Komentari na vest

Životni intervju Darka Miličića: Bio sam Šurda, išao pijan na treninge, ali taj Darko je mrtav... Danas uživam u prljavim kafanama sa kamiondžijama

P

Peki30

pre 7 meseci

Sjajan intervju. Darko je vanserijski inteligentan, drago mi je da je izvukao zaključke, spoznao Boga, sad radi prave stvari. Tad je bio premlad, nije shvatio šta mu se dešava, 2.pik, ogroman teret.. bolje da je bio 102. pik, ne bi imao taj pritisak. Jokić je postigao ono za šta je možda i on imao talenat. Druga stvar: dođeš u NBA, ogromna konkurencija, a ti izabran da budeš u rangu Lebrona, Vejda.. ne ide! Oni su crnje s ulice, znaju da su dobili šansu kakva se retko kome od njih pruža, svi grizu, jer znaju da nemaju izbora. On je imao i izabrao. Belac, iz druge zemlje, kulture. Uostalom, nije uspeo tamo ni Sale Đorđević iz najzrelijih dana i brojni drugi, a da uspe klinac sa 18g iz Srbije? Ne ide, mnogo je takvih talenata u sportu koji nisu uspeli. Živ je, zdrav, radi sada prave stvari, izvukao zaključak. Bog zna zašto je na kraju sve ispalo ovako, ali ispalo je opet dobro po njega. Ali izuzetno pametan čovek, vidi se to
T

Tužno bas

pre 7 meseci

Nije bio spreman za velika dela.To se nosi iz kuce.
d

dileja

pre 7 meseci

deriste tate policajca, oni po njega avion on pijan na trening.. ali krivi su pistonsi, sto nisu uradili domaci..ozbiljni klubovi to dobro izanaliziraju, opet svako moze da pogresi..
e

ej

pre 7 meseci

samo da ga jos zena odere pa da ide u manastir...
M

Mica Kale

pre 7 meseci

Dare cas ne zna ko je i zbunjen je, cas ne zna ko je. Dobar decko... samo malo brljavi
d

da li je moguce

pre 7 meseci

Da nije bilo pitanje: "da li bi ovaj Darko uspeo u NBA"
G

GrofModerneHrvatske

pre 7 meseci

Nije on los covjek, naprotiv ali mislim da je u glavi tanak i da nije imao i da nema tu dimenziju mentalnu da uspije u kosarci.
m

monteroo

pre 7 meseci

Ameri kad vide belca takve fizikalije da bilo sta zna dali bi mu para koliko hoce ..a on jos i talentovan levoruk....ali darko je izracunao da on 20 -3o milki u srbiji ne moze potrositi u tri zivota ako ne kocke i ne glumi nekog preduzimaca .. Ovo cuganje kola zezanje nema sanse...plus nba penzija... Kao da odes u ameriku i dobijes na lotu... Lebroncina darko karmelo wejd bos.....hall of fame i baja....
n

nn0w0dk

pre 7 meseci

Meni najjači Kuzma u pozadini na slici
K

Khal Drogo

pre 7 meseci

Велико срце. Људина. Да ли је могао имати бољу спортску каријеру? Вјероватно јесте. Лоше су му се посложиле коцкице, отишао је премлад у ен-би-еј у најгори за младог играча тим гдје су његову позицију у Детроиту "зацементирали" доказане вриједности који се нису повређивали. Касније је упао у учмалу ен-би-еј колотечину. Има и до њега, посвећености, но то је спортска прича. Таква је каква је. На другој страни племенитост, родољубље, спремност да сваком помогне, нико не може оспорити. А и то је нешто.
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Drugi pik na draftu, odmah posle Lebrona. Miličić prestao da igra ko zna kad, Džejms igra još uvek. I sad mi treba da slušamo njegovu neku priču. Ekstra talenat koji za repku nije dao ništa. A i sebi je dao minimum od onoga što je mogao.
D

Djape45

pre 7 meseci

Dobro i ? Sta je tvoja poenta ? Porediš Miličića sa Lebronom ?
k

kldsgbdrg

pre 7 meseci

Prvo komentarises i pricas nesto o momku kojeg i ne poznajes, jedan koji je uz Kezmana jedan od najvecih dobrotvora u Srbiji! Covek je dao para u dobrotvorne svrhe, pomagao Manastirima, odrzava Hilandarsko vece, pomagao bolesnoj deci, ni on nezna koliko je dao! Ne gledaj sve kao figuru, gledaj ga kao coveka a ne kao sportistu! U repki mislim da ga je trenirao tvoj zemo Zoc, koji je s tom istom repkom osvojio sedmo mesto i to u Srbiji! A koliko vi imate da kazem uspesnih ljudi, pa gde vam je Borac, nego sta ce tu, otisli sva trojica u Partizan, sigurno sto ga vole!
p

pfc

pre 7 meseci

Sve u svemu, opet je gord, i to iz dva razloga: 1) samo zbog pica i nezdravog zivota nije uspeo, nece da prizna da nije bio dovoljno dobar. A nije 2) hvali se verom u Boga, treba to Darko cuvati
g

gost1234

pre 7 meseci

druze, nisi interesantan vise nikome. zaboravljen si kao godisnjica braka
C

Cetnici Sever 1989

pre 7 meseci

Neprocenjivo! Nas Darko, veliki Srbin i humanitarac u majici Cetnici Sever!
O

Ovo je Lektira

pre 7 meseci

Ovaj intervju treba da bude lektira svakom detetu koje se bavi sportom
D

Darko Milicic

pre 7 meseci

...mi je drag covjek, patriota, zvezdas ali ne mogu po stoti put citati detalje iz njegove promasene karijere
A

Aca triceps

pre 7 meseci

Srpski heroj! Veliki Delija i jos veci Cetnik!
K

Kokaniđa

pre 7 meseci

Kakve god gluposti da je pravio, on ne može da ne bude uspešan a i srećan čovek. Porodica, deca, posao, pomaganje bolesnoj deci...Više je učinio nego 100 ljudi. Šteta svakako za ogroman talenat kakav je bio i koliko je obećavao, ali bilo pa prošlo. Za prosutim mlekom ne vredi plakati. Dare svako dobro tebi i tvojima.
S

Srbijaaa

pre 7 meseci

Evo naseg novog Kraljevica Marka, evo nase delije Milicica Darka !!!
K

Krajina Force

pre 7 meseci

Zare i Goci :)
g

gost 75

pre 7 meseci

Prvi put da vidim da je preuzeo odgovornost za svoje neuspehe, da kaže da nije bila neka zavera protiv njega ili Srbije. Zanimljivo, možda je nešto i ukapirao pod stare dane. Doduše, u drugom delu vidiš da i dalje razmišlja na isti način kao i kad je igrao basket samo što sad nema trenera, konkurenciju pa takvo razmišljanje i nema neke negativne posledice.
S

Sekcija Lajkovac

pre 7 meseci

Legenda! Veliki Delija! Druzi se sa sumnjivim tipovima, ali cuo sam da je davao veliki novac u humanitarne svrhe!
j

janko 67

pre 7 meseci

Druži se sa sumnjivim licima...ali, dobro, veliki je Zvezdaš pa to i nije važno. Ovakva logika postoji samo kod nas.
S

Sedorf

pre 7 meseci

Sreća, pa te talenat izvukao. Ronaldinjo pod obručima
Z

Zeder

pre 7 meseci

“Ronaldinjo pod obrucima” veli momak!? Ronaldinjo jedan od najboljih ikad, zasluzio svaki euro koji je zaradio,uvek nasmejan I pozitivac. Milicic mitsko bice, prevara od igraca, odigrao ukupno 500 minuta u karijeri, uvek namrgodjen I negativan ,nikad nismo nista od njega videli na parketu iako se prica da je sa 16 godina bio veliki talenat. Nemoj da poredis Ronaldinja sa Darkom molim te. Ne sramoti se. Gde si ti u tvojoj glavi nasao dodirne tacke njih dvojice i kako imas vise pozitivnih od negativnih mi za zivota nece biti jasno.
T

Triball

pre 7 meseci

@zeder tvoj brat ronaldinjo zavrsio u tvorza, tako da...
Z

Zeder

pre 7 meseci

Tribal, Ovo sto sam napisao u prethodnom komentaru se iskljucivo odnosi na Darka i Ronaldinja kao na profesionalne sportiste sto oni vec neko vreme nisu. Pozdrav