Komentari na vest

Zvanično: Petrušev u Crvenoj zvezdi!

VecaBg1971

pre 32 minute

Ipak nije bilo dovoljno 15 igraca za sezonu, bar ne ovog kvaliteta koji imamo. Realno je Petrusev mogao da dodje i pre 2 nedelje posto su se vratili Fal i Milutinov iz povreda, samo sto ga nismo hteli posle svih peripetija sa Olimpijakosom. Sad kad se povredio Bolomboj, odjednom dolazi Filip bez problema, plus trazimo jos nekog centra, ako se ne varam. Znaci da smo ipak morali da se pojacamo, to smo svi znali i videli odavno. Petrusev je, bar zbog suta spolja, korisniji na 4 nego na 5, zavisi od protivnika, naravno. Sa druge strane, Plavsic ne moze da bude prvi centar, posebno u EL, njega treba forsirati u Aba da vrati samopouzdanje, nemoguce da je covek zaboravio da igra kosarku. Ima visinu ali nema snagu niti brzinu da iskace u preuzimanju kao Bolomboj sto se najbolje videlo protiv Buducnosti. Sto se Petruseva tice, moze da preuzme, ima sve sto fali Plavsicu ali ni jedan ni drugi nisu nesto sjajni u gradjenju kosa kod skoka. U prvom mandatu nije bas pokazao potencijal koji poseduje ali ga je ocigledno Pešić namestio na OI, nadam se da ce i Sveropulos uspeti isto. Dobili smo jos jednu 4/5 opciju ali nam svakako treba jak centar, neko ko ce da zatvori reket u odbrani i da bude dobra opcija za napad. Buducnost nas je ubila skokovima, sto u odbrani sto u napadu, treba nam neko ko ce to da zagradi, pokupi. Jos nesto, dosta nam fali unutrasnja igra, postali smo zavisni od suta za 3 poena, za sad to i ide nekako ali kad stane sut onda smo u problemu kao i uvek. Malo je duzi tekst, izvinjavam se zbog toga. Pozdrav mojim zvezdasima i da nas zaobidju povrede.
P

Petardinjo

pre 42 minute

Dobro nam dosao legendo. Sa tobom idemo po KLS.
b

banence

pre 43 minute

KVALITETNO POJACANJE....LAKO GA DADOSE SAMO MI TO NIJE JASNO...NEVIDIM DA PNI NA TOJ POZICIJI IMAJU JACEG KOSARKASA..U SVAKOM SLUCAJU ZVEZDI POMOC...
M

MNM

pre oko 1 sat

Sa Filipom gazimo sve!!!
I

Itoudis

pre oko 1 sat

Uvek kazem kao grobar, milina je bilo gledati Ivanovicevu zvezdu sa Petrusevim i Vildozom, mozda i najzanimljiviji zvezdin tim ikad.
M

Matijas Lesor

pre oko 2 sata

Da li je bio u policiju 😂😂😂
d

da metla igokeu

pre oko 2 sata

....Vratio se Filip👊
K

KninJeNas

pre oko 2 sata

Možemo li ovako i Bobija dovesti
G

Gostina

pre oko 3 sata

Dajte i tog METLIJA iz Hapoela.
Z

Zaza Paculia

pre oko 3 sata

Nikakav problem nemam sto Grobari vređaju, niti Filipa, niti bilo koga. To je nasa navijacka kultura, i to se nece promeniti nikada, NIKADA! Protiv sam da se nekome vređaju zena i deca, jer niti je viteški, niti mangupski! Samo da gospoda sa Južne tribine razumeju, isto tako, nas ne zanima da ŽO ima 109 titula prvaka Evrope, on je trener naseg najvećeg rivala, sam je na to pristao, vratio se svojom voljom i za veeelike, pare, pritom se prilično istakao svojim dvolicnim i bezobraznim izjavama, i dokle god je tu gde je sada, za mene je rival, protivnik, neprijatelj. Neka je živ i zdrav, i on i svi koje voli, ja ga voleti i poštovati neću!
z

zzbzbz

pre oko 2 sata

je l zeljko nekad gestikulirao protivnickoj publici? provocirao? Nemojte mi sad (pogotovo vi) o vitestvu nakon ISTIH STVARI koje ste pevali nasim igracima, sad se to stavilo pod lupu i sad se svi ukrcavate na voz pljuvacine dok se pravite nevini. Poenta je da iste stvari radimo a vi glumite finocu, i zato ste odvratni a i zato cemo nastaviti. CVJSKB
@

@zaza paculia

pre oko 2 sata

Niste bili imuni ni na Novicinu porodicu, to ste zabovavili... A Duleta ste isto mrzeli i vredjali, sto je okej, ali kese urina i papke.... Bas ruzno...
B

Bruce1ee.

pre oko 2 sata

@zzbzbz jeste radio je, on to radi vrlo perfidno i podmuklo. Covek koji ne zna da cestita rivalu na zasluzenoj pobedi nije veliki, nego je prilicno mali covek!
д

добро дошао у клуб

pre oko 3 sata

"прекидамо утакмице због жена"
T

Terza 4-0

pre oko 2 sata

Pedja grobarcino isplaci se bice ti lakse😆 I ove sezone bice repriza prosle i proslava nove Triple na Kalisu u junu!
@

@добро дошао у клуб

pre oko 2 sata

Ni obraza ni srama
g

gost1234

pre oko 2 sata

pa normalno da tebi nije sveta tudja porodica, ipak si ti grobar. da imas svoju porodicu i da nisi grobar razumeo bi koliko je to bolesno i nisko za onog ko to radi...........................................................
R

Retro

pre oko 2 sata

Pa nemoj psovati zene. Nekad smo bili vitezovi sad ste na nivou zena vecina. Generacije. Zato vam je normalno da nekom psujete cerke zene itd.. Bravo ako vam je to normalno. Budi musko pq se popij idi u zatvor.a ne u Masi nekom psovati zenu I cerku
T

Top 16

pre oko 3 sata

Hahah pa bio je i sta je uradio 🤣
8

8mica

pre oko 2 sata

Zeljko top 12 u EL i pogubljene cak 2 triple krune u poslednje 3 godine! 🤫
S

StevanSindjelic

pre oko 3 sata

Mislim da nigde nema vise mrznje nego na kosarkaskim vestima Zvezde i Partizana. Zasto, pitaj Boga…
@

@StevanSindjelic

pre oko 3 sata

Pogledaj samo neku konfenernciju Zeljka posle utakmice pogotovo one kada izgubi, bice ti jasno :)
Z

Zasto?

pre oko 2 sata

@@StevanSindjelic _ a zasto? Spominje vas?! Ili ga ne podnosite posto je tako veliki i tako uspesan pa vas je strah i kompleksi drmaju? Bice da je bas to razlog. U kosarci ste nebitni!
@

@Zasto?

pre oko 2 sata

ajmo polako da pojednostavimo stvari. Nas je strah nekog trenera koji je velik, koji za 4 godine ima jedan trofej i to nas plasi? Jesam li dobro razumeo?
Z

Zoc 8mica

pre oko 2 sata

@Zasto?... Toliko je "veliki" da u zadnje 3 sezone pogubi cak DVE triple krune,dobije 8:0 u svim detbijima a u EL top 12 mu maksimum,eto toliko je veliki🤣
K

KKPARTIZAN

pre oko 1 sat

Vi nemate top 12 za 80 godina postojanja, zamisli koliko ste tek vi veliki😂
A

Aleksanderrr

pre oko 3 sata

Filipe dobro dosao. Steta zbog povrede Bolomboja al nadamo se za 45 dana bice opet u timu. Plavsa se jos nije uklopio u sistem Zvezde Mitar se bori koliko moze al cinimi se da dovodimo pojacanje na poziciji centra. Plavsa i Mitar mogu neke evroligaske meceve izgurati aba ligu naravno al bez jake 5 tesko se mozemo boriti sa ostalim timovima. Polako dase zbiju redovi hladne glave i Boze Pomozi u naredne meceve.
P

Pedjah

pre oko 3 sata

I ove sezone bice repriza prosle,nova metla u najavi.... 9:0
S

Sekundarac

pre oko 3 sata

Petrušev odlicno pojačanje ali nije dovoljno gani.Uverićete se i sami.
d

dr.Nebojsa

pre oko 3 sata

Za jos jednu 🧹 bice dovoljan,ne sumnjaj u to!
A

Aaaaaa

pre oko 3 sata

"STRAH U VAMA IZMIČE KONTROLI"
@

@Sekundarac

pre oko 3 sata

pa pazi, za vas je dovoljan i Davidovas da vas ometla
M

Metla 8:0

pre oko 3 sata

Strah u vama izmice kontroli...ako ako,nista od triple ni ove sezone!
Z

Zvezda 91

pre oko 3 sata

Trpaj do kraja! Sampioni vrlo lagano.
l

livPro

pre oko 3 sata

Samo ovaj sa nikom @severna tribina je ozbiljno oboleo. Vidi, moras da potrazis pomoc, i ovo nije maliciozno, najiskrenije te savetujem
P

Prvaci Evrope

pre oko 3 sata

Dobro došao nazad kući Filip Petrušev legendo u Crvenu Zvezdu dobro došao Johnathan Motley u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
@

@вама ни

pre oko 3 sata

Logicno jer nismo zene, e sada posto tebi one pomazu treba da se zapitas
G

G line

pre oko 3 sata

Najsladje mi je ovako da udjem na komentare i gledam frustracije grobara, jedni javno pljuju igraca, drugi pljuju budzet, treci se predstavljaju kao zvzdasi kako bi pljuvali itd itd ali to je valjda avangardno
8

8mopulos

pre oko 3 sata

@G line.... Pa vidis brate da Strah u njima izmice kontroli,plase se Petruseva i jos jednog dobrog centra koji stize uskoro jer i sami znaju da i pored 30mil budzeta koji su dobili od drzave ove sezone da kupe 15 Afrikanaca najskupljih mogucih ishod ce opet biti isti ko i prosle sezone,Zvezda opet uzmima 3plu krunu cak 3 u zadnje 4 godine,a oni opet 8 ili 9 nula u svim derbijima,niti jedna osvojena titula a u EL i ove sezone nece moci dalje od Top 12 isto ko i prosle,to je cinjenica!
a

asas33

pre oko 3 sata

Tvoj komentar govori vise o tebi i tvojim frustracije ma. Koliko puta ste vi pomenuli nas budzet, strance, nipodastavali igrace, pricali kako se nasi igraci povredjuje zbog jakih treninga itd. Savi sipke i bar zacuti, jer ne mozemo da vam vratimo jos za 5 godina koliko ste se zaduzili. Inace Petrusev u srecan dolazak a Bolombkjubrz oporavak.
G

G line

pre oko 3 sata

@asas33 Momak nemas ni srama ni obraza. Seti se kako ste i sta ste pisali kada je Ivanovic bio trener, kako ubija igrace, kako ih crpi na treninzima da zato nemaju sut, i nemaju snage. Kako je to najomrazeniji trener itd itd. toliko o tvojoj prici u vezi treninga. A to za budzet je potpuno jasno pitanje jer kao 7mi na tabeli ABA lige odakle prohodnost u EC sa budzetom najvecim te sezone od ekipa u EC? Zatim naredne sezone opet sportski nezasluzeno idete u EL sa jos vecim budzetom? eto zasto se spominje budzet, ne mozes meriti budzet ekipa koji igraju EL 10 godina i ekipa koji su se vukljali po ABA ligi.
p

podesen

pre oko 3 sata

A pozajmica naravno besplatna.
M

Maus 23

pre oko 3 sata

Odlican potez uprave, domaci igrac vrhunske klase.Dusko Ivanovic ga podigao ne veci nivo a Pesic usavrsio.Zvezda ojacala sa ovim reket,mnogo se osjeca u igri kad izadje Bolomboj.
S

Samuilo

pre oko 3 sata

Vrhunske klase xaxaxa da je tako ne bi bio poslednja rupa na svirali u Oliju
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Dobijate Real 1000% 🤣🤣🤣
@

@Grobarcina

pre oko 3 sata

Vi gubite od Virtusa
N

Napred Virtus

pre oko 3 sata

@Grobarcina, ...i vi 🧹 i ove sezone,bice repriza.
A

Aleksanderrr

pre oko 3 sata

Druze ne znam sto se salis na racun Zvezde vi ste od tog Reala izgubili 2 kolo. Mi cutimo i radimo imamo skor 3 1 koji moze biti i 3 4 za tri kola ali mi tad krecemo u mnogo lakse utakmice a ne zaboravi samo Pao cekamo kuci. A vi vas necu komentarisati zelim vam puno srece a pre svega zdravlja vas i vasih igraca. A ne brinem da ce metla raditi i ove godine. Vel poz.
n

nola1.

pre oko 3 sata

sipaj ne pitaj
M

Metlaaaj

pre oko 3 sata

...i me pitaj🤫
z

zaks

pre oko 3 sata

Kakvi smo mi to ljudi ? Čovjek reprezentativac Srbije , nije Madagaskara, već Srbije i opet mu traže manu i kude kao igrača.Nevjerovatno.
@

@zaks

pre oko 3 sata

pa klasicni dokoni grobari
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@@zaks Brate al ne mozes da pricas ovo a da svi u glas klicete Jabusele, je l kapiras koliko ste odvratni?
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@@zaks Brate al ne mozes da pricas ovo a da svi u glas klicete Jabusele, je l kapiras koliko ste odvratni?
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@@zaks Brate al ne mozes da pricas ovo a da svi u glas klicete Jabusele, je l kapiras koliko ste licemerni?
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@@zaks a kad cela hala klice jabusele za povredu koja je mogla nekome da okonca karijeru? Nikad od vas coveka biti nece
@

@zzbzbz

pre oko 3 sata

malo si pobrkao loncice... Dokle si ti dosao to kod podnivoa ljudstva da ti je ok da udare srbina u sred Beograda i da ti je to ok? slucaj Lesor i Filip, slucaj Naneli i Lazarevic? ok ti je vredjanje zena i dece koje opradvas i vi vredjate nase igrace? jel vidis mozda koliko ste licemerni?
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@@zzbzbz 1. Slucaj Lesor: Petrusev jedan od prgavijih igraca koji je cak i na toj utakmici provocirao i dobio po tamburi 2. Slucaj Lazarevic: Nije te sramota da se pravis sisarka na to da ga je mandov sam napao i opet dobio po tamburi? isto kao na prethodnoj utakmici i petrusev u svoje vreme
O

Opokate

pre oko 3 sata

Ko nam se to iznevirao sinoc i otvorio drzavni novcanik da pomogne mezimici? :D
@

@Opokate

pre oko 3 sata

ko je vama i na osnovu cega doveo sve ove nove igrace? jel i to sve od ostojinih sezonskih?
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Iskreno nama ne moze niko da zabrani da posle kosarke 8x dobijemo🧹 i u fudbalu 4x to je nase pravi i mora da se postuje.
D

Delija.

pre oko 3 sata

Meni je krivo za 15:0 🧹.Mislis da je nama ciganima lako kada se setimo tog metlanja...
N

Nebojsa 8

pre oko 2 sata

@Delija... Te vase Bajke o 15-0 to mozes da pricas deci od 3 godine,Zvezda nikad nije izgubila toliko od igokeje ali vas zato jeste 🧹-la cak 8 puta u toku jedne srzone,sad u sl.derbiju pred nasom publikom u EL idemo na 9 nula i obaramo sve rekorde u pobedama za redom u derbijima,a vi uzivajte u jos jednoj sezoni bez ijedne titule i u EL zadnji ste na tabeli od pocetka sezone pa do kraja!

Kalčopolista®

pre oko 3 sata

Postovana redakcijo, mogu li da vas zamolim bar za jedan test povodom utakmice Partizan - Virtus koja se igra veceras ako niste znali? Ubiste sa tekstovima o ovom malom nebitnom, instant mutant plastik timu! S'postovanjem, Kalconi!!!
A

A u

pre oko 3 sata

"STRAH U VAMA IZMIČE KONTROLI"
K

Kokot Nedeljko.

pre oko 3 sata

A sto ce ti tekst kad ce biti 🧹 od Virtusa,to znaju svi!
U

Ujka Zitko.

pre oko 3 sata

Kalcopolista.... Zorane Ilicu iz Lomnice kod Despotovca ne blamiraj se i ne brukaj se vise ovde. Imas skoro 60 godina, a pises po 5000 poruka dnevno zarad sendvica,ja bih se stideo na tvom mestu!
П

Пловдив

pre oko 3 sata

гори...
V

Valerija Bozinov

pre oko 3 sata

Cska iz Sofije ti bratski klub, bugarce.
b

burek sa mesom

pre oko 3 sata

Sada je pitanje da li ce da samo ostane do kraja sezone ili ce cim kad ponovo dode nek malo bolja ponuda da zbrise brze nego grom??? Prosle sezone je 1000% mogao da dode ali je ipak odlucio da nije zvezda za njega! Toliko o tome da "voli" zvezdu!!
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

rodjenj partizanovac, ne znam sto ste se zaleteli vi sa tom ljubavlju🤣

Жорж Пападуби

pre oko 3 sata

Ја не знам искрено чему оволика еуфорија 🤷 . Он је био овде , имао излет у НБА и могао да се врати у ЦЗ а он је одабрао Олимпиакос . Тамо је био што неко написа слепо црево и ај назад у ЦЗ . Јел то појачање ?! Неко ће рећи па одиграо је добро за репрезентацију.. Да , одиграо је добро и Добрић па .. шта Звезда има од тога ?? Једино да доведете Јокића , на клупу вратите Пешића паа мождаа тада ово и буде бомба појачање 😐 . Овако , Звезди и даље треба петица ! Колико сам начуо Мотли тражи излаз из уговора па ето , можда и он на позајмици 🤷
@

@Жорж Пападуби

pre oko 3 sata

Dosao je u klub igrac koji je bio dobar u proslom mandatu, igrac koji je reprezentativac, igrac koji je dosao iz OLY... Pa vi ste sa Vanju rikali ovde 4 nedelje
D

Delija.

pre oko 3 sata

Hajde sada da kupimo karte za F4 jer sigurno osvajamo EL...Ako smo svake godine sa velikim budzetom bili na zacelju tabele i nismo se palili na F4 , ove godine bicemo prvaci EVROPE kao nase komsije.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 3 sata

Miso moj ...
@

@ssss

pre oko 3 sata

Evo ovi opet počeli da se pale!Sad će opet da smaraju kako će da uzmu EL!Ej Petruševa ste doveli,ne Kevin Garneta!Čovek je slepo crevo u Olimpijakosu.Može da igra kao dobra četvorka kada ima Jokaru pored sebe.Ovako solidan igrač i ništa više od toga.
p

podesen

pre oko 3 sata

Cekaj samo dok bude 9-0 u narednom derbiju i jos jedna🧹 onda se javi ovde kad obrises suze,nista od titula ni ove godine za vas,to vam je provereno.
S

StockS

pre oko 3 sata

Nama dobar. A vi kako 'te !?
S

Selebriti

pre oko 3 sata

Veze ti s košarkom nemaš. Filip je u ovom trenutku uz Vezenkova verovatno najbolja četvorka Evrolige.
S

Sofronije III

pre oko 3 sata

"Ovi" su svesni svojih mogućnosti. Tripla kruna će biti dovoljna, a vas će i dalje ubeđivati kako je 11. mesto (uz lošiji međusobni skor sa nama) toliko veliki uspeh da ćete sledeće godine, opet zameniti 14 igrača.
@

@ssss

pre oko 3 sata

Vidim kako je dobar kad su ga oladili.Pre će biti da ti nemaš veze sa košarkom.
A

A u

pre oko 3 sata

"STRAH U VAMA IZMIČE KONTROLI"
z

zzbzbz

pre oko 3 sata

@Selebriti ahahahahahahahahaha 🤣🤣 jeste jeste zato ga i pustise, da daju zvezdi drugu najbolji cetvorku u evropi🤣🤣🤣
@

@@ssss

pre oko 3 sata

Ipak dve godine pratite kosarku razumem te...
G

Gosttt

pre oko 4 sata

Dobro dosao majstore...
@

@severna tribina

pre oko 4 sata

Zorane Ilicu iz Lomnice kod Despotovca ne blamiraj se i ne brukaj se vise ovde. Imas skoro 60 godina, a pises ove gluposti.
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Ja ne mogu da verujem,ovoga sam se plasio najvise,dolaskom Odlicnog Petruseva mi opet gubimo 3plu krunu i ove sezone,bice opet 8 ili 9 nula u svim derbijima za Zvezdu,a u EL opet 12 mesto isto ko prosle sezone, istorija ce se ponoviti to je sigurno.
G

Grobarcina

pre oko 3 sata

Hocete ako budete imali domaci teren u Aba ligi ali za 100 god hahah
A

Alempije

pre oko 3 sata

Nek si ti nama ziv i zdrav i uvek ovako srecan na nasim vestima. Stize i Dzonatan Motli cisto da znas!
I

Ivan3333

pre oko 3 sata

Dosao je 15. Igrac olimpijakosa koga je nas brat matijas oducio od kosarke. Na tajrika neka ne krece bez pendreka.
R

Rebel

pre oko 3 sata

@grobarcina, Vas dobijamo u oba ABA derbija opet lagano ko prosle sezone,zatim gubite provereno od Buducnosti u Moraci,od Dubaija tamo kod njih i gubite domaci teren i ove sezone,a onda u finalu ABE zna se...opet 8 nula i gubitak svih titula i ove sezone isto ko i prosle,bice repriza!
A

Av zvezda

pre oko 4 sata

Budžet crvene zvezde je priličan,na svakoj pozicijie imaju skupljeg i zvucnijeg igraca nego Partizan ,ali nekako preko svojih medija ispinujue da je to ti negde x$....horor u vucicevoj banana zemlji.
T

Trebunjac

pre oko 3 sata

Zamisli koja je to bruka da sa 30mil budzetom i 15 Afrikanaca u timu ove sezone ste od pocetka takmicenja Zadnji u EL na tabeli,zali boze tolikog budzeta bacenog za jos jednu sezonu bez ijednog trofeja.
@

@ Trebunjac

pre oko 3 sata

A zamisli da imas budzet 100 milki, predsednik drzave sipa KOLIKO GOD TREBA, 20 afrikanaca u timu, poslednji u LS, i primas petarde a moglo da bude i 15 golova!!! Bolje ni nemoj da zamislis, bice ti JOS teze!!!
A

Av igokea

pre oko 3 sata

@@Trebunjac, A zamisli da u fudnalu titule video nisi 9 punih godina a LS nisi igrao 20 god,a u kosarci usna vam sipa 30mil svake sezone a vi za 15 god samo JEDAN trofej i svake sezone izgubljena Tripla kruna i svi mogici derbiji po 8 puta za redom a u EL top 12 slavite ko olimpisku medjalju...itd itd Kud ces gore od toga?
L

Logitech

pre oko 4 sata

E sad mozda pobede nikad jaci Split hahaha.
D

DS1989

pre oko 3 sata

Bolje pazi sta pricas kazu da nosi metlu sa sobom....
D

DakaCZ

pre oko 4 sata

Ajde breee da porobimo konkurente i da budemo u top6 a ako se ukaze prilika i top4 da imamo prednost domaceg terena a onda je sve moguce uz nasu atmosveru koja ve biti jos bolja i vatrenija.Dobro dosao Fićo i da odigras u skladu sa mogucnostima.NAPRED ZVEZDA
G

Gostinjko

pre oko 3 sata

Matori, probudi se
M

Micura

pre oko 4 sata

trebalo bi da je veliko pojacanje , mada malo brine 8 . klub u njegovoj karijeri , a ima tek 24 godine
P

Princip

pre oko 4 sata

bas me interesuje sta ce mo sa njim dobit. bio je vec pa se bojao sam sebe. nadam se da gresim!
N

Napred Virtus

pre oko 4 sata

Sa Filipom u timu i jos jednim Centrom koji se zavrsava trenutno u sl.derbiju idemo na cak 9-0 u pobedama za redom,tradicija ce se nastaviti i ove sezoine,ne sumnjajte u to.
G

Grobarcina

pre oko 4 sata

Nemoj biti siguran u to zato ga duvate u Aba ligi u Areni imacete sve poraze 💪🖤
P

Pedjah

pre oko 3 sata

@Grobarcina, Vidim da strah u tebi izmice kontroli zbog dolaska Petrusrva,znas i ti sta vam sleduje i ove sezone...posle narednog derbija idete na cak 9:0 i gubite sve titule i ove sezone,toga se ti najvise plasis,to se primecuje iz aviona.
N

Nebojsa 8

pre oko 3 sata

@Grobarcina... Sledeci derbi idemo na 9 nula u 🧹 da boli jos jace.
S

Strasilo

pre oko 3 sata

Jel znas kako se postaje Sampion? Tako sto izadjes sa terena sa -12 vratis se kad nema nikog i tako pobedis utakmicu…Tako slobodno mozete i do serije 109:0 Cega se pametan stidi time se budala hvali!!!
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Samo da budemo realni, otpadak Olimpijakosa je nama veliko pojačanje. Tako da treba više da cenimo šta za sada radi Grk sa ovim timom, a i šta je uradio prošle godine u domaćim takmičenjima.
@

@djape

pre oko 4 sata

...i bolomboj je bio otpadak olimpijakosa, kalinic barselone, tajrik efesa i tako redom tom idiotskom logikom mozes da navedes svakog igraca.
D

Djape45||

pre oko 3 sata

Znam al to je i poenta. Bolomboj nije doveden kao veliko pojačanje nego kad 2., 3. opcija na poziciji centra. Komentari su bili užasni kad je on ozvaničen a izrastao je u najboljeg igrača.
8

8mopulos

pre oko 4 sata

Dobrodosao Filipe Delijo u Najbolji i Najjaci klub na Balkanu,i ove sezone Tripla kruna lagano i proslava na Kalisu u junu sa Filipom zajedno i svim titulama i peharima koji postoje ovde kod nas!
K

Kostjukov

pre oko 4 sata

Filip je navijač Partizana kao što i Trifunović navija za zvezdu.
G

Guh

pre oko 3 sata

@Kostjukov... I Divac,Dordjevic,Paspalj,Savic,Tomasevic...itd itd svi su navijaci Zvezde sto su javno i priznali mnogo puta do sad!
M

MUP

pre oko 4 sata

auuu ne, bice posla preko glave
G

Guh

pre oko 4 sata

Bice 8-mica i ove sezone.... 🧹
M

MIle Debeli

pre oko 4 sata

Kapitalno pojačanje ćovek koji nije ni među 12 u Olimpijakosu? Više nego čudno. Osim što će se "opariti" MIško i neko iz uprave "Zvezde", nikakve koristi od njega neće biti. Živi bili pa videli.
V

Valter 2

pre oko 3 sata

Nadimak ti je potpuno adekvatan.
T

Treba nam 5

pre oko 4 sata

Ovaj gde god da ode oni ga oteraju hahahaha. Samo kod nas moze da igra. Sreca njegova da se Bomboloj povredio, inace bi jos jednu sezonu odmorio. Nama svakako treba jedna 5 jer ovaj nema telo da gradi kos. Odlicna 4. Uz Dauma savrsen tandem na toj poziciji
B

Bice opet....

pre oko 4 sata

....🧹 i 9-0 posle sl.derbija!
M

Maestro

pre oko 4 sata

Fenomenalno pojacanje,bas ono sto nam je trebalo,ali sto se tice petice to ce ici dosta teze,jer svi oni sto prizivaju Motlija i Rivera mora da znaju da su to bajate vesti od letos,a da su oni posle toga potpisali ugovore sa Makabijem i Hapoelom i da ce tesko izaci sad iz njih....Ostaje nam neka macka u dzaku iz Nba,ili neki otpadak iz Eurolige poput Gilespija prosle godine....
g

gost iz draznjaaa

pre oko 4 sata

Još Sabonis iz Sakramemta i to je to
1

14

pre oko 4 sata

Stiže Džonatan Motli !
R

RIVERO ILI DUBLJEVIC

pre oko 4 sata

Pokusajte potpisati Rivera ako je nemoguce uzmite Dubljevica

severna tribina

pre oko 4 sata

Nakon petarde sinoc,ovo mi je melem na ranu,morao sam nesto uciniti,zaduzio sam zemlju za novih tri miliona evra al nema veze!I da ponovim Filipe dobrodosao u platezno najmocni klub evrolige moju i vasu i nasu Crvenu Zvezdu!Slavimo na pinku i ja i jovana jeremic,i sarapa pojacanje
M

Metla x8

pre oko 4 sata

Ne brino ste ti nosta,dolaskom Petrusrva u Zvezdu vi posle sl.derbija idete na 9:0 za redom,to vam sleduje!
2

22K

pre oko 2 sata

Sta ima u podrumu? Ocito da nemas drugove, zenu, devojku vec svoje frustracije lecis na ovaj nacin. Jesi li srecan kada napises takav komentar? Jesi li onako ponosan? Kakav je osecaj kad treba da okrenes glavu od para koje drzava upumpava u vas KK i RK
d

daaaaa

pre oko 4 sata

ajdeeeee ❤️🤍❤️🤍🤍❤️🤍❤️🤍
C

Comi81

pre oko 4 sata

Dobra vijest ,ali nama fali još jedna prava 5-ca!

severna tribina

pre oko 4 sata

Radim i na tome,ima se moze se!Dok imate mene imate sve,kad mene ne bude vracaju nas opet grobari na fabricka podesavanja.
N

Nemanja422

pre oko 4 sata

Pohvale upravi na brzoj reakciji.Potrudite se da dovedete jos jednog teskog centra, makar masu da ima za odbranu.

severna tribina

pre oko 4 sata

Nema uprava veze sa ovim,ja sam ti i uprava i sve i svja
M

Mišule

pre oko 4 sata

Kakav domaći pogon, velika prednost ove godine su domaći igrači koji se odlično poznaju na terenu. Napred Zvezdo!
Z

Zvezda Stub SrBstva

pre oko 4 sata

Taman za reprezentaciju hahahahha. Ili ipak ni ove godine nije zgodno dozvoliti nasim igracima na ustrb Zvezde
@

@zvezda

pre oko 3 sata

...pa ako od zvezdinih igraca reprezentacija nije imala korist, ne znam od cijih jeste. izbroj koliko medalja su doneli teodosic, nedovic, kalinic, dobric, davidovac, petrusev itd. ako mislis na reprezentaciju srbije, naravno.
Z

Zvezdaš 73

pre oko 4 sata

Dobrodošao kući...Volim Zvezdu
G

GhostRiderrrr

pre oko 4 sata

Idemoooo,kakvo je ovo pojacanje,decko je sazreo kao igrac i iskidao na olimpijadi sad samo da mu vrate to samopouzdanje sa OI i da dovedemo pravu 5cu i medju 6 prvih smo sigurno jer ovaj gospodin od trenera sa ovakvom ekipom ce to lagano da ostvari!!!
G

Gost9999

pre oko 4 sata

Ma jel se to vratio onaj sto ga tata Nebojsa poslao u policiju,da tuzaka starijeg komsiju sto ga malo povukao za usi?
G

GETAFIX

pre oko 4 sata

8:0
K

Kapak

pre oko 4 sata

Da, to je taj što vam je punio koš, lupao banane, kidao živce i što će vam i ovu sezonu pretvoriti u pakao!
A

Auuu

pre oko 4 sata

Jos centar i to je to
A

AndrijaPg

pre oko 4 sata

Sjeo nam je kao budali samar
d

dkcz

pre oko 4 sata

NAPOKON
l

laznicetnicisever

pre oko 4 sata

Tinu- ninu se vratio da plače, svaka čast
B

B.C

pre oko 4 sata

Meni se čini da je tebi i tvojima do plakanja , jer ste svjesni da vas opet čeka metlanje!
Z

Zn

pre oko 4 sata

Konacno! Porodili smo se😂😂😂, ajde majstore ponovi onaj januar kad si bio mvp EL

severna tribina

pre oko 4 sata

Mecku sam izrodio dok nisam zavrsio ovaj skupoceni transfer,zategli grci,kao treba im,i pukoh novih 3 miliona iz budzeta.Filipe dobrodosao u platezno najmocniji klub evrolige.
L

Lelemud

pre oko 4 sata

Jer nam se može. Plači.
D

Dzoe

pre oko 3 sata

Imas li zivot to dete? Izadji napolje, lep je dan. Doveli ste 14 igraca, imate najskupljeg trenera u evropi, imate zemlju u vojvodini, smiri se.
J

Juzna tribina plus

pre oko 3 sata

Ma kukacemo mi i ove sezone.
b

brazilac035

pre oko 4 sata

tinuninuninuninu
N

NemanjaNemanja

pre oko 4 sata

Dobra opcija za back - up centra i ništa više od toga.
A

Ambarilo

pre oko 4 sata

Dobar posao, jos 1 solidna 5-ica da odmeni Bolomboja dok se ne vrati i da bude u rotaciji i solidan je ovo roster. Uz malo srece moze se do top 8-10. Da, uz malo srece, ne lozite se da idemo na F4 kao dobar dan, brukate se samo. Neizbalansiran tim dosta, mozemo da dobijemo Fener sa 20 u gostima isto tako moze i Mornar da nas nakanta u sred BGa. Moze ova sezona biti jako dobra ili jako losa. Svakako, dobar posao.
M

Monkeys North

pre oko 4 sata

Šta znači vratio se, ugovor na dve godine ili Svratio do kraja sezone što je bezveze...
l

ljubi

pre oko 4 sata

ga brat!!
M

Metla

pre oko 4 sata

Ajmo još petica pa da đeljemo
M

Milan Nbg

pre oko 4 sata

I posle Zeljko drzavni projekat..Sramote nemate.. No limit budzet, 17 igraca, samo da mi je znati od cega..Verovatno od karata sve, svaka cast
d

djomladjomla

pre oko 4 sata

Konacno da ovo vidimo. Ajmo sad jos jednog visokog.

Ivan Komnenovic

pre oko 4 sata

sad moramo jos i jokica da dovedemo da bi petrusev igrao kao na olimpiskim igrama, covke kao predsenik KSS molim te reaguj
:

:::::

pre oko 4 sata

Konacno je stigao. Jos jedan centar ce stici i to vrlo brzo mozda do kraja nedelje jer cemo biti bez Bolmboja preko mesec dana a Plavsic nije pokazao da ima kvalitet koji potreban.
a

arhitekt

pre oko 4 sata

Ajde pusti đalo Plavšića na miru. Polako sa njim.

lpool

pre oko 4 sata

Odlican igrac ali kao i ostalim reprezentativcima treba malo vremena da ponovo podigne formu. Covek se u sred leta kada svi odmaraju makljao sa Lebronom i ostalim azdajama. Ocekujem da on i Dobric ozbiljno podignu formu i budu motor ovog tima. Sada samo jos jak centar !
Х

Х Х

pre oko 4 sata

Контрадикторан си. Зашто немаш онда стрпљења за Плавшића и он је репрезентативац.

lpool

pre oko 4 sata

Imam naravno, ovo sam napisao zbog povreda, prvenstveno je upitan Mitrovic. Plavsic nije bas materijal za startnog centra ali kao backup opcija za aba ligu je i vise nego dobar.
R

Realista1389

pre oko 4 sata

Ne znam za vas ali ja kupujem karte za Final4. Sretno Filipe, napred Zvezdo!
P

Policijski sluzbenik

pre oko 4 sata

Kupi slobodno da gledas Tajrika Dzonsa I Ajze Majka.... Luzeri, sad vam pada forma kao i uvek i borba za 15o mesto
Z

Zvezda le

pre oko 4 sata

Pozajmica.... Znaci sad smo postali i filijala Olympiakosa....
F

Ff

pre oko 4 sata

Sad jos 5ica, i to je to...
S

Sasa1234

pre oko 4 sata

Možda ovo sa Bolomboy- evom povredom i ne ispadne tako loše...
J

Jole 39

pre oko 4 sata

Opet će sirene da se vijore širom arene
K

KKCZV

pre oko 4 sata

Boli, verujem… 😀
đ

đapekorleone

pre oko 4 sata

Čestitam na tom trofeju