Košarkaši Partizan Mozzart Beta (Star Sport)
Košarkaši Partizan Mozzart Beta (Star Sport)

Zagrmela Arena zbog Parnog valjka na otvaranju sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 18:59

Partizan Mozzart Bet u odlično popunjenoj Areni kreće po prvenac u novoj sezoni

Dočekao je Partizan Mozzart Bet da i za njega krene takmičarska sezona, a na premijeri sa Borcem Mozzart ambijent kakav su svi novi košarkaši – ali i povratnici – priželjkivali! Nije dupke pune Arena, to će verovatno biti slučaj kroz tri sedmice, kada u Arenu stiže minhenski Bajern – ako ne već i protiv Cibone 6. oktobra – svakako Partizanovi košarkaši dočekani su uz gromoglasni aplauz preko 15.000 gledalaca. Tačnije, prema prvoj proceni, njih između 15.000 i 16.000. A deluje da će ih biti i još više!

Osetilo se i kod izabranika Željka Obradovića da su jedva dočekali da istrče pred dobro popunjenu Arenu, mada mnogi od njih jedva čekaju da vide i dožive kako je to kada zagrmi dupke puna najveća dvorana na Balkanu.

Izabrane vesti

Cela Arena se na nekih desetak minuta do početka poklonila Željku Obradoviću, koji je pozdravljen karakterističnim porukama... Klub je uoči susreta sa Čačanima poslao poruku navijačima preko kapitena Vanje Marinkovića da fokus maksimalno bude na ekipi i igračima, da se ne bi ponavljale nemile scene sa nekih ranijih događaja. Na tablama u Areni stoji i poruka: "Samo ljubav za Partizan". Iste su košarkaši Partizan Mozzart Beta potpisali i dali najmlađoj publici.

Kao što je moglo da se pretpostavi, u sastavu Parnog valjka za susret sa Borcem Mozzart nema Ajzee Majka, Arijana Lakića, Alekse Dimitrijevića i Mitra Bošnjakovića. Majk i Lakić se još oporavljaju od povreda, dok Dimitrijević i Bošnjaković imaju obaveze sa juniorskim sastavom Partizan Mozzart Beta.

U drugom kolu, 29. septembra, crno-beli gostuju Spartaku u Subotici.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara