Selektor otkrio: Meloun se sam ponudio da dođe u stručni štab, otvoreni smo za saradnju

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.02.20. | 15:19

Malo i o slučaju Majkla Melouna...

Obratio se Igor Kokoškov prvi put pred medijima u Beogradu po imenovanju na mestu selektora, otkrio najvažnije detalje velikog reprezentativnog projekta, a onda je usledilo i vreme za priču o stvarima koje nemaju direktnu vezu sa timom u ovom trenutku, ali imaju u perspektivi...

Radi se o slučaju Majkla Melouna. Pre samo mesec dana srpsko košarkaško nebo obasjala je vest da će se trener Denver Nagetsa i šef Nikole Jokića u timu iz Kolorada priključi reprezentaciji Srbije tokom predolimpijskog turnira u junu. Košarkaški savez Srbije potvrdio je tu vest na svom zvaničnom sajtu, ali je Meloun posle samo nekoliko sati demantovao ovu priču u izjavi za američke medije. 

Izabrane vesti

Prvo obraćanje Igora Kokoškova: Sad je najvažnije da shvatimo - ko smo mi

Od tada gotovo da nije bilo reči o ovoj temi, zbog čega smo ovu temu potegli na konferenciji za štampu i pitali novog selektora da nam razjasni situaciju.
"Ono što mogu da kažem s naše strane, uradili smo sve da budemo profesionalni i transparentni. Kada se pojavila ta ideja, mi smo bili tu da mu poželimo dobrodošlicu. Po mom imenovanju usledio je poziv, odnosno njegov predlog da se priključi timu, što je bila lepa čestitka, priznanje. Sve s naše strane je urađeno profesionalno", priznao je Kokoškov i nastavio:
"Posle inicijalnih razgovora tražio je dozvolu kluba… Da ne ispadnemo neodgovorni, postoji i dalje želja da sarađujemo. On je eminentan NBA trener. Ako je voljan da bude tu, to je u redu. Tim neće biti baziran na Igoru ili Majku Melounu, već na igračima, što je najvažnije, da oni budu tu".

Dakle, volje za saradnjom ima i ostaje na Majklu Melounu da donese konačnu odluku...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara