Dvejn Vašington (ABA liga)
Dvejn Vašington (ABA liga)

Vašington: Teško je ne igrati dobro uz ovakvu publiku

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.09.24. | 22:48

"Ovo je bilo i više nego što sam očekivao od njih, a svi kažu da je u Evroligi još luđe i da se ništa ne čuje od navijača"

Lepo se Partizanovoj publici predstavio Dvejn Vašington. Iako ga nije slušao šut za tri poena (1/5), energijom je plenio pa su tako 13 ubačenih poena stigli kao nagrada za sav trud.

Da je veliki deo duela sa Borcem, bio oduševljen atmosferom na tribinama pokazuju i njegove reči po završetku susreta na startu ABA lige koji je njegov tim dobio sa 96:66.

Izabrane vesti

"Stvarno sam uzbuđen, stvarno. Ovo je bio sjajan meč. Navijači su ludi. Karlik i ja smo pričali da se nikada nećemo umoriti od igre pred ovim navijačima, oni nam jednostavno daju život. Ovo je sjajno mesto, uzbuđen sam zbog sezone i počeli smo pobedom pa se nadam da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Ovo je ludilo, 14 momaka se već dobro slaže", rekao je Vašington.

Energičnio bek smatra da je ovaj meč bio važan iz razloga kako bi ekipa videla gde se trenutno nalazi, ali da se posebno raduje evroligaškom debiju u Beogradu.

"Bilo je dobro za nas da vidimo gde smo, ali ne možemo mnogo da se uzdamo u prijateljske utakmice. Ipak, imamo 14 novih igrača i tako nešto nam je potrebno. Poslednja dva meča su bila malo kompetitivnija. Izgubili smo od Efesa pa pobedili PAO. Bilo je sjajno da na taj način uđemo u novu sezonu, a Evroliga nam uskoro stiže. Uzbuđen sam zbog Evrolige, znam koliko je to ozbiljan nivo i to će nas sve podići kao igrače da igramo bolje, pogotovo uz ovu publiku jer je teško da ne igramo dobro. Ovo je bilo i više nego što sam očekivao od njih, a svi kažu da je u Evroligi još luđe i da se ništa ne čuje od navijača. Ne mogu da dočekam da to vidim, radujem se tom iskustvu."

Za kraj je pomenuo i navijačke pesme.

"Imam nekoliko omiljenih. Ne znam im imena, pa ako me sada pitaš, neću znati. Ali ću pevati malo tokom zagrevanja. Za nekoliko nedelja ću reći imena pesama", završio je Vašington.



tagovi

Dvejn VašingtonKK PartizanABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara