Komentari na vest

ZVANIČNO: Vanja Marinković prvo pojačanje Partizan Mozzart Beta

P

Partizan u srcu i u dusi

pre 8 dana

Treba dovesti i Monekea
Љ

Љубиша

pre 9 dana

Добродошао и нека је са срећом!!!
T

TAKO SE TO RADI

pre 9 dana

Prvo dovesti sve najbolje Grobare i fajtere koji su nam dostupni. Videti mogu li se dovesti i Lauvergne, Vesely, Lučić, Williams-Goss. Onda na to dovesti recimo dve "zveri" a ostatak ekipe popuniti domaćim mladim talentovanim Grobarima i fajterima. Nadam se da ostaju Koprivica, Dimitrijević i Smailagić.
R

Rutina 8x

pre 9 dana

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina, cak OSAM laganih pobede sa pola gasa i osvojena Tripla Kruna ko na treningu lagano,dzaba im 30 mil budzet i 6mil panter sl.sezone se opet vracaju u EKup teletabisa na narednih 15 godina isto kao sto su to igrali preko cele zadnje decenije,bice repriza!

Lasx

pre 9 dana

Trne lakat Evroligu za vas tim koji ce neko nabiti 45 razlike a mogao je i +60 samo da ne bi prosao dalje drugi tim iz tvoje drzave ,ovde mozete da pravite nizove i rusite rekorde u Evropi zna se ko ste.
Л

Лименке

pre 9 dana

Да нема вести о Партизану не би ни знао да Железник има толико становника...
O

Ole

pre 8 dana

E dok je pretnji i otimanja lopovluka i ne garantovanja bezbednosti moglo je prolaziti ali i tome ce se stati u kraj pa cemo videti rezultate posle postenog
n

niko igokei....

pre 9 dana

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 12-13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
.

........

pre 9 dana

Ti si lud. I to treba napomenuti i obezbediti ti lečenje.
G

GAGI PFC

pre 9 dana

Ti si zemljace ozbiljno lud
D

Decenijasi

pre 9 dana

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣

Coki

pre 9 dana

Vi ste dosli kod nas na nase vesti o dolasku naseg igraca ne mi kod vas ali malo je slozeno za vas da to svatite kao i to da je Zvezda bila zapravo FMP on je uzeo njeno ime od tada je Covic glavni vi ste i kod njega gosti navijali ste 4 godine za drugi klub kako je jedan priznao.
A

Auu breee

pre 9 dana

Druze, koliko si nepismen/a
D

Drzava...

pre 9 dana

...SIPA LI SIPA MILIONE U 8-0 KLUB!
N

Najgori klub evrolige

pre 9 dana

Ima li neki losiji klub koji je igrao Evroligu od Zvezde, Buducnosti i Albe? Pitanje je da li Alba pripada ovom "velicanstvenom" klubu najgorih!
G

Grobarcina

pre 9 dana

@najgori... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
@

@ima...

pre 9 dana

....partizan,guglaj
0

08888

pre 9 dana

STOJKOVICU POPNES NAM SE NA STOJKA
V

V88

pre 9 dana

Jos jedan Zvezdin navijac od detinjstva u najvecem hrvatskom klubu . Srecno!!
K

Kk idea

pre 9 dana

Pa nece igrati za Zvezdu pardon kk idea vec za srpski klub
@

@pazi od....

pre 9 dana

......muke ne znaju šta više da pišu pa kao nik mu je idea,koliko godina imaš?
0

09999

pre 9 dana

ZA EVRO KUP NIJE LOS
T

Ti bi vi trebalo da znate

pre 9 dana

Ti bi najbolje vi trebalo da znate mada.bi i.u evrokupu opet bili fenjerasi
S

Stojković Marko

pre 9 dana

Mole se pojedinci da ne pišu gluposti. Hvala na pažnji. I da ne zaboravim: Zvezdaši, sjašite sa vesti o Partizanu. Dosadni ste sa pričom o Cipiripi kupu, Evrokupu, metlom i patlidžanima. Vanja je odlično pojačanje i verujem da će biti odličan u sledećoj sezoni. Vanji želim svu sreću i da ga povrede zaobiđu u širokom luku što isto važi i za sve igrače Partizana. Sportski pozdrav svim Grobarima i Grobarkama koji ne pišu gluposti kao pojedinci i koji prate dobru košarku.
N

NN7

pre 9 dana

@sss neka ti neko lupi šamar da se probudis,buncas 😁

Toto-ko-tunjo

pre 9 dana

Sve miriše na Cipiripi.
T

To vi najbolje znate

pre 9 dana

Ko bi to bolje od vecitih fenjerasa znao
G

Gigula

pre 9 dana

Bolje Kalatesa nego Pengosa da dovedemo!
T

Tandaramandara

pre 9 dana

Ovo je sezona biti ili ne biti za Željka i Savića! Ako i ove sezone ne urade ništa mogu da pakuju kofere!
T

To im ti....

pre 9 dana

.....lično kažeš?
0

09999

pre 9 dana

ZVANICNO. PARIZ ALBA VIRTUS VALENSIJA I KK C. ZVEZDA PLUS 13 SUOSNIVACA LIGE SU EKIPE KOJE IGRAJU EVROLIGU ZA SEZONU 2024/2025.KME KME PATLIDZANI🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹SRECNO U EVRO KUPU. NIJE NI TO LOSE TAKMICENJE ZA VAS.
m

metalika moj dobar

pre 9 dana

pa i bolje kup da igramo i da tu nesto znacimo a mozda i osvojimo jedini trofej koji nam ne dostaje nego da budemo vecno 16-17 EL i da svi sa nama sprdaju .A na kraju najbitnije je imati originalan klub pa makar igrali samo i domaci kup, Sta mislis ?
N

N P

pre 9 dana

Evroliga je za vas bolja...da, to ste pokazali rezultatima, posebno 2 god. unazad kad smo igrali zajedno. Sa prokletim parama za KiM, za našu decu...poredite sa šampionom Evrope...c c c...budale
@

@mentalaci np

pre 9 dana

....koliko godina vi imate?
0

088876

pre 9 dana

Nije mnogo dibel
@

@ssss

pre 9 dana

Sada mi je lakse sto Panter ide, Zeljko ce napraviti zver od Vanje, bice pazite sta vam kazem u top 3 igraca sledece sezone. Doci ce Moneke, a njih dvojica se dobro znaju, znaci kidace vec od starta sezone
J

Jeste

pre 9 dana

Poznat zeljko da od domacih igraca pravi zveri.... Zver avram zver andjusa zver tristan
0

09999

pre 9 dana

I KAD SE PROBUDITE PATLIDZANOVCI NOGE OTKRIVENE. KAKVAV MONEKE KLAJBURN MILUTINOV MELI... NECE ONI DA IGRAJU EVRO KUP.
c

cid

pre 9 dana

a kad svita i vodja krenu u bežaniju i oranje papira od vas ni dugmići neće ostati...
0

09999

pre 9 dana

NITI MELO NITI MELI. I ARANITOVIC VAS ISPALIO. NECE NIKO U SEKTU. EVRO KUP, EVRO KUP....
0

09999

pre 9 dana

MONEKE MOZDA POTPISE JEDINO AKO STIGLA NEKA BRZA POSETA. NE LUPAJTE VISE. IZLAZNA KLAUZULA MU JE MILION EVRA. VI JESTE UGNJETAVANI KLUB ALI TO JE IPAK PREVISE I ZA DRZAVNI PROJEKAT SA JEDNIM TROFEJEM OD MOGUCIH 10.SRECNO U EVRO KUPU🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
z

zorge

pre 9 dana

Ti se stvarno nalupa, a uz podrsku adninistracije MOCARTA.. Otkupna klauzula za Monekea je 600 000 evra.. Drugo, Partizan uopste nije u igri za ovog igraca.
K

Koliko imas

pre 9 dana

Godina posto si jako nepismen?
G

Grobarcina

pre 9 dana

AJAOOJ STA CEMO DA IM RADIMO
T

Top Gun

pre 9 dana

MONEKE POTPISAO! Pri kraju pregovori sa Melom i Pengosom
g

gost23 #

pre 9 dana

Čovek se preziva Meli.
T

Ti se.....

pre 9 dana

.....probudiš i.......
@

@Top Gun

pre 9 dana

kako cemo gane da gazimo!
2

245

pre 9 dana

Moneke preskup, Pengos je bivši igrač, ako Meli dođe to znači da je Lidej u Armaniju.
Г

Гробар54

pre 9 dana

Добро дошао Вања у највећи клуб са ових простора!Волим што си велики професионалац и што си давао све и против Партизана!Бог те чувао.
s

samo

pre 9 dana

Pa nije dosao u Zvezdu.
R

Retro

pre 9 dana

Kad sam za sebe moras da kazes mi smo najveći klub. Mi smo ovo mi smo ono.. kakav poremecaj 😂
Г

Геџа - Србијанац

pre 9 dana

По којим то параметрима на овим просторима? Трофеји ЕЛ - има их Босна (1), Сплит (3), Цибона (2)? Навијачи? Тек 5-6 клуб на Балкану. Е, сад, ако гледамо следеће параметре, онда јесте први - Секташтво 1. Идолопоклонство 1. Цмиздрење 1.
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

Jedini trofej koji će osvojiti sledeće sezone biće drveni pehar za 11to mesto u EL. Ali ok navikli su partizani na to. Uskoro kreće peticija za smenu limara.
S

Slavuj

pre 9 dana

@ don vito . Drveni pehar za 11 mjesto u EL. Koji pehar se dodjeljuje za 16 mjesto? Prosvijetli nas neupućene.
i

imam pojma

pre 9 dana

Da nam se vrati i Lučić, dva bivša kapitena zajedno, da zadržimo sve domaće igrače sem Jareta, koji ode za Moskvu. Moja želja je i Milutinov, pa i Božić iz Zadra. Ostalo popuniti strancima koji prave razliku. Verujem da će ovo leto Savić i Obrsadović sastaviti roster koji će sem većeg kvaliteta posedovati i bolju hemiju, da nam cilj bude prvih 6 Evrolige.
R

Relnostt

pre 9 dana

Ne trebaju ni Smajli limitirani a pogotovo Andjusic, Trifun smetalo i mali Koprivica jer ocigledno da nema kvalitet... Bozic je u Valensiji tako da od njega nema nista, ja sam se nadao sada vec prosle sezone da ce doci
T

Tiiii.....

pre 9 dana

.....imaš pojma,teško drugar,teško.
@

@imam pojma

pre 9 dana

sta ce nam matori Lucic? !
I

Ivancuga

pre 9 dana

Ide novi ugovor sa Telekom-om, 5mil na tri godine sponzorstvo.. Neka Ostaja nadje jos para kako zna i ume, upustio se u ovo i proslu sezonu su omanuli. Neka se izvuce i Savic sto nije imao viziju tima i lutao, sad ostavio par igraca samo pod ugovorom. Kakvo cekanje katova i nba, samo iskusni EL igraci, Milutinova i Motlija moraju da zavrse koliko god da kostaju, mozes da napravis najbolji tandem petica u EL samo da odresis kesu, bolje to nego za Pantera. Na cetiri Zek i Melo, trojika Klajburn, plej moze i Pengos i ako je cena da se zakopaju ratne sekire sa zalizanim i nastavi dalje da se vrati Madar neka ga..
@

@Ivancuga

pre 9 dana

Dolaze Melo, Moneke i Pangos, Milutinov hoce da saslusa ostale ponude... Za Motlija bar za sada nema informacija
D

Dragi Bože....

pre 9 dana

.....ustvari tebi maštu ne može niko da oduzme....
m

matoriekspert

pre 9 dana

Nisi komentarisao što je Vanja podržavao proteste protiv tvog Vođe i Idola.Ili ti je promaklo ili nisi stigao da pomeneš od analize Partizanovih igrača i nabrajanja problema koje sa njima vi mali botići imate već par sezona
1

12131

pre 9 dana

Plata se ne zna ???
R

Retro

pre 9 dana

Hahaha kakvi to brate..to je državna tajna😂
D

Darko1101993

pre 9 dana

Odabrani soj, svaka cast decko pokazao si veličinu. Jos ovakvih potpisa pa kako bude u sledećoj sezoni, ionako u kls cirkus ligi i Krk ne možemo nista tu susudije tako da ta takmičenja ne treba ni igrati, a kako je bilo prosle godine i Aba su zatvorili opekli su se prve 2 sezone od kad se Zeljko vratio gde je bilo najbolje sudjenje od kad ja pratim kosarku a pratim od 2008, pa su i tu oduzeli taj sportski momenat gde ne znas ko ce osvojiti. Stvarno ne razumem njihove navijače kako im nije fraza da osvoje regularno bez namestanja, koliko je to lepsi osecaj vidi se i po proslavama titula ni oni vise ove ne slave vec se jedva skupi 300 ljudi blize i dalje familije, stvarno su cudni ljudi. Al to je tako i nece se menjati, zato Vanja svaka cast puno sreće i zdravlja a sve ostalo ce doc.
H

Hfncc

pre 9 dana

Pa kako kad Zvezda ima i sudije i sve, vi za vreme vladavine Tadica i pre toga biste 13 puta zaredom prvaci, kad vas Dule trenirao! Posto od 2008 pratis kosarku, da si poceo da je pratis godinu dana ranije video bi Drobnjakovu trojku iz auta za pobedu 3:2 Partizana protiv Zvezde, cuo bi za gepekovanje, ali si upamtio ponasanje Duletovo prema sudijama! Zato nelupetaj tu svasta, kad nista neznas!
z

zaks

pre 9 dana

Dijete drago, bolje pametno ćutati nego glupo zboriti.
O

Ovom.....

pre 9 dana

.....lako nije.....
Z

Zvvhvzvjbkvt

pre 9 dana

Hajp, ložiona, sudije, Vatikan, Bia, Vučić, Puma, Tegi, General, Pomfritije...stvorili ste paralelan svet, u kome nema mesta za realnost da je neko prosto sportski bolji al važno da vam nije dosadno...Nabacujete strane preskupe igrače, trkate se sa Zvezdom, svoje ne stvarate decenijama...

@Hfncc

pre 9 dana

Na sva vasa muljanja imate odgovor jednu Drobnjakovu trojku kada je primio loptu sa delom stopala u autu sto je uspela da zabelezi samo kamera SOS televizije .Kao drugo netacno da je to pobeda 3 2 nego je to bio prvi mec 91 89 za Partizan drugi mec kao gost Partizan ubedljivo pobedio izgubio treci i ponovo u cetvrtom pobedio 3-1 se zavrsila ta serija a ne 3 2 .I kao trece ovo vreme kada kamere stoje na sve strane sa mnogo jasnijom slikom kriminal se sprovodi
0

09999

pre 9 dana

ZA EVRO KUP NIJE LOS.
D

Drvo

pre 9 dana

Zlatni papagaj, Aca plaća sve račune, Zlatni žocagaj jer mi smo snobovi heeeeej heheheeeej
s

svečane bele košulje

pre 9 dana

Sad će ta pesma da mi se vrti u glavi tri dana.
O

Obilić

pre 9 dana

Odlično, znači titula ne menja vlasnika
P

Pedja V

pre 9 dana

Kao Zvezdas glupo je da komentarisem pojacanja Partizana, ali kada procitam komentare pojedinih debila, tako da se izrazim, koji nemaju sta da pisu, nego guglaju koliko je poena dao Zvezdi i to im je glavna tema! Zelim mu povratak u Partizan, jel decko je, kao i svi igraci Partizana koji su Srpskog porekla, sasvim korektan i u izjavama i u svemu! Dok u Zvezdi, pored nasih, mogu reci i za strance da su sasvim korektni, dok za Partizan, za strane igrace, to nemogu reci! Jel ispadi Pantera, koji nece da se pozdravi s igracima Zvezde, Ledeja i Nanelija, koji su prljavi igraci i puni mrznje, kao i Lesor, prosle sezone, dok za ovog momka Douzera i Ponitku, sve najbolje! Smailagic je imao ispada, ali vratio se u pravi kolosek! Inace, Vanja je reprezentativac, zelim mu puno zdravlja i zelim mu minutazu kod Zeljka, a ne da mase peskirom sa klupe, jel to bi bila steta za Srpsku kosarku! Pozdrav
D

Djurkopiano

pre 9 dana

Za Euro kup dobar igrač.
D

Daj sansu mozgu

pre 9 dana

Covek igrao u Baskoniji, ljudi igrali play off a to je ono sto vi nikad niste uspeli niti cete. I sad fenjerasi sa dna tabele prozivaju igraca koji je igrao play off ili klub koji je imao 50% pobeda vise od njih.
0

0999

pre 9 dana

DOBRO DOSAO U EVRO KUP I PATLIDZAN METLA BET

PFK NIŠ

pre 9 dana

Sada ce Zeljko da dovede nekog svog bivseg igraca, a verovatno i nekoliko njih... Onaj Moneke kada bi dosao bilo bi vrh, takvi igraci fale Partizanu. Hezonju mozemo samo da sanjamo, tesko da Partizan ima para za njega, plus bi bio pritisak na njemu od hrvatske javnosti, saigraca iz reprezentacije, politicara...
e

e

pre 9 dana

Molim vas,dovedite Hezonju.
R

Rakitovac Fmp

pre 9 dana

Auuu gotovi smo mi cigani, odlicno pojacanje za Grobare
B

Boners

pre 9 dana

Samo da ne proziva navijace ako usled nedostatka rezultata opane gledanost.
C

CREO

pre 9 dana

Kapiten! Gazimo sve!
V

View

pre 9 dana

Ne svidja mi se samo taj momenat da ne prodje kao Andjusic i da izgubimo jednog dobrog reprezentativca...Zeljko jako lose radi sa nasim domacim igracima pa otud i bojazan. Vanja je super momak i igracina i po, ali samo da dobije pravu sansu i minute i ne sumnjam u njega
J

Jednostavno

pre 9 dana

Željko ne ume da ih upotrebi, Andjušić, Jaramaz, Papapetru, Ponitka su dobri igrači, ali kod Željka su loši, možda odlaskom Pantera bude druga slika.
r

rea

pre 9 dana

Porediti Anđušića i Marinkovića je smešno. To je kao da porediš Kalinića i Lazarevića. Marinković iza sebe ima 5 EL sezona, vrhunski talenat od početka karijere, odličan defanzivac, dobar šuter... Anđušić je stariji od njega 6 godina, imao je 1 EL sezonu, do pre 4 godine se vucarao po Igokei, Rusiji... jedini kvalitet koji poseduje je šut, ostalo NULA.
S

Samo realnoo

pre 9 dana

Ne bih se složio. Jaramaz više nije dobar igrač ko god da ga trenira, ne znam zašto ali on više nema brzinu, prodor, šut kamenjari a i slobodna bacanja ne može da pogodi. Anđušić od 5 otvorenih šuteva za 3 poena, 4 puta će da promaši i tako 3 godine kako je u Partizanu, Ponitka borben ali mnogo loš šut i još gore polaganje na košu. Te stvari nisi do trenera, jednostavno su igrači prosečni da ne kažem nešto drugo. Marinković je za njih klasa.
@

@Samo realnoo

pre 9 dana

Suterima su potrebni minuti kroz koje stize samopouzdanje ... Zato je lose to sto ti pises... Pogledajmo sada na kraju sezone u derbiju bolje je igrao od Pantera, a znas li sta znaci da neko ko nije igrao cele sezone igra na kraju derbi, ili igra pet minuta po utakmici hladan
5

55:100 je njihova mera

pre 9 dana

Ako se dobro secam Vanja je sa Baskonijom oba puta natrpao fenjerase. I kod kuce i na strani, uvek su napunjeni fenjerasi. Sto i nije tako tesko obzirom na 23 poraza. Od svake 3 odigrane utakmice izgubili su 2. A tek sta reci za 55:100!
1

12345m12345

pre 9 dana

time je vasa bruka jos veca, da protiv takvog tima vi budete pometlani osam puta za redom..
V

Vanja im zabio 18

pre 9 dana

Vanja im je zabio 18p zadnju koju su igrali sa Baskima.
E

Evo čist......

pre 9 dana

......primer,pucanje po šavovima, terapija preskočena,bez života i društva,ovaj komentar čist primer današnje omladine!!
@

@Vanja.....

pre 9 dana

....idi malo na mrežama pogledaj šta taj mali Vanja pisao i za koga bi pre navijao nego za vas...ili mi ostavi mejl da ti ja pošaljem....
d

d.g.

pre 9 dana

Osam za redom...
O

Obilić

pre 9 dana

Važno je da taj fenjraš vas pegla zadnjih 10-11 sezona. Vi smete da se javljate posle 0:8 i za Željkove tri godine od devet titula vi dobili jednu da Žoc ne pobegne 1-9., i opet vam taj fenjeras osvoji 8. Stvarno mi te žao ali stvarno toliko me te žao kao rezultat 0:8 i 1-9🏆... Na vaših jedna pobeda idu osam pobeda fenjeraša na jednu vašu titulu ide osam titula fenjeraša . I da što se timske igre tiče u evroligi tu vam fenjer niko ne može uzeti. Najgori ste ikada
L

Letac

pre 9 dana

Zbog 100:55 si plakao.....a zbog 8-0 ti je pozlilo. I tek ce, tuznih 10 godina je za tobom, nastavice se. Veruj Zocu vise nego ocu i slavi 11-o mesto u Evroligi, a mi cemo tripletu i metlu. Nije ti lako, spavaj.
8

8:0

pre 9 dana

Ja...
D

Djovani

pre 9 dana

Zvati Bogdana! Kabokla bi oterao pa makar nemali koga da zovemo, za KLS je on meni licno najveci krivac, da je igrao osvojili bi lagano. Ne treba nam neko ko nas izda kada nam najvise treba...Ako nista zvao bih Zofrija umesto njega, a trazio bih jakog centra!. Ne treba nam ni Milutinov kada je cigan. Zvati Fall-a!
D

Da bre....

pre 9 dana

da je igrao osvojili bi,šta bi bre prijatelju osvojili,ne budi smešan!
V

Vama .....

pre 9 dana

.....niko i ne treba znati svi ste ugnjetani i sami na ovom svetu,svi su protiv vas.....
K

Kfnvf

pre 9 dana

Sine, raspitaj se malo koliko vam je taj, sto ti kazes "cigan Milutinov" oprostio duga! Sram da te bude, sto vredjas i Milutinova i vredjas manjinsku rasu! Covek vam oprostio dug, igrao za vas i reprezentaciju srcem i tako "balavce" jedan pises za coveka!
S

Statler

pre 9 dana

Bogdan ne razmišlja da se vrati u Evropu a kamoli u Partizan. U kom svetu vi živite.....
p

pokio

pre 9 dana

Znači opet da gledamo klimanje glavom....
F

Fmp Rakitovo

pre 9 dana

Odlican suter ima da nas puni Vanja, opet ce biti jaci Partizan u Evroligi, sta radi ovaj Covic vise koga dovodi, Kalinic nije potpisan , Kodi nista , Kenan ni on
@

@Fmp Rakitovo

pre 9 dana

Pometlani, posasavio si mi skroz
A

Alempije

pre 9 dana

U svoje dvoriste da cistite, osam metli ste popili. Za Vas je Dr.Covic penicilin i rak rana. A to sto ga toliko mrzite, vi mu se u stvari divite. E trako!
S

SSSR

pre 9 dana

Dobro Vam došao,Vanja dobar momak,nadamo se da nastavljamo niz.
G

Grobarcina

pre 9 dana

Bravo! Bogdanovic bi trebao ajde ne ove ali sledece sezone da dodje i pokaze koliki je partizanovac! Moramo se mobilisati svi, pa i Zeljko i Vanja su mogli da biraju gde ce da igraju pa su dosli u Partizan jer su shvatili da ne mogu bez njega. Tako da ocekujem i Bogdanovica da dodje da ove Covicevce posaljemo u istoriju!
T

Tako je

pre 9 dana

Brateeeeee !!!
n

ng

pre 9 dana

shvatio zelimir da ne moze bez njega😂😂😂 kad je uplaceno 3m
K

Kaže....

pre 9 dana

....ostavlja Ameriku,ostavlha dolare,dolazi da igra za ljubav,ej bre čoveče jesi li realan i normalan,sve je lepo svi volimo svoje ali drugar budi realan,kakav Bogdanović....ni u snu ne treba da mislimo o njemu prosto suludno je....
1

12312312

pre 9 dana

dosao da igra ek
G

Girona

pre 9 dana

Neka mu se odmah da kapitanska traka, samo slucajno da ne ostane Panter kao kapiten ili neki novi stranac
M

MJK

pre 9 dana

Sada mi je jasno zasto je dosao jer da je Panter ostao bilo bi jako cudno da dolazi da nema minute
p

pipo_inzagi87

pre 9 dana

Dobro nam dosao, kapitencino
T

Top Gun

pre 9 dana

Dolaze, Melo, Moneke. Pregovara se sa Madarom i Pangosom
@

@Top Gun

pre 9 dana

Vise mi nije bitno ni ko je, samo da smo ukapirali da moramo da imamo pleja
o

oo

pre 9 dana

Cigani ako kažete da nećemo igrati euroligu, zašto ista ta euroliga objavljije naša pojačanja na njihovom zvaničnom sajtu?
@

@oo

pre 9 dana

PA TO JE ISTA ORGANIZACIJA.
B

B200

pre 9 dana

Tebi nije dovoljna 🧹🧹🧹
A

Alan Brut

pre 9 dana

Posle dolaska Marinkovica, ako ostanu Panter, Naneli, Smit,... slobodno mogu šorc da zamene suknjicama...
K

KAD je PRIJATELJSKA?

pre 9 dana

Dobrodošlica Vanji. Kad igraju Partizan - Golden State?
@

@ssss

pre 9 dana

Odlična vest.Bilo bi super ako je istina da dolazi i Milutinov.Bitno je da okosnica tima budu igrači koji osećaju Partizan i koji navijaju za Partizan.Mnogo bolja varijanta od Doužer,Kaminskog,Pantera i ostalih koje boli tuki za Partizan.
Б

Блок

pre 9 dana

Није лош Вања Маринковић Савић,бар оно што сам гледао кад игра за Србију . Добар шут,набацио мишићну масу. Ал где ћеш код Желимира да ти урла у фацу ,а Кевину плете кикице и бодри га.
A

AVAXED

pre 9 dana

Kako se nikada ne znaju plate igraca Prtz Nazivni Sponzor, a Zvezdinih igraca se znaju i pre dolaska? pitam za drugara
X

X

pre 9 dana

🖤🤍🖤🤍🖤
M

Mladjan Silobad

pre 9 dana

Sani Aranitovic je projektovana zamena za Danila Andjusica, kao i Arijan Lakic za Aleksu Avramovica. Startni bek se takodje trazi i to nece biti Vildosa, koji nam uopste nije interesantan!
P

Projektovan.....

pre 9 dana

.....si ti za Lazu,čak vas i taj aranitović ispalio i otišo put Španije.....
П

Па...

pre 9 dana

... наслов је требало да буде "Маринковић ће у Партизану зарадити 2,6 милиона". Ето, исправио сам вам то.
O

Ole

pre 9 dana

Nesta previse brines da drzava dadne koji Dinar i nama verovatno ce umanjiti vama sto i sakom i kapom Primate ali od svih gradjana
@

@ole

pre 9 dana

.....dadne?!
M

Mladjan Silobad

pre 9 dana

Stizu u toku nedelje Moneke i Milutinov, ne nadajte se Hezonji, uopste nije opcija! Razmislja se o Pangosu, lako je dostupan, ali ima izuzetno slabu sezonu iza sebe!
O

Oleg

pre 9 dana

Pangos ne nekada kidao u Zenitu, hteo je NBA i od tad je pukao.
П

Па...

pre 9 dana

...не надајте се Хезоњи, а Монеке и Милутинов су реални колико и Меси и Роналдо у ФК.
H

Hoćeš li da....

pre 9 dana

....ti ja zamolimo redakciju da nam nekako omogući da se ookladimo da nikad i nikako ova dvojica neće u partizan,smeš opkladu?
V

View

pre 9 dana

Pregovara se samo sa Monekeom i Pangosom, ne i sa Milutinovim...
B

B200

pre 9 dana

Evo sad ce Milutinov 🧹🧹🤣🤣🤣🤡🤡🤡
f

fdsfds

pre 9 dana

Koliko ima trofeja ovaj mladic ?
1

18p vam zabio

pre 9 dana

Natrpao vas sa 18p
@

@18p

pre 9 dana

I šta sa tim?! Je l to sada najveći uspeh u sezoni umesto 11-og mesta u EL? Pa onaj iz Milana nam je više dao za četvrtinu... I opet je 8:0
0

09888

pre 9 dana

ZA EVRO KUP DOBAR.
E

Evo atine

pre 9 dana

098888 pusta ponovo vrisak na nasim vestima...miran atino.
G

Grobarcina

pre 9 dana

To bre pravo pojacanje idemo grobari samo jako 💪
B

Bok

pre 9 dana

Kada se bivši igrač vrati u Partizan, to znači i da su i on i klub u jednoj vrsti agonije. Tako je bilo u fudbalu, biće i u košarci.
D

Danilo911

pre 9 dana

Znaci Kalina,Mitrovic,Nedovic,Davidovac,itd su u agoniji kao i vas mali klub.
f

fdfds

pre 9 dana

Inace u Baskoni je imao milion po sezoni za koliko je dosao u Partizan ja mislim za 100 000 evra
z

zorge

pre 9 dana

U Baskoniji je imao 400 000 evra.. Ubuduce pre nego lupis, raspitaj se.
p

poručnik

pre 9 dana

ima priče da se idmaklo u oregovorima sa Bertransom,videćemo šta nam naredni dani donose 😉😉😉
T

Tebi lično....

pre 9 dana

....naredni dani treba bukvar da donesu.....
Џ

Џа

pre 9 dana

Али одакле извлачите то додатно "р" у Бертансовом имену..
P

Paa

pre 9 dana

Došao da igra EK. Svaka čast na tome.
H

Hermano7

pre 9 dana

Tako je bre. Cutite i radite. Nema potrebe od spekulacije. Dobro dosao Vanja!
1

1112

pre 9 dana

Odlican potez, bolji backup suter nije mogao doci. Uskoro i Milutinov.
.

....zašto.....

pre 9 dana

....uporno Milutinov,pa Milutinov zar ti stvarno misliš da će on kod vas posle onakvog vredjanja i prozivanja,zapitaj se malo....
R

RealNo1

pre 9 dana

Једино ако себе не цијени ни мало. Пљуван са трибина, није дочекан као Хрвати.

Dezurn1_Kr1vac

pre 9 dana

@...zašto... Milutinova je vređala nekolicina navijača , jeste sramota ali nije to sad razlog da ne dođe . Vređali ste i vi Kalinića pa se vratio , čak ste sastanak oko njega imali sa navijačima 🤷 .. Milutinov i Klajburn 💪
x

xvcxx

pre 9 dana

Evo ti iz prve ruke od prijatelja Milutinov je trazio 2 miliona po sezoni i nece doci a blizu potpisivanja je Nikolo Meli za Partizan.
S

Smislov

pre 9 dana

Kakav Milutinov, taj će prije u zvezdu, a i Vanja mi je sumnjiv nakon onakvog slavlja u pobjedi Baskonije protiv Partizana.
T

TD

pre 9 dana

Vredjali ste vi i teodosica i kalinica pa su dosli kod vas tj. ovaj drugi se (sad vec dva puta) vratio...
E

Eto nešto pametno,

pre 9 dana

prva dobra stvar (valjda...) ne pamtim od kad... Iskreno se nadam da će nam konačno najbolji igrač i lider biti play, ne zamišljeni nego rodjeni! Da će se dovesti zver za skok u oba pravca! Da dovedu Monekea, znaju svi koja je to konekcija, ta nam nergija treba. I bre ne trebaju nam mekušci kao Panter, Adjuša, Kaminski, Jaramaz, PJ,sve neke bete jbt, mekani, izgubljeni. Hoću bre ratnike, bolesnike, koji biju i grizu, hoću prljavog igrača koji ubode trojku. ( ne mora Lebranko..:) Znači 1 i 5 za prvu postavu moraju da budu top igrači i lideri!
N

Neverovatno

pre 9 dana

zasto se ne objavljuje plata?
c

cule87

pre 9 dana

a jel ti u tvojoj firmi pričaš javno koliku platu imaš?
L

Lol134

pre 9 dana

Čime se vi bavite...
c

c c c

pre 9 dana

Milion i trista hiljada razloga da popise za klub za koji ne navija...

Bojan Urosevic

pre 9 dana

Da bre 20 igrao za 700k u Baskoniju a Partizan će mu dati duplo više verovatno je dobio isto eventualno 100k više.
@

@cule

pre 9 dana

Nije to privatni klub! Jos da ne smemo da pitamo jeste li platili porez!?
B

Budimo realni

pre 9 dana

Dobro dosao kuci momcino! Pre svega treba da radujemo svi da se domaci igrac u zenitu karijere vraca u domovinu, ovo treba da postane praksa i kod nas i kod cigana, da se malo bude realan i da se rivalitet vrati u granice zdravog razuma, da se jaca srpska kosarka pre svega da se oslobodimo ABE gde sluzimo kao trening centar propalim sistemima hrvatske i slovenske kosarke, da se vrati nasa liga eventualno sa bracom iz srpske sparte da se neko pozabavi vise time da se uvede da se pre 22 godine nemoze preko i jacanju i razvoju nase dece umesto toga ko je koliko placen. Evo mene ne zanima Kaliniceva plata ali ako je uzeo veliku lovu i neka je bolje njemu nego nekom strancu kome je ovo usputna stanica. Misljenja sam da se ogromni novci daju u sport a da druge grane trpe posto nisu marketinski zanimljive ali to je do sistema vrednosti vremena u kome zivimo. Neka njih dvojica sluze kao primer drugima, igraci se ne mrze Nedovic se druzi sa Andjusicem, Aleksa se trudi da se dopadne svima (malo bljak ali bolje nego da truje) Mitrovic momcina ipo … Nemozemo nikada da se volimo ali mozemo da se postujemo !!! Nova sezona idemo jako, proslu smo zasluzeno dobili po guzici sad je vreme da im vratimo sportski na terenu
J

Jova82

pre 9 dana

Pa dobro ako je mogao da podnese Vujosevica moci ce i da svari Obradovica, sad ce grobari da ga dizu u nebesa a treba da shvate da ga je Baskonija odpustila cak mu nisu ponudili ugovor. Sigurno zato sto je mnogo dobar i donosi prevagu na terenu.
a

aл је

pre 9 dana

зато Олимпијакос молио Кенана да остане,чак су му понудили и месечну карту за аутобус по Пиреју ....
C

Crnja 2p

pre 9 dana

Je l kao Kenan u playoffu? 😂😂😂
O

Ole

pre 9 dana

Vi samo da nalazite manu a otimaju se oko Kalinica previse
i

iz 1 u x

pre 9 dana

onda isto mozes da kazes za Kalinu i Kenana…glupost, prosto se igraci menjaju
s

sasa70

pre 9 dana

"cak mu nisu ponudili ugovor" a ti si mu manadzer pa to znas?
д

дфдс

pre 9 dana

Зато се и Олимпијакос одрекао и Кенана, зар не.
P

Pedjahn

pre 9 dana

“Odpustio”si ti časove maternjeg jezika stube moj srpstva..
&

&

pre 9 dana

U pravu si. Vanja po neni nije igrac za nosioca top 10 ekipa, ali moze da bude zahvalan kao 7-8 igrac. Jer imak tu dominiraju uglavnom igraci van Evrope
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 dana

Najmladja ruza procvetala, poslednji Duletov talenat. Sa 17 je poneo svu tezinu sveta na svojim ledjima. Najmladji kapiten u istoriji kluba, cuvar vatre. Vanja Marinkovic.
.

............

pre 9 dana

.....gospode dragi....
a

ako su ruze, procvetace...

pre 9 dana

....... i sta nije ovde tacno?
П

Па...

pre 9 dana

... можда је и тачно, можда и није, свакако је трансфер блама и патетике.
@

@procvetali....

pre 9 dana

....sve je cool,sve je bajno čuvaru vatre,idi brate počeo ti čas.....
D

Dzi

pre 9 dana

Cuvar vutre o cuvaru vatre.
j

jjsjs

pre 9 dana

najjači komentar na Mocartu
P

Prdoje

pre 9 dana

startuje parni valjak
s

smesno i tuzno

pre 9 dana

Plata se ne zna? ali za svako zvezdino pojacanje se zna?
B

Budimo realni

pre 9 dana

Bitnije ti je tudje dvoriste od svog, uzivaj momak dosao Kalina dobar igrac reprezentativac sve jedno smo i jednog i drugog platili i ti i ja kroz porez infostan itd 😂 Dok se ne privatizuju klubovi i ne naprave na sistem Reala, Barse nema poente pricati o budzetima
v

videcemo sta i kako

pre 9 dana

a jel bi TI bio srećniji i bolji covek kad bi znao plate?
L

Lako se zna

pre 9 dana

Kad vasa muljara laze cim zine...i pravi neke tabele u koje ni sam ne veruje.
Z

Zvezdaš 73

pre 9 dana

Dobar igrač, ali kad se vraćao i Andjusic je imao takvu ulogu u Monaku a Jaramaz u Bajernu,videcemo
M

MiodragQqu

pre 9 dana

Super, nista on nije losiji od pantera, nas momak, grobar do koske, pravi kapiten, cak sta vise procenti suta su mnogo iznad kevinovih u protekloj sezoni
S

Sve si lepo rekao sem jedne stvari

pre 9 dana

Vanja je cigan 1/1 postoje slike I snimci kako peva zvezdine pesme vređa partizai itd
L

Lee Addy

pre 9 dana

Zamena za Aleksu, sad opet zelimir ima koga da hvata za vrat.
P

Prti

pre 9 dana

Sto bi se reklo pojacanje na poziciji Alekse 😄
L

Letac

pre 9 dana

Srecno bilo. Pa da ti bude bericetno kao u prvom mandatu! Sto vise klimanja glavom i da naucis sve junacke pesme avangarde o zenama i deci.
F

Fox life

pre 9 dana

Bilo je vreme, ajde sada!
B

Beboni

pre 9 dana

Šteta, dobar momak, nije on za takav kolektiv
A

Alcatraz

pre 9 dana

Rafal na komšinicu!!!! ⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪
V

VIII

pre 9 dana

Metlaj.
f

fdsfds

pre 9 dana

Izaso iz rupe do nove godine osvajate sve u julu opet te nece imati
G

Guh

pre 9 dana

Muk u železniku
S

Stewie

pre 9 dana

Brate nije
J

Jöle 39

pre 9 dana

Kreće pohod na titulu Evrolige.🇷🇸
b

bice frke

pre 9 dana

U ulozi prevodioca?
P

PartizanPFK

pre 9 dana

Dobro pojačanje. Mislim da bi on čak trebao da uzme Panterovo mesto, prvo kao kapiten, a potom i njegovu ulogu u timu. Sazreo je, razvio se kao košarkaš i u najboljim godinama dolazi da pomogne svom klubu u pohodu na vrh Evrope i osvajanje titula!
Г

Геџа - Србијанац

pre 9 dana

У походу на врх Европе? Ви сте стварно отишли у аут, тај ниво секташког понашања је фасцинантан! Па, по том вашем "освојили смо некад" и Босна и Сплит су институција и могу да крену у поход на врх Европе... Маринковић солидан кошаркаш, није лидер, нити решава.
@

@ssss

pre 9 dana

Геџа Vanja ne rešava utakmice samo je vas rešio u vašoj odlučujućoj utakmici ove godine u EL.Posle te utakmice ste nastavili rekreativno da igrate EL.
N

Novi dan

pre 9 dana

Dobro došao kući!
b

besa

pre 9 dana

biće uskoro devetopulos
Z

ZvezdaraC

pre 9 dana

Bravo za Partizan, dovodi se evroligaski igrac da igra Evrokup. Svaka cast!
к

клео

pre 9 dana

топ 16 тише
u

uplakano grobarče

pre 9 dana

Žoc i Zoran rade u tišini
N

NN7

pre 9 dana

Došao Vanja da i njega metlamo 😁 uzivaces na terenu dok ti cvekla bude psovao sve živo što imaš
0

07

pre 9 dana

njegovu platu ne znate, a Kalinićevu znate
P

Prti

pre 9 dana

Matori gde da se zna kod njih nikad nista a ovamo pre nego sto igrac dodje...
S

Samo realnoo

pre 9 dana

Pa Kalinić sigurno ima veću platu od Marinkvića, veće je ime, bolji igrač, igrao u jačim inostranim klubovima nego Marinković.
i

ick

pre 9 dana

a ovaj iz Zadra ? Nulto? Ili nije pojačanje ?
C

Cer

pre 9 dana

Je li objavio Partizan da je potpisao?