Komentari na vest

Trinkijeri pobesneo na Smailagića: Loš je i spor, ne možemo da ga čekamo

m

milo123

pre oko 1 sat

navijaci partizana sada kazu da smajli nista ne zna nego je alhemicar zoc od njega pravio igraca. ispada da niko od igraca ipak nije nista znao prosle sezone, samo je zoc to drzao, ali zato im nije smetalo da laju i kevcu, kome je sad do kosarke i ostale floskule.
1

11-111

pre oko 2 sata

Slazem se da Smailagic nije nista specijalno ima fiziku za svoju poziciju i to je to mali kosarkaski IQ lose pozicioniranje nezainteresovanost itd ALI nisu mi kasni treneri u ovo slucaju Trinkijeri a ima ih bas dosta takvih ti dovedes igraca ti odlucujes dal ce doci ili ne ti si gledao izvestaje skauta(vrv ga nije sam skautiro) i onda posle 2-3 utakmice kazes da je LOS pa covece sam sebe poklapas ajde da si ga pustio pola sezone pa vidis ne ide ok pogresio si ili da je on igrao fantasticno u prethodnom klubu pa se sad nije uklopio ali ne znam sta si ocekivao isto je i u Partizanu igrao na momente po neku utakmicu i to je to koliko sam gledao ovih par utakmica sve iste greske pravi kao i u Partizanu znaci ima i do nije samo on kriv....
a

armija

pre oko 3 sata

Mora da zna da bi mogao...
H

Harakiri

pre oko 3 sata

Mislim da je pretprošle sezone bukvalno bio najbolji šesti igrač EL. Sve je bilo tu : energija ludačka, šut za tri, skok igra, brzina...šta se desilo prošle godine, samo on zna.
Ž

Žocara

pre oko 3 sata

Momak definitivno nije najinteligentniji, ali nije jedini "takav" koji igra košarku na ozbiljnom nivou. Jedan Majkl Porter Jr. je uzeo prsten, a dečko vrv ne ume sam ni da se obuje. On je primer za IQ u minusu, a ima maksimalan NBA ugovor. Sigurno da ima do Smajlija, ali činjenica je da ih je Želimir unazadio. I Smajli i Koprivica i Tristan bi kod Vujoševića do sad bili standardni reprezentativci, ako ništa, bar na najužem spisku.

KoRn

pre oko 3 sata

MPJ je za Smailagica Jordan. Jedna od najvecih misterija čovečanstva kako je Alen Smailgaic završio,ni manje ni više nego u Golden Stejtu. To je slucaj za agente Moldera i Skali.
A

Ajde realno

pre oko 3 sata

@Žocara Samo ti botuj, zato te i plaćaju. Vujošević ne bi od Koprivice napravio igrača iz prostog razloga što on nije puno ni igrao zato što je imao slomljenu šaku, mononukleozu i još jednu povredu koja ga je odvojila od terena na kraju prošle godine, zato je jedini i ostao od celog rostera Partizana jer nije igrao dovoljno, ove godine igra standardno u ABA ligi. Tristan je igrao u ABA ligi i dobijao šansu u Evrologi, lenj, nezainteresovan, odbranu nije igrao, zanimalo ga je jedino da ispaljuje šuteve za 3 poena, neozbiljan dečko. Smajlagić sezonu života igrao pod Obradovićem sezona kada je osvojena ABA liga i kada se igralo sa Realom iz Madrida, on takvu sezonu neće ponoviti više. Avramović pre Partizana i današnji Avramović nebo i zemlja. Isto će biti i sa Marinkovićem, Pokuševskim i Nakićem, samo gledaj.
A

Ajde realno

pre oko 3 sata

Važno je da cigani onako preventivno botovski pljuju po Željku, kako on kao ne zna da iskoristi Samajlagića. Alen je loš igrač, odnosno neinteligentan, i tu nema šta da se priča. On je košarku života igrao upravo kod Željka u onoj sezoni osvojene ABA lige I utakmica sa Realom, i takvu igru teško da će više i ponoviti.
t

tre

pre oko 3 sata

😂 jbt koja sekta…juju….i taj Zeljko ima 9 titula a kod vas 60,70 milki za 3 sezone i jedan trofej…po vama i to nije istina…😬 neverovatni ste…
G

Grupa JNA

pre oko 3 sata

Nemas ti pojima druze, Smajli kakav takav je bio je kod Zeljka a sto znaci da je sada jako dobar igrac, samo sto ti ne znas da ga koristis
J

Junker

pre oko 4 sata

Alen je bio ubedljivo najgori igrac Partizana prosle sezone. Kakvi Kaminski, precenjeni Panter, ludi Bruno…Nisam puno gledao Partizan, ali je dovoljno onih 7 derbija gde je igrao kao da mu fali pola mozga. Lik ne moze da izadje na preuzimanje, kasni na trojku, reket su nasi prolazili kao kroz puter. Njega je Davidovac ismejavao, samo napravi korak napred, Alen odleti u nekoseno. Jako los igrac, a najgore kad su Grobari “zahtevali” da ide na OI..
t

tre

pre oko 3 sata

a ko ga je doveo u Partizan…?kakva sekta raspala…samo ono sto im odgovara pricaju
@

@ssss

pre oko 3 sata

tre Koliko para toliko muzike.Partizan nije imao novca za ništa bolje od tih igrača koje je dovodio.Inače svi igrači koji su otišli iz Partizana su otišli kao mnogo bolji igrači nego kada su došli u Partizan.To samo slep čovek ne vidi.
s

spiritus movens

pre oko 4 sata

Ma sta zna njegov trener prica bezveze, eno pitaj sekundarce njega je Zeljko upropascavao, nije do Smailagica. :) klovnovi sever
S

StockS

pre oko 4 sata

Ocigledno je da se u Litvaniji desavaju neke stvari o kojima Smajli ne bi sad da prica...
б

безвезе прича Тринки

pre oko 4 sata

У Котежу на баскету је доминирао....