Vezenkov i dalje na čekanju - situaciju prate Zvezda i Partizan

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.24. | 12:00

Slučaj bugarskog košarkaša može da utiče eventualno na poziciju Filipa Petruševa ili Nikole Milutinova

Saša Vezenkov i Olimpijakos... Situacija i dalje nije razjašnjena. Dok Eurohups piše da je Bugarin već potpisao višegodišnji ugovor sa timom iz Pireja, čelnici Toronta koji su doveli Vezenkova iz Sakramenta ističu da još ništa nije odlučeno kada je u pitanju sudbina nekadašnjeg MVP-a Evrolige. Sve ovo prate Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet zbog eventualnih pojačanja.

Izabrane vesti

"Još uvek razmatramo situaciju. Imali smo razgovre sa Sašom, njegovim predstavnicima i trenerom Darkom Rajakovićem. Znaćemo jasnije kakvo je stanje u narednim danima. Mislim da smo dobro iskumunicirali sa svim stranama", rekao je Masai Udžiri, generalni menadžer Toronta.

Kao što je od radnije poznato, Vezenkov nije želeo da ostane u Sakramentu jer nije dobio šansu koju je očekivao u Kingsima. Mislilo se da se sigurno vraća u Evropu, ali onda su se stvorili Toronto Reptorsi sa Darko Rajakovićem koji su doveli Vezenkova i tu je nastala zavrzlama.

Sada dok se sve to rasčivija, situaciju prate i iz Crvene zvezde. Naime, ako Vezenkov zaista dođe u Olimpijakos, to bi moglo da utiče na budućnost jednog od dva srpska internacionalca - Filipa Petruševa i Nikolu Milutinova. Naime, odavno se šuška da bi Partizan želeo da vrati Milutinova, a Crvena zvezda Petruševa. Čelnici sa Malog Kalemegdana su se već sastali sa Filipom i u ovom momentu je realnije da on raskine ugovor sa Pirejcima nego Milutinov, posebno posle činjenice da je Partizan doveo Brendona Dejvisa koji će po svemu sudeći biti primarna opcija na poziciji centra u Humskoj kod Željka Obradovića.

Ipak, treba sačekati da se sve zvanično okonča oko Vezenkova pa da vidimo da li će biti promena u taborima večitih rivala.


tagovi

KK OlimpijakosKK Crvena zvezdaKK PartizanEvroligaNBA ligaSaša Vezenkov

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara