Vildoza zvanično u Olimpijakosu

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 18:28

Argentinac potpisao dvogodišnji ugovor sa Pirejcima

Juče se pojavila vest da je Olimpijakos prvi favorit da potpiše Luku Vildozu, a sada je ceo posao i zvanično gotov. Argentinski plejmejker je zaključio dvogodišnji ugovor sa Pirejcima kod kojih stiže nakon neslavne epizode u najvećem rivalu, Panatinaikosu.

Jeste da je nekadašnji igrač Crvene zvezde sa Zelenima prošle sezone osvojio Evroligu i grčko prvenstvo, ali je na tom putu imao minornu ulogu. Tek 5,7 poena uz 1,5 asistencija na 28 odigranih utakmica u elitnom takmičenju. Zato nije ni čudo što na njega nisu računali za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Olimpijakos je pre par dana vratio i Tajlera Dorsija iz Fenerbahčea koji je došao kao zamena za Ajzeu Kenana koji je potpisao za Crvenu zvezdu, dok je pred dolaskom i Kinan Evans iz Žalgirisa. S tim što će on zbog oporavka od povrede kolena pauzirati nekoliko meseci.

Pirejci još na spoljnim pozicijama imaju Tomasa Vokapa i Najdžela Vilijamsa-Gosa što će reći da su krcati. Zato se sa razlogom sada postavlja pitanje da li je bivši organizator igre Partizana pred promenom kluba. U nekoliko navrata se pominjao u vezi sa povratkom u klub iz Humske, što je on demantovao, međutim ko će znati šta će sve da se dogodi do kraja. Jasno je da Jorgosu Barcokasu ne treba toliko igrača koji će da vode loptu, tim pre pošto su tu i Šekil Mekisik i Janulis Larencakis.

Vildozi će ovo biti šesti klub u karijeri jer je sem Crvene zvezde i Panatinaikosa, nosio dresove još Milvokija u NBA ligi, te Baskonije (gde je prikazivao najbolje partije) i Kilmesa.


tagovi

Luka VildozaKK OlimpijakosKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara