Mario Hezonja (©Reuters)
Mario Hezonja (©Reuters)

Veleobrt: Hezonja ostaje u Realu!

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 06:27

Barselona odustala od Hrvata, jedan od najboljih košarkaša na Starom kontinentu nosiće i dalje beli dres velikana iz Madrida

Uzavrelo košarkaško tržište ovog juna, a junak je Mario Hezonja. Ugledna Marka, koja retko greši, donela je prošle nedelje ekskluzivu da hrvatski bek, prva zvezda prelaznog roka na Starom kontinentu, prelazi u ljutog rivala Barselonu. Posle nekoliko dana zatišja, veleobrt u „Slučaju Hezonja“.

Marka je u jeku Evropskog prvenstva u fudbalu kao glavnu vest ovog ponedeljka donela informaciju iz košarke, pozivajuće se na Kadena Kop, da će Hezonja da ostane igrač Reala!

Izabrane vesti

Posle osvajanja Endese, trijumfa sa 3:0 u finalnoj seriji protiv Mursije, Hezonja je izjavio da i dalje želi da osvaja titule sa Realom, ali nije bio zadovoljan ponudom sadašnjeg kluba za produžetak ugovora, pa je flertovao sa zainteresovanim stranama putem društvenih mreža.

Hrvatski bek je potpisao ugovor sa Barselonom na četiri godine za tri miliona evra po sezoni, ali... Ugovor ostaje mrtvo slovo na papiru.

Barselona je posle nekoliko dana odustala od dogovora, odnosno od „otimanja“ igrača velikog rivala. Đozep Kubels, direktor zadužen za košarku u katalonskom gigantu, srušio je dogovor koji je postojao između dve strane, pošto je Hezonja rekao da želi da i dalje osvaja titule u belom dresu.

Utorak, 02.30: (1,40) Boston (14,0) Dalas (3,35)

Govorilo se da bi Hezonja mogao da se vrati u Panatinaikos, klub za koji je igrao pre tri godine. Pominjao se i novi odlazak u NBA ligi. Ugledni španski list piše da je i Partizan bio jedan od kandidata za hrvatskog beka.

Cela sapunica na kraju će da bude završeno tako da će Hrvat da potpiše novi ugovor sa Realom.

Umesto Hezonje, u Barseloni su se okrenuli Amerikancu, kapitenu Partizana Kevinu Panteru koji bi trebalo narednih dana da se preseli u Blaugranu.

Hezonja je prošle sezone prosečno postizao 13.5 poena po meču u Evroligi. Real je lako stigao do finala najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu u Berlinu, ali je u meču za trofej poklekao od Panatinaikosa.


tagovi

KK Real MadridKK BarselonaMario Hezonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara