Komentari na vest

Trinkijeri video Amere koji padaju: Da je Dobrić pogodio onu trojku...

K

KIMI 85

pre 22 dana

Glavni utisak uopste nije promasaj Dobrica jer bi nas ta trojka odvela na plus 5 a ostalo je jos minut ipo i Jokic sa 4 faula. Faul Jokica koji nije postojao i koraci Embida koji nisu svirani jer bi prednost nasa u tom momentu otisla na devet razlike.
G

Grobarijus

pre 23 dana

Nije toliko dobric koliko onaj panj guduric...dobric je uzeo rezonski sut,sam,jbg,nije uslo..ali vodimo 15 Il 17 i onaj Ludak poteze trojku u 2 sekundi napada nicim izazvan
K

KIMI 85

pre 23 dana

To je samo jedan od faktora. I Bogdan je sutirao 10/3 , pa da je imao bolji procenat, napravili bi vecu prednost. Da su sudili korake Embidu, eto opet prednosti. Da su sudili lose vodjenje lopte Amerima, i jos stosta, eto opet prednosti. Ta otvorena trojka Dobrica nista ne znaci, covek je dao tri kljucne trojke da se napravi prednost. I da je dao, ko garantuje da bi dobili? Perfidno od tebe Trinkijeri.
R

Realno samo

pre 23 dana

Toliko si zaslepljen mrznjom da je to bolesno skoro. Covek nije mislio nista u losem kontekstu, nego je mislio na sami trenutak u toku meča.
@

@Realno samo

pre 23 dana

Sine, taj promašaj je bio na 2:30 i nešto do kraja, znači vreme dovoljno da se stigne 10 razlike i više a en potencijalnih 5. Napad posle toga Micić maši otvorenu trojku pa Bogdanović prodaje loptu u ruke Kariju koji istrčava kontru pa Bogdanović gubi loptu(vraća preko pola),da je samo 1 od ta 3 propala napada iskorišćen, pitanje šta bi bilo...šta ste se uhvatili za Dobrića, taj njegov promašaj nije bio u poslednjoj sekundi, bilo je vremena posle toga i da se popravi i pokvari....ko to garantuje da ne bi preokrenuli 5 razlike na 2:30 i nešto do kraja? Samo mračite...svaka čast momcima, čestitke svakom, debilno je izdvajati jednu situaciju kao kobnu za poraz...
K

KIMI 85

pre 23 dana

@Realno samo Po mojim komentarima dosta njih moze da zakljuci da li sam zaslepljen, iskompleksiran ili realan. Covek se uhvatio tog detalja koji uopste nije presudan bio. Bilo je promasaja koji su mogli da udvostruce razliku ali gle cuda on se uhvatio promasaja Dobrica. Vise faktora je uticalo na krajnji ishod ali on je samo za primer uzeo taj, iako nije presudan ponavljam. Znaci perfidno. Ti si nesto pobrkao. Mene od ovog nista ne cudi, navikao sam ja na njegove izjave koje imaju dvostruko znacenje. Tvoj je problem sto vidis mrznju ovde..
R

Rodman93

pre 22 dana

Tvoj problem je što misliš da Trinkijerija toliko briga za to da eto nekoga ovdje isprovocira. Čovjek je naveo taj trenutak kao nešto što je moglo da možda slomi amere i uvede utakmicu u miran tok za nas. Ništa loše nije mislio. Bio je otvoren šut. Tad momak nije pogodio i ništa strašno. Dešava se. Ali ti vidiš nešto što neko nije ni rekao.
K

KIMI 85

pre 22 dana

@Rodman Novinar ga je pitao poseban utisak koji mu je ostao, a on je naveo otvorena trojka Dobrica, i onda se pojavio Kari. Kakve veze ima sto je trojka otvorena? I Kari se nije odjednom pojavio vec je celu utakmicu drzao Amere. A njemu je poseban utisak otvorena trojka Dobrica i mi bi imali veliki prednost. Pa sta? Oni u Nba takve prednosti gase za minimum vremena. A glavni utisak treba da mu bude ostrasceno i neuko sudjenje u korist najjaceg tima sveta jer su im bile potrebne sudije da ih poguraju protiv male Srbije.
m

miile

pre 22 dana

mislio je na ,,momentum" to ti je sad jako bitan izraz,nekad se to zvalo ,,prelomio meč"...Trinki je dobar lik
B

Blaki

pre 23 dana

@šid sine navukle su sudije preko 10 poena za amere zato ne lupetaj. Samo u jednom napadu 6 poena i tako ih vratili u život.
O

Ognjene legendo

pre 23 dana

Grobar sam al Ognjen Dobric je majstor cudi me ako je Zvezdas, ali razumem ga, ne zivi se od casova ljubavi u danasnjim vremenina, jako tesko.
E

Eseks

pre 23 dana

Odlican trener,ima neki poseban smek.
B

BanjaBadanja

pre 23 dana

@Ajde realno Realno je da sacekamo makar prvi deo EL, pa da pricamo o tome.
P

POWERHOUSE

pre 23 dana

Nadam se da će Trinkijeri i Smailagić jednog dana opet biti u Partizanu.
Đ

Đukin fan

pre 23 dana

Trinki pljeskavica kod Cece u južnom bulevaru…Da je Dobric pogodio?!?!!Kamo sreće i da su drugi pogađali a nisu..realno su držali egal s Amerima bas on,Aleksa i naravno Jokic!!!Sto ne reče da je Bogdan pogadjao a nije kad se lomio rezultat!!!???
P

Pep

pre 23 dana

Ne lupetaj.Bio je sam kao duh.Oko njega niko na par metara.Mogao je i cigaru da pripali,ali nije pogodio i to je to.Prosto to jeste bio kljucan trenutak,jer da je dao ovi ne bi stigli nikako.
B

BanjaBadanja

pre 23 dana

Voleo bih kad bi pokazao da Smajli nije tako los igrac, koji nema mesta u KKP. Da dokazes da on moze da bude reprezentativac I da je njegova epizoda u KKP bio promasaj.
L

Lepa nasa jezika

pre 23 dana

"Epizoda biO", ej...
o

osmeh

pre 23 dana

Ma kakva god da je bila njegova epizoda u Partizanu, teško da je promašaj. Razumem navijačku ostršćenost, ali preterujete malo. Dečko je bio potpuni divljak kada je stigao, i ove tri godine su mu bile jedno veliko iskustvo ako ništa drugo. Da ga povrede nisu izbacile iz ritma, pokazao bi i više. Potencijal je veliki zbog svojih fizikalija pre svega. Neka nastavi da radi jako i da ga povrede zaobidju i biće on redovan član reprezentacije, ne sumnjam.
B

BanjaBadanja

pre 23 dana

@ Osmeh. Po tebi ceo proslogodisnji roster bili divljaci koje Zelimir nije uspeo da pripitomi. Zasto su onda svi krivi, pocev od sudija pa dalje. Najlakse je zameniti ceo roster, svi losing a ja najbolji?
A

Ajde realno

pre 23 dana

Smailagić je igrač dobrih fizičkih predispozicija i dosta dekocentrisan koji brzo zaboravi šta treba da radi na terenu ili koji napravi 3 lične greške za 2 minuta. Ne znam da li će to moći da popravi ili ne kod Trinkijerija, 3 godine u Partizanu to nije mogao da ispravi.
l

lol12

pre 23 dana

Treba velika hrabrost okriviti Dobrica a ne sudije sa 50ak gresaka.Bravo hrabri covece

Ivan Komnenovic

pre 23 dana

po cemu je on to okrivio dobrica ???? samo je rekao da je imao otvoren sut i da nije usla ne vidim da neko nekog tu krivi
K

Krme

pre 23 dana

Treba i mozga, i nešto obrazovanja, da bi se razumelo pročitano. Još kad si slep od ljubavi prema kratkonogom Mirinom julovcu, tj. kad si slep od mržnje prema Partizanu, onda vidiš i ono što ne postoji.
@

@Krme

pre 23 dana

A ti se inače nikad ne javljaš na vestima o Zvezdi ? Isti ste obojica
P

Pobeda je resenje

pre 23 dana

Andrea Trinkijeri covek koji istinski voli Srbe,Srbiju i Partizan mozda i novi stari trener Partizana kad ode Zoc.
Љ

Љубиша

pre 23 dana

Није Жељко проблем за повратак него Остоја. Тринкијери и Остоја се нису растали баш другарски.
G

Gerasim

pre 23 dana

Ovaj je opasniji protivnik od Cveklimira
p

prigradski panter

pre 23 dana

andjus i jakovljevic nase legende, vece od cveklimira.
T

TD

pre 23 dana

Pronasli bi oni vec neki drugi nacin da nas pokradu 100%.
š

šid

pre 23 dana

Dobili nas 60 razlike u tri meča i sad nas pokrali. Da su igrali evropski amerikanci (Nan, Larkin, Boldvin, Lojd) opet bi nas dobli.