Komentari na vest

Vesterman o Nilikini: Odbrana primarni kvalitet, sad ga čeka veća uloga; Neka mu bude kao Egzumu

G

Grobarcina

pre 6 dana

Kucajjj bre Frankkkkk 💪💪💪
M

Missisipi

pre 7 dana

A jesu ovom afrikancu francuzu rekli da dolazi u klub koji je u poslednjih 15 god osvojio samo Jedan trofej,izgubio cak 2 puta Triplu krunu u zadnje 3 godine i bruka od 8-0 metla i porazi u svim derbijima ove sezone,kladim se da su to 'zaboravili' da mu napomenu pre potpisa ugovora!
G

Grobarcina

pre 6 dana

Plaky

Oc

pre 6 dana

Ali zato ti igrači koji prodju kroz taj klub mogu napraviti mnogo bolje karijere od nekih koji uzimaju namestene titule i bore se da ne dobiju fenjer u Evroligi.

Oc

pre 6 dana

Ali zato ti igrači koji prodju kroz taj klub mogu napraviti mnogo bolje karijere od nekih koji uzimaju namestene titule i bore se da ne dobiju fenjer u Evroligi.
s

spiritus movens

pre 7 dana

Siromasi, siromasi, bez ljubavi ko si sta si...
Z

Zoran 91

pre 7 dana

Kaže ovaj dobro će mu biti kod Željka osvajaće trofeje kao Panter 🤣🤣🤣. Tačno svi su se oni naosvajali trofeja i metli. Za neke je 11 i 6 mesto u EL trofej, ili npr 0:0 sa Realom trofej LS itd, itd. Samo vi tako osvajajte trofeje svake godine.
I

Ivan...

pre 7 dana

Cim krene prica da je dobar u odbrani, znaci da od njega nema nista.
R

Rakitovo fmp

pre 7 dana

Mnogo jak igrac zakucavace nas ki dete zvecku kao Lesor nad Kalinom
G

Grobarcina

pre 7 dana

@rakitovo... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
S

Sever4ever

pre 7 dana

Kaze jedan lik dole u poruci,navijaci Zvezde su su 'ljubomorni i zavidni" jer zavide nasem Zeljku na uspehu sa klubom...?!? A kom to uspehu zivota ti haha,pa bre lik vam za 3 god u klubu uspeo da pogubi cak DVE duple krune i dobije metlu od 8-0 u svim mogucim derbijima, jel na tome da mu zavidimo i zbog toga smo ljubomorni na njega? 😂
G

Grobarcina

pre 7 dana

Mnogo jak igrac u odbrani a moze da eksplodira u napadu jednom recju Atleta !
R

Rakitovo fmp

pre 7 dana

@Grobarcina, Slazem se sa tobom potpuno,bice nam idealan za novu izgubljenu 3-plu i novih 8-0 🧹
G

Grobarcina

pre 7 dana

Hoce ali ako se budes ti pitao hahah top 16 staracki dom penzionera i povrede
8

8mpulos

pre 7 dana

@grobarcina,, Sledece sezone bice 10-0 🧹 tako da...🤫
K

Krme

pre 7 dana

Ali ovo kad napišete da je odbio Boston, majko mila... a ovi mu nudili da bude 15. igrač, i lepo rekao čovek da ga garantovani ugovor trenutno ne zanima.
T

Top Gun

pre 7 dana

JOS JEDAN PROMASAJ U NIZU....
M

Mikula

pre 7 dana

Ovaj će biti pojačanje kao Kemba u Monaku.

Marko Pavlovic

pre 7 dana

Leo KRALJ......
d

d.g.

pre 7 dana

Zašto svi uzimaju primer Egzuma i Lesora. Imaju Jaramaza, Vukčevića, Smailagića, Kaminskog, Doužera, Anđušića pa čak i Avramovića.
x

x11

pre 7 dana

Potpisao i Bonga. Cekamo Gossa i Milutinova. Brown je zavrsen pre neki dan
8

8-0

pre 7 dana

Milutinov i Gos danas produzili ugovore sa Olijem,cisto da te obavestim da ne sanjas bajke klinac!
x

x12222

pre 7 dana

8:0,jel.pamtis 15:0? Ja pamtim jer nisam klinac kao ti.Pod 1. Pod 2,7:0 jer ste pobegli sa zadnje.Dalje,gde pise da su produzili? I pod 3,mogu ti tata biti.Pozdrav maleni.
J

Japi

pre 7 dana

Jel si ocistio dvoriste?🧹🧹🧹
G

Gribarcina

pre 7 dana

@x12222... 8-0 nas ometlala Zvezda,kud ces gore od toga!
@

@x12222

pre 7 dana

Ako nisi klinac onda znas da nisu 15, vec max 8-9 ali copy-paste on neko ko prvi lupio, iq 58 :) , inace i da su 35 dzabe, sa duplo manji budzet i u gepek ligu, sad imas velikog zoca i veci budzet, dosta veci a igrace da ne nabrajamo, EL, NBA... i ovakva serija....nesporedlivo, takodje Zvezda nikad nije pobegla sa terena, igrala sa klinci i bez sponzora i tople vode ali igrala, a vi...glusci u rupe, kk pobegulja ;)
K

Kron

pre 7 dana

Najvece pojacanje jsd moze samo biti rehabilitacija Boltauzera, ovo ostalo je bacanje para
S

Slavimo slavimo

pre 7 dana

ovaj divan dan dosao nam domaci igrac preko potreban
K

KOME

pre 7 dana

JE SAD DO KOSARKE?
G

Grobarcina

pre 7 dana

Pa vama sigurno nije jel imate dom penzionera koji nece nista opet uradiit u Evroligi i koji ce se povredjivati cesto !
R

Rakitovo fmp

pre 7 dana

@grobarcina... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena Tripla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
G

Grobarcina

pre 7 dana

Rakitovo placi bicete ispod vrati se u proslost jos 🤣
M

Missisipi

pre 7 dana

@grobarcina, 8-0 8-0 8-0....nastavice se i sl.sezone! 🧹🧹
S

Samo da

pre 7 dana

zoc ostane, puno je sladje , a pribojavao sam se kad je dosao, opet je najtelrofejniji trener al dzaba sve, dzaba vam novci moji sinovci dzaba para i volje kad vam Covke ipak mece bolje
K

Krme

pre 7 dana

Pribojavaš se (eufemizam) i dalje, i ne samo ti, zato toliko i kmečite.
c

cule87

pre 6 dana

džabe sve kad je glavni boss vaš. svi moraju njemu da ljube noge
X

Xyz

pre 7 dana

Jeste, evo vidimo Smajlagica, Kaminskog, Dozera, itd.

rising999phoenix@gmail.com

pre 7 dana

Gomila, more polovnjaka i prosečnih igrača iz belog sveta ulazi u Partizan zadnjih nekoliko godina. A poslednji hit - Nigerijski Danac od 30 godina koji je pozvan od Bostona da bude 15-ti igrač tj igrač za treninge, bira ipak Partizan...Obradović se potpuno pogubio od kad je došao. Nemojte ni da mastate o nekim rezultatima. Ostavka na kraju sledeće sezone, možda i ranije i tako se ova avantura završava...
P

Parfem

pre 7 dana

bas me briga za njih sve jer ja zivim od tebe partizane plati meeee
R

Rumeni&limeni

pre 7 dana

Bice opet na kraj sezone ostoja ostoja p k ostoja, a kad placa pivo super vam je
G

Grobarcina

pre 7 dana

Bice staracki dom gde zapelo ?
M

Metla x8

pre 7 dana

@Grobarcina,, 8-0..8-0..8-0 🧹🧹🤫
n

na k na k

pre 7 dana

partizane na k
D

Djordje Cvarkov #

pre 7 dana

Marssss, samo o kkp pisete, marsssss
k

kme kme

pre 7 dana

pa ti gledaj jutrnji na Pinku 😂😂😂😂
B

Budite Vi Srbi

pre 7 dana

tamo dje sam ja bio, mislite da je lako biti u milionima a vi se odje kupate u lovi..
B

Boltauzer

pre 7 dana

je upropastio ovu sezonu kome je do kosarke sad, prvo Mirota, pa dete koje pokazuje srednji prst, pa uvrede , i onda parfem, nate nasa deca su fina, nasi navijaci ne vredjaju nikoga a ne decu, mi smo avsngarda ,nismo znali da se utakmica nastavlja, i nisu nam navijaci naredili da ne igramo, e a hteli smo, keve mi nevenke, verujte nama ne snimcima, tako je i smit rekao..
A

ATATURK zeljkooglu

pre 7 dana

I ovaj je dosa iz ljubavi ..ka novcu...
u

uje vole partizan

pre 7 dana

Kad ce text o radji ,kukocu? Kako su odeveni bili kad su mahali u areni?
k

klog

pre 7 dana

I pored 7 pobeda za redom, osvojenih titula i ovih i onih, navijači iz Železnika su pod tolikim frustracijama u odnosu na instituciju, da samo što ne počnu da kolju. A najviše ih boli što je Željkov dolazak sprečio totalno gašenje i nestanak Partizana. i ne samo da je sprečeno gašenje, već nas je Žoc vratio na mesto koje nam oduvek pripada kroz istoriju. Uostalom zna se ko je evropski šampion a "who the fuck are you" kako vam napisaše navijači Makabija. I znamo svi da biste menjali hiljadu aba titula za jedan top 10, ali ne biva. Nastavite da kuckate ovde vaše metle i da penite kad vidite Žoca, zauvek će ostati- jedno brdo, dva univerzuma!
F

Fef

pre 7 dana

8 pobeda a ne 7
m

mifa pbg

pre 7 dana

ne verujem da volkap dolazi,sta ce nam on ,zna li sta?
H

Hulio

pre 7 dana

Kojeg igrace je zelimir napravio ????? Evo imao vukcevica,koprivicu,smajlija,drezgica itd dante je bio pre partizana dobar ,lesor isto ..
M

MJS

pre 7 dana

Momak,Marica se ne razume u KK,a ti se ne razumeš ni u KK,a u košarku još manje!!!!
G

Grobarcina

pre 7 dana

Nije tacno vidi se da pratis kosarku od juce, Exemple kao prvo nije puno igrao u Barsi nije imao jaku minutazu kad je dosao u Partizan preporodio se i zahvaljujuci Partizanu je otisao u Nba , sto se tice Lesora njegove igre pre Partizana bile su za osudu nista nije pokazivao isto tako slicno kao Exum kad je dosao u Partizan eksplodirao je i podugao formu i evo gde je zavrsio u Panati i osvojio Evroligu sve to zahvaljujuci Obradovicu i Partizanu !
"

"""""""

pre 7 dana

Lesor je bio EK igrac. Niko ga nije hteo, Iz Macabija je dosao u KKP sa dvomesecne probe, gde nije zadovoljio. CZ ga je oterala kao psa. Exum u Barsi mala minutaza ali kod Zoca je dosegao vrhunac. Madar, napredovao,zavrsio u Feneru. Tristan nazadovao, Jare takodje. A Alexa svoj vrhunac pokazao u Repki. I onda prelom noge u Novembru
@

@Grobarcina

pre 7 dana

Vazi, Exum nije bio jedan od glavni u Barsi ali imao 20min prosek, daleko nezapazena minutaza a prije toga godinama u NBA (povrede i ostalo ali bio dosta vremena tamo, znaci da je doabr;) a Lesor je od juce, on je iz vase akademije naravno ;)
@

@"""""""

pre 7 dana

Lesor na probu :) Covek otiso na par meseca kao zamena Ante Zizica, sledece godine su imali centra, inace taj isto je pricao kako ne bih igrao za Partizan ni za 5 miliona ali vi ga slavite jer covek vise mrzi Zvezdu nego sto voli partizan, kao i svi ostali vasi navijaci :) mali ste klub a jos manji ljudi, aj lecite se tu na komentarima, besplatno je, mada ne pomaze ali vase pravo :)
@

@"""""""

pre 7 dana

Pred da ode za Makabi lesor je pregovarao sa Zvezdu, bilo je obostrani interes (mozes naci intervju na net slobodno;) ali nije dosao, jer nema svak pare kao zoc, inace iste god. ga je i partizan kontaktirao sa dobru konkretnu ponudu, reko da nikad nema u partizan, ali sledece ponovio se panter slucaj-dobra cifra i doso kod vas, bio bi dobar i u Makabi da nisu imali centra i da dobije glavnu ulogu, tako da tesko da je zoc nekog stvorio, naprotiv, upropastio brdo igraca, ali gde ti to mozes da vidis :)
K

Koca95

pre 7 dana

"Partizan je sada u Francuskoj poznatiji zbog tog momenta rada sa našim košarkašima, mada je svima jasno da je to institucija na evropskom nivou, jedan od najboljih, istorijskih klubova..."
J

Jooooj...

pre 7 dana

....Bože,samo budi precizan!
S

Sofronije III

pre 7 dana

Dakle, vidi se da je tip igrao Partizanu. Niko, ali niko i nigde u svetu ni jedan klub ne zove institucija, jer zna se šta je institucija, naravno osim Partizanovih igrača i navijača. Čuj, sportski klub a insitucija!
H

Hej

pre 7 dana

Napraviste od čoveka Branka Lazica, samo bez trofeja.
X

XYZ

pre 7 dana

Ako je dosao da dobije neko kosarkasko znanje, nije se usrecio. Ali sumnjam da je dosao zbog toga????Dosao zbog suske I da proba da ozivi karijeru . Verovatno velika obecanja???
K

Kokot Nedeljko.

pre 7 dana

Onog danca afrikanca iz virtusa plus ovog francuza afrikanca iz NBA placaju ukupno skoro 5 mil godisnje,zali boze samo bacenih narodnih para,za to moglo 5 skola za decu da se napravi!
G

Gostinhoo

pre 7 dana

Joj kakva patetika iz Zeleznika…. Nas sistem je sine truo i ne jer Czv ili Partizan dobiju neki dinar nego sto se njihov budzet ukrade dnevno u malverzacijama vlasti. I u drugim zemljama se grade skole i daju neka sponzorstva za sport.
M

MJS

pre 7 dana

A koliko vrtića u Železniku je moglo da se napravi za 10 g. Branka Lazića i 10g EL dna u crveno belom!!!
S

Slavuj

pre 6 dana

@ kokot nedeljko. Pišeš da se za dva igrača daje 5 milona. Toliko vi dajete Kaliniću. Ko je u gubitku?
i

ispraše im mozak

pre 7 dana

Nije mi samo jasno kako su odjednom prihvatili ovu mantru kako trofeji nisu bitni
u

ujsa

pre 7 dana

cveklimir je hit
u

uplakano grobarce

pre 7 dana

Da Boltauzer nije ukro parfem osvojili bi aba
k

kestenje

pre 7 dana

Žocogly ne zavisi od rezultata, sipaju se milioni u bunar bez dna preplaćuju igrači i na kraju osmopulos ga ometla
S

Sascha 2010S

pre 7 dana

Tvoj klub ne dobija od drzave ????
y

yero

pre 7 dana

kruže priča da partizan ima pare sačuvaj bože istakao je cvekla
p

potera

pre 7 dana

uskoro ide devetopulos pa desetopulos
o

osmopulos

pre 7 dana

8x
J

Jova82

pre 7 dana

Delija sam i zelim da i Partizan ima dobar tim realno bez jakog Partizana nema jake Zvezde i obrnuto. Ali iskreno mislim da je ovoj momak promasaj tezak, daj boze da gresim ali sanse za gresku su minimalne.
K

Kraljević Marko

pre 7 dana

Nisam delija već samo navijač Zvezde i od srca želim da se jugoslavenski klub raspadne i vrati u opštinsku ligu sa Kumrovecom i Novim Marofom.

Bojan Urosevic

pre 7 dana

Kraljević Marko Ako se neko i raspadne to će sigurno ponovo biti tvoja fmpczv.
J

Jova82

pre 7 dana

Ja ne razumem vas! Cemu mrznja sve je uredu ne volim ni ja Partizan, ali brate ne mrzim, istina jeste da ovo sto rade iz njihove uprave sa lazima i ubedjivanjem ljudi u iste te lazi nije lepo ali to sluzi njima na obraz! Ja zivim u Nemackoj i oni pricaju ceo svet gleda, veruj mi da gleda, cene se uspesi ali se podsmeva svaka prica!Stranci gledaju samo rezultate.
b

best

pre 7 dana

nikako da se saznaju plate ali ima bat
M

Missisipi

pre 7 dana

@best... zna se plata, 2.3 mil po sezoni.
h

hyk

pre 7 dana

biće opet rekao sam nilikini da pravi faul kome je sad do košarke partizan je emocija navijač karšijake iz izmira dolazi da nas gleda svi pričaju o nama nate
l

laker

pre 7 dana

na svakoj objavi o partizanovom kosarkasu 90% komentara zvezdasi, daj nadjite zivot jbt smarate vise
0

0999

pre 7 dana

I NJEGA CEKA 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
4

4re

pre 7 dana

Čoveče sta bi tek bilo da nisu ometlani i da su osvojili koji trofej kakva bi to medijska ofanziva bila
S

Sponzori igokeje

pre 7 dana

...ajmo jos 80 tekstova o ova dva igraca,malo je 5-6 od jutros!
Q

Qwerx

pre 7 dana

Poslije osvojenog 11 mjesta u el, pjevanja za dan zalosti, el je dodelila nagradu partizanu za prvo mjesto u broju ubacenih medvedica na teren !
S

Sofronije III

pre 7 dana

Da ponovim, kako je lepo imati medijskog sponzora koji na prvu stramu stavi PET vesti o klubu koji nije ništa osvojio, koji je ometlan i koji za četiri godine treći put igra evropsko takmičenje za koje nije plasirao. Sa druge o osvajaču triplete koji protiv sponzorovog mezimčeta ove godine vodi 8:0, na prvoj strani ni reči. Neka, neka, samo vi opet dižite hajp, pa će nam sledeće godine trofeji biti još slađi nego ove.
Љ

Љубиша

pre 7 dana

Нормално је да се пише о Партизану. А такође је нормално да се не пише о ФМП/ЦЗВ Железник.
h

heroj

pre 7 dana

Evo godinu dana cvile o Egzumu i Lesoru, iz Zvezde bukvalno niko nije govorio e da su nam ostali Kampaco i Petrusev
7

7

pre 7 dana

17sti tekst o dva pojačanja, sta bi tek pisali da ste osvojili koji trofej
4

442

pre 7 dana

Zoce j te ja
A

Ataturk zeljkooglu

pre 7 dana

Najjaci komentar danas, Repac nasmeja me , napisa tip da ako sled sezone Zvezda uzme sve trofeje i u el bude ispred kkp, zocika ce ih ubediti da to nije bitno nego da se gleda ko je vise medvedica ubacio u teren ahahahahahahah
e

esmeralda

pre 7 dana

volkap u partizanu!
l

lion zion

pre 7 dana

zelimir zatvorio vrata pravih pojacanja za svoj tim kada se posvadjao sa miskom.sad mora da pravi defanzivni tim koji ce biti preskup a ruzan za gledanje.rezultati 55 57 i ruzna kosarka je nesto sto ce krasiti igru cerno belih.jos bonga da dodje sve kamenac do kamenca i nba eksperimenti.zapamtite ovaj komentar.
P

Preža

pre 7 dana

Šta kažu pecaroš i Žofri? Živ nisam ako ne čujem.
G

Guh

pre 7 dana

2,5 je i dalje manje od 5.
D

Drvo

pre 7 dana

2.5m godišnje za štopera u košarci. Totalno ludilo.
K

Kaminski broj 2

pre 7 dana

Zali boze samo bacenih para 2 mil i 300K za ovog francuza godisnje,za te pare mozes 2-3 dobra igraca da dovedes!
E

Evo banke

pre 7 dana

Mislim da Kenan nije francuz,i nema bas 2,3 ,vec samo 2 okruglo.

Bojan Urosevic

pre 7 dana

Pogrešno si video dali smo mu 9 miliona godišnje ne lupaj majke ti on nema šanse da je dobio više od 1 milion godišnje.
M

Metla

pre 7 dana

@evo... 8-0 8-0 8-0 🧹🧹🤫
M

Mile led

pre 7 dana

@Bojan... Eno eurohops objavio da placate ovog francuza 2.3 mil po sezoni,i sta ce mo sad?

Bojan Urosevic

pre 7 dana

Mile Led Taj Eurohops što objavljuje nikad nisu pogodili ni za jednog igrača onaj Grk novinar samo piše napamet.
A

Ataturk zeljkooglu

pre 7 dana

Otac turske nacije zoc dajte neki text o njemu
G

Guh

pre 7 dana

Pozdravio vas kalinoglu sa kim

Sakur

pre 7 dana

Kazu covicevci da je dosao za 2.5 miliona ahahahahhaahhahahahahahahahahahah eno sve se utrkuju ko ce jacu cifru da izbaci polomise se ljudi
T

Turak

pre 7 dana

Dzaba i 50x na silu "ahahahaha" kad je to od muke , mukjce mala
M

Missisipi

pre 7 dana

@nakur,,, A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
n

nba

pre 7 dana

nije nikakav indikator. smajli, pokusevski, milicic...i mnogi drugi