Komentari na vest

VTB liga želi da ujedini Partizan i Zvezdu u Srbiji, a onda se okreće ka Istoku

P

Pera Pešak

pre 4 dana

Uopšte ideja nije loša Dobro bi bilo da i ne igramo Europu nego da se fuzionišemo sa ruskom i kineskom ligom
R

Realni Arth

pre 4 dana

Gledam tekmu Zenit Zvezda, i moram da kazem da sam razocaran do srzi, zaista lose izgledamo, nije samo rezultat gde nas deru ko amatere, nego nema tu ni volje, ni energije, sve sami starci, Dobric ispada ko neki klinac, ubise ga neki mali klincic, a da promasuje i svaki sut Kalina jos gore, Davidovac standardno nit smrdi nit mirise, Mekintajer bleda senka njegovih igara od prosle sezone, zapravo najbolje sto je igrao je to bilo. Zamislite 3 na 1 kontru mi ne mozemo da damo, zapravo DOOOOBRIIIC promasuje! Zaista, posle nekoliko godina, prvi put ali zaista prv put, ocekivanja su mi 0, znaci ovaj tim zalosno izgleda, i za ABA, i za Kup, za EL niti smo imali nekad ocekivanja!
R

Rakitovo

pre 4 dana

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Game Over!
N

Nema ujedinjena...

pre 4 dana

....sa klubom nastalim u susednoj drzavi!
N

Nema ujedinjena...

pre 4 dana

....sa klubom nastalim u susednoj drzavi!
F

Fuck nato and eu

pre 4 dana

Srbi i Rusi Braca Za Uvek!!! 🇷🇺🤝🇷🇸
T

Top 12 klub

pre 4 dana

Kako moze Sampion celog Balkana i osvajac Triplih Kruna svake godine C.Zvezda da se ujedini sa tamo nekim malim rvatskim klubom koji EL i titulu video nije cak 13 punih godina za redom u ovoj deceniji i koji zahteva od EL trofej za 12 mesto prosle sezone,to jednostavno nije prirodno da se Sampion ujedinjuje sa luzerskim klubom koji jedva osvoji 1 titulu na svakih Deceniju ipo i sve tako u krug!
g

gagy plus

pre 4 dana

na cemu si Dzi
@

@ssss

pre 4 dana

Evo Zvezda kao najsrBskiji klub već igra turnire sa njima.Mogu i ligu.Mi kao hrvatski klub kako kažu navijači Zvezde ćemo sa evroligaškim klubovima ipak.
O

Osam Nula

pre 4 dana

8-0 8-0 8-0....Bice Repriza i ove sezone! 🧹
P

Pozdravodstrine

pre 4 dana

Osam - Nula! 🧹🧹🧹
E

Eseks

pre 4 dana

Nemojte da placete gospodjo.
R

Rajko car

pre 4 dana

Divno! Mi kao Severna Koreja u Evropi,Rusija i Belorusija i ne treba nam niko vise.Jos samo sankcije fale i to je to..Nema dalje.
S

SrbRus

pre 4 dana

Rajko jesu ukusni sorosovi sendvici,imal parizera i salame?
T

Trpke

pre 4 dana

Mi srbi mora vise da se opredelimo. Istok ili Zapad. Ja sam iskreno za istok ali onda ne mozemo patiti za tim zapadnim cirkusom bre

Ivan Komnenovic

pre 4 dana

pricamo li ovde o kosarci ili o ratovima ???? je… i jelcinj i ostali
D

DOKLE VIŠE?

pre 4 dana

Da li će se u novembru opet poklapati mečevi Evrolige i reprezentacija? Zašto FIBA ne ukine novembarski prozor i dogovori da u februaru (i na leto) za reprezentacije budu dostupni i NBA i EL igrači?
К

Кљаки

pre 4 dana

Зато што терају инат једни другима. Ко је јачи,утицајнији а кошарка испашта.
Z

ZNA LI SE?

pre 4 dana

Zašto Mega i Borac Čačak pored ABA lige ne igraju i KLS od početka sezone?
w

wrooimpeki

pre 4 dana

Zato ato nece da participiraju u privatnom takmicenju...Primorani su kao i crnobeli da igraju makar zavrani tirnir kls-a,a ako pitas kako i zasto su primorani,pa sponzorima,nema drzavnih sponzora ako neces da igras "drzavno" takmicenje koje GLE CUDA nije pod okriljem Kosarkaskog saveza Srbije...Srdacan pozdrav...
w

wrooimpeki

pre 4 dana

Zato ato nece da participiraju u privatnom takmicenju...Primorani su kao i crnobeli da igraju makar zavrani tirnir kls-a,a ako pitas kako i zasto su primorani,pa sponzorima,nema drzavnih sponzora ako neces da igras "drzavno" takmicenje koje GLE CUDA nije pod okriljem Kosarkaskog saveza Srbije...Srdacan pozdrav...
D

Donnie Brasco

pre 4 dana

A koji su to najbolji ruski timovi?? Natovarite 7 Amera , dva Srbina, nekog Francuza, Grka i jednog do do dva Rusa. Gospodjo….. Vama sad kad ne igrate Evropu timovi imaju gomilu Amera. Umestonda razvojate ruske igrače….
k

koji si ti genije

pre 4 dana

Opisao si bukvalno sve timove u Evropi.
T

Televizor

pre 4 dana

Njima su Litvanci drzali kosarku za vreme SSSRa.
R

Rebel

pre 4 dana

“Ozbiljnu ulogu u EuroLigi? U pravu je gospodja. Drzanje fenjera godinama je ozbiljna uloga odavno ugasenog tima.
G

Ghhrr

pre 4 dana

8:0
P

Psihoza6

pre 4 dana

Jeste 8-0 al to je još uvek mnogo manje od 15-0 skoro duplo :D
P

Pedjah

pre 4 dana

@Psihoza6..... U zadnje 3 god pogubljene cak 2 triple krune i 8-0🧹 u svim derbijima,kud ces gore od toga?

E

pre 4 dana

Kakve veze ova cifra ima sa Evroligom moze biti i 30-0 zna se ko ima ozbiljnu ulogu u Evroligi nema je sigurno tim koji je vedro blize poslednjem mestu nego plej ofu
D

Dzi

pre 4 dana

vi se ne bavite sportom, nego ck propagandom, ovi iz evrolige se barem bave parama... dvorane su vam sablasno prazne, izmisljate ekipe po zabitimq, bas bi neko isao da gostuje u Groznom kod poremecenog kadirova...neatraktivna ste zemlja i trziste...vecu sam vas sanse da vam pola Rusa ode iz Rusije nego da vam bilo ko dodje... Eu da hoce i da je pametna i da im je to cilj...umesto ovih migranata iz levih nebitnih i neukih zemalja mogla bi da privuce pola Rusa u Evropu...da nije doduse rasisticka, sovinisticka i fasisticka... koji crni vas vtb...nasli ovi nasi lopovi arape...politicki nerizicno, pare, starlete, letovi za dubai... nema vam od toga nista... ne znam ni sto smo isli kod vas na taj vas kup... da ne bude zabune volim i Rusiju i Ruse ali posle 1917e to je propala zemlja i narod. Uz Englesku i Francusku vodeca zemlja pala bas nisko...

gemathegreat

pre 4 dana

Nije tebi lako ali ako.
N

Nenad1246

pre 4 dana

Uspeo si da se nalupetaš za sve.
К

Кљаки

pre 4 dana

@Dzi 1.Европа је комунистичка не фашистичка. 2.привлаче црнце,арапе, муслимане јер је циљ разбијање Европе изнутра. 3.Шта мислиш зашто рецимо Аустрија толерише мигранте који нису запослени,дижу криминал и још Аустрија даје новац сваки месец?!
F

Fhjjf

pre 4 dana

To je zemlja u ratu.Itudis je tu skino kajmak pa mu odgovara da to prica.Nikada ne znas gde ce koji dron da padne.I mi smo se pravili blesavi pod sankcijama, posle kmečali.
D

Dzi

pre 4 dana

Evropa je liberalnokomunosticko smece iznutra u drustvenokultoroloskoj sferi, ali je spram Rusije i dalje fasisticka...i tu se nije nista promenilo od 1940 na ovamo... mi sa tim ekipama tamo pocev od CSKA koji igra u onoj sterilnoj dvorani, goroj cak i od one leon stukelj u monaku....nemamo nista... mi kulturolski tu ne pripadamo, njima su bliske zemlje centralne azije, rvanje, mma i slicne gluposti...mi nismo Tokio ali smo ipak ispred toga..
B

Bnm

pre 4 dana

Uvek nepogrešivo na pogrešnoj strani istorije.
R

Rusija sils

pre 4 dana

Sila pobednica u bukvalno svim ratovima moj Adolfe.
P

Prorok

pre 4 dana

Ovo he poslednja sezona Evrolige i nažalost neće biti završena.
i

idemo na Istok

pre 4 dana

Rusi i Srbi braća zauvek! ♥️🥰

KoRn

pre 4 dana

Tebi su možda braca meni nisu. Da su nam stvarno sve te države za koje se tripujemo bratske pa nas niko ne bi smeo da pipne a kamoli da nam otima deo države a da ne pricam da nas bombarduje. Nego kada si slab,nemaš šta nego da se tripuješ kako kao imaš neku bracu,a u realnosti bole uši tu bracu za tebe,vecina ni ne zna da su ti braca. A šta ima da zna kada i nisu. Mi nemamo ama baš nikakve slicnosti sa rusima,mnoge druge nacije koje kao mrzimo su nam bliže po mentalitetu nego rusi.
S

Samo BRICS

pre 4 dana

@Korn, ti kao šest godina da imaš. Postoje situacije kada možeš da reaguješ i postoje kada he bolje da ne reaguješ. Rusija pod Jeljcinom nije ni trebalo da reaguje, pojeli bi i nas i njih. Sada je druga situacija, Amerika se raspala na komade, Rusija deset puta jača nego tad, razvila resurse, osnažila Kinu, hipersonično oružje,... i danas ne bi trebalo da zbog nas izazivaju rat, jer bi posledice po sve bile užasne, ali ako bi bas danas napali druga bi se pesma pevala. Razmišljate kao deca neka, samo emocije tipa "zaštiti me mama ovog čike" nula analize.
P

Psihozza6

pre 4 dana

@Samo BRICS Mislim da si ti taj koji se nalupetao hahahaha. Jača je bila Rusija tad ni sad sem finansijski i državno. Tad su od vojske imali isto što u sad samo što je to onda bilo moderno. Ameri i zapad imaju mnoge stvari za generaciju Il dve ispred Rusa. Jedino što imaju jako su nuklearke. Da su jaki ko što pričaš pojeli bi Ukrajinu sa sve raspalim zapadom za dva meseca, a saće uskoro 3 godine a oni su još na početku! Mada isto važi i za ove sa zapada da znaju da mogu da pojedu Rusiju davno bi ušli punom snagom u rat...
S

Samo BRICS

pre 4 dana

@Psiho6za dečko, gde se ti informišeš, to čak ni CNN ne bi tvrdio. Rusija je vodeća sila na svetu po hipersoničnom oružju, koje će jedino i biti važno u direktnom sukobu, i to je sve razvijeno u poslednjih 15 god. SAD uopšte i nema hipersoničnu tehnologiju, niti odbranu od iste, što znači da Rusi mogu da biraju šta će gde da gađaju i odbrana od toga ne postoji, dok obrnuto ne važi. Aj bar izguglaj Sarmat i Kinžal, bar osnovna edukacija malo. Zaspali ste negde u 20 veku, a sve se promenilo naglavačke. Rusi mogu da izbrišu NATO zemlje u minuti ako žele i niko tu ništa ne može. Jedino što ih sprečava je savest i ekologija.
S

Svetozar Gligorić

pre 4 dana

Srbi i Rusi braća zauvek. Pomogli nam da se oslobodimo Turaka, izazvali zbog nas prvo svetski rat da nas spasu Austrougarske i izginuli u milionima, oslobodili bas nacista u dr. svetskom ratu, protiv NATO 1999 nisu mogli, samo bi i nas i njih više izginulo da su bilo šta probali, ali sada su ponovo sa Kinezima najjača svetska velesila u svakom pogledu. Zapad je propao, čeka se samo bučan tresak. Što pre zauzeti pozicije i što dalje od degeneracije zapada na kojem predsednici jedni druge optužuju da kradu izbore, izazivaju nuklearne ratove da spasu ekonomiju i jedu mačke. Samo pametno, šahovski treba odigrati.
T

Televizor

pre 4 dana

Sovjeti(Rusi) su uz Britance glavni i odgovorni za prerani ulazak Kraljevine Jugoslavije u Drugi svetski rat i ogromno stradanje, da ne govorim o komunistickoj okupaciji koju mi iz centralne Srbije nismo hteli.
3

323aw

pre 4 dana

ali ti zato ova NATO okupacija ne smeta
M

Mladen84

pre 4 dana

Koliko vi ljudi koji pisete ovde ili necitate sta je covek izjavio ili nerazumete sta je rekao! Nigde nije spomenuo da KKCZ i KKP igraju VTB Ligu! Vec da se ovaj super kup odrzi u Beogradu, gde ce pored ruskih klubova doci jos neka velika imena tipa Fener, Makabi, Oly, Pao… Procitajte tekst, pa pisite komentare!
A

A ti malo

pre 4 dana

u školu u NE da pročitaš kada ide odvojeno!

KoRn

pre 4 dana

VTB liga nikada nije bila najjaca liga i po popularnosti i kvalitetu,nikada nije mogla da pridje Španskoj ACB ligi. Recimo ko prati malo zna da je Kup Španije jedan pravi spektakl. CSKA kao jedan od najvecih klubova u Evropi sa najvecim budžetom nikada nije imao punu halu,uvek je poluprazna. I ostali klubovi iz te VTB lige nisu nšta bolji.
L

Limp Bizkit

pre 4 dana

Čoveče, jel znaš ti da pročitaš tekst? Lepo je rečeno da je VTB liga bila najjača regionalna liga u Evropi. Otkad je španska liga postala regionalna?

KoRn

pre 4 dana

Ja da li znam da procitam tekst. Jaoj majko mila kakvih sve bisera ovde ima. Pa piše lepo da oni misle da je VTB liga bila najjaca liga u Evropi posle Evrolige.
G

Guh

pre 4 dana

Samo katanac na igokeu esenes i nista drugo
Z

Zakatancena

pre 4 dana

Je ona odavno. RIP CZ 1945-2011
M

Mixer

pre 4 dana

Samo gasenje Igokeje2 moze da spasi Srpsku kosarku
R

Rebel

pre 4 dana

Igokea je bazbrizna, finansira je Mile. Pokojnica czv je odavno ugasena, laka joj zemlja…
D

Daleko

pre 4 dana

Vam lepa kuća...
J

Jole 39

pre 4 dana

Partizan moze slobodno da igra u A1 ligi u svojoj domovini
S

Severna Koreja

pre 4 dana

Bolje i A1, nego vašu AV1 ligu…
s

sa njima ni u crkvu

pre 4 dana

Pre će da ujedine Rusiju i Ukrajinu, nego nas sa onom bandom iz Železnika.
Q

Qnde

pre 2 dana

Sto bi se banda iz Zeleznika ujedinila sa vama kad je uspesnija od vas u svim sportovima?
S

Sima Arauho

pre 4 dana

Jedan igra EL ali samo G17+ SVAKE SEZONE!
N

Nenad1246

pre 4 dana

Vi ste puno bolji.
B

Boners

pre 4 dana

Sezona 2002/03 Partizan 22. od 24. tima, sezona 2003/04 Partizan 19. od 24 tima, sezona 2004/05 Partizan 24. od 24 tima, sezona 2005/06 Partizan 24. od 24 tima.
@

@Boners

pre 4 dana

Nisam znao da se tada igrao format od 24 tima u jednoj grupi ,koliko znam bilo je po 3,4 grupe po 6 ili 8 timova a ovo ste mogli pomešati sa nekim drugim sportom.
G

Gost1976

pre 4 dana

Siguran put u propast srpske košarke VTB liga.. ko to igra ? Koga to interesuje u Srbiji? Euroliga ćao doveka.. Pustite gluposti Rusi su u problemu pa da kao i uvek povuku i nas u rupu..

gemathegreat

pre 4 dana

U problemu si ti za Rusiju ne brini.
E

Ehe

pre 4 dana

Samo gasenje Igokeje2 moze da spasi Srpsku kosarku
D

Djokson

pre 4 dana

Igokeja 2 ne postoji. Blagopocivsa czv je od 2011 u vecnim lovistima zahvaljujuci Generalu. Jos Zoc da se pobrine za mutanta iz predgradja (kojem niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu) i srpska kosarka ce da ozivi
T

Televizor

pre 4 dana

Samo sto dalje od nas.
B

Blok

pre 4 dana

Moramo da se ubacimo u VBT ligu. Zaboraviti Euroligu. Za 5-6godina sa Kinezima VTB jači od NBA.
T

Taman

pre 4 dana

Mogu taman Panteri u tu rusko/kinesku/severnokorejsku ligu i onako ne predstavljaji ništa do vreće za napucavanje u Evroligi.

Kalčopolista®

pre 4 dana

Nikada za timom kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove! Nikada sa hudafakarju!

Dorcolac

pre 4 dana

pricas o Igokei i lopti koja je preskocila drinu?
F

Futsalista

pre 4 dana

Gospodo ne zanosite se. Samo Jadranska i Evroliga.
G

Gost Djuro

pre 4 dana

Sa fmp db nikada. Rusima daleko lepa kuca.
r

rea

pre 4 dana

Rusi se sa nama bratime samo kad imaju debeo interes. Zašto njihovi tajkuni nisu, sada kada im je sport u blokadi, ispali šmekeri, pa kad tako vole da "prkose" zapadu, gurnuli novce u Partizan i Zvezdu?
Z

Zmaj93

pre 4 dana

Samo blesavi Srbi guraju narodne pare u klubove koji se takmice u Evroligi ciji je nagradni fond manji od lige konferencije. 90% Evrope ni ne zna za Evroligu, gde god odemo na gostovanje lokalci ni ne znaju da se igra neka utakmica, toliko o najacem evropskom takmicenju.
r

rea

pre 4 dana

@Zmaj93, Ruski tajkuni su privatni novac koji je kod istih završio uz pomoć državne aparature, ne državni novac. Španci, recimo, guraju državni novac u klubove. Grci guraju državni novac u klubove, čak i pored toga što su to privatni klubovi. Nemci guraju državni novac preko megakorporacija kakve su VW (koje su velikim delom u vlasništvu i nemačke države). Rusi guraju državni novac u klubove. Turci guraju državni novac u klubove... Ne znam odakle ljudima da samo kod nas država pumpa pare u sport. Razlika je ta što mi kao nacija/narod jedva sastavljamo kraj s krajem, pa to puca preko naših leđa, a drugi narodi nemaju pojma da se to dešava, niti ih to zanima, jer žive kao ljudi, a ne kao psi.
R

Rexxxona

pre 4 dana

Pa gurnuli su u zvezdu u fudbalu i pre blokade, zar ne?
r

rea

pre 4 dana

@Rexxxona, Rusi u FK CZ nisu dinar dali, prijatelju moj. Novac koji Zvezda dobija, a da na dresu piše Gazprom, dolazi od našeg Naftagasa, ili ti "odmila" zvanog NIS, ali da bi u "sve ovce bile na broju", na dresu ne piše NIS, nego Gazprom.
X

Xao

pre 4 dana

Što dalje od nas
M

Milojko Arsenić

pre 4 dana

Može samo fmp da ih ugosti u železniku jer onako ničemu ne služe u Evroligi, pa ako bude posledica po izbacivanje, Evroliga bi se spasla a sa njom i Srbija jer kao zemlja košarke nismo zaslužili da nas godinama tkz. zvezda bruka u Evroligi poslednjim mestima i porazima od 50 razlike.
B

Boners

pre 4 dana

Sve si pobrkao, Partizan poslednjih godina brukao u Evrokupu, a pre 20 - ak godina dve godine za redom 24. od 24 ekipe, oba puta skor 2-12.
R

Rebel

pre 4 dana

Ti si pobrkao. Partizan je jedini osvojio Euroligu na nasim prostorima i 4 puta bio na Final4. To je nesto na sta se novoformirani klub i njegov vlasnik iz predradja ne pale
M

Milojko Arsenić

pre 4 dana

Može samo fmp da ih ugosti u železniku jer onako ničemu ne služe u Evroligi, pa ako bude posledica po izbacivanje, Evroliga bi se spasla a sa njom i Srbija jer kao zemlja košarke nismo zaslužili da nas godinama tkz. zvezda bruka u Evroligi poslednjim mestima i porazima od 50 razlike.
F

Fef

pre 4 dana

Što dalje od nas. Daleko vam lepa kuća
1

10ticker

pre 4 dana

Vrijeme je za podjele