Komentari na vest

Tripl-dabl Jokića, ali uzalud: Ovakav Denver neće daleko dogurati

s

sale brat

pre oko 2 sata

Jednostavno stav menadzmenta kluba i gazde koji nece da trosi preko seleri kepa ogranicava ovaj tim uz cinjenicu da su dali max porteru sto ne zasluzuje kad neko ovde napise trejd pa nece niko da prezume njegovu platu, marej koji mora da skapira da bi mozda u nekim timovima bio prva violina ovde pored jokica nije ma koliko silovao loptu izbegavajuci jokaru.Denver jednostavno nema tu sirinu ni kvalitet strotera i proletos u pripremnim odlican kad pocne sezona do povrede kriminalan, pod kosem grin fali nema skoka nema odbrane wotson je mlad i nema ni taj kvalitet po meni maksimala druga runda zapada ukoliko ne trejduju nekog sa klupe Nadzija ili cak i Mareja rebiding treba ovako samo pad
D

DDF

pre oko 2 sata

Maximum Denvera za ovu sezonu je plej-in
@

@@@@

pre oko 2 sata

Ovakav Denver mada ima dosta do kraja ne može da prismrdi Bostonu.
M

MVPČAČAK

pre oko 2 sata

Mislim da je još prošle sezone Jokić trebao da traži trejd. Prerastao je on ekipu Denvera, ne može on tamo sam da vuče ekipu na svojim plećima.
S

Saturn

pre oko 2 sata

Nema on sta da trazi trejd , treba Denver da napravi Trejd i razmeni Mareja i Portera
a

arhitekt

pre oko 1 sat

Slažem se da treba da trejduje Mareja i Portera ali ko će njih prihvatiti sa ovako visokim ugovorima? Plašim se da niko nije toliko lud obzirom da razliku između visine ugovora i onoga što oni pružaju na terenu? Ja mislim niko. Što se tiče Jokića slažem se da je još prošle sezone prevazišao Denver pre svega igrački jer je on sam "veći" od cele franšize ali druga strana medalje je to što su šanse ovakvog Denvera da dogura daleko u playoff-u nikakve a to znači da će Srbija imati svežeg Jokića za Prvenstvo Evrope. Znam da je prerano za procene šta če se desiti tokom sezone ali plašim se da za Denver važi da se po jutru dan poznaje.
R

Ryan

pre oko 2 sata

Pratim Denver zbog Jokića, ali sa ovakvom igrom nek' već u Decembru pripremi konje za trke u Mart mjesec. Ovo pišem zbog rostera koji Denver ima i Vestbruka koji je po meni došao samo da guši ekipu.Volio bih da grijesim ali.......

KoRn

pre oko 3 sata

Jeste tripl dabl ali ako misli sa takvim stavom da igra kao sinoc onda je ocigledno da ga bole uši. Jokic može,zna i mora mnogo bolje i agresivnije jer je ipak on MVP lige i glavna zvezda tima. Nece furanje asistencija mnogo da pomogne u rezultatuma vec mora on mnogo agresivnije da igra ka košu.
K

Khanbg

pre oko 1 sat

U pravu si, Jokic treba da ubaci 70 poena i da ima po 25 skokova i asistencija. Sta ovi uopste ima da igraju, placeni su da gledaju Jokica.

Sterlings Braunfels

pre oko 4 sata

Ko je kriv Denveru kad nisu slušali prethodnog GM u kom pravcu treba da se gradi ekipa čovek ode u Minesotu i za dve sezone napravi preozbijnu ekipu.
H

Heey

pre oko 4 sata

Westbrook je igrac bez mozga. Ne znam zasto treneri dopuste da on 7 puta sutira za 3
V

Vlada79

pre oko 4 sata

Gde zaigra Vestbruk, tu sreće nema, bilo oduvek....
n

nick kerr

pre oko 4 sata

А као што знамо, рано испадање Денвера значи веће шансе за репрезентацију.
H

HakeemTheDream

pre oko 4 sata

Početak je sezone, rano je još bilo šta pisati. Po meni bar pola sezone treba proći da se vidi ko je kakav. Jokić će svoje odraditi, ali sezona im zavisi od procenata šuta Mareja i Portera, a ako se po jutru dan poznaje, neće izaći na dobro. Porteru je plata 35m miliona ove sezone, uz to da raste po par miliona u naredne dve sezone, moje mišljenje da su uzalud bačene pare. Mogli su potpisati nekoga boljeg za istu platu, ali Kolorado je malo tržište. Sve u svemu trejd jednog od pomenute dvojice je jedini način da mogu biti konkurenti za titulu, a ne samo učesnici plejofa. Sportski pozdrav!
r

rea

pre oko 4 sata

Titule u NBA se uzimaju u junu, a ne 25 oktobra.
G

Gašić StarMo

pre oko 5 sati

koga briga za Denver i njihove rezultate..daj Boze da ne uđu u playOff uopste…i da nam se Nikola zdrav i prav pojavi na još dva tri reprezentativna okupljanja! citav svet zna da je najbolji kosarkas danasnjice i u samo vrhu ikada,uzeo je prsten bio je MVP… a za Denver me savrseno boli uvo
C

Cvekloslav Mrkva

pre oko 5 sati

Dovedite mi Nikolo Džokika da napadnem play-in Euroleague
a

asas33

pre oko 3 sata

Decko, ne znam zasto imam utisak da si opterecen necim.
S

Sa sunkom i kremnim sirom

pre oko 3 sata

On ti je neki ojadjeni petardinjo i cokijevac.
D

David

pre oko 5 sati

tužna im je ova ekipa mnogo
U

Uzas

pre oko 5 sati

Marej i Porter na 30% šuta standardnih...vestbruk i duplo manje...pri tome imas sad 4 igrača koji više puta uzimaju šuteve od Jokica koji najmanje uzima šuteve a ima uvek 60%+
S

Sky888

pre oko 4 sata

Sta je imao Jokic 60% nocas?
S

Sima Arauho

pre oko 5 sati

Ja stvarno ne znam da li u tom Denveru znaju za doktora iz Arizone Zvezdana Terzića koji kaže "mora se povećavati rashodna strana kroz investicije da bi se povećavala i prihodna strana"?!Sad bez "šale" zamisli da su u Čikagu rekli Jordanu:"e ne trebaju ti Pipen,Rodman i Kukoč,ti si MVP igraj sam?!"
Đ

Đukin fan

pre oko 5 sati

Takoreći sam,jesu Gordon i Marej doprineli doduše je izgurao i titulu Denveru!!No to mogu i da zapišu za duži niz godina!!!Marej već dve godine a Porter i duže jako los učinak,ta ekipa u celini odbranu ni ne igra i rezultati u toj zatvorenoj ligi realni!!!Motiva očigledno tim nema,ogromne pare kroz ugovore a uprava ne nalazi pojačanja niti odvaja ozbiljne pare!!!Kako god makar se Vucicev centar lepo zabavlja po terenima USA!!!