

ek

pre 11 meseci

Rekao sam to posle prve utakmice ponovicu i sad, ko dobije ovu utakmicu osvaja, u naredne dve Partizan resava ovo. Zvezda da je ovo dobila, dobila bi i naredne dve, ali ovako tesko.
N

Neka te

pre 11 meseci

On je siguran 100% da dobijaju.
G

Ghoust

pre 11 meseci

Prvi faul Partizana u cetvrtoj cetvrtini u sedmom minutu.Svaka situacija na oko 50-50% bila je u korist Partizana.Cisto,nema sta.Srecna vam titula Grobari
D

Ddddd

pre 11 meseci

Imamo mec loptu, ali oni sledecu pobedjuju 100%
q

qnde

pre 11 meseci

Kome se tacno peva 'Mars na Drinu' ako na parketu imas 5 crnaca? Kome se tacno skandira 'Arapi, Rusi, pomoc drzave', ako te ta ista drzava vratila u zivot, a onda i platila ucesce u EL? I kome se tacno skandira 'nista od titule ni ove godine', ako vec tvoja ekipa nije videla titulu poslednjih 10 godina? :)
b

bakutaa

pre 11 meseci

A argentinci? Hasani i Bentilovi?
o

ovo je zbog...

pre 11 meseci

prepotentne i bezobrazne izjave Ivanovica. Kakva rutinska pobeda, bez imalo neizvesnosti !
P

PurpleHead

pre 11 meseci

Kao i svaka sa mister Boltauzerom, sa njim na vašim tekmama nema neizvesnosti!
a

aaaaaaaaaaaaaa

pre 11 meseci

sjajno sudjenje u prva meca finala 👏👏👏 treba odloziti trecu sad 15tak dana
m

mile led

pre 11 meseci

Kad možemo očekivati tango Argentino zna li se šta
3

32343

pre 11 meseci

Zoc kad krene da vice na sudije uplase se i nema spasa za zvezdu sramota
G

Grobarija

pre 11 meseci

Legenda kaže da je Žoc nekada dobio tehničku u ABA ligi! Kaav kralj bukvalno mu ništa ne smeju!
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Gorbarija E da znas za njega izgleda ne vaze pravila kao za druge trenere svi drugi bi dobili tehnjcke greske samo on ne dobije nista.
l

lulu

pre 11 meseci

Rekorderi u slobodnim bacanjima
n

noless

pre 11 meseci

glupist- par 22, czv 19 bacanja
m

marios

pre 11 meseci

bar smo u nečemu rekorderi
z

zvezdas u srcu

pre 11 meseci

Uzas dva napada lopta u bunar.Nije bitno hocete li pobedit Partizan ali igra akcije uzas nesto najgore u posljednjih 10 godina.Ivanović nabedjeni lik mi cemo sigurno pobediti.Strasno oterati toga kvazi trenera sto pre.Partizan je zaslužio titulu.Cestitke.
A

Ajde pali

pre 11 meseci

Ti nisi zvezdas u srcu ti si bot i lazni zvezdas.
d

dukkkkaaaa

pre 11 meseci

Aj realno bilo je sudiskih gresaka,samo ne znam dal su sudije krive sto lazarevic masi cist zicer? Sto mitrovicu ispadaju 2-3 lopte u napadu kad se lomi rezultat?
B

Bum 92

pre 11 meseci

Stoji, 100%,,ali ti ocekijes realnu borbu kad jedna ekipa igra zadnju cetvrtinu celu u bonusu, a druga ne izadje iz istog.... Pa to ima samo kad vi igrate
g

gost0

pre 11 meseci

Krive su sudije
U

U jednoj zemlji Srbiji...

pre 11 meseci

Nemam reči s kojim bi mogao da opišem gađenje na komentarisanje utakmice komentatora Arene sport. Toliko ostrašćeno tiho divljenje na skoro pa svaki poen FMP2, na trojke, na akcije, naravno uz to kao šlag na tortu mutiranje i snižavanje tona same Arene, dok na poene košarkaša Partizana samo konstantovanje dobre akcije, na primer Naneli je pokidao, a uporedite trojke na primer Vildoze i tiho oduševljenje nakon poena i na primer Nanelija, i sve će vam biti jasno. UTOLIKO JOŠ SLAĐA POBEDA, PLAČITE SAD!!!!!

Sliks17

pre 11 meseci

Ti si decko gledao ko zna koju utakmicu
k

kup

pre 11 meseci

Ivanović je siguran da dobijaju drugu utakmicu...čovek mislio na finale protiv FMP, te nameštene trening utakmice...
9

989

pre 11 meseci

Zvezda izgubila postovanje kod sudija kradja ozbiljna
Л

Ложач

pre 11 meseci

Партизан са Болтаузером од докаска правоснажно осуђеног секача на чело клуба 32:0 у свим такмичењима! Оно у четвртој четвртини је била докторска дисертација суђења хрвата хрватима! Што је најгоре да ови наши папани нису машили слободна и да је лазаревич повређен, добили би ово лагано... Нипта, идемо даље, кад може институција шпанске, може и институција српске кошарке
t

trener zvezde...

pre 11 meseci

sta kaze repic, 100% dobijamo...hahahaha
e

e pa idemo...

pre 11 meseci

E sada idu dve pobede zvezde pa cemo da vidimo 5 u Pioniru ko ce da dobije, sada znamo protiv cega se borimo
Р

Реалан

pre 11 meseci

Платиш толико Кампаца, а овакав учинак у две најважније утакмице до сада. Митровић, Лазаревић злочин који траје. Петрушев криминал, Добрић стао, Бентил одбрана катастрофа. Партизан је јачи, скупљи, преплаћени тим, и уз то када му судије дају ветар у леђа (погледати број фајлова у првој и последњој четвртини, Звезда у бонусу после два и по минута) онда се нема шансе. Дајем мале шансе Звезди.. ако и успе да изједначи на 2 2, судије решавају у петој.
P

Pitam za Vucka

pre 11 meseci

Jel igro najbolji plej vasione zna li se sta?
m

mosa pucko genije

pre 11 meseci

Lazarevic i Mitrovic uzas sramota nemam reci za ovo danas,a vrhunac skandala sudije dozvoljavaju velikom treneru da trazi celendz posle 30 sek kad je video na ekranu sta se desilo sramota .

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

trazio je odma , ne budi glup .
G

Gost ali bukvalno

pre 11 meseci

Pa pogledaj usporen snimak, desna noga Smailagića je bila pomerana pre kontakta tako da to je bio faul odbrane. Samo uporedite tu situaciju sa onim faulom Kampaca kad ga Lesor udara i videće se šta rade sudije. I večeras, Lesor uvaljuje dupe Kampacu, faul Kampaca. Kampaco uvali dupe čini mi se Anđušiću opet faul Kampaca. Lesor iza leđa drži Mitrovića sudije to ne vide ali vide potez Mitrovića i faul nad Lesorom posle toga.
g

gost0

pre 11 meseci

A kad Kampaco hvata sa obe ruke Smajlija i dobija faul u napadu, onda je sve ok?!
o

ogisa ogi

pre 11 meseci

Sve je ovo zato sto nije bilo saopstenja posle prve utakmice.......
g

gost0

pre 11 meseci

Kao da vidim da ide saopstenje za pola h
h

hg43

pre 11 meseci

Jedna od vecih pljacki od kad gledam kosarku bukvalno bez srama smo pokradeni
o

ogisa ogisa

pre 11 meseci

Cekamo saopstenje
D

Doca Koc

pre 11 meseci

Nema veze brate i ako su nas krali pobedili smo... kapiram da si grobar nisi valjda toliko slep...
G

Gosrimirovic

pre 11 meseci

Čestitke Partizanu na tituli. Od Lazarevića, Martina, Bentila, Markovića i Lazića ne može da se napravi ukupno jedan dobar košarkaš. Vildozu opet izgleda ostavila devojka, Kampaco glavom u Madridu...više od ovoga nije moglo ove sezone.
m

mikac678

pre 11 meseci

Ako bude u nedelju normalna i regularna utakmica Zvezdi sledi 'metla', prosto Partizan ima raspolaženije igrače trenutno
s

srb1234

pre 11 meseci

U 3. cetvrtini se pojavi mlakonja Petrusev i najveci invalid u istoriji kosarke Lazarevic u 4. cetvrtini se pojavi poluoinvalid Mitrovic i to je bio kljuc utakmice.Partizan prosto ima manje invalida(Andjusic samo) i zato vode 2:0
4

43

pre 11 meseci

Sa ovim sudjenjem ni denver ne bi dobio partizan
m

ma bas

pre 11 meseci

vas niko ne voli....iskreno smucili ste se svima kk saopstenje.
G

Gost2424

pre 11 meseci

Kakvo druze sudjenje? Sve je bilo ok, veci problem zvezde je lose vodjenje utakmice uz povredjenog vildozu i lazarevica koji ne moze da pogodi zicer vec vas je kostao tako jedne utakmice u EL.
j

ja ja ja

pre 11 meseci

Sta kaze carobni repic, da li je uveren u pobedu sledecu utakmicu,100% je dobijaju?
n

neshha

pre 11 meseci

Jednom u zivotu budite realni u naslovu-Zvezda bez resenja za sudijsku trojku!!!Jedini normalan i pravi komentar na ovu utakmicu!
w

whidiwjsbs

pre 11 meseci

placi mala placi uvek drugi krivi
W

WhoAmI

pre 11 meseci

“Grotlo” hahahahaha. Imate li vi neku pesmu a da ne spominjete nas u njoj AvAnGaRdO
j

ja ja ja

pre 11 meseci

Ma bez vas nista, vi ste sila nebeska
W

WhoAmI

pre 11 meseci

Eno ih slave sa igracima, otpevali za sad dve pesme, dve o Zvezdi. Ko bi rekao
b

brt

pre 11 meseci

zanimljivo i ovu i proslu utakmicu zvezda nijedno slobodno bacanje nije izvela u zadnjoj cetvrtini,pametnom dosta
D

Ddddd

pre 11 meseci

Kako i da izvede kad nismo skoro celu cetvrtinu izasli iz bonusa? Ko vam je kriv sto ste vi ispunili bonus posle 3 minuta?
S

Samo da znate

pre 11 meseci

Necemo dozvoliti da ovako sudije kradu u Pioniru, to vam obecavamo.
g

gost1970

pre 11 meseci

Ukradite pehar, u tome ste najbolji.
G

GostGostivarski

pre 11 meseci

2:0 je najopasniji rezultat
k

k

pre 11 meseci

Kriminalno sudjenje protiv Zvezde
4

446

pre 11 meseci

mislis za vas?pokrali ste nas sa petekom i boltauzerom,jedino onaj koljensisc pristojan
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

Lazarević, Kampaco, Mitrović, Lazić jesu li i oni kriminalni bili ovu utakmicu?
s

srxx

pre 11 meseci

Hahahaha. Pa ubiste dušu u igračima Partizana. Drugo poluvreme igramo bez najbitnijih igrača, tera Željko sprdnju sa vama....
M

MMBG

pre 11 meseci

Kako uvek sudije krive majke ti ? Jel ne može nekad da se napiše tipa dobro bolji ste nema šta svaka čast ?!?! Sa vama uvek cirkus…
A

Aron

pre 11 meseci

I to zna Ivanovic 😅
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Lagano osvaja kk partizan !