Komentari na vest

Umalo čudo: Južni Sudan ubacio 100 poena Amerima, novi Partizanov plej upisao tripl-dabl

P

Petar 2

pre oko 2 meseca

Koliko glupih i ostrascenih komentara, takodje ogroman broj kosarkaskih neznalica, koji nisu napravili dvokorak u zivotu i na kraju vise komentara pristalica cz na vijesti o Partizanu!? Vjerujem da je tako i u obrnutom slucaju, sto je dno dna. Mozda smo jos uvijek zemlja kosarke u igrackom smislu, ali smo u navijackom zemlja idiota.

Mr 007

pre oko 2 meseca

Kakva histerija,zato i volim citati ove komentare na Mocartu. U prijateljskoj utakmici je Juzni Sudan ubacio 100 poena Amerikancima i izgubio 1 razlike. Broj komentara identican kao posle vecitog derbija,a na osnovu komentara,kao da se juce igrao.🤣🤣🤣
K

Kad je CZ pobedila Real

pre oko 2 meseca

Kad je poslednji put CZ pobedila Real? Još jedno pitanje, kad je CZ poslednji put pobedila Real u gostima? Samo onako, pitam za druga …
@

@Kad je CZ pobedila Real

pre oko 2 meseca

Predprosle sezone, a u goste sa tri put jeftinijeg tima od vaseg...2021 sa Aleksu u startnih pet, pa 2018 sa Davidovca gde igrao na pozicije od 1 do 5 itd., primera radi, vama su te 2 pobede u goste, sa 20m ekipu i povredenog Reala, bile prve pobede protiv njih u goste ;)
M

Molim??????

pre oko 2 meseca

Šta reče @Kad je CZ pobedila ??? Koje “pretprošle sezone”??? Čemu izmišljotine i lagarije, pobedili ste Real ali nikad!
8

8-0

pre oko 2 meseca

Братееее који хвалоспеви о играчу Јужног Судана због партије у ПРИЈАТЕЉСКОЈ утакмици, само зато што долази у Партизан! Још није ни промовисан, а свакодневно после сваке утакмице текстови о њему као да долази Стеф Кари лично! Дај се смирите мало, човек играо у Кини, игра дивљу кошарку! У ЕЛ неће моћи тако, шансе нема! Уосталом нашутирао се јуче, имао је 20 промашаја, промашио и за победу. Али мора да се диже хајп око Партизана, наручени текстови и све је ок, само нека он промашује и убудуће одлучујуће шутеве! Само се бојим да неће бити неких овде који ће и кад буде играо против Србије навијати да буде што бољи. Не сумњам да хоће. Али схватите људи: једно је играти за репрезентацију 30 минута, а друго за клуб из меча у меч. Ево вам примери Понитке и Кабокла! Везе нису имали у Партизану, а главни играчи у репки. А с друге стране Ембид доминира НБА кигом уз Јокића, а у репрезентацији сав неснађен! Једно је репка, а друго клуб!
O

Osam Nula

pre oko 2 meseca

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput cvekle Turkoglua da je za pune tri godine provedene u klubu iz laktasa sa Najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u svih OSAM zadnjih derbija od Zvezde i to za redom, i jos na sve to izgubio i TRIPLU KRUNU i to sve u samo 2-3 meseca razmaka, a da je pri tome imao 80% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera! 🧹
k

klubu iz laktasa

pre oko 2 meseca

...niko ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno metls i pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek spominjati!
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina, cak OSAM laganih pobede sa pola gasa i osvojena Tripla Kruna ko na treningu lagano,dzaba im 30 mil budzet i 3mil po sezoni turkoglu na klupi i sl.sezone sledi metla i gubitak nove triple,bice repriza!
N

Nije kosarka za njih

pre oko 2 meseca

Neko će se boriti za Final Four (tradicionalno) a neko opet za Last Four (isto tradicionalno i uobicajno). Nema tu mnogo šta da se doda. Ima nekih koji bukvalno služe za nabijanje kos količnika i to nekim prosečnim turskim klubovima. A opet, šta drugo očekivati kada skupiš čak 23 poraza iz 34 utakmice i budeš 3. otpozadi. Nije kosarka sport za njih.
N

Ne lece se tu kompleksi

pre oko 2 meseca

Vi ste do juce standardno skupljali po 10 poraza iz 12 utakmice, čak imate i 9 poraza iz 10 utakmice, 3. otpozadi ste mogli da sanjate jer ste generalno bili na dnu grupe, bili ste bas pravi dzak:)
J

Jeste, jeste …

pre oko 2 meseca

Zvezda je zapravo namanje 10tak puta osvajala Evroligu, 20tak puta učestvovala na F4, 40tak puta ulazila medju F8 i imala preko 100 pobeda u play off, osvajala Evrokup bezbroj puta, itd … kakav Partizan, on večiti fenjeras, nikad nije osvajao Evroligu, nikad učestvovao na F4, itd. samo stalno bio poslednji ili pretposlednji i imao kakav ono skor 1:10 ili šta već? Samo sto to niko nikad nije video i ne zna ama bas ništa o tome kao ni o tih 10tak Zvezdinih evroligaskih trofeja osim nekolicine ostascenih koji pisu nebuloze ovde
I

Ima da ih raznese

pre oko 2 meseca

Taj Jonas Carlik na vampire i mutante deluje ko garlik
Z

Za Milojko

pre oko 2 meseca

Partizan je pojam košarke, alo, kompleksašu Čuj njega, fuzionisani, hahhahaaa uništite vas kompleksi od gašenja naovamo I dalje više trofeja, veći klub, legendarniji, više bitnijih trofeja, najviše reprezentativaca, igrača u NBA. Mutantu anonimusu železničkom je najveći uspeh što je prvi komšija Partizan. I to je najviše što tamo ima da se kaže o košarci. Čoveče, ugašeni ste.
K

Koliko su se

pre oko 2 meseca

sekundarci iz Železnika isprepadali po komentarima, ahahahahaaa
M

MVPČAČAK

pre oko 2 meseca

273 komentara na vest koja skoro da nema veze sa PARTIZAN. Od toga najmanje 200 komentara od navijača mezimče u kojima trune o VELIKOM PARTIZANU!!! Neprocenljiv osećaj.
@

@MVPČAČAK

pre oko 2 meseca

Imajuci u obzir broj navijaca, procentualno ovih 280komentara su manje od vasih na Zvezdine vesti, tamo je svaki drugi komentar od vas, znaci bukvalno ste ste okupili 90posto navijaca da komentarisete. Inace tesi se ti sa price 'neprocenlivo' kad svi znamo da pucate od muke :)
Г

Групни

pre oko 2 meseca

Камерун🇨🇲 Судан🇿🇦, седне нам звезда на м...(без Н) !!!
Š

Šipu ga

pre oko 2 meseca

Sešćeš ti na Kamerunskog djo*u sisoje mali hrvatski partizanovski Tudjmanov
С

СА

pre oko 2 meseca

Рекох ја да ће прошла сезона оставити дубок траг и ожиљак на гробарима. Све сами коментари са психијатрије и сличних установа
N

NN7

pre oko 2 meseca

Profesore Baltazar,preskočili ste jutarnju terapiju
K

Kada

pre oko 2 meseca

Dodje onaj nas Lav ima sve one njihove, pume i mi sebe da vrati u rupu.
G

GOK

pre oko 2 meseca

Zvezda je klub penzionera...poješće ih ove naše zveri
s

sasa70

pre oko 2 meseca

Halo navijaci FMP-a nisu ovo novosti o FMP-u!!!! Idite pratite sta vas gazda pise u excel tabelama!!!!
M

Muhahaha

pre oko 2 meseca

Ahahah vi dalje mislite da ste bitni :) ako ako samo ivako nastavite i verujte i dalje u prebodobnog Zoca. Samo on je dobar nijedan igrac ne valja od prosle godine!

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Piše vam strašni sud i štampa Turkogluu kartu za Temišvar.
@

@muhahah

pre oko 2 meseca

Pitas dali smo bitni a 200 komentara samo vasa kuknjava i neki kompleks prema Partizanu, nismo mi toliko bitni, koliko ste vi opterećeno bolesni Partizanom.
N

Niksončina

pre oko 2 meseca

Sta je ovo sunce ti,250 komentara
n

nigmamiracl

pre oko 2 meseca

Pa da,ovi naši ne biraju na kojoj će se vesti prepucavati...
P

Profesor Baltazar

pre oko 2 meseca

Ako ćemo sada o novoj sezoni EL, onda dajem svoju prognozu. I Zvezda i Partizan će u Top 8 lagano, Zvezda tu staje a KKP ide na F4. Dragi zvezdaši, bićete svedoci ozbiljnog napada na osvajanje EL. Pisaćemo o tome vrlo skoro.
@

@Baltazar

pre oko 2 meseca

vidi se po komentaru iskustvo pisanja bajki :)
M

Megaloman

pre oko 2 meseca

Ovo je vest o košarci, vezana za OI. Dakle, nebitan je Karlik i za koga će igrati. Odmah ste krenuli Zvezda Partizan i s prepucavanjem čiji je veći. To je degutantno već i odbija me od čitanja. Da se vratim na temu: mislim da ćemo te iste Amerte, kada dođe vreme, dobiti. Ne plašim ih se baš toliko. Kari je već dobijao njih i to u četvrtfinalu SP u Indijanapolisu. Jednako nam ni tada nisu davane nikakve šanse. Jokić ako je na 100% + Bogdan + neka dobra epizoda ostalih i biće sve dobro. Ključ je u nama.
U

UJKA MITKO

pre oko 2 meseca

Nemamo mi više tu klasu igrača koje smo imali u Indijanapolisu a ni Ameri više ne šalju rezervne timove da se blamiraju. Njima je dovoljno 5 minuta da naprave razliku i ćao zdravo. Daj bože da grešim ali sve osim zlata za njih bila bi nevidjena senzacija
N

NN7

pre oko 2 meseca

Ovoga će Lazić u džep da stavi,neće znati gde bije
j

jbg

pre oko 2 meseca

Lazić će znati gde da udara uz, uvežbani, blago teleći pogled prema sudiji sa pitanjem: Šta sam uradio, šta sam uradio?
R

Repac Plandište

pre oko 2 meseca

Mnogi su se cudili da za relativno nepoznatog kosarkasa Zelimir daje 3,5 miliona za dve godine. Sada je svima jasno da Zelimir znae i zasto navijači Partizana veruju Zocu vise nego ocu. Od ovog igrača nakon prodaje Partizan ce moci da se sam finansira najmanje dve godine i da bude totalno nezavistan od drzave , mada je to i sada 99 posto. O tome sta ce u igrackom smislu doneti izlisno je i pricati. Serija od 8 uzastopnih poraza u duelima sa Zvezdom ubeden sam da ce u narednoj sezoni biti prekinuta, tim pre sto ce uskoro biti ukinuta i kazna Boltauzeru. Sa ovim su se složili....
Y

Yes sir

pre oko 2 meseca

Pih, ironija i sarkazam u pokušaju. Novi Nušić. S ovim će se složiti....
D

Dobro jutro

pre oko 2 meseca

15-0🥱🥱🥱🥱
N

NN7

pre oko 2 meseca

Najbolji igrač Nba G lige hahaha,prezabavni ste,pa ovaj u Evroligi neće moći 5 poena da ubaci
R

Reprezent

pre oko 2 meseca

Strašno, niko ne priča o mogućem porazu od Sudana protiv nas i kako su se više pokazali od nas. I strašno je koliko se radujemo stranim pojačanjima, a godinama se nije pojavio kršteni domaći plej. Upravu je Pešić, nećemo se ni plasirati na sledeće SP i OI.
p

paljevine...

pre oko 2 meseca

pa on jos jedan ili dva igraca jedino vrede u tom Sudanu....naravno da je dao toliko koseva...eto vas paljevine kao uvek krajm Jula..nebo vam je granica....kada ga Lazic..Dobric...Daviduvac stave u dzep bice vec u Novembu kukanje i teranje vecinu igraca iz kk prosla ili ti iduca sezona..
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

@ paljevine. Ovde se govori o reprezentaciji koja je Amerima ubacila. 100 poena i bila na korak od pobjede protiv tima za koji je Pešić rekao da je jači nego ikad, čak i od onog od 1992 godine. Dakle nije miguće da 2,3 dobra igrača ,kako ti napisa , mogu pobijediti ovakvu reprezentaciju, čak i u prijateljskom meču. Oni su i na SP bili dobri, a tada niko nije čuo za njih. Ako ne uđemo maksimalno u meč sa njima biće problema. Hajde malo pišite o košarci, a ne ovo klinačko prepucavanje i kopiranje komentara u nedogled. Očigledno je da je Karlik Džons pravi plej koji je nedostajao Partizanu ovih godina. Vidjećemo kako će to izgledati, ali timu je nedostajao igrač sa asistencijama, a ne potrošač lopti , kojih u Partizanu ima i previše.
i

ilija ristan

pre oko 2 meseca

Kad sam video broj komentar pomislio sam da se Kobi Brajant digo iz groba i potpisao za partizan, a ne neki amero sudanac ko zna šta li je već
s

sasa70

pre oko 2 meseca

Da sam na tvom mestu bi nastavio da spavam!!! Previse je rano da se vec brines kako cemo da cepamo malih ljudi iz zeleznika!
h

humaka pfc_pfc

pre oko 2 meseca

Kad si video komentare.. A mogao si da vidis da od 250 kom, 150 je ciganskih.. Da vidis koji ste kompleksasi..
b

bundžija

pre oko 2 meseca

Karlik Džons je ljut kao Garlic
m

malamaunt

pre oko 2 meseca

Ha ha , jako loša fora
v

vasteras

pre oko 2 meseca

100 posto košarkaška vest, nula posto komentara o košarci
u

uahhahaha

pre oko 2 meseca

mi navijači zvezde više od svega volimo da idemo u ulicu Stjepana Supanca da se tamo okupljamo iza zgrade i da koristomo rekvizite kao što su lepak i kesa, ali smo inače mnogo dobri ljudi
v

vivir

pre oko 2 meseca

Što bi rekao Manda u tri palme za dve bitange i ribicu "E da mi je tvog mozga na jedan dan da se odmorim"
l

luđak

pre oko 2 meseca

Niko partizane nema to što imaš to, cela dva srpska igrača u timu i publiku što vređa familije protivničkih igrača
C

Capo di tuti capi

pre oko 2 meseca

Sva sreca pa vasa nevredja ni pavlovicevu porodicu, ni novicinu zenu, itd. raspadu jedan
P

Perica1234

pre oko 2 meseca

Najviše se vredja onaj koji vam je podario sve. Vas vodja. Ono, istine radi
g

goms

pre oko 2 meseca

Je li moguće da milijardu ljudi piše komentare o nekom Sudancu pa šta je ovo ljudi moji
l

lukrecija

pre oko 2 meseca

Ja sam osoba sa koeficijentom inteligencije 17 ne znam da se staram o sebi ne koristim toalet papir jer sam mnogo konzervativan jedem četničku gibanicu koja kaplje niz usta i navijam naravno za crvenu zvezdu
љ

љуби те

pre oko 2 meseca

Матија Бећковић
b

bagrdan

pre oko 2 meseca

Ja se ne kupam jer navijam za klub koji ne zna šta je vaterpolo
o

ortopeija

pre oko 2 meseca

Idemo breeeeeee Zvezdaši, mi ne idemo na more jer ne umemo da se okupamo, zovemo druge klubove Kameruncima jer se ne znamo geografiju i da mi živimo u Marinkovoj bari
m

marko mb

pre oko 2 meseca

Je si li svestan da si uvredio ljude koji ovo čitaju a da su iz Marinkove Bare!!! Stavi malo prst na čelo i zamisli se genijalcu
M

Makadamija

pre oko 2 meseca

A ti sigurno živiš na Beverli Hilsu da pretpostavim????
b

bedastoća

pre oko 2 meseca

Šta je bre sotone Čovine ima da vas Karlik urniše samo tako kako ga šiljim već na to
4

40455

pre oko 2 meseca

brate vidis da se sprdaju s nama 😔

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Mi vas terorišemo i verbalno i fizički.
o

olupina nebojše čovića

pre oko 2 meseca

Živim za dan kada će narod dekretom ugasiti tu odvratnu Crvenu zvezdu i sve odvratne klubove u koje se decenijama trpaju (pa posle izvlače) narodne pare. Taj novac da daju na stipendije, subvencije poljoprivrednicima, porodiljama, da ovaj narod malo prodiše od terora. Pa šta treba bre, svi da se sagnemo i da obučemo crveno-belo šta je bre je l ste toliko alavi uhhhhhh kakvi ste bre nema nigde u svetu takve seckije kaooooo zvezda
4

404500

pre oko 2 meseca

brate....popij lek
K

KmeKme

pre oko 2 meseca

Pre ces ti otići na Mara i dobiti Zocovu stipendiju tamo. A jedino novine Politika, Srpska pravoslavna crkva i Crvena Zvezda oličenje su istorije i pečata Srbije,neki kažu sad brend. Uvek pisalo i pricalo za ta tri stuba srpstva.
b

buahahah

pre oko 2 meseca

AHAHHAHAHAHA, Koji je ovo stepen bolesti, pa ovo je cepanje ja stvarno ne mogu kakvih ljudi ima
l

luindula

pre oko 2 meseca

Moj životni san je da vas uništimo mamlazi u crveno-belom, bednici jedni koji nas uništavate samo zbog vaše glupog Čovića, kad njega ne bude idem da idem u crkvu da zapalim tolko sveća koliko bude imao godina kad bude rikno. Mrzim vas pomijari jedni, kako vas mrzim dođe mi sad da bacim ovaj telefon kroz prozor sa sedmog sprata al neću zzznam da će Željko da vas sahrani sledeće sezone, ahahahhahahahhahaha, gotovi ste ahjajajjaaoooo šta ćemo da vam radimo sa Karlikom i Ifeom ahhahahahahahahahha zlo vam se sprema
M

Moze lise

pre oko 2 meseca

Daj nam borj nesto.. Ti decko moras da ides kod psihijatra.. Ukoliko sutra ubijes nekog mozzart ce biti odgovoran jer ovo nije prijavio nadleznim organima
5

5055

pre oko 2 meseca

Sto bi rekli ameri "wtf"
G

GostO

pre oko 2 meseca

Daj ne lozite se, Ameri ih nisu ozbiljno shvatili, ove krenuo sut, na kraju ispalo da su ih Ameri jedva dobili. Da su ih shvatili ozbiljno kao nas, bilo bi 30+ razlike. Kao sto ce i biti na olimpijadi.
n

nije vam lako

pre oko 2 meseca

Sut iz igre 7/21. Ovi pisu kao da je Dzordan. Koliko srozavanje portala.
B

Besnik Hasi

pre oko 2 meseca

Ovaj je Južnosudanac kao što su Fadilj Vokri, Kujtim Šalja i Iso Sadriju.
S

Sneks

pre oko 2 meseca

Tradizione di mafllia from camerouano
l

ladolež

pre oko 2 meseca

Aco kupi nam ga molim te, vidi kako je dobar
M

Madridista 23

pre oko 2 meseca

Koji ste vi pacijenti ovde ,prepirete se Zvezda i Partizan ,a retko ko da spomene kako je ovo lavovska igra J.Sudana,kako se i Australija drzala dobro,Kanada takodje a samo su nas razbili Ameri ,i svi vi veliki Srbi samo mislite na Zvezdu i Partizan,i to ne na ljubav prema tim klubovim,nego na mrznju prema ovom drugom ,i svi ste puni nekog patriotizma a ovde se brukate sa tim sto prosipate mrznju jedni prema drugima,i molim redakciju da vise da primeni Kinesko-Rusko-SevernoKorejski sistem,da ne moze da pise svako sta hoce,pogotovo ne moze da se pumpa ova mrznja vise ,daj ako je vest o kosarci da pricamo o kosarci ,ako je o fudbalu,da pricamo o fudbalu ,a ne samo se bavimo glupostima ,prozivkama,dok normalan Svet zivi svoj zivot i pusta drugog takodje da zivi
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Ja sam usao da procitam komentare u vezi ove utakmice, i zatekao sam gomilu komentara nekih likova, ili mozda je to samo jedan, kako ce ovaj neki sudanac da siluje covica, limenke zvezdu itd...Eto ti odgovor.
N

Nas su razbili jer

pre oko 2 meseca

Su u nama imali po njihovom mišljenje sa kim da igraju (Jokić) . Kakav crni Sudan, da su hteli dobili bi ih 70 razlike, ali bukvalno.
@

@madridista

pre oko 2 meseca

...to ti je jer su protiv nas zbog jokica, koji im malo udara po kompleksima par godina, igrali sa 50% a protiv ostalih sa 20%. nista cudno za njihov pripremni period i da izgube od nekoga. to je samo dokaz da se nas najvise plase.
M

Mr.Rager

pre oko 2 meseca

Dosta kvalitetan meč -šta će ovoliko komentara na prijateljskoj tekmi??Nije valjda razlog novi plej Partizana ....😂😂
С

Слоба

pre oko 2 meseca

Навијачи авангарде по правилу су најјачи још док није ни почела сезона, а онда како измиче само тону све дубље и на крају сезоне оду толико дубоко да морају да копају... Мада, како су они гробари, то им је у опису посла. Сад само поред лопате имају и метлу као алат.
k

kimi86

pre oko 2 meseca

promasio si temu skroz na skroz
K

Koji ti je

pre oko 2 meseca

Ovo komentar iz podruma ! Nadji devojku bolesni stvore
R

R.G.

pre oko 2 meseca

moramo da kopamo u evropi (gde je regularno sudjenje) da bi vam mahnuli dole na dnu.kraj price 🤫
J

Jos

pre oko 2 meseca

Jedan veliki trofej posle 11.mesta u el prosle sezone i osvojenog 2.mesta u superkupu. Cestitamo 🤣
a

ajde de ...nsr

pre oko 2 meseca

11. mesto je na 6 pobeda razlike od fenomenalnog 16. mesta tj trećeg otpozadi mesta i 650.000 eura za pozivnicu za razliku od nekih drugih koji su se izborili tj moraju da plate čak 1.000.000 eur za pozivnicu. Dakle, 11. mesto vredi 350.000 evra a 16. mesto celih 0 evra. Trofeji kupa, kls i baba lige vrede 0 evra i evroliga ih ceni kao totalno nebitne što i jesu. Vagalo se do zadnje sekunde da li će prekobrojan biti osvajac baba kls kup ili Valensija.
Z

Zeljko Odlazi

pre oko 2 meseca

Ja vise ne znam zaista šta ovi nasi "strucnjaci" iz uprave rade i zeljko sa njima,ali ovo je Sramota! Bre oni dovode 13 stranaca amatera nikakvog kvaliteta i kao pravimo neki tim i slicne bajke. Postali smo zvanicno kopija Mornara i Budućnosti i potpuno isti kao oni,sa raštimovanim timovima sa buljukom Stranaca bez ikakve igre i vizije! Ne svidja mi se ovo nimalo,nije ni cudo sto gubimo redovno Triple krune i po 8 derbija za redom u samo jednoj sezoni kad zeljko i nasa uprava prave tim od 99% stranaca!
k

kimi86

pre oko 2 meseca

tresu se gace?
G

GOROSTASNEUKI

pre oko 2 meseca

Uložio sam 0 dinara u Partizana, nikad nisam uzivo gledao Partizana, hocu da drzava plati sve Partizanu! Na Tviteru sam najveci navijac Partizana!
M

Missisipi

pre oko 2 meseca

U celoj Evropi Jedini si trener koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener! Odlazi zeljko!
M

Mile lemi,

pre oko 2 meseca

U celoj Evropi ne postoji niko ko ostavi po 70 komentara . Jer niko nije toliko bolestan . Jadan tvoj zivot sinak. Nadam se da te barem Covke placa sendvicima
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Opet pravimo iste grske ko zadnjih 15 godina koliko titule i EL videli nismo,busamo se u grudi na samom pocetku sezone zbog ovog picopevca Sudanca a onda opet po ko zna koji put placemo i arlaucemo na kraju sezone kad nas Covic opet ometla sa Zvezdom i uzme nam sve moguce titule,tako ce biti i naredne sezone,jer nikako da naucimo lekciju!
k

kimi86

pre oko 2 meseca

sad ste poceli i da se predstavljate kao grobari.ovo postaje sve smesnije dokle idete 😂
L

Limenko

pre oko 2 meseca

Kako te ne mrzi da se lazno predstavljas i kopiras iste komentare po 20 x
l

lurds

pre oko 2 meseca

Kako mrzim navijače Zvezde, to je najgori sloj ljudi u ovem društvu, njih vučić plaća da skandiraju za njega a mi smo ustvari ugnjetena masa već godinama, iako oni kažu da smo mi državni projekat
L

L'Equipe

pre oko 2 meseca

Najgori sloj ljudi iz tvojih usta a izvredjali ste svu decu i porodicu zvezdinih igraca bolestniku jedan
G

Guh

pre oko 2 meseca

@lurds, Ti si pravi primer napacenog navijaca fuzionisane igokeje kome dr.Nebojsa unistio detinjstvo!
T

Top 12 jsd

pre oko 2 meseca

Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
P

Pazi

pre oko 2 meseca

Nije tebi dobro uopšte.
Р

РСБГ

pre oko 2 meseca

Доктора ти потражи!
ш

шуми

pre oko 2 meseca

када би ви комунистичка гамад имали љубави и вере у Бога ,не би гајили то најмрачније људско осећање .
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Cim si rekao napisao "mrzim" govori dovoljno o tebi. Razdvajas ljude na Crveno i Crno bele??? To samo moze da znaci da nisi kako treba. Evo ja sam navijac CZ i imam prijatelje koji su navijaci PRT i niko nikog ne mrzi, prepiremo se i pomalo pozivamo ali sve je to u granicama normale. Na kraju sednemo i smejemo se zajedno. To sto ti pricas a verovatno i radis je odlika ne ljudi! Sine ne dozvoli da gajis taj osecaj!
7

777

pre oko 2 meseca

Evo na primer mene ne placa i sta sad ?
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Vi ste kao Albanci. Napisali ste prvih 50 komentara brutalnog vredjanja zvezde. Zvezdaskih komentara nigde nije bilo. I onda kada vam se uzvrati, mrzite iz dna duse.
R

Rakitovo

pre oko 2 meseca

Znaci ovaj uzima Panterovu platu od 3 miliona, nema sta gde ima tu preliva, sto bi rekoa Ostoja imaju top 8 budzet
O

Ovaj ima

pre oko 2 meseca

Manje od Mekintajerovog obestecenja. Ubolimsu dobro pojacanje za smesne pare ..
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Plakyy 😭😭😭
d

darkok

pre oko 2 meseca

Lupetate gluposti momak će igrati max za 900.000$ za sezonu jer nije dokazan igrač na najvišem nivou ali šta vam ja objašnjavam kada će vam vaša pudlica napuniti glavu kako Partizan plaća duplo više igrače od fmp2 a realnost kaže da prošle sezone zvezda imala skuplji tim veće plate za čak 2.000.000e to su zvanični podaci
M

Mozzart admin tim

pre oko 2 meseca

Molimo korisnika da ne spamuje komentare inace ce dobiti trajni ban . Nikovi koji su oznaceni kao spam komentari jedne te iste adrese: Bida ,klubu iz laktasa,metla 8x, guh,to je sigurno,kilopo,Osam nula,nema dalje ,Nedeljko Kokot,Pedjah,dr.Cova,gost23#, Unapred zahvalni Mozzart admin tim .
B

Banujte bolesnika

pre oko 2 meseca

Lik odgovara sam sebi na komentare. Jadna i bedna licnost i propali zivot
M

Mozzart tim

pre oko 2 meseca

Ti ces biti prvi koga ce mo da banujemo!
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

bar nauci da pises ako vec hoces da ti komentar izgleda realno...
H

Hahahahaahahah

pre oko 2 meseca

Crobari su totalno poludeli
a

acabre

pre oko 2 meseca

Citam ove komentare i ne verujem pise se sve o jednom igracu koji je navodno potpisao. Zakljucak mnogo su ovo godine patnje!!! A kaze pojacanja krijemo da niste nekog srpskog igraca doveli??? A ne treba vam vi srpsku ligu vise nece igrate a bogami ni kup...nemate dovoljan broj igraca iz " valjda" vase drzave!!!
k

kimi86

pre oko 2 meseca

barem imamo srpskog trenera
K

Kokot Nedeljko.

pre oko 2 meseca

Ovi derbiji sa drzavnim projektom iz laktasa su za Zvezdu i Covica postali Rutina, cak OSAM laganih pobede sa pola gasa i osvojena Tripla Kruna ko na treningu lagano,dzaba im 30 mil budzet i 3mil po sezoni turkoglu na klupi i sl.sezone sledi metla i gubitak nove triple,bice repriza!
1

15-0

pre oko 2 meseca

Malo li je od jednog Generala?
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Propali drzavni projekat av krece u novu sezonu brukanja Srbije i srpskog sporta. Posle proslogodisnjih poslednjih mesta u LS i EL, uprkos ulozenih 50+30 mil eur od bolnica, vrtica i penzija. Nema veze, idemo jos gore ove sezone, za nas nema sramote kad nam je obraz kao djon
S

Srxx

pre oko 2 meseca

Ban, ban, ban, ban.....
P

Perica1234

pre oko 2 meseca

Krili ste se u mraku dok nisu otišli svi igrači Partizana iz Arene, onda upalili svetlo i ušli u istoriju bescasca i bede
D

Daki dale

pre oko 2 meseca

Izgelda da je Partizan uspeo da napravi tim za 13 miliona bez jakih imena .. Dok je Zvezda dobila nenormalnu pomoc broja 1 i nakupovala za 30 miliona najskuplje sto Evropa nudi .. Videcemo ko ce napraviti bolji rezultat.
b

bolesni ste

pre oko 2 meseca

Hahahahah
S

Srbija je vecna

pre oko 2 meseca

I broj 1 je vecan dok su mu deca sa severne tribine verna ! Kosovo cemo dati nasoj braci sa kojom smo odigrali prvu zvanicnu utakmicu u Tirani zarad poslova i tendera kopa!
B

Bice repriza...

pre oko 2 meseca

Izgubljena tripla kruna i 8-0 metla 🧹🧹🧹
M

Metlanje

pre oko 2 meseca

@daki I opet ce te da izgubite triplu i dobijete metlu i sl.sezone!
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Cuj ga najskuplje sto Evropa nudi pa kao da smo doveli Tavaresa,Nana i Slukasa a ne Kenana od 33 godine i Milera koji tek jednu vrhunsku sezonu ima iza sebe. Ovo ostali domaci igraci provjereni cigani koji bi radije u Zvezdu nego u inostranstvo. Teo,Kalinic,Nedovic,Lazic,Dobric,Petrusev,Davidovac,Plavsic,Mitrovic. Ne sjecam se jace baze domacih igraca... Mislim da vas to neizmjerno boli !
G

Greska je Jones

pre oko 2 meseca

Za 5x veci novac se mogao dovesti Mekintajer iz Baskonie koji ima vece obestecenje od ugovora Jonesa..
C

Cinjenice

pre oko 2 meseca

Zvezda je dovela super zvezde iz Evrolige i potrosila 30 miliona dok je Partizan doveo manje zvucna imena koja kostaju visestruko manje nivca ali imaju fajterski mentalitet. Jedino zvucno ime je Davies i polovicno Ife. Koji zakedno kostaju ko trecina ugovora od 5 miliona koje je dobio borac za nezavisno Kosovo Kaljinici.
N

Nemoj tako,

pre oko 2 meseca

Sad ce oni Excel tabele da pokazu da nije tako . Dok opet Apr ih ne demantuje kao svake godine
L

L'Equipe

pre oko 2 meseca

Pa kod vas se igra iz ljubavi zato je kostur ekipe i ostao bice te jaki kao stena hahahah
K

Kazi Osam...

pre oko 2 meseca

@Cinjenice... Kao i svake sezone u laktasima,busanje u grudi a onda Nebojsa vam izvuce usi i uzme novu Triplu kao i svake sezone zadnjih 15 punih godina koliko ne titule i EL videli niste!
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Au
a

ahahah

pre oko 2 meseca

koliko si bolestan
g

gost23 #

pre oko 2 meseca

Lundberg igrao u Virtusu za 1.5 m. Spustio cenu - želja mu je da ga svi zovu po imenu - Ife.
F

Familija

pre oko 2 meseca

Partizani Metla bet dobili jednu Metlu POLETI NA METLI
k

klubu iz laktasa

pre oko 2 meseca

....niko ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno metls i pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
B

Banujte ovog

pre oko 2 meseca

Bolensika ! Kaci 30 komentara i odgovara sam sebi na iste.. nije dzabe banovan sa Monda
B

Baba jaga

pre oko 2 meseca

Nemoj da bežiš sa časova srpskog jezika, sinak.
p

pokondireni tikvani

pre oko 2 meseca

Gde si trovač, samo si nam ti falio medj ovolikim patriJotama...
8

8-0

pre oko 2 meseca

@banujte,baba@tikvani....U zadnje 3 godine sa potrosenih cak 70-80 mil za budzete, izgubili ste cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,cisto da podsetim!
M

Mile led

pre oko 2 meseca

@baba@tikvan@banujte... U poslednje 3 godine sa potrosenih cak 80 mil za budzete, izgubili ste cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,bice repriza i sledece godine!
k

klubu iz laktasa

pre oko 2 meseca

....niko ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno metls i pegla u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
p

pipo_inzagi87

pre oko 2 meseca

uffff bravo zorane
B

Bida

pre oko 2 meseca

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput cvekle Turkoglua da je za pune tri godine provedene u klubu iz laktasa sa Najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom,a pritom pukao u svih OSAM zadnjih derbija od Zvezde i to za redom, i jos na sve to izgubio i TRIPLU KRUNU i to sve u samo 2-3 meseca razmaka, a da je pri tome imao 80% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!🧹
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Sama cinjenica da je bio Zeljkov prvi pick za proslu sezonu govori da se radi o opsnom pojacanju. Uopste se neosijeti nedostatak velikih utakmica. Opasan bi mogao da bide
K

Krk

pre oko 2 meseca

7/20 iz igre i omašio šut za pobedu, sjajno
M

Mucni malo glavurdom

pre oko 2 meseca

A sto preskoci asistencije i skokove, bez izgubljene lopte i pigresnog dodavanja a sut je prrko Dejvisa, Lebrona, Adebaja i Embida sasvim zadovoljavajuci i moram priznati da sam odusevljen njegovim vodjenjem igre, brzim i racionalnim resenjima kad udje u reket pa vrati idealne povratne lopte za sutere ima Vanja i Sterling Braun da se nadavaju trojki pored njega u odbrani odlican cvrst cak i skakacki potentan. Ma bravo za izbor i tacno je da je posle Mekejleba ovo nesto najbolje na pleju u Partizanu i skoro da stilom igre neodljivo podseca na njega. Za ovoga su Lorenco Braun i CMM male mace narocito ovaj drugi koji ni u jednom parametru nije bolji od Dzonsa a fa ne govorimo o 7-8 prosecno izgubljenih lopti u Evroligi. Dobro dosao velemajstore u velikog i najgledanijeg evropskog sampiona!
b

be real.

pre oko 2 meseca

A šta da je pogodio?! Sport je to, dešava se i najboljima a ne nekom burazeru iz Južnog Sudana. Samim tim da se dečko ne plaši da preuzme odgovornost i pored lošeg procenta iz igre govori mnogo više o njemu. Ako nisi gledao meč, pogledaj highlights, prijatno ćeš se iznenaditi. E sad, ako su ga stvarno potpisali, mislim da može biti otkrovenje ove sezone. Ukoliko naravno bude pružao dobre partije u kontinuitetu.
I

I jos na sve to

pre oko 2 meseca

6 izgubljenih
T

Ti si moj bol

pre oko 2 meseca

Sta pricate vi, lik 7 od 21 iz igre,nije los razigravac, al ni prici Mekentajeru u tom segmentu.Pozz
I

Ivan3333

pre oko 2 meseca

Nisu im ni plate primaci pozz
G

Gostina

pre oko 2 meseca

Branko i DeDa like this 😁 Jedva vas cekamo !!
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 meseca

Veoma ozbiljna utakmica kad jedan Sudan ubaci NBA selekciji 100 poena.
C

Ccccccccc

pre oko 2 meseca

Dokaz da su u danasnjoj kosarci od presudne vaznosti ATLETIZAM i ozbiljne fizikalije, osim ako nemas sportsku inteligenciju i genijalnost kao JOKIC!
i

ivkobsvemirko

pre oko 2 meseca

KK ujedinjene afričke zemlje+ vanja i koprivica
I

Ivancuga

pre oko 2 meseca

Karlik je trenutno bolji igrac od Vase Micica. Bez preterivanja, pravio je Vasa u Evropi razliku jer je probijao u prvom koraku i pravio razliku(uz Exuma jedini te godine u El), igrao u uigranom timu godinama sa Larkinom, ali sada je Dzons brzi, prodorniji, odvazniji igra sa vise samopouzdanja i energije. Tacka Bilo bi dobro glrdati ga u El, valjda nemamo neku izlaznu klauzulu za Nba, nece valjda sad da eksplodira pa da ga neki Nba tim ćorne..
9

9299202

pre oko 2 meseca

7 od 21 FG...
K

Kad je

pre oko 2 meseca

zvezda dala fiorentini 5 za 20 minuta oni rekose prijateljske se ne racunaju, sad od ovog sto ima 30 posto sut iz igre napravise dzordana, imate evrokup tim ove sezone i to vam je cinjenice koju cete opet izgleda shvatiti kad vas zvizne samar realnosti
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Ozbiljne probleme će nam napraviti,visoki,krakati,a brzi...idu na skok...ako ih ne raširis spolja sutem u velikom si problemu...da trčimo i skačemo s njima ne možemo...
S

Sale84

pre oko 2 meseca

Velicanje jednog igraca koji bukvalno sam igra, tako je bilo i na svetskom prvenstvu pa sto ga neko nije uzeo??? Ako se pogleda statistika moze se videti da je imao ukupan sut 30%... sto je ocajno a vodi se kao ozbiljan suter. I onaj cirkuzant Adams sto je bio kod nas je u Kini prosecno postizao po 20+ poena a ovde nije mogao da se sastavi. Ne zalecite se puno i ne zamisljajte da je Dzordan licno da se ne bi ste itekako razocarali.
k

klog

pre oko 2 meseca

Bukvalno sam igra? Lik imao 11 (JEDANAEST) ASISTENCIJA i 10 skokova! Znam da se brineš, al nemoj toliko.
D

Drvo

pre oko 2 meseca

Haha, pinovali vest o učinku igrača Južnog Sudana na prijateljskoj utakmici. to se zove Očajne Domaćizze-sport.
I

Iju

pre oko 2 meseca

Ala su se napalili Crobari 😭😭😭
I

Iju

pre oko 2 meseca

Ala su se napalili Crobari 😭😭😭
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Ponovo se Hezonje napalile. Za prethodne tri godine niste ništa naučili.
c

cirkus JSD

pre oko 2 meseca

nebitna utakmica na kojoj i Jaramaz moze da sutira kada hoce ali bice druga slika kad bude naisao na Lazica kada se budu igrale odbrane,sta ste se uspalili igokeasi po komentarima sam pomislio da je dosao Stef Kari licno
S

Saleee85

pre oko 2 meseca

Cista reklama za NBA kampove po Africi. Sve, ali sve je showtime, pa tako i ova tekma. Na olimpijadi 30 plus razlike za Amere.
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Utakmica SAD - Južni Sudan , a ovi samo o Zvezdi i nije vam lako , a tek ce da boli....
M

Male stvari

pre oko 2 meseca

Pošto od trofeja i rezultata nema ništa, navijači Partizana su naučili da se raduju malim stvarima. Na primer kada neki bivši ili čak i budući igrač odigra dobru utakmicu.
C

Cekaj

pre oko 2 meseca

Pa jel su slavili kada je Lesor sa Panatom uzeo EL. Pa su cak pisali kako je Dalas u finalu zbog Zeljkovog rada sa Exumom a covek usao 3 minuta za 5 odigranih utakmica. Cak se raduju kada Vanja da vise poena u repki od Zvezdinih igraca a kada protiv Amera sutira 1 od 10 onda cute kao picke!
M

Milioneri Zeleznik

pre oko 2 meseca

Potrosili 30 miliona i dali Mekintajeru 2 miliona ,a mi doveli duplo boljeg igraca za 3x manje novca!
R

Rade 123

pre oko 2 meseca

Gde pise da je Dzons Partizanov igrac, to su vase novinarske price sto neosnovano sirite. Cak i taj jadni Lakic jos nece da potpise kao i pet-sest drugih koje ste vec doveli u Partizan. Dzons sigurno ide u NBA, za njega bi dolazak u Partizan bio prelazak "sa konja na magarca" magarca"
P

Pikaso

pre oko 2 meseca

Potpisao je na dve godine za Partizan,a ako te zanima i Lakic je,kao i oni h 10 sto se pominju.
R

Rakitovac Fmp

pre oko 2 meseca

Placem ne verujem kakvo pojacanje za Grobare au 😭😭
P

Pikaso

pre oko 2 meseca

A oni strucnjaci sto pisu pre par dana "Ovo Laza jede za dorucak"?Malo ce da mu bude muka...brat lagano ide na Lebrona,Tejtuma,Endibajea...ne mogu mu nista.
G

Goeostase

pre oko 2 meseca

Hoćeš da odes prvi put na utakmicu ove sezone?
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Ko je Endibaje?! 😂😂😂
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Pricamo nesto Zvezdi,a sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
G

Grobarcina bre

pre oko 2 meseca

Placi bre bolje ti je nego da mlatis u proslosti, znam da te boli samo pises o metlama haha ljubomoraaaaa
D

Dal

pre oko 2 meseca

Kreće loženje, a to što maši zicere?
M

MLK3

pre oko 2 meseca

Osim tripl-dabla fascinantno je da covek nije imao ni jednu izgubljenu loptu ili pogresno dodavanje siguran sa loptom nekoliko promasaja sa distance to su jedini minusi ali koliko je igrao i gradio igru ovo je fantastican ucinak i kad god bi malo izasao iz igre Juzni Sudan je gubio prednost i delovao smuseno. Kad ovako covek sigurno i smisleno igra protiv NBA drim tima onda ce protiv ovih iz EL i ABA biti nezaustavljiv jedino ga treba sacuvati od KLS krkljanca i KRK da ga ovi koljaci ne polome!
U

Uiop

pre oko 2 meseca

Usa se sprdala prvo pol...jeste 11 assist ali SAMO JEDNA NA OBRUCU i sve ostale trojke koje Usa nije branila...Prodor igrač i to je to a u EL 2 igrace ide na tebe kad kreneš na prodor a + ISKACU svima...Solidan igrač i to će se videti vrlo brzo...Evo Shayok dao preko 20 i sta??Usa se sprdala i ni na jednu trojku na perimetru nije izlazila a sve njegove assist su takve ,nijedna lucidna...Ne palite se ,lik je OK igrač i nece imati ovoliko loptu u rukama i ovoliku minutazu I biće max 10pts u proseku i 4 assist....solidan i ko poznaje košarku zna za njega odavno ,solidan i nista vise...Pa Petrusev vs Usa oko 15 pts i?LJUDI SE SPRDAJU i ne igraju jaku defence...a da Jones samo 6pts za preko 15min u 2 half kad su malo stisli
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Niko ne moze da zabrani Zagrebackoj igokei da bude osnovana u zagorju
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Svaka čast Južnom Sudanu na borbi i prikazanom i to bez 2 unutrašnja igrača koja su im jako bitna, Mangkok Mathiang i Adel Deng. Carlik Jones je odličan igrač, ali on nije nikakva nepoznanica niti iznenađenje za bilo koga ko malo dublje prati. Imao je odličnu sezonu u Kini u Zheijangu Golden Bullsima, fantastično svetsko prvenstvo i pre toga fantastična sezona u G league gde je bio u tri strelca lige i povremeno se skidao za Bullse. Nije ga slučajno Lujivil uzeo zadnju njegovu godinu na koledžu 2020/2021. Interesantno je da je i Adek Deng bio na Lujvilu. Nepoznanica je kada dovedeš igrača iz rumunske lige pa on eksplodira, ili kao kada Crailshem Merlin uzme Livingston iz Mladost Zemuna, a on posle godinu dana postane najbolji strelac u Bundeslige u Wuerzburgu kod Filipovskog. To je nepoznanica. Carlik Jones je "nepoznanica" od 1,5 miliona godišnje, on je u Kini imao 1,5 miliona dolara na godišnjem nivou. Ima u Južnu Sudanu dosta dobrih igrača, to je reprezentacija čiji je tim menadžer i čovek koji ih je sve okupio Luol Deng, to su igrači sa fantastičnim fizičkim predispozicijama, ogromnog sajza, pokretni brzi, borbeni. Danas su se trkali sa Amerikancima koji su ovo olako shvatili i nisu bili motivisani, išlo ih je i bili su nadomak senzacije. Mi ćemo ovo uvesti u pozicioni napad, pod tablu i dobiti 20ak razlike. Očekujem sličan scenario kao na Svetskom prvenstvu. Interesantno je da je Nunija Omota(koji je slučajno povredio Borišu Simanića) u Evropu doveo Ivan Zoroski u MZT. On je odigrao 5 utakmica u Aba 2 ligi i da je u prvoj utakmici ubacio 33 poena Slobodi iz Tuzle, to mu je faktički bila prva utakmica u Evropi. Takođe igrao na jednom velikom programu "high major" Bayloru. Imao je odličnu godinu u Kini, za tim koji je ubedljivo poslednji i poslednja jako dobra 2 meseca u Izraelu. Ima tu još sjajnih igrača poput Shayoka koji ima evroligaško iskustvo u Feneru kod Saše Đorđevića, pre toga fenomenalnu godinu u Bursi gde je ako se ne varam bio u petorci lige, Wenyen Gabriel koji pokretan centar, sve preuzima, motorički vrlo sposoban igrač sa NBA ugovorima kog je uzeo Makabi, Thor fenomenalan- igrač sa 3 godine iskustva u NBA ligi, prodoran, pokretan, kooridnacija pokreta fenomenalna za tu visinu i kilažu. I ostali igrači koji rudare Kuola, Joka, Decha koji igraju u australijskoj ligi gde ima dosta odličnih igrača. Jedna vrlo interesantan reprezentacija i zemlja. Gotovo da su nacrtani za košarku kao sport, što se tiče fizionomije i građe tog naroda, upravo ono što moderna košarka traži. Visok, skočan, brz... Motoričke i koordinacione elemente savladaju na Atletici i onda idu u Ameriku i Evropu. Sigurno je da će se u toj zemlji otvoriti par ozbikjnih akademija koji će direktno raditi sa srednjim školama u SAD.
M

Mzzt

pre oko 2 meseca

Onaj tupson na Areni nijednom nije pomenuo da je igrač Partizana.
g

grbari ložane

pre oko 2 meseca

ameri s pola gasa a sudan nalozen na max.smesno
M

Metla x8

pre oko 2 meseca

Da podsetim: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....to je ta "institucija" iz laktasa koja se busa u grudi a ovamo oborili sve negativne rekorde!
h

hura

pre oko 2 meseca

tačno ko sekta neka, izmile i njište do besvesti sve dok ne dobiju po tamburi onda u fetus položaj legnu i puste dođite na stadion
T

Trebinje

pre oko 2 meseca

Izuzetno nezgodna i nepredvidiva naša grupa. Ali ako nekom treba verovati onda su to košarkaši.
S

SamoPartizan!

pre oko 2 meseca

Kada je potpisao napisao sam da ce biti nas naljbolji igrac ali sam od raznih strucnjaka dobio lavinu minusa. Toliko o struci.
@

@samopartizan

pre oko 2 meseca

nesto ne vidim da je ozvanicen a kamoli odigrao jedan minut za partizan pa da tvrdis da je pojacanje, ameri tesko da su znali da izgovore ime rivala a kamoli da su ih skautirali, na olimpijadi cemo ih i mi i ameri oduvati preko 30 a onda ces shvatiti da je ovo klasican evrokup igrac
K

Krme

pre oko 2 meseca

Nije uopšte u tome poenta, već u preterivanju. Kao što je večeras pokidao, tako može i da loše odigra. Poenta vrhunskih igrača jeste konstantnost. Kad si svaku, ili skoro svaku utakmicu dobar, to je onda vrhunski nivo. Kad jednu daš 30, pa te šest nema, ili slično, onda džaba sve. Naravno, ne znači da je sa našim Sudancem takav slučaj, niti je u tome poenta. Da zna košarke, zna, niko u klubu nije lud ni slep, niti se dovode igrači kao na igrici.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Odlican igrac pun pogodak 💪
G

Guh

pre oko 2 meseca

Bice opet 8-0🧹💦 i crveni ide u Rumuniju sl.godine
L

Luja

pre oko 2 meseca

Najsmešnije od svega je šro on nije potpisao ništa s partizanima. Limar sad užurbano proverava mejlove. Vi ste najveći cirkus u EL.
N

Nemanja02888

pre oko 2 meseca

Dobili ste 5🧹, 15-0 😂, to je prvo, drugo kažeš mi smo najveći cirkus Evrolige, pa ta Evroliga je vas kaznila kad ste muljali sa papirima, ne nas 😂, znam da je teško pošto ti klub bio Zvezda ili FMP nema Evroligašku plej-of pobedu otkad postoji ta Evroliga, znam da je teško što ste uz Albu i Asvel najgori klub u istoriji Evrolige, znam da je teško što gubite po 50 razlike 😂, isto tako znam da je teško da ti je rival klub koji je osvojio Evroligu, igrao 4 fajnal fora i ko zna koliko plejof mečeva, znam da je teško što je najveći trener u istoriji ovog sporta, najveća košarkaška ličnost u Evropi svih vremena legenda i trener Partizana, ali dobro biće vam bolje možda nekad 😂
P

Prdoje

pre oko 2 meseca

Pa ja vam stalno tvrdim da ovo američko veće staraca nema veze
N

Niina99

pre oko 2 meseca

Bomba igrač. Ove godine napadamo Evroligu!!!!!Volim Partizan!
g

gost997

pre oko 2 meseca

tanka je linija od napadamo evroligu do necemo da igramo covicevu ligu jer smo mi bili 11 a oni 16
G

Gost "

pre oko 2 meseca

Za početak pokušajte napasti Superkup ABA lige.....
M

Milllan136

pre oko 2 meseca

Eto bomba...odigra dobro jedan mec..prijateljski...na kraju cete ga otkazati u oktobru...polako...
v

vesaavg

pre oko 2 meseca

jones bolji od exuma
l

lkl

pre oko 2 meseca

kako ce brat gaziti limenke pa to nije realno
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Janis je provalio Zeljka, otuda 8:0. Dzabe se nadate, kada su tu i dalje isti treneri. Nije bas da vam dosao Lebron i Kari.
@

@lkl

pre oko 2 meseca

hahahahahahhahahaha znaci opet pijani teo mora da vas mlati, nije vam bilo dosta, da vas nema trebalo bi vas izmisliti
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

Dobice 🧹🧹🧹
L

L'Equipe

pre oko 2 meseca

Kao svake godine osvajate sve osim titulu hahahaa
g

gassss

pre oko 2 meseca

stah u zalizanom grku izmiče kontroli
t

to je sigurno

pre oko 2 meseca

Niko ne moze da zabrani Zagrebackoj igokei da bude osnovana u zagorju
M

MLK2

pre oko 2 meseca

Ovo je pravi plej i poeni posebno na ulaze protiv NBA zverki, sjajno razigravanje i asistencije za saigrace koji obicno ostanu sami, iznenadjujuce veliki broj skokova za igraca ove visine cak i u napadu i rezime kad god nije bio u igri Juzni Sudan je guo
g

grobarrrrrr

pre oko 2 meseca

ovaj nas vodi na fajnfor
g

gost23 #

pre oko 2 meseca

Tu idete sigurno.
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

Pitanje za milion dolara za koga ce CRObari da navijaju Srbiju ili Sudan ?
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Sta da ocekujes od likova koji su se ponosili time sto smo ih pogrdno nazivali Kamerunci.
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Nemoj da se plasis nista. To se on samo zezao protiv nba all star ekipe. Protiv fmpa ce da igra ozbiljno
K

Krme

pre oko 2 meseca

Ni za koga, ćutaćemo kao Ultrakop neimari koji farbaju kranove u crveno belo. Za Srbiju ne smemo da navijamo, jer ste vi jedini pravi Srbi, etalon za srpstvo. Plus mi kad navijamo, Arena smanji ton, tako da ni zbog toga ne smemo, da uskratimo pravim Srbima zvuk sa utakmica. Za Sudan isto nećemo da navijamo, jer volimo Srbiju više nego Sudan, logično. Muka živa, ja da ti kažem.
h

heroj

pre oko 2 meseca

JEL VI ZNATE BOLJE OD ŽELJKA A UZMI ŽELJKO EVROTITULU
k

kilopo

pre oko 2 meseca

što se uskočoperile hezonje, samo o prskanju pričaju a 8 0 zaboravili
G

Guh

pre oko 2 meseca

15-0🥱
M

Ma

pre oko 2 meseca

A pobegli ste sa -12 i "pobedili".
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Uzece nam 3 miliona a nece osvojiti nista
@

@Figaro

pre oko 2 meseca

Toliko samo u Fmpu uzimaju
M

Majmun

pre oko 2 meseca

Kao Grobar strašno sam zabrinut zbog ove partije. Sad je jako velika šansa da dobije neke Nba ponude,a sigurno je čak i da je potpisao ugovor sa nama, da ima izlaznu klauzulu za Nba.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Brini ti za svoj FMP. Inače, svaki igrač koji želi u NBA ima izlaznu klauzulu za NBA.
m

mendez22

pre oko 2 meseca

Šta je bre glupi navijači Zvezde, pa je l vam je sad skinut osmeh sa lica kad vidite šta smo doveli, aaaaa?????? Pa 12 godina bre uništavate ono najvrednije u mom životu, sad ćete da platite, aaaaaaaaaaaaa, gotovi ste!!!!!!!!!!!!!!
n

nema dalje

pre oko 2 meseca

Hahhahahaha koliko ste bolesni
o

oprcacemo

pre oko 2 meseca

...vas i sledece sezone sa 8-0 novom triplom!
O

Osam Nula

pre oko 2 meseca

@mendez22,,, Ti si pravi primer napacenog navijaca fuzionisane igokeje kome dr.Nebojsa unistio detinjstvo!
K

Kejn

pre oko 2 meseca

Hahahahahahaa kolko patis au
n

nema dalje

pre oko 2 meseca

Jedan grobarski bolesnik je sam ostavio 30 komentara
G

Guh

pre oko 2 meseca

Niko ne moze da zabrani partizanu da bude osnovan u zagrebu
P

PAOKara

pre oko 2 meseca

Vi ste i gace od SK Jugoslavije pokupili.
n

nema dalje

pre oko 2 meseca

Jedan grobarski bolesnik je sam ostavio 30 komentara
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Ala će da prska lik 💦 Kakva bomba. Idemooooo Željkooooo
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

@milojko... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
N

Nedeljko Kokot.

pre oko 2 meseca

@milojko... Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
f

frey

pre oko 2 meseca

@nedeljko bot Pozdravio te Aca the Srbin
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Samo se cvrsto drzite za fenjer, nema poodle u EL. A bogami, Alba i Asvel su se ozbiljno pojacali, bice ozbiljna frka ove sezone.
B

Bazileus

pre oko 2 meseca

Strah u meni izmiče kontroli buuuuu, zaista sam uplašen...
G

Guh

pre oko 2 meseca

Apsolutni muk u železniku
I

Ivan...

pre oko 2 meseca

Opet slavite stvari koje se nikada nisu desile.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Lepo sam rekao kada je potpisao da kada za nekog većina ljudi misli da je loš, da dolazi iz Kine i da blage veze nema, on iznenadi i bude sve obrnuto.
N

Night Stalker

pre oko 2 meseca

Ispade paklena grupa i Portoriko lagano izbusio Litvaniju. Za sada nismo uigrani a ove crne macke skacu sa svih strana kontinenta.Ako Jovic jos ne bude mogao ne sluti na dobro.Momci ne kapiraju Jokica ni 20% u igri i sta on ima u planu .
J

Je li?

pre oko 2 meseca

A jel si ti gledao utakmicu protiv Francuske? Msm da nisi, jer je moralo malo da se pojuri pa ti bilo teško... Ali ti nije teško da lupaš ovde...
1

123888

pre oko 2 meseca

Ja sam mislio da od pleja samo mekintajer sme tripl dabl
S

Stotka

pre oko 2 meseca

Kako ce mu objasniti neke stvari Branko Lazić!
a

ahahabababanabnanananananan

pre oko 2 meseca

ahahahagahhababahabananBzbbBa
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Objasnice mu Pukl, Horodov, Koljenisic, Obrknezevic, Nikolic. Nepobediva prva petorka svih fmpa. Sta znaju ovi Embid, LeBron, Curry…
P

Pikaso

pre oko 2 meseca

Hoce,kako se dobiju 3 licne za dva minuta i leti napolje.
M

Masačusets

pre oko 2 meseca

Ne ložite se, ovo je prijateljska utakmica. Kad nema takmičarskog značaja može da se desi da i Španija u fudbalu dozvoli da izgubi od Gibraltara.
@

@Masačusets

pre oko 2 meseca

Od Andore ili San Marina može da izgubi, ali od Gibraltara teško.
A

Auuuu

pre oko 2 meseca

Karlik kakav igrac bre!!!!Pun pogodak!!!!Ovaj iz Partizana ide u NBA
P

Pedjahn

pre oko 2 meseca

Idete na Metlu 🧹 i sledece godine 10-0 🤫
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Haha metlo placiiii 😭
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Sluti na dobro. Napred Partizan ⚫⚪
F

Figooo

pre oko 2 meseca

Sluti, sluti na kraju sezone Teo sa tompusom a Ostoja sa aparatom za varenje
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Navijam za zvezdu, ali sam pritisnuo ,,like”, jer si jedan od normalnih navijača. U svom komentaru nisi pokazao mržnju prema Zvezdi, već ljubav prema Partizanu. Sportski pozdrav! 🏀⚪️🔴
G

Gledao malo

pre oko 2 meseca

Malo sam gledao i video da covek pojma nema. Dozer je veliki promasaj ali je za ovoga igracina.
K

Krme

pre oko 2 meseca

I to malo što si gledao, džabe si video. Doduše, PJ jeste odličan igrač za naše uslove, samo da ima koleno. Ovako, džaba sve. Vele sezone je u strahu, i to se vidi. Ne sme na ulaz. I pas mu neprecizan, iako ima odličan pregled igre. Ostalo sve dobro, ali kažem, džaba. Rizik koji se nije isplatio.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Apsolutni muk u železniku
G

Guh

pre oko 2 meseca

Muk u železniku
T

Trebunjac

pre oko 2 meseca

To je prskas sledeći

gost iz Draznja

pre oko 2 meseca

Prava NBA utakmica bez odbrana samo run and gun. Ovaj Sudan ako ga krene šut može da pobedi svakoga pa i nas lagano. Prošle godina mi sa njima bilo 200+ poena isto očekujte i sad.
D

Delfigo

pre oko 2 meseca

Ma ne zna Žoc, star, senilan
G

Guh

pre oko 2 meseca

IMAO JE I PANTER PO 30.P PROSEK U AMERICI PA OPET U IGOKEI IZGUBIO CAK 2 TRIPLE U 3 GODINE!
K

Krme

pre oko 2 meseca

Ono što si ti izgubio je nenadoknadivo, nažalost.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi
N

Nesssa

pre oko 2 meseca

Au derane
G

Guh

pre oko 2 meseca

Ima li preživelih u železniku
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Ala će da prska lik 💦 Kakva bomba. Idemooooo Željkooooo
d

dr.Cova

pre oko 2 meseca

Bice opet 8-0🧹💦 i crveni ide u Rumuniju sl.godine!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Ala će da prska lik 💦 Kakva bomba. Idemooooo Željkooooo
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Ala će da prska lik 💦 Kakva bomba. Idemooooo Željkooooo
p

prti

pre oko 2 meseca

Yoo alo redakcija tisina pa kvarite nam ugodjaj sto se ocekuje u avgustu kada se objave imena svih igraca koji su dosli na avangardnoj proslavi. Ko ce da se iznenadi tada?
G

Gorostas

pre oko 2 meseca

Zbog Zeljka ubacio tripl dabl
M

Mile Zeleznik

pre oko 2 meseca

A u Zelzniku muk!!! Navijaci fmp-a ciji IQ ne prelazi trenutnu temperaturu, ne mogu da shvate kako ce ih ovaj lik ponizavati i trpati, dzaba vam novci moji sinovci. Gasi zlo zvano fmp.
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

Kao i ovi crnci pre njega ?
L

Lazzzarus

pre oko 2 meseca

Obozavam ove avangardiste sto ponavljaju mantru "dzaba vam novcim moji sinovci" a ne znaju nastavak koji potpuno odgovara njihovom klubu.
g

gost23 #

pre oko 2 meseca

Metla, bre !
k

klog

pre oko 2 meseca

Ljudi, Karlik Džons je protiv DRIM TIMA imao 15 poena, 11 asistencija i 10 skokova! Jesmo li svesni kakvog smo igrača dobili!? Sa kakvom lakoćom ide do koša, kao nekada Mekejleb! Ovo je ludilo!
S

Stena

pre oko 2 meseca

Kao lani Ponitka, pa ga pored Jaga nigde nije bilo
D

Dzi

pre oko 2 meseca

al.si ti svestan da je juzni sudan da nije bilo kradje pobedio ck amerike u kosarci
p

podesen

pre oko 2 meseca

Ma bolji je Avramović,gubi po 5 lopti po mecu i direktno primamo 10 poena minimum.
@

@Stena

pre oko 2 meseca

Ponitka nikad nije ima tripl-dabl protiv SAD.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Zanima sta ce da kazu izabranici Sferopulosa na ovo hahahaha trpajjj bre 💪💪💪
g

ghost331

pre oko 2 meseca

izabranici Sferopulosa???
Ž

Žeks 82

pre oko 2 meseca

kažu da će opet biti 🧹🧹🧹
G

Guh

pre oko 2 meseca

@grobarcina... U zadnje 3 godine sa potrosenih cak 80 mil za budzete, izgubili ste cak DVE Triple krune i dobili metlanje od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,bice repriza i sl.sezone!
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Placite jako 😭😭😭