Komentari na vest

VREME JE ISTEKLO: Sudije svirale kraj utakmice, sprema se zapisnik!

m

merina

pre oko 1 mesec

Sramota Srbskog, sporta a naravno kosarci su napravili ovi koji vodijo sve, ustanove u Srbskoj savezu Srbije. Celi svet se ruga. 😪😪😪😪🇪🇺
E

Erazembob

pre oko 1 mesec

Šah-mat mangupski odradio Čovkins :)
V

Van

pre oko 1 mesec

Konačno je proradila pravna država. Ili će nam hale biti kao Boljšoj teatar, ili ih neće biti. Doduše, sve sem jedne. Širok asortiman šibicarenja je u toku. Sve su zatrovali i podijelili, samo ipak sve bude i prođe. To je ono najbolje ili najgore, kako kome.
П

Предраг

pre oko 1 mesec

Људи треба направити трећи тим треће СД које би скинули мало звезду и партизан и умешали у титуле.Ово постаје баш огавно,при том нико ником нема право да пребацује.А и овако су и једни и други комуњарско наслеђе.
G

Gallina

pre oko 1 mesec

istina ovako glasi, vredjali ste zene i decu, zatim je time out trazio nas trener nakon cega ste vi mislili da se povlacimo sa terena, pa ste krenuli da gadjate nase igrace i stab, kao i sudije.... Nakon toga SUDIJE prekidaju mec i Zvezdini igraci idu u svlacionicu dok se situacija ne smiri i dok se ne isprazni arena. Nakon sto se ispraznila arena i time se stekli uslovi za nastavak utakmice, timovi su pozvani da se vrate na parket od strane sudija. Na sta Partizan odbija da vrati igrace, Zvezda nakon sto se oni nisu pojavili dobija mec sluzbenim rezultatom od 0:20.
L

Lažove

pre oko 1 mesec

Kome smo, kada i kako vređali decu? Pusti vaše hepi i pink laži, iz iste kuhinje. Dakle, u kom tačno minutu se čuje vređanje dece, i čije? Pa nismo svi ludi, bre.
a

abcde

pre oko 1 mesec

Samo bi da pitam grobare onako drigarski i bez mrznje da mi odgovore ako je moguce. Ko je ispao ovan u ovoj siguaciji? Drugim recima ko je izvuko deblji kraj i sta im je ovo trebalo?!
a

abcde

pre oko 1 mesec

Grobarima po ko zna koji put kao da je mozak totalno ispran pa pisu ono sto njima odgovara. Ljudi,nije utakmica prekinuta zbog uvreda,alo!? Utakmica je prekinuta zbog gadjanje igraca i klupe Zvezde. Covic ih "mangupski" sacekao, namagarcio i sve je ovo po pravilima! Ko ne veruje neka se pozabavi malo i procita.
N

Nemanja8989

pre oko 1 mesec

Sramotno je na sta nam lici drzava,drustvo i svaki segment pa i sportski u njoj… Ekipa na vlasti je napravila od svega vašar i mi zivimo u istom…Umesto da napredujemo mi idemo unazad,sramotno je gde i kako zivimo.
N

Nepristran

pre oko 1 mesec

E ovako, posto sam svo vreme bio u hali, jer radim i bio sam tik iza zapisnickog stola. Ne zanima me ovde niko, samo bih zeleo da dodam da su sudije na reakciju Ilica prekinule mec jer su navijaci gadjali klupu zvezde. Zeljko je isao da smiruje tenzije, ali se masa upalila. Ono sto je bitno istaci je da nije poslata opomena da ukoliko se nastavi gadjanje bice ispraznjeno sve. Sudije rekle da se isprazni sala, partizan nije hteo. Bilo je price oko nastavka danas alo ne zvanicno da se informisu svi. Sudije ostale pri stavu da se utakmica nastavi, partizan odbio, a zvezda nije htela sa igra sutradan. Dakle niko nije hteo da popusti i da se nadje resenje. Ispao je cirkus tezak koji samo govori kakva smo mi stoka i sto nas niko ne voli. Apsolutno me ne zanimaju ni partizan ni zvezda, samo kazem da su ovome doprineli i svi. Pa vi verujte u price da je jedna strana kriva.
N

NoName1

pre oko 1 mesec

O čemu ti pričaš??? Ti si u svađi sa samim sobom. Čoveče, sudije su bile za to da se igra večeras. Zvezda je bila za to da se igra večeras. Partizan NIJE BIO za to da se igra večeras. Sudije su te koje imaju glavnu reč, a ne Željko Obradović .
N

Nepristrasan

pre oko 1 mesec

Aj procitaj opet komentar. Sudije su REKLE da se isprazni sala da bi se utakmica nastavila. Ne da izadju svi iz sale. Ilica su pogodili, ne znam da li jos nekog, tada je reagovao sudija. Partizan je imao izricit zahtev da se utakmica nastavi sa navijacima, da nece da igraju ako se isprazni hala ili sutra bez publike. Zvezda nije htela da igra pred navijacima, a ni sutra. Vec da se uavrsi sinoc. Ne znam jel treba da ti nacrtam ili imas dovoljno mozga da ukapiras???
I

Istina je jedna

pre oko 1 mesec

Pošto su bio u hali, kaži je li bilo vređanja dece?
K

Krme

pre oko 1 mesec

Aha, radiš...to preko sns-a? Hehehe. Verujem ti sve što kažeš, imaš kredibilitet.
C

Claudio Lopez

pre oko 1 mesec

Zasto bar vi kao novinari ne zelite da napisete pravu istinu...Sudije su poslale igrace van terena nakon gadjanja igraca Zvezde tvrdim predmetima po Pravilniku. Po istom pravilniku prazne se tribine i utakmica se nakon zagrevanja nastavlja isto se to desilo i Zvezdi kad su se praznile tribine.To sto bi Grobari da idu van svih praavila isto kao i Partizan kad se nije ni pojavljivao u finalu nase lige je vas stvar, al novinar mora prvo sve da proveri pa tek onda da napise. Delegat je sve uredno uneo u zapisnik i ovde nema ni eg spornog osim zelje Partizana da glume nevine žrtve!
7

79

pre oko 1 mesec

Pa vi opet vredjajte Vesnu hahahah.koliko mocna zena ,nisam ni znao,kraljice elizabeta je mala maca
7

79

pre oko 1 mesec

Sledece godine dok je ovog lopovluka i otimanja igrati sa kadetima
B

Bitanga i princeza

pre oko 1 mesec

Ne mogu da shvatim da takav gigant već par godina baca pare na Partizan, zahvaćen euforijom zvanom Žoc. MOZZART mora da prati najbolje! Ne mora Zvezda. Može MEGA, koja bi uz takvu pomoć bila super MEGA TIM. I još nešto, marketing i reklame su vam katastrofa. Godinama sam radio u marketingu, ovo što prikazujete nema nikakvog smisla. Posebno sa ono dvoje nesretnih koji pričaju gluposti. Srećno sa Žocom. Inače, sam vaš kladioničar od 2007 godine do danas
S

Stjepan Šupanc

pre oko 1 mesec

Ne da ne mora Zvezda pokojna, nego prosto ne može. Jer je pokojna. Promenjen PIB, promenjena adresa (više puta), a i FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

0:8 auuuuu Zoc.
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Izašli nakon sat vremena na parket, kao puvanjak iz gaća, kako reče u filmu, glumačka legenda.
?

?

pre oko 1 mesec

Kava raspala drzava, takvo i raspalo prvenstvo
P

Pa nije

pre oko 1 mesec

vaša ARENA pa da u njoj radite šta hoćete.

Fuenlabrada

pre oko 1 mesec

Није ни ваша Србија па од ње направисте приватно власништво.
T

Tajm-aut

pre oko 1 mesec

Posle ovoga više ništa neće biti isto,može biti samo još gore jer mržnji nikad kraja.
i

iggypop

pre oko 1 mesec

a jebiga, opet taj Dule Vujosevic
j

jbg

pre oko 1 mesec

Ostade delegat bez posla.
Z

Zivkovic

pre oko 1 mesec

Ovo ludilo koje ova dva kluba pokazuju godinama moze da prekine jedino Evroliga tako sto ce im zabraniti ucesce u istom,minimum 3 godine.
V

View

pre oko 1 mesec

Nije postojao ni jedan razlog da sudije prekidaju meč. Verbalno vređanje navijača ako nije rasističko, holokaust,... i sl. nigde u svetu nije razlog za prekid bilo koje utakmice u bilo kom sportu..Sudije trebaju da budu kažnjene ako ne ovde ali od EL sigurno. C&R
G

Gost16

pre oko 1 mesec

Ako ste pretili za prvi mec u aba ligu da napustate teren nakon jednog predmeta na terenu sta je sada problem? Ili su mozda klinci skupljali zlatnike ispred klupe i Zoc se setao do klupu Zvezde da mase na nekog u publiku da ga pozdravi :) Kako ve voze ovi vasi to je cudo a niste ni svesni da tek sledi kolaps, tek ce pare da dodju na naplatu :)
P

Pa naravno

pre oko 1 mesec

publika može i ima pravo da gađa gostujuće igrače raznim predmetima.
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Da, ali pošto smo u Sjevernoj Koreji....., onda šibicari mogu izaći kada hoće i vratiti se na teren i u 3 ujutro, ako hoće. Sviraš kraj i ćao. Ha ha ha ha ha.
B

Bok

pre oko 1 mesec

Pa u njihovom zlatnom dobu, pravila se mijenjaju uz piće i meze. Prije nisu prekidali za istu stvar, sad jesu. Sjeverna Koreja.
C

Claudio Lopez

pre oko 1 mesec

Aj sad vrati prethodne derbije pa vidi koliko puta su se prekidala utakmice zbog vređanja! Vi grobari stalno imate selektivno pamcenje, a utakmica bi svakako bila nastavljena da niste poceli da gadjate igrace Zvezde tvrdim predmetima, sta kazes jer se ni tad ne prekida utakmica osim ako neko bas ne zapuca iz oružja na igrace!!!
A

Ajde prekinite

pre oko 1 mesec

Vi smr...vi grobari da spinujete i lazete Nije se Zvezda povukla u svlacionicu zbog vredjanja nego sto ste gadjali igrace koji su na klupi tvrdim predmetima.
P

PD

pre oko 1 mesec

To jeste, ali isto tako prilikom povlačenja ekipe sa terena utakmica je u tin trenucima već bila prekinuta pre početka gadjanja predmetima i to zbog vredjanja, i to je jedina istina. Znači prekinuta zbog vredjanja a igrači otišli u svlačionicu zbog gadjanja i to je to.
e

eh

pre oko 1 mesec

sponzore, sponzore...
D

Da li je

pre oko 1 mesec

Kraj jednog divnog sporta u ovoj zemlji. Definitivno ova dva kluba netrebaju igrati u istim takmičenjima
M

Mile12

pre oko 1 mesec

Moram da pohvalim Aleksu Avramovića na čojstvu i dostojanstvo! Sve vreme je bio uz igrače Zvezde dok ih je ova marva gađala svim i svačim! Hvalio sam velikog Miloša Teodosića koji je takođe na svim mečevima u Pioniru pratio igrače Partizana do svlačionici! Još jednom bravo momče, uči se od najvećih.
Z

Za Ginisa!

pre oko 1 mesec

Auuuu 8-0 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹.....
Г

Групни

pre oko 1 mesec

одличан развој догађаја ! 1. какви смо ове сезоне , могуће да би ову предност потрошилим ! 2. показало се по ко зна који пут колико је назови звезда повлашћена екипа, ко може да се вређа, а ко не, где се дворане празне, где не, колико је дозвољено неким навијачима, колико другим 3 . спречена је прослава у Пиониру, (па можда да им се тупило и у Арени?) 4.Остоја је у проблему, хоће ли Партизан бити кажњен, колико, како, хоће ли бити и надаље спонзорисан, колико и како, хоће ли бити од стране навијача подржан, колико и како ... 5. на Евролиги додатни терет, јер без државног новца нема учешћа Партизана, тако да Остоја остаје на сувом ... "јер знате, свему дође крај ..."
Х

Х Х

pre oko 1 mesec

Пионир је био испражњена у мајсторици АБА лиге, која је много значајнија, па нико није претио, напустили смо Пионир.
N

Nemanja30

pre oko 1 mesec

Aman, objavite više da je KK Crvena zvezda šampion Srbije u sezoni 2023/2024.
L

LXXIII

pre oko 1 mesec

Lepo saopštenje čitamo ali bi voleo da u njemu se napiše koje zvanično lice, imenom i prezimenom, je saopštilo domaćinu utakmice da se utakmica odlaže za 24h. Izvolite, recite.
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Radnici partizana nemaju pečat!
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Dobro vece ljubitelji kosarke a posebno takozvani huligani /navijaci Crvene i Crno bele boje. Utakmica bez ikakvog prestiza, znacaja, dovesti do te tacke usijanja, mislim da ovo vise nije ni sport, ni nadmetanje, ni kosarka, ali ne zbog igraca, jer se oni lepo ponasaju, grle jedan drugog, postuju, (ima sporadicnih glupana koji hocu da se udvaraju huliganima sa obe strane. Zahvaljujem se dragom Bogu, sto sam rastao u zdravom drustvu, u vreme Kicanovica, Slavnica, Marica Bogosavljeva, Avdije, Bobana Petrovica......... i posle generacija Danilovica, Djordjevica, Divca, a sa druge strane bili Boban Jnakovic, Pedja Stojakovic, (mlad tek 18 ako se ne varam) Tomasevica, Prelevica, Vujanica, pa iz Partizana Berica, Brkica, Loncara, ... i tako dalje,kad se igrala kosarka bez vredjanja, topovskih udara, saopstenja, kukumacenja na sudije, licemerja jedino merilo kvaliteta je bio teren. I gle cuda do 1990 Zvezda imala 12 titula i sve vreme smo zadirkovali Partizanovce nase kucne prijatelje, pa i drugare kao kad cete nas stici, a zamislite kakav strasan tim Partizana bio 78-79-80 Kicanovic, Dalipagic, Petrovic, Maric, Pesic, Zorkic, Savovic, pogledajte na youtube koje su to gromade bile, kakva preciznost, kakva profesionalnost, postovanje, sportski duh, sa obe strane. I nazalost 1991 krene raspad, i krenu huligani, mafijasi, da se pojave po halama, stadionima i sportskim dogadjajima. Ispravite me ako gresim, kad je Dule Vujosevic preuzeo da vodi Partizan poceo je da stvori jednu nepodnosljivost crno-bele javnosti prema Zvezdi, i to je bilo jednostrana mrznja sve do pojave Nebojse Covica, koji usao u Zvezdu i poceo polako da odgovara na svaku provokaciju, i Zvezda polako s epodigla a mrznja rasla do te mere da je bilo svacega od pretnji, do medijskih kampanja psovki, znci nova situacija, Zvezda je pocela da osvaja stidljivo neke trofeje kao npr Kup Radivoje Koraca, pa ABA ligu, pa igranje u Euroligu, i dostigao do ovog vecerasnjeg skandala, da cela hala koliko gos huligana bilo, jer to nisu navijaci, da skandiraju jednoj:mami, baki, zeni, sestri, kceri nekoga, pa zar to nije DNO DNA! I neko ce da kaze kao pa i druga strana vredja, slazem se da vredja, ali niciju zenu, mamu, kcerku, sestru ... nekoga! Slazem se potpuno, i ne podrzavam ni vredjanje kosarkaske trenerske legende Zeljka, ni kosarkaske legende Savica (koji je zapravo Zvezdas od detinjstva) ma nikoga, ali ovo veceras je bas DNO -DNA. Sad, kad bi ja imao magicni stap kao okoreli Zvezdas, odmah bih iskljucio oba tima is KLS, isto iz svih Evropskih takmicenja ni EL, ni EK jedno 5 godina, dok huligani sa obe strane ne vide vise interes da ulaze u hale, stadione, pa da nekako ozdravi ovo polarizano drustvo.Umesto da sport, kosarka, fudbal itd budu bas okosnica zdravih poruka, i zdravih odnosa drustva, mi smo videli veceras ( ai zadnjih par godina) skoro lincovanja igraca i ljudi, znaci nije im dosta bilo da cela hala skandira to sto su skandirali, nego su gadjali igrace, strucni stab, pa i sudije. Citam kako Covic kaze ne mozemo da garantujemo sigurnost sudijama, pa takva lancana reakcije sa strane Partizana bila, i eto ispostavilo se da i u Partizanu nisu uspeli, jedino to nisu to rekli, znaci vlada licemerje, dvostruki arsini itd. Za kraj, molim Boga da unese mir u ovom drustvu, i molim Svevisnjeg da nikad vise ne vidim ni jednog huligana na sportskim dogadjajima ni sa jedne strane. Ja sam ubedjen da broj normalnih ljudi koji vole sport je daleko veci, ali st se u narodu kaze "Od cega se pametan stidi budala se dice"! Trenutno, sa obe strane dominiraju ovi sto se dice! Pozdrav!
e

ehhh

pre oko 1 mesec

Igrači Partizana su izašli na teren hale Pionir, na kojem su sudije u 18 sati podbacile loptu, čekalo se 15 minuta, ali igrači Hemofarma se nisu pojavili. Treća utakmica finalne serije registrovana je u korist Partizana službenim rezultatom 20:0, pa su "crno-beli" slavili sa 3:0 u seriji i osvojili 17. titulu u istoriji kluba. U Pioniru se okupilo oko 4.000 gledalaca, koji su sa "crno-belima" proslavili titulu.
ј

јфпа

pre oko 1 mesec

није исто буразз
a

avbilesnik

pre oko 1 mesec

Kad su mogli 5 na 3 mogu i 5na 0
2

2010ta beše

pre oko 1 mesec

Igrali ste i vi 5 na 0 sa hemofarmom pa vam to nije smetalo već se u punoj hali podigli pehar tako da hvala i dovidjenja vidimo se dogodine
K

Kikili

pre oko 1 mesec

Svak je rodjen da po jednom umre. Cast i bruka zive dovijeka.
r

romi

pre oko 1 mesec

Mogu da spavaju u areni ako hoce. Partizan je bio jasan da ne igra bez navijaca i to je to. Slavite -12 razlike sa sve onim teletabisima sa arene nebitno je
@

@romi

pre oko 1 mesec

2022 odgovaralo oraznjenje hale ili imas amneziju, a da mi onda nismo bezali nego se vratili i dobili vas, a vi pobegli od zvezde bez 70 posto igraca, sa jednim bekom od 37 godina i imate 12 razlike u 3 4, to se zove trauma proizvedena sa onih 7 0, jer bi verovatno nasli nacin da i to izgubite i to bi onda bila blamaza zauvek, ovako cete da smislite kako ste vi zrtve i da izbegnete eventualnu epsku bruku i sramotu
m

ma jeste

pre oko 1 mesec

Jeste i sferopulos je najbolji trener na planeti zemlji, cak je i bez pomoci sudija bolji i od zeljka obradovica i od grega popovica i od atamana.. tolike traume imam da ne mogu da spavam, samo razmisljam kako ste bre toliko dobri da ne mozete ni asvel ni albu da dobijete a partizan uvek dobijete bez pomoci sudija tolike utakmice.. brate jesi dlu?
J

Jovan1987

pre oko 1 mesec

Kako ih nije sramota prvo odustaju od bilo kakvog meca a zatim se vracaju na teren kad su igraci dosli kucama,i da to su bas napravili kad je partizan napravio seriju hahahaha dosta je bilo cirkusa u ovoj drzavi!!!! Treba se znati dok je “Vucic tu partizan ne postoji”
r

realan gost

pre oko 1 mesec

Navijam za zvezdu, ali ovo je sramota. Čovic provocira, svaka emisiju napada partizan i njihove igrace. Zeljka pljuju svaki jebe** mec i sada kada njemu ženu diraju. Tada prekid, SRAMOTA ME JE. Molim te Željko napravi dobru ekipu i pokidaj ih sledeću sezonu. Podrška za Partizan!
U

Ubububzb

pre oko 1 mesec

Hehe..si ti osto u Areni neki selfie odvališ...
@

@realan gost

pre oko 1 mesec

ti si zvezdas isto koliko je fica brza od ferarija
7

777

pre oko 1 mesec

Pa ovo je Cirkus
Z

Zoran 86

pre oko 1 mesec

Sta se palite na EL,smesna liga,za koju se ne zna ko i kako ulazi u nju da igra! Da je ozbiljna vec sada bi se znalo ko igra a ko ne!!! Sudije u istoj smesne i boje se PATLIDZANA!!!! Da je moralan rekao bi necu da budem u ovom mulju,a ne kao sve ste videli a meni milka godisnje od drzave u dzep!!!!!
D

Da se Vlasi ne dosete

pre oko 1 mesec

Pa to vi i hoćete, da Željko ode,da mu se zgadi sve. Vređanja, prozivanja od strane gazde vam, onaj snimak, pominjanje udesa,i svašta još, to je sve slučajno, je li? Čuj vi pričate o moralu, majko sveta...
R

Realno 8:0

pre oko 1 mesec

Da je KK Partizan izbačen u 3.ligu zbog neigranja KLS dve sezone za redom( misle da mogu da rade šta hoće i kad hoće), do ovoga ne bi došlo.
@

@realno

pre oko 1 mesec

Realno, svojevoljno su trebali u devetu ligu ako treba. To im zameram.
d

de goll

pre oko 1 mesec

kakva namestaljka,pa ovo nije normalno...realno partizan mora da istupi iz ove lige...a ostoja nek kaze zasto je igrao...i sto naneli nije a mali lazarevic jeste igrao!! sta se ovde radi...
J

Jbububu

pre oko 1 mesec

A mali Lazarević...domaći igrač?! Pa vi veze sa životom nemate...
M

Muta iz Humske 1

pre oko 1 mesec

Želimire, kaži osam … !
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 mesec

koliko?
П

Пиши ћирилицом

pre oko 1 mesec

Баш тако. Време је истекло, време је истекло... Немојте се љутити што сам... '92.
1

11

pre oko 1 mesec

A i u pravu je njihov vodja. Nije lepo što vredjamo Žeksa i skandiramo mu "kupi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana, Majkl Džordana...".
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Blago tebi, znaci za tebe je uvreda "kupi Zeljko Majkla Dzordana" Boze moj dokle stiglo ovo drustvo? Ali na zalost, ovakvih malih mozgova kao ti ima i sa nase Zvezdaske strane, e to me boli, a za vasma nek vam je Bo u pomoc!
K

Keops

pre oko 1 mesec

1.Ne odlucuju igraci Zvezde da napise teren zbog vredjanja nego sudije su te koje mogu da prekinu utakmicu zbog ili vredjanja ili bacanja predmeta na teren 2. Nakon zahteva sudija da se isprazne tribine jasno je da ce utakmica biti nastavljena kada se dvorana isprazni 3. Nije Zvezdin problem sto Partizan nece ili ne sme da igra bez prisustva publike 4. Nakon sto su stekli uslovi za nastavak sudije su te koje pozivaju obadva tima da izadju na teren. Znaci nije Zvezda odjednom odlucila da izadje na teren nego je logican sled dogadjaja a sve na osnovu sudijskih odluka 5. Nemojte zlonamerno pisati i insinuirati da je Zvezda svojevoljno napustila teren i vratila se na isti. Samo istine radi
B

Bednici

pre oko 1 mesec

Kako moze delegat da kaze jednoj ekipi da ce utakmica da bude nastavljema sutra a da sudije ostanu sa drugom ekipom u hali? Mnogo je i za seoske lige
@

@keops

pre oko 1 mesec

Sto, navijaci skandirali pogrdno nekome? UUUU VAAAAAU, prvi su u tome... Niko nigde, samo danas se to culo, e ajde... Sta ste ocekivali, da ide Pitagorina teorema kao skandiranje? I ne, pre nego sto napises vi samo pogrdno Zvezdinim nesto bla bla, jednostavno, nije tacno. Ide sve, i za klub i pogrdno za one druge. Nit PRVI put, nit poslednji. SA OBE STRANE. Ali ti da prekines ovo jer si uvredjen skandiranjem..... Sta bi bilo da je neko potezao stolicu iz prvog reda tek...
A

Antanas

pre oko 1 mesec

Igraci Zvezde su napustili teren 0re nego su sudije to odlucile. Nebojsa Ilic ih je oterao posle telefonsk9g poziva.
m

molim?

pre oko 1 mesec

@bednici. Kome je delegat rekao da se utakmica odlaže? To je rekao spiker, ne delegat. Umeš li da čitaš? @keops. Mogli su da vređaju Čovića, lično njega, ne njegovu porodicu, razumeš li razliku. Ali dobro, vama je to u redu, šta ćemo sa tim što su gađali igrače Zvezde? Zna se šta sledi, svlačionica, prazni tribine, pa da se igra. Ali igrači Partizana nisu hteli da igraju bez publike.
G

GOST - PP

pre oko 1 mesec

Pa ovo je totalni cirkus i nameštaljka, pazi delegat zvanično kaže da je utakmica prekinuta i da se nastavlja u četvrtak, i možeš misliti ciganija izadje na teren, pa šta ima da izlaziš ako je delegat rekao da je prekinuta utakmica, i kao dobili utakmicu službenim rezultatom. SMEJURIJA, SLUŽBENO BIH ZABRANIO DA POSTOJI TAJ CIGANSKI KLUB, kao i ološ Čović, koji se nakrao paretina od naroda si sad prosipa svoje fiks ideje i zavadja narrod od naroda sa Kosova pa sad
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Sto se to vas tice kad vi svakako ne biste smeli da nastavite utakmicu bez vasih navijaca… i da ste ostali morali biste da cutite u svlacionici…
G

GostLalat1

pre oko 1 mesec

Zvezda ove godine 3 trofeja. a Partizan osvojio trofej zamalo top 10, mislim da je svima jasno ko je institucija.

Psihozza

pre oko 1 mesec

Nije jasno da pojasni. Dve od tri titule ste uzeli na kojekave van sportske muljaze i prevare, uz naravno sudijsko guranje. Tako da sa jednim trofejom nikako ne možete bit institucija
G

Grobarijada

pre oko 1 mesec

Partizan ove sezone sa Zvezdom ima skor 2:7 gde je od Zvezde izgubio u sva 4 takmicenja a oni pricaju o KLS 🤣 komedija
Z

Zoran 91

pre oko 1 mesec

Eto koji su oni smrdelji da odu kući i bez tuširanja.
1

123123123123

pre oko 1 mesec

Сутра сви у пионир! Прослава титуле!

Petar.P

pre oko 1 mesec

Gledam komentare i ne znam šta da kažem. Košarka je većini odavno zadnja rupa na svirali. Mi jedni druge mrzimo, a ološ koji je sve ovo i izrežirao putem medija se bogati i smeje iza kulisa. Dokle god u sportu budu bili Terzići, Vezure, Čovići, Ostoje, biće ovako. Da su na tim funkcijama normalni ljudi, niko ne bi ni komentarisao trenere i igrače, nego bi uživali u košarci, pa ko pobedi njemu titule i uspesi. Ovako ništa pametno od naše košarke, koja će se izgleda ugasiti kao i svi kolektivni sportovi...
K

KLS=CIRKUS

pre oko 1 mesec

R.I.P. KLS!!
G

Goostt

pre oko 1 mesec

patizani i dalje ne koriste svoj mozak, Zvezda bi svakako uzela titulu, ako ne nocas onda u trecu utakmicu, ovako opet je fokus na drugu stranu a ne na 'uspeh' patizana i trenera i 60milke, e sad, ko je sve to izrezirao...Covic 100% :)
R

Raskoljnikov

pre oko 1 mesec

Vi sa ovim trenutnim rosterom bi izgubili i veceras i kod vas kuci sljedecu. Ovo je bio jedini nacin da osvojite i to Covic zna, nemate pet krstenih igraca trenutno i samo za zelenim stolom mozete uzeti titulu.
@

@Raskoljnikov

pre oko 1 mesec

Pa sta niste izasli na teren kad se ispraznila hala ako je tako??? A da, ti verujes u pricu da Zvezda bira kad da izadje i da je cekala da ovi odu na spavanje :) Vi ste pretili za prvu da ako upadne jedan upaljac na teren napustate teren i da se prazni hala, ali nazalost za vama neredi nije bilo i to vam nije uspelo ali evo uspelo sada da se defokusira vasa bruka :)
5

56789

pre oko 1 mesec

CESTITKE CRVENOJ ZVEZDI NA ZASLUZENO OSVOJENOJ TITULI. NE STIDITE SE GLAVU GORE, BUDI TE PONOSNI
s

samo

pre oko 1 mesec

Ne pisite gluposti,nije Partizan toliko mali klub,da ne zna pravila.Utakmica nije zavrsena dok sudije i delegat ne odluce,prema tome ta prica kako su igraci otisli kuci je za malu decu.
N

Neverovatno

pre oko 1 mesec

Znači cigani sa sudijama čekali u svlačionici da igrači Partizana odu kući i onda izašli da igraju da bi se njima dodelila pobeda. Delegat utakmice rekao igračima Partizana da se utakmica igra sutra, pa promenio odluku. I ovo je vama normalno? Evroliga hitno da suspenduje srpske klubove zbog cirkusa kojim blate celu državu Srbiju.
@

@neverovatno

pre oko 1 mesec

to da se ne igra su pisale novine, ono sto je zvanicno delegat ode i saopsti odmah igracima obe ekipe, to sto partizan nije hteo da izadje je njihov problem, za to postoje jasni propisi
g

gostuona

pre oko 1 mesec

nije njima delegat nista rekao...nego isarani vodja im rekao nemojte da igrate.....i orestani da mlatia
B

Bsi

pre oko 1 mesec

Delegat im nije ništa rekao, već vodja navijača. Igrali bi vi, ali ne smete od njih. Još jedan dokaz ko ste.
S

Siledžije

pre oko 1 mesec

kidnule, utekle... Izgube 7 zaredom i onda ne zna šta će sa sobom, pa hoće na silu do trofeja. Jad i beda
T

Torbicis

pre oko 1 mesec

Pa ko je izasaos terena,tj pobegao???
B

Bsi

pre oko 1 mesec

Morali da izadju da sačuvaju glave od staklenih flašica. Na prvoj utakmici video si da jedan upaljač nije upao na teren.
G

Grobar fan

pre oko 1 mesec

Uzmi Željkoooo...Uzmi Željkooo...šta je još ostalo da se igra???

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

medjusobno 🤣🤣🤣
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Kako je loše odradjena ova gluma, čist amaterizam. Kada su videli na poluvremenu da će lagano pobediti utakmicu, dogovorili sa navijačima da izazovu prekid i kraj serije, samo da ne bi morali da dolaze u Pionir na rendanje.

Us

pre oko 1 mesec

Znate li sta su igraci Partizana trpeli pa se nije prekidala utakmica i praznila hala tako lako niti su igraci napustali teren.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

па радуј се титули ... опет нисте задовољни !? е па није вам ово Куп у футбалу , нема легализације лоповлука ... ИНСТИТУЦИЈА бато !
S

SIoba

pre oko 1 mesec

Grobari, da ne divljate mnogo, vaši predstavnici su znali za ovo i svesno su odbili da izađu tako da nije ovo nikakvo "nasamarivanje" ili šta god....znali su da će se nastaviti bez publike,nisu hteli da prihvate,znali su da će izgubiti službeno i to je to....
m

ma da

pre oko 1 mesec

Uplasili su se lazarevica hahahahaa
1

156

pre oko 1 mesec

Hahaha kakav cirkus
D

Dexl

pre oko 1 mesec

Ocekivati dobru utakmicu a zavrsi se ovako...tužno...Zvezdo zelio sam da dobiješ ali ne ovako...
Ž

ŽeljkoiDulo osam nulo

pre oko 1 mesec

Hej partizane ko ti brani vratite se da budete pometlani
K

Krme

pre oko 1 mesec

Ajde, ajde, pahulje. Nije se prekidali a kamoli praznilo kad ste drmali koševe, mokrili u kese pa bacali na teren, pljuvali našu klupu (imam i dalje fotku sakoa Vlade Jovanovića, tapaciranog od šlajma šljama), aktivirali pp aparate,a sad ste odjednom osetljivi?! Nije se, uostalom, prekinulo ni kad su navijači ("navijači") pokojne Zvezde vređali kratkonogog julovca i ženu mu na utakmici FMP (originalni) protiv počivše Zvezde. Nego kratka pamet i selektivna memorija. Ali istina uvek nađe put.
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Tada je u modi bilo gepekovanje sudija i otimanje igraca, to vam je bila licna karta!
D

Da,daa,daaa

pre oko 1 mesec

Sport u ovoj zemlji treba ukinuti jer ga koriste politicari da zarade i zavade. Piiii
З

Звездаш из Кумодража

pre oko 1 mesec

Како се лепо слажу е, "навијачи" кажу немојте да играте, "стручни" штаб и играчи кажу "нећемо, нећемо"... Свесно направили хаос погрдним скандирањем, прећутно подржани од стране управе и Турчина који је дефинитивно обуо ципеле дебеле свиње и сада као класичан јањичар покушава да ради шта му је воља. Драконски их казнити после оваквог срозавања већ срозане КЛС. Избацити их из свих националних такмичења на 3 године.
D

Da,daa,daaa

pre oko 1 mesec

Vidim vi zvezdasi ili ti cigani sa pravom ste postena dobra nevina sorta toliko dobra da iz vasih reci ljubav izdire
S

Sekundarac

pre oko 1 mesec

Evo potresli smo se ahahahah
S

Sramota Srpske košarke

pre oko 1 mesec

Niko ne podržava vređanja po bilo kojoj osnovi a bilo ga je i sa jedne i druge strane zaista puno,i to zaista treba da se zaustavi. ALI OVAKAV KURVINSKI POTEZ TO JE KATASTROFA NAD KATASTROFAMA. Ako ste toliko bolji kako kažete onda stavite tačku kao ljudi a ne kao profuknjače najgore!!
@

@sramota

pre oko 1 mesec

pa mi smo i hteli ali vi se niste pojavili, mi smo 2022 nastavili bez publike gde je ulog bio mnogo veci i dobili vas liseni pomoci navijaca, u cemu je problem ? opet izigravate zrtvu
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Sto su vasi igraci otisli kuci!? Najbolje da grobari vredjaju, gadjaju s tribina i onda kazu nemojte da igrate! Bolje da se niste ni vracali posle dve godine u KLS!! I tu ste dobro prosli jer ste morali da budete izbaceni u neku tamo trecu ligu…

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Samo da te podsetim grobare kad vec prozivas, vi ste pretili napustanjem parketa ako se budete osetili nesigurnim u prvoj utakmici. Mi smo uradili sve po propisu veceras, sudije su ispraznile halu, vratile se na teren, mi se vratili na teren, proslo sluzbenih 15 minuta da se igraci partizana vrate, niste se vratili, laku noc...sve je jasno.
U

UVN

pre oko 1 mesec

Tesko je proceniti ko je vece zlo av ili nč,Terzic je za njih gospodin kunem se,čovek radi i resava ali ova dvojica čisto zlo..ćoki hoce i njemu odgovara da svede ligu na nivo ničega ali nije on glup ni malo titule se računaju o svemu njih dvojica misle..Grobari samo akcija da resimo ona dva smrada u fudbalu pa onda dalje..mi smo za njih u košarci sila..bili,ostali i bicemo.
B

Buvuububu

pre oko 1 mesec

Đe si silo? Ovi moji drugi pehar u Areni u mesec dana,dižu! Silo? Idi ti reši onu dvojicu! Hahaha...
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

Ne zaluđuj se, ne možemo da ih rešimo. Labelo ih je tu postavio, i to je to. U fudbalu idu do desete uzastopne titule, da sektaši prišiju još jednu zvezdicu, za basket ne znam. Gledaju da što pre ograde sve ovo Željku, da čovek ode. Nadam se da su se preračunali.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Lepo su ovo izrežirali,počev od one tuče pa sve do danas.Nema tu sporta,moraš se sagnuti,milom ili silom izgubiti.Zna se po čijim notama Partizan igra i tako će biti sve dok je ove vlasti....
Z

Zeljko Izgubi....

pre oko 1 mesec

....TRIPLU KRUNU! 🤣😂🤣
G

Goran Pandurovic

pre oko 1 mesec

Bravo za coviceve igrace,sad vise ne moze da se spominje 5:3,sad je 5:0,a za vredjanje dece sto se pominje samo neka se covicevi navijaci sete vredjanje dece andjusicu,novici,pavlovicu itd,itd
b

bgcz

pre oko 1 mesec

za 20 godina pristustvovanja svakom derbiju u svakom sportu, nijedno dete nije vređano. Jedina žena koja je vređana je mustafina. Prestani da spinujes. Anđušić je toliko nebitan, da ga niko ni ne primećuje, a kamo li da mu skandira
1

12123123123

pre oko 1 mesec

ИДЕАЛНА ПРИЛИКА ДА ТЕО И НЕША ИЛИЋ ДРМНУ ПО ТРИ ЗАЈЕЧАРЦА НА ОВОЈ ПАУЗИ
O

Osmopulos 000

pre oko 1 mesec

Ostrašćeni osokoljeni oponent ometlao, oprašio, osemenio osedelog Obradovića, osvojio oskar osam-0. Osferopulosa mi.
M

Milllan128

pre oko 1 mesec

Pakao...i vi se predstavljate nekom....evropi..svijetu...pokazali ste pravo lice i jedni i drugi...divljina.
R

Reč je reč

pre oko 1 mesec

Opet pobegli.🤣🤣🤣
Z

Zoran 86

pre oko 1 mesec

Sahranjena onog trenutka kad kk Partizan nije sakcionisan izbacivanjem u najnizi rang kad su samoinicijativno napustili takmicenje pre 3godine. Hvala lepo
P

Princip

pre oko 1 mesec

Vredjsnje i bacanje predmeta, flaša… nije isto
Đ

Đukin fan

pre oko 1 mesec

Namagarčio ih Čovic iz Kuči!!!!Bivalo je da pre koliko 2 godine bude vise puta prekid pa eliminisana publika iz dvorane i igrana potom utakmica.ono sto je od vremena preostalo.Dakle ništa novo!!!Veceras se isto izdešavalo,očigledno Partizan nije prihvatio da igra nastavak bez publike,izgubio službenim rezultatom i završena sezona!!!Objektivno bruka za košarku i oba kluba,ogromnu štetu sportu u Srbiji pravi manipulisanje vlasti i kupovine tribina,ucenjene i korumpirane a poslušne uprave koje samo svoj džep gledaju!!!To smo gledali i pre koju godinu iz istog vrhovnog štaba dolazi i sada!!!
H

Hahahahahahahha...

pre oko 1 mesec

Ali kako je sve isplanirano...Navijači partizana uzeli po 🍔 da bi vredjali, a ovi sačekali, pa ih napravili 🐒🐒🐒
G

Gost10

pre oko 1 mesec

Onda kad bi se gledalo samo na vrijedjanje nijedna fudbalska utakmica se ne bi zavrsila do kraja. Druze ti si profesionalac, tvoje je mjerilo samo teren. I nisam navijac niti jedne ekipe da se odmah ogradim. Imate intervju Irfana Peljte kad priča sta mu Mostaru psuju i kako ga kletu strah covjeka u auto sjest da vozi kuci. Sta je trebao prekinut utakmicu? Vrijedjalo se, vrijedja se i vrijedjat ce se. Ovo ce samo dovest mrznju jednih prema drugima do maksimuma, a vjerovatno to nekome odgovara
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Ako je ono metla sta je 8-0?
p

pfc

pre oko 1 mesec

Znaci I tako moze e bravo srbijo jedva si cekala ovako nesto vec kad su napustili teren I delegat odluci da se nastavlja sutra zasto su na ovakav nacin nastavili znaci tako svako moze da uzme Onda titulu ili bodove
H

Hahahahahahahha...

pre oko 1 mesec

Pa delegat je rekao da se isprazni hala, i da se nastavi meč...Imao si prenos na Arena1Premium.
B

Bida

pre oko 1 mesec

Sa kim se dprema zapusnik sa samom dobom ili preko telefona sa vodjom bruka i sramota krcunovi
C

Czz

pre oko 1 mesec

Njihov cilj nije da pobijede, jer znaju da ne mogu, njihov cilj je da obezvrijede nase pobjede i titule. Okrenuli se cirkusu od januara od kad je krenuo njihov sunovrat. Kao slag na tortu dosao je nas niz pobjeda i sad-drz gace,drz levor. A u cemu su najbolje zebrice ? Pa bas u ovome. Praznili su i nase tribine pa smo igrali. 20:0 za Zvezdu pa neka oni slusaju navijace jer jedino tako njihov trener moze da pokupi malo poena. Inace bacene 3 godine u vjetar. Sluzbeni rezultat kao jedino sportsko rjesenje, da ne pominjemo opet da oni zbog prethodne dvije godine uopste nemaju pravo da igraju ovo takmicenje. Nismo im mi krivi sto imaju 10 stranih igraca u ekipi.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Czz-Tako je delijo,cilj je bio da Partizan tek tako ostane bez sponzora i to u trenutku kad je imao 9/8 u euroligi i od tada kreće sunovrat Partizana.Sva sreća pa Čović nikada ne izdaje saopštenja,pred Korać,pre Aba i sada nikada on ne izdaje saopštenja,ne garantuje bezbednost,poziva na linč,svako finale Zvezde se pretvorilo u cirkus od kad je Čović u Zvezdi.Eto Partizan vodi 12 razlike i gle čuda baš tad se prekida utakmica,kako se ne prekine kada Zvezda vodi,i sad kao šatro Partizan neće da igra a ima 12 poena prednosti i baš se Zvezdini igrači pojavili na terenu,kako nisu Partizanovi a da njima ne da publika da igra.Jebala te titula,nek je glava na ramenima,biće boljih dana...
G

GostO

pre oko 1 mesec

Moram da vas ispravim malo. Prvo, ne moze Zvezda da trazi da se registruje 20:0, nego se utakmica tako registruje jer je to po pravilima. Samo Partizan moze da trazi da se pravila na njih (opet) ne primene. Isto tako nije Zvezda iznenadjujuce resila da se pojavi na terenu, nego je to uradila jer je tako po pravilima. Nakon sto je hala ispraznjena, stekli su se uslovi da se utakmica nastavi, i zato su se na nju vratili svi akteri utakmice, sem onih koji su resili da nece da igraju bez publike koja gadja sudije, igrace, i vredja im zene i pre svega decu. Zato su i sudije izasle, zapisnicki sto isto. Dakle, sve je uradjeno samo i iskljucivo po pravilima, i to je to.

Jelte

pre oko 1 mesec

Jel po propozicijama da se na vredjanje prekida utakmica i ne nastavlja da igraci zbog toga mogu da napuste teren?

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Da li provaljijete da groblje konstantno pominje vredjanje Zeljka, porede sa ovim veceras. Jel realno da su toliko zaglupljeni, gluvi i slepi ili su samo glupi ? E tu vec nema pomoci... Svi sutra na Kalemegdan 🏀♥️
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Kako ih je Covic izmajmunisao ovo svet nije video, namestio ih ko malu decu! Hahahahahahah pa ovo je nerealno sta im uradi covek ccccc
D

Dane daca

pre oko 1 mesec

Prvo im u Aba ligi izbacio iz igre najboljeg igraca Boultauzera a onda danasnjom izjavom isprovocirao ovih 6000-7000 nazovi navijaca. Ziv bio Nebojsa 😂😂😂
S

Sk99

pre oko 1 mesec

Cuj metla..pa gubili ste 12 razlike i pobegli..zato ste sramota u Evroligi..
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Nismo mi pobegli… vasi igraci su otisli kuci i nisu se pojavili! Igraci Zvezde su na parketu, a gde ste vi!?
C

Covke Pristina

pre oko 1 mesec

Sendvic za Jakovljevica obavezno!!! Svaka druga rec da zahvalimo predsedniku, ne treba vredjati drzavu (znaci Vucic = drzava), pomislim da sam na Pinku kad cujem njega sendvic obavezno za Jakovljevica!
H

Hej

pre oko 1 mesec

Napišite slobodno ZVEZDA JE ŠAMPION!
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Za sve one kojima nije jasna situacija, sudije su insistirale da se hala isprazni. Kad se to dogodilo košarkaši Zvezde i sudije su se vratili na teren i sačekali tih propisanih 15 minuta. Pošto se igrači Partizana nisu pojavili u tom periodu sudije su odbacile loptu i od svirale kraj utakmice. U ovom slučaju se utakmica registruje službenim rezultatom 0:20. Inače ima snimak na društvenim mrežama gde pojedina lica savetuju igrače i najboljeg trenera u univerzumu da bez svojih navijača ne nastavljaju meč!!!???
E

Enky

pre oko 1 mesec

Šta ima stručnjak sa tastature,da li si ikad u životu loptu šutnuo,verovatno nikad.
I

Izadji malaaa

pre oko 1 mesec

Prvi tim u istoriji koji je pobedio sa -12
G

Gostivar

pre oko 1 mesec

Ma dajte im dve lopte pa nek igraju sami. I nek podele sve pehare medju sobom. Ugasicemo i ovaj kancer crveni...polako samo.
h

hggh

pre oko 1 mesec

znam da mi necete objaviti komentar ali kao najozbiljniji sportski portal objavite tacne informacije, sudije i igraci se nisu povukli sa terena zbog vredjanja nego zbog toga sto su bili gadjani sa tribina.
T

TraJan83

pre oko 1 mesec

Nije sramota izgubiti,sramota je pobeci..,tradicija se nastavlja,Dulo poceo sa bezanjem,najveci medju najvecima samo nastavio..,ali nista cudno,pa i braca im su tako otisla '95-te u Atini sa postolja,krv nije voda🤣🤣🤣
K

KK drzavni projekat

pre oko 1 mesec

Bravo Sferoooo!!8:0
R

Realizam

pre oko 1 mesec

Bože, ovaj, Željko, hvala ti!
0

000000

pre oko 1 mesec

Bog sve vidi!!!
g

gsgs

pre oko 1 mesec

HAHAHAHAHAHHAH SAD U ZELEZNIK i po sendviceeee hahahahah i dajte Neci ulozak da promeni
G

Grobar VA

pre oko 1 mesec

Grobari 01:45 ustajte cigani se vratili da igraju,ciganska komedija.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

8:0 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹 24 titula 💪💪💪💪 Ajde sada VEČITE ŽRTVE kukajte, da mi bude još draže ahahaha.
I

Izadji mala

pre oko 1 mesec

Koliko pobjeda ? Hahaahahah
Г

Групни

pre oko 1 mesec

терапија ?
N

Nekoizmase77

pre oko 1 mesec

Samo navijac zvezde može da slavi poraz, i da se ponosi time.
P

PFC

pre oko 1 mesec

Slavi titulu slobodno,meni je draza jedna nasa od prosle godine nego sto ovakvih👏👏
I

Isak79

pre oko 1 mesec

Čestitam vito i ne dočekao 25!!
G

Guh

pre oko 1 mesec

Gledaš li Bodiroga
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Košarka u Srbiji je odavno mrtva.Danas su je i zvanično sahranili.Saučesnici u svemu tome su i ovi nesretnici sa Arene sve sa onim polutrenerom ili bolje reći trenerom u pokušaju Jakovljevićem kojem je jedina kvalifikacija da na Areni radi kao stručni konsultant to što navija za Zvezdu.
@

@@ssss

pre oko 1 mesec

danas se pokazalo da jedan trener ne zeli da igra kosarku da mu nije nista sveto, da vredjanje dece i zena je ok. Da gadjanje igraca isto bude ok...
O

Ovako se osvaja

pre oko 1 mesec

Ovo je slika nase drzave!!!
@

@Ovako se osvaja

pre oko 1 mesec

a slika je crveno bela!
L

Luja

pre oko 1 mesec

Ne. Ovo je prava slika JSDP-a.
A

Aqa

pre oko 1 mesec

Vrhunski isplanirano😂😂😂😂komedija!!!!

Alex Mano

pre oko 1 mesec

veceras se SAHRANILA KLS, cestitam i zvezdi i partizanu!
S

Sword

pre oko 1 mesec

Čestitke idu prevashodno grobaru košarke u Srbiji, Legendi iz Železnika. Uništio je ovaj prelep sport.
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Partizan nije zeleo nastaviti utakmicu pred praznom Arenom. Hvala Bogu pa jednom da pokazu onu stvar pred zlom! Prazniti Arenu jer se vredja neko je suludo. Zasto nije prekinuta zbog vredjanja Zeljka?!
7

777

pre oko 1 mesec

Alo spineri nije prekimuta zbog skandiranja nego ste gadjali igrace zvezde.
đ

đapekorleone

pre oko 1 mesec

Jeste li slepi ili se pravite slepi?! Igrači su krenuli put svlačionice nakon uvacivanja predmeta na parket.
g

gg31

pre oko 1 mesec

Jel ste maloumni ili se pravite ludi, gadjani su igraci i sudije, zaustavljena je igra zbog vredjanja, a prekinuta zbog ubacivanja predmeta na teren.
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Izjednačavaš vređanje Obradovića i Teovog petogodišnjeg deteta,svaka čast grobari
@

@Realno samo

pre oko 1 mesec

kakvi ste vi spineri... Gadjali ste igrace i sudije
@

@777

pre oko 1 mesec

Bukvalno spiker kaze da ce utakmica biti prekinuta ako se bude nastavilo vredjanje. Sta jmam da lazem?
В

Влада

pre oko 1 mesec

Пражњење Пионира у петој утакмици АБА финала 2023 године ти није сметало, кад је Звезда била домаћин?! Или си прошле године кренуо да пратиш кошарку?
R

R10

pre oko 1 mesec

Ne pricaj gluposti. Nakon uvredljivih pesama za Nedovicevu zenu, Teovu maloletnu cerku i Vesnu Covic krenuli ste da gadjate sa tribina igrace Zvezde i sudije. Zeljko veliki demagog je ostao nem na sve to, naravno! Cigani, srecna tripleta!
L

Lesa241

pre oko 1 mesec

Prvo nisu vredjani akteri utakimce nego... 1.Pjevali ste Milosevom dijetetu od 6 godina da je kopile. 2.Zena ti je kurva Neda 3.Vec folklorska Covic Vesna... to vam je navijanje cijelu utakmicu i na kraju... 4.Gadjali ste klupu i igrace Zvezde
G

Gogsi

pre oko 1 mesec

Tripla kruna oleeee 🔴⚪️
Г

Групни

pre oko 1 mesec

Браво за тебе ! оле са в !
G

Gost "

pre oko 1 mesec

Mene zanima , ako se registruje službenim rezultatom za Zvezdu hoće li Mozzart priznati pobedu Partizana ili Zvezde ?
Г

Групни

pre oko 1 mesec

може само да призна да си интелектуално оштећен
b

bljed

pre oko 1 mesec

kvota 1 rodjeni
M

Mance.

pre oko 1 mesec

Trebali smo i mi da napustimo halu kad su Obradovica vredjali,ni smo jer smo sportisti za razliku od vas

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Vi nemate taj IQ, jer ste seljoberi... I mi nismo vređali nikoga ko nije bio prisutan na terenu!!!
K

Kad cete

pre oko 1 mesec

da shvatite da nike problem vredjanje Covica nego pre svega predsednika drzave,suoruge i dece..Ali za vas koji nemate cerkicu to nije strasno,kad dobijete zensko dete a vredjaju je navijaci stavicete prst na celo
n

neutralan navijac

pre oko 1 mesec

Ahaha nisu ludi da nastave utakmicu nema svrhe igrati lopovsku ligu
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

hvala Zeljko ....
S

Sad

pre oko 1 mesec

Sezona je gotova, pa nek urliču.
A

Ab

pre oko 1 mesec

ITS A FINAL COUNTDOWN!!!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Zašto pišete da je utakmica zvanično prekinuta kada nije i ko vam je dao tu i formaciju. Sudije su prekinule utakmicu zbog vređanja i gađanja igrača Zvezde. Sudije su tražile da se isprazni dvorana i da se nakon toga nastavi utakmica. To je i urađeno, kk Partizan nije ispoštovao odluku zvaničnih lica i sada će sudije to da konstatuju i odsviraju kraj. Prenesite ovde i napišite zvaničan stav i odluke službenih lica a ne vašu ili verziju koju ste dobili od nekog iz kk Partizana.
A

Adiooo

pre oko 1 mesec

Pa što nisu izašli panteri kad je hala bila prazna pre 2h nego su čekali da Partizanovi odu kući i dogovoru sa SVOJIM sudijama osvoje još jednu LEGENDARNU titulu van parketa! Istorija će vas pamtiti a ovaj gore vidi sve,pa samo polako,nemoj da se pitate kad dođe naplata!!!!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Bravo! To je to. Možemo ovde da se prepucavamo ko je koga više vređao, ali sve je po propisima. Sudije iskoristile pravo da traže pražnjenje tribina i da se meč nakon toga nastavi. Partizan pod pritiskom navijača odbio da igra bez njih, što nije dozvoljeno. Kada su se stvorili uslovi da se meč nastavi, igrači Zvezde i sudije se pojavili, protivnik nije. Sve je jasno.
A

As77

pre oko 1 mesec

Ja ovo jos nisam video pa ovo samo u Srbiji moze..Ej zvezda nece da igra zbog vrijedjanja a kad se Zeljko vrijedja je okej.Sad kad ne ma igraca Partizana se zvezda zagrijava pa vi ste bruka
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Nema veze sa Zvezdom, sudije su prekinule po propozicijama. Lečite komplekse.
S

Simić

pre oko 1 mesec

Vredjajte i vi, ali ne žene, majke, decu od 5-6 god. Ne gadjajte igrače koji vas ničim nisu izazvali. Shvataš li da frustracije i nemoć izbijaju uz vas. Ne znate gde udarate.

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Metla breee!!!
B

Bljuc

pre oko 1 mesec

Voditelj Arene sport procelavi spominje skandiranje neko neke arsine, A igraci Zvezde su napustili teren zbog gadjanjaj predmetima a ne zbog vredjanjaj, A uporno voditelj Arene sport spominje vredjanje. Da li ga je i malo sramota jer upravo je partizan pretio napustanjem terena ako nesto upadne na teren?
P

Pera genije

pre oko 1 mesec

Bravo šampioni!!!! Zbogom grobari.
i

ihhahhhah

pre oko 1 mesec

Sendvič za Jakovljevića. Ostao do kraja
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Covek je maksimalno objektivan i strucan. Partizan trecu godinu u nizu devalvira domace takmicenje. Te hoce da igra, te nece da igra. Sve u svemu 0-20 veceras, osma pobeda u nizu, i 24. titula kosarkaskog kluba Crvena zvezda.
x

xe xe

pre oko 1 mesec

Šta napriča špiritus botina
B

Bottom line

pre oko 1 mesec

Jakovljević da je stručan trenirao bi Zvezdu, a ne komentarisao na Areni. U svakoj prilici upliće politiku u sport. Dno.
7

777

pre oko 1 mesec

grobari zahvalite se zocu
г

гробар

pre oko 1 mesec

Честитке циганима, поштено и транспарентно! Живјели ви мени... 2 сата...
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre oko 1 mesec

Samo vi gospodo u crnom verujte Zocu vise nego ocu i daleko cete da dogurate...... ZVEZDA SAMPION!!!! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
N

Ne sikiraj se

pre oko 1 mesec

Uh al ste vi daleko dogurali ovom namestenom titulom ahahaaha kls ne verdi nista, 2 tekme za titulu. Ne vodi te ni u abu.
A

Alo bre

pre oko 1 mesec

A kad vredjate Obradovica onda nista,to samo govori da ste sluge ovog rezima i vlasti.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

pa vredjajte vi Sveropulosa ko vam brani, samo ne spominjete necije zene i decu i ne gadjajte igrace flasama i upaljacima
R

Retro

pre oko 1 mesec

Ne vredi to objasnjavati. Izgleda ni jedan grobar to ne moze da dobaci da skapira
D

Dominacija

pre oko 1 mesec

Cestitam mojoj Zvezdi i majstoru Covi osvajanje KLS,ABA i Kupa... Dominiraj! 👊
A

Alo bre

pre oko 1 mesec

Dominacija=javi se za sendvic
I

Ivan ,

pre oko 1 mesec

Zvezda i Partizan ne treba jedno vreme da igraju medjusobno. Da se napravi neki sporazum. Kada se promeni ova stoka sa tribina, da prodje dovoljno vremena i da izgube interes da dolaze na utakmice.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Druže, nama je najmanji problem utakmica Zvezde i Partizana...
P

Pomerate granice

pre oko 1 mesec

Pa je l' prekida utakmicu Covic ili sudije? Zasto se zvezdini igraci tek sad u 11 vracaju, ko odredjuje kad je vreme za nastavak utakmice? Silovanje sporta i svega u ovoj drzavi od strane najveceg dna u liku tzv. zvezde, dotakli ste dno a sve nas je sramota ko nam je gradski rival, daj Boze da se nikad nigde nismo sreli, ovoliku odvratnost u 35 godina pracenja sporta nisam video
V

Vidi

pre oko 1 mesec

Hala je ispražnjena i igrači po pravilu moraju da se vrate. Na stanu ko je kriv itd ali ovo su pravila.
@

@Pomerate granice

pre oko 1 mesec

vratili su se kada su dobili znak od sudija
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Utakmicu prekidaju sudije, utakmica se nastavlja kada se za to steknu uslovi, ostatak komentara tačan 100% samo da promeniš ime kluba i da ste ostali gde ste osnovani ne bi se ni sreli mnogo puta ali bi vam cibona bila ljuti gradski rival.
P

Podrska za Nebojsu

pre oko 1 mesec

ZVEZDA OSVAJA TRIPLU KRUNU!
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Biti će ovo duga noć, tu sam , pratim. Ne nasedam na provokacije.
N

Nazad u Evrokup

pre oko 1 mesec

Radujte se braco DELIJE, osvojili smo novu Triplu Krunu🏆🏆🏆 A ovi sto su pobegli iz Arene i otisli kuci sl.sezone se Vracaju u EVROKUP koji su igrali zadnjih 15 godina!
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Naravno da se radujemo, nema spavanja.
F

Free spin

pre oko 1 mesec

Voditelj a areni se nesto mnogo zali , kao da navija za partizan. Prvo kaže da se panter pozdravio, a svi videli nije na početku utakmice. Sad kaže da se ovako skandira na svim utakmicama. 100 puta ponovlje a laž postaje istina.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵 je DRŽAVETINA za nas.
K

Kdjdjd

pre oko 1 mesec

Imate još minut...
M

MVP Čačak

pre oko 1 mesec

Koja smo mi stoka. Pišu da je sve isplaniramo...A MI SVO NAPRAVILI HAOS, MIIIIIIII...ALOOOOOOO...NE ONI!
Y

Ysl

pre oko 1 mesec

Nikad bolja utakmica 😍
Н

НДЦЗ

pre oko 1 mesec

Узрок прекида су навијачи, по правилу гостујући тим има право да захтева да се испразни хала. Када се хала испразни услови за наставак постоје. Чему тек сутра утакмица?
P

Pa

pre oko 1 mesec

Delegat rekao sutra da se igra.
g

gostgg

pre oko 1 mesec

da samo sto su se hale praznile zbog flasa vinjaka ubacenih na teren, a sada zbog jedne pesme o nebitnoj personi, koja bi da sudije nisu izigravale cirkus prosla za minut dva i sve bi se normalni zavrsilo
Н

НДЦЗ

pre oko 1 mesec

Нови термин (читај сутра) се договара уз сагласност две стране, не може делегат то да пресече. Ова утакмица је морала бити настављена након пражњења трибина и тачка. Е сада што навијачи нису дозволили да играте то је нешто друго и нема везе са званичним пропозицијама.
s

sasha lz

pre oko 1 mesec

Danilovicu ne znam sta cekas, jel ti frka za kintu, nemoj se blamirati vise u drustvu ovih sto im se sve moze , sacuvaj obraz
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Izadji mala izadji mala izadji bar na čas hoću da te vidim hoću da te ljubim hoću da ti čujem glas. Mada vama se više isplati da ne dolazite na treću utakmicu u Pionir, kunem vam se u to Ljubiše mi mojega svi grobari kad vam kažem.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Jel si stigo na zadnju 88-cu za zeljeznik?😂😂😂😂
p

prc

pre oko 1 mesec

Ako je prekinuta utakmica zasto su se sudije vratile? Znaci naredjenje zbog sluzbenog rezultata I pehar da podugnu znaci sve smrdi
k

kblo7063

pre oko 1 mesec

covece..vi ste napravili incident, sudije imale zahtev da se isprazni hala,hala se ispraznila igraci Zvezde i sudije se vratile,vrlo jednostavno
G

Gostivar

pre oko 1 mesec

Hahaha, pa ovo je nevidjeno. Kakva ciganjska prevara . Zlo i naopako u Srbiji. Slika i prilika kako i sta se radi i cime se ovo zlo i mulj ljudski sluzi da bi postigao cilj.
s

sale zemun

pre oko 1 mesec

i oba ova tzv kluba hoce da nas predstavljaju u Evropi. Nemojte da nas predstavljate uopste, idite u Kinu i Rusiju pa igrajte tamosnju ligu. pljunuli ste odavno na ovu zemlju i nasu kosarku bez obzira ko je na vlasti.
P

Pantelejac

pre oko 1 mesec

Ali Rokas sa njegovim sutem jedan od pet za tri i kao nagrada dvogodisnji ugovor
R

Rakitovac Jagodina

pre oko 1 mesec

Ubi nas Partizan +12 i sad ne zele da igraju a mi izasli na teren ponadali se
p

pitanje

pre oko 1 mesec

"KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice" Da se podsetimo
L

LjubiteljMegaVizure

pre oko 1 mesec

Podseti se i da neko nije mogao niti zeleo da sudijama garantuje bezbednost ako ne sude kako doticni smatra da je ispravno
z

znaci coki

pre oko 1 mesec

procenio da mu ipak ne ide sve ovo u prilog i naredio bolesnik da se igraci vrate
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Ili si klinac ili kratke pameti. Policija upala na tribinu zvezdinih navijaca. Krenuli da ih biju. Puca ograda, navijaci padaju sa tribine. Zvezda se povlaci sa terena, a Dule zadrzava svoje igrace na terenu. E sad ti ovo ne odgovara???? Ko je bolesnik?
D

Dududu

pre oko 1 mesec

Tekst objavljen pre 20 minuta, na semaforu jos 10. Sudije ih castile sa 15 minuta fore da se vrate
G

Gost033

pre oko 1 mesec

Sad će da dovedu drugi fmp da igraju za titulu prošle godine su igrali u podne,a ove godine moraju u ponoć.
H

Hahahahahaha...

pre oko 1 mesec

Molim vas upalite Arena1Premium ... Želimir već u "SPLAV PORT". 😂 J**e se njemu za Avangardu...Hahahahhahahahahahahahahhahaha...Još 10 minuta za još jednu 🧹!
S

Srxx

pre oko 1 mesec

Srećna vam bila kućo, pa svaka da vam bude takva...
C

CzvBgd

pre oko 1 mesec

Srxx Vrsac aaa?
1

10445

pre oko 1 mesec

@Srxx, Beska?
G

Girona

pre oko 1 mesec

Zeljko izadji na teren necemo da se brukamo!
P

PartizanPFK

pre oko 1 mesec

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA MALA IZAŠLA POSLE DVA SATA HAHAHAHHAHAHAHA
7

727116

pre oko 1 mesec

Dokle bre vise ovo da se tolerise ??? nece da igraju kls 2 godine sad kao oni nece da nastave i nikom nista breeee dokle vise DOKLEEEE
F

Fmp Rakitovo

pre oko 1 mesec

Samo tako mozemo da dobijemo uz pomocu sudija kao i predhodne utakmice
s

slika i prilika države

pre oko 1 mesec

Čekaj, oni izađu sa terena kad hoće, vrate se kad hoće, prazne dvoranu kad hoće, vređaju kad koga hoće... Koja je ovo smejurija. Ovoga nema ni u tunguziji! XD Verovatno su i najvijače dovezli organizovanim autobusima ispred hale, koliko je ovo izrežirano do tančina :)
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Ne nego cete vi da rezirate… napravite haos, gadjate, vredjate i jos naredjujete da se ne igra… bolje za vas da sada izgubite nego da dolazite u Pionir…
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Jebote kakvo stanje svesti,ti 100% imaš pratnju kad ideš u prodavnicu

Psihozza

pre oko 1 mesec

Hahaha koji cirkus. Sve isplanirano. Prvo saopstenja paljenje vatre potpisivanje mržnje. I onda kad eskalira se beži sa utakmice .pa kad svi odu kući oni se vraćaju ajmo kao da igramo. A šta je cilj, pa da ne izgube naravno i da pišu kao neku pobedu koju NIKO NORMALAN neće racut!! Ma igrajte sami kolko hoćete, što se mene tiče ni ne treba više da igramo sa tim oloskim klubom!!! Zlo i sramota
š

što naopako

pre oko 1 mesec

Vi igraste petu utakmicu ABA finala pre dve godine?
s

senseimaster

pre oko 1 mesec

Reče navijač kluba koji dve godine ne igra takmičenje ko bira kad će da igra a kad ne,ali nije ovo slučajno(kao i predhodne dve godine) sve je to urađeno smišljeno da se obezvrede te titule,jer na terenu nisu mogli da spreče da ih Zvezda osvoji....onda napišu neki ovakav komentar"niko normalan neće da ih računa"...
c

covece kakva liga

pre oko 1 mesec

i pozivaju na izlazak iz Abe a vidi nam ligu, ni odluka , ni pravila..Hoce igra/nece igra..Ipak danas, ili sutra, odlucujemo prekosutra...
Z

Zoran 86

pre oko 1 mesec

Covece pa vi ste ti koji biraju kad ce igrati a kada ne!!! Gde ste prethodne dve godine!!! Pljujemo ovde jedne druge a gomila dece sutra nece imati 3 obroka,nece imati vockicu da pojede... i ne nije to samo do ove vlasti vec od kada je Srbije i Srba bilo je podele na one koji imaju i one koji nemaju
G

GostQ

pre oko 1 mesec

Sad cemo da vidimo da li imaju barem neke principe ili ce da trce nazad na teren
V

Viola

pre oko 1 mesec

Tako to ide kada i jednim i drugim nacionalno prvenstvo dođe kao kazna. Nešto muljaju u EL, za ABA bi poginuli zbog EL, a ovo im dođe kao sprdnja. Publici naročito. Ovu državu ne cijeni niko, a zna se i ko joj je srozao ugled.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Izgubili smo i OSMI derbi za redom, ovo je za Ginisa, vise ne navijam za igikeu,od danas pratim samo balet,to je sport za mene.
G

GleOvo

pre oko 1 mesec

Cek cek cek? Ko je odlucio da se igra u drugom terminu? Znaci drzavni projekat moze da napravi haos, gadja igrace, ODBIJE da ispuni uslove za nastavak susreta i kao "neko" odluci da se igra u novom terminu? Ko je bre ovde lud i koga vi zaje*avate? Utripovali i dalje da su druga vremena da mogu da jure sudije i igrace po hodnicima i da se izivljavaju..
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Učimo od najboljih. Vi idalje nemožete sudijama da garantujete bezbednost.
D

DS1989

pre oko 1 mesec

Zvezdas sam al nije to bas tako. Sve ovo vazi ako i sudije izadju na teren i krenu da stopuju vreme. Inace je sramota da niko nije objavio da se Milosu Teodosicu vredja cerka koja ina 5 godina, razumem vredjanje ali psovati malu decu je BOLESNO! A velika sramota je svih vas novinara koji to pricutkujete na indirektan nacin da li vi podrzavate vredjanje male devojcice??? Sram vas bilo sve!!!
L

Ljudi

pre oko 1 mesec

Evo kreće prenos ponovo.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Укини и једнима и другима државна спонзорства, укини сваку новчану трансакцију која иде од стране државе, и да видиш како би били као бубице мирни... Не би било вређања, не би било прекида, не би био овај циркус. Држава је будала и луда што је дозволила да се два хохштаплера из обе управе зајебавају са свима!
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Izgubili smo i 8-mi detbi za rrdom ove sezone i Triolu Krunu od Zvezde i dr.Covica,ja ovo vise ne mogi da podnesem, Zeljko Odlazi!
D

Dddd 1975

pre oko 1 mesec

Sudije su trazile da se isprazni hala to je i uradjeno i mec mora da se nastavi,e sad sto su vam navijaci zabranili da igrate to je vas problem .
г

господин25

pre oko 1 mesec

Какав је бре ово циркус, па да сам циган не бих излазио на улицу од срамоте. Хвалите и уздижете човића као своју икону, уздижете бјелосвјестског лопова и издајицу, китите се његовим прљавим перјем, срам вас било бре! Враћате се сада на терен као праве п***е, узмите титулу за зеленим столом слободно, уживајте у њој, то и јесте ваш манир. Лаку ноћ, пријатно!
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Ne nego cete vi s tribina da pravite haos i da jos odredjujete da li se igra ili ne… paljba rodjaci, slobodni ste!
A

Alooooooo...

pre oko 1 mesec

Upalite Arenu, delegat i sudije su rekle da se vrate igrači...Pa ne mogu navijači da odredjuju pravila, valjda imaju ljudi koji primaju platu za to. Ništa sporno!
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Pa sta je konacns odluka, da se utakmica nastavi kada se hala isprazni, ili da se igra sutra!? Ako se pojave sudije onda je jasno sta je u pitanju. Ja imam predlog, posto sledeće sezone imamo 6 timova u ABA, hajde da napravimo sledece, da se ova KLS liga kao F8, negde van Beograda, evo moze Novi Sad, Kragujevac, gde god i da se lepo igra na ispadanje, zavrsi se za 5 dana i da se odmorimo svi zajedno.
B

Baby dont hurt me

pre oko 1 mesec

Iscimacu ove iz saveza pa ti javljam sta kazu.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Vazi brt.
N

NemanjaGlob1

pre oko 1 mesec

Kakav crni "preokret"? Neće valjda partizan da odlučuje kad će da se nastavi utakmica. Nisu hteli da nastave da igraju jer se prazni hala i oni sami kao odluče da će da se pomeri za sutra?!
N

Noleeeeee

pre oko 1 mesec

Igrali su 5 na 3. Sada neka igraju 5 na 0.
a

abcd

pre oko 1 mesec

ako nema zapisnickog stola, gde se to cz vratila ?
I

Ivan6437

pre oko 1 mesec

Da ne kažem čija su ovo posla..Prevara kad god ima prilike.
O

Ovan rotten

pre oko 1 mesec

"...iz Crvene zvezde su poručili Džejlinu Smitu, koji se našao na terenu". Koji je strucnjak ovo napisao?
t

turgenjev

pre oko 1 mesec

E sada je 0:20 definitivno. Želimir već otišao u provod.
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Ima samo jedna stvar. Delegat i televizija ne oucuju kad se igra utakmica. Narocito ne utakmica gde domacin nije obezbedio bezbednost aktera, a onda odbio da nastavi da igra. To se registruje sluzbenim rezultatom za gosta.
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Tako je bre grobari vratili smo im dug ,samo sto njih stiti vlast i sudije kao sto su sve utakmice do sad odigrane uz kradju sudija ,ziveo Partizan 💪
t

tre

pre oko 1 mesec

kakva dijabola
a

arroyo

pre oko 1 mesec

to što si napisao je imalo smisla samo u tvojoj glavi i nigde više
G

Gost Rider

pre oko 1 mesec

Partizan nece igrati Evroligu sl sezone,ovo je crveni karton i Evroliga sve gleda i prati,bravo za Grobare
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Evroliga je BODIROGA, tako da ne brini ti za Partizan nego se spremaj da opet nosiš fenjer u Evroligi.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Ovo je još gore nego onih čuvenih 5 na 3
B

Bok

pre oko 1 mesec

Pa u ovom njihovom zlatnom dobu, njima su i supruge, kakvi supruge, i ljubavnice su zaštićene kao beli medvedi.
L

Like a boss

pre oko 1 mesec

Sad vratite i navijace pa idemo ponovooooo
K

Kemp

pre oko 1 mesec

Hoce li neko od vas novinara da napise o vrijedjanju Teove i Nedine porodice i djece???? Sram vas bilo,!!

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

I Željkove i Avramovićeve......
M

Metla 8x

pre oko 1 mesec

CESTITAM ZVEZDI I NEBOJSI NOVU TRIPLU KRUNU! 🏆🏆🏆
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Kakve prevare u reziji covica & co. Mec moze biti registrovan samo postojecim rezultatom
G

GostO

pre oko 1 mesec

Covic je obrnuo ovu igricu. Ali ne salim se. On se igra sa njima. Kako ih je resio u ABA ligi sa aferom Parfem, tako ih je resio i veceras. Em ih ima u saci za sutra sa sastanak sa ABA ligom, em veceras mora da trce nazad da ne vi izgubili sluzbenim rezultatom, jer je Zvezda na terenu, posto su se stvorili uslovi da se utakmica odigra. Ovo je sad riskantan potez, ali videcemo sta ce biti.
s

sda

pre oko 1 mesec

svaka cast, ako je to sport. Moze to ovde u ovoj crikus drzavi, nek resi tako i evropu.
9

939329202

pre oko 1 mesec

Rešili ste sami sebe prijatelju, jer kad ova sekta ode sa vlasti vas neće biti... Sami kopate jamu koja vas čeka, a ničija nije do zore gorela...
A

As77

pre oko 1 mesec

Ovo je stvarno preslo sve granice..izadju napolju a onda se vracaju kad su igraci partizana kuci..
u

ujaa

pre oko 1 mesec

Mnogo ste smešni... 2 gidine ste bojkotovali KSL. Da su vas izbacili u 2.ligu, kao što je trebalo, do ovoga ne bi došao...tačka
A

Ab

pre oko 1 mesec

Kada je dodela pehara??
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Taman neka odigraju 5 na 5 , covic, vesna i filip sudije.
I

Igrace kod tebe

pre oko 1 mesec

Sramoti jedna grobarska! Vrwdjate decu igracima okjujete ih i gadjate svim i svacim! Pa vi jos i drzavu pljujete koha vam je svw dala!? Vi ste Milojko(STOJKO) Arseniću zreli svi za kolektivnu dijagnozu kod psihijatra picevsi sa Zeljkom na čelu! Niste ni svesni da moze da radi KATANAC MILOJKO!
s

sramota

pre oko 1 mesec

hvala bogu pa nisam ovako vaspitan, kao poslednje kukavice se ponašaju
M

Mjv

pre oko 1 mesec

Nisi ti vaspitan
A

Asad

pre oko 1 mesec

zeljko, reci 8
j

jjjjjjjjj

pre oko 1 mesec

kad može Djoković do 3 onda možemo i mi
F

Fakundo

pre oko 1 mesec

Cirkus se nastavlja . Sram vas bilo i jedne i druge
z

zohan

pre oko 1 mesec

Konačno neko realan! +1
O

Okečuke

pre oko 1 mesec

Hahaha s'njima uvek komedija.
R

Realno...

pre oko 1 mesec

Prvo, sudija nije odsvirao kraj, već prekid utakmice da se isprazne tribine...Kada su se ispraznile, igrači se vratili, kako im je i rečeno...I šta je sporno tu???
A

Arxx

pre oko 1 mesec

Sviđa mi se što pružate podršku ovome što se dešava. To samo govori o vama koliko ste ljigavi i jadni.
C

Crrrr

pre oko 1 mesec

Dr.Covic covek haos i pravi politcar i za naseg limara je licno Nikola Tesla....Manipulant koji zna posao...ovim zagrevanjem Zvezda dobija tekmu....prazna hala , 20:0...cao...jos jedna lekcija
8

839330202

pre oko 1 mesec

Koga zabole, u lakrdija zemlji lakrdija pravila, pa neka im lakrdija titula...
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Ovi se vratili nazad na parket,zato sto im otisla zadnja 88-ca za zeljeznik!😂😂😂😂
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Sve veći cirkus, sve manje smešno
K

Koko7

pre oko 1 mesec

Uvek su se vredjali igraci, treneri itd... ali nikad zene, deca, porodice... Bar sa stane Zvezde nikad nisu, a ovi od Gurovica, Lalata, Nedovica, Covica i dalje... Nismo isti!!!
o

o cemu ti

pre oko 1 mesec

TI si zaboravio aleksandra pavlovic, tomasevica i vujanica ili se samo pravis glup?
K

KOSARKAS100%

pre oko 1 mesec

Novicina zena, Tomasevoceva zena, Vujaniceva mama, Bogdanoviceva mama.... druze jel si pri sebi?!
S

Simić

pre oko 1 mesec

Slagali ste za svakog od tih igrača. Osim za Tomaševićevu. Stariji navijači znaju i koji su razlozi bili za to. Za ostale ste sve slagali. Možete vi na vašim forumima da pišete, pa prepisujete šta hoćete. Decu od 6 godina vredjate i još opravdavate to. Koliko ste se samo nakupili frustracija i nemoći.
G

Gost nedragi

pre oko 1 mesec

Naravno da nismo isti! Vasa braca su oni podgoricki Varvari,dve najgore navijacke grupe u Evropi! Zato ste i bili dugogodisnji najbolji ortaci. Pre dve veceri fizicki!!! napadate nase igrace i sudije iz samo vama znanih razloga.Po ko zna koji put. A pre desetak dana nas dobijate u Areni,uzimate seriju, podizete pehar zasluzeno. I nikome od nasih navijaca nije palo na pamet bilo kakav fizicki konatakt sa nekim iz vase delegacije. Naravno da nismo isti! Gde sa vama da budemo isti? To bi bila neizbrisiva sramota!
Z

ZzzRrr

pre oko 1 mesec

Taman ih ima 10, da odigraju jedno poluvreme. Grk trener jednih, Neša Ilić drugih, markere imaju i samo cepaj!
P

Pedja....

pre oko 1 mesec

Politicki tim, kakvo dno od tima...jadni i bedni....
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Kolika je komedija ovaj sport, stravično. Ljudi u srpskom fudbalu su gospoda za ovo
g

gostttt

pre oko 1 mesec

pa duhovi sever oduvek bili
g

gostxxx

pre oko 1 mesec

xexexexe...šta je bre ovo?Pa ludnica šta čitam. Gasi državu,tucaj kamen. Panter zaspao,Trifa kod devojke,Zoc kiti pevajku,Ledej čeka bus....
J

Jones

pre oko 1 mesec

Navijači Partizana, ako ih možemo nazvati navijačima, su zabranili svojim košarkašima da igraju. Ima i video na internetu. Tako da je ovo pobeda Zvezde za tripletu.
C

Cile00

pre oko 1 mesec

Čovke ih rastura, hahahaha
K

KK Crvena zvezda

pre oko 1 mesec

Navikao na prevare. Kada je mogao da ugasi KK Crvena zvezda, sklon je svakakvim marifetlucima.
z

zohan

pre oko 1 mesec

ako pod “ih” mislis na Sepsku kosarku u potpunosti se slazem.
g

gostgg

pre oko 1 mesec

rastura svoje igrace od stamote sto ih voda tamo vamo kao ovcr
Ц

Цопе

pre oko 1 mesec

Хахахахахахахахахахахаха
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Uhvatite se za uši, pa odigrajte jedno Kozaračko kolo.
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Mogli su ovi iz Železnika i u 3 ujutru da se vrate, ionako rade šta hoće... Mogu da napuste teren kada žele, da se vrate kada god požele, njihovi navijači mogu da vređaju Obradovića i Savića i nema praznjenja tribina... Treba Partizan da traži 20:0 i ni slučajno da se vraća na parket!

Realno123

pre oko 1 mesec

ovo za vredjanje zena i djece je vasa sramota i nije razlog napustanja ni prekida vec sto je gadjana klupa
D

Deda11

pre oko 1 mesec

Druze svaki normalan covek treba da prihvati cinjenicu da nije isto vredjati igraca/trenera (iako sam i protiv toga) i vredjati PORODICU, zene, decu itd. Urazumimo se.
n

ništa ne brini

pre oko 1 mesec

I biće 20-0 ako se ne vratite na parket
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Nije u pitanju vredjanje trenera, predsednika igraca, vec vredjanje zena igraca, i dece. A tu ste vi specijalci, kda treb porodica da se vredja.
p

postic

pre oko 1 mesec

Razlika je u tome sto oni vredjaju njih a ne njihoveporodice zenu decu,stoko

gemathegreat

pre oko 1 mesec

I Savić i Obradović su dobili odgovore na svoju retoriku. Po čemu su oni zaštićeni a porodice nisu ??? Mrzi me da nabrajam gafove partizanovih igrača.
N

Nero Wolfe

pre oko 1 mesec

Na osnovu čega partizan može da traži 20 0, ljudi božji napravili ste linč,službena lica su zbog toga ispraznila halu i vi ne želite da nastavite utakmicu,dok su igrači Zvezde na terenu,šta tu nije jasno?
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Ne treba niko da se vredja, nebitno da li je to Obradović, Savic, Covic... Ukoliko se za vredjanje Coviceve zene prazni arena, onda je morala da se isprazni i za vredjanje Obradovica, Savica... Gadjanje sudija je samo posledica neuskladjenosti kriterijuma za pražnjenje hale. O skandaloznom sudjenju u prvom mecu bolje da ne pricam... Svi navijaci Partizana ce biti ponosni ukoliko se Partizan ne vrati na teren. Niko nece da trpi ovu tiraniju.
G

GostLalat1

pre oko 1 mesec

Robert... Željko i Savić su navijači Zvezde možemo da ih vređamo koliko hoćemo, naši su, a i Avramovića, Trifunovića....
O

Olegunar

pre oko 1 mesec

Znaci oni sami napustaju utakmicu, vracaju se kad zele, prazne tribine ako se bilo sta cuje pogrdno protiv njih, sviraju kraj utakmice, sviraju pocetak? Jel moze biti veca lakrdija od ovog? Sram da bude predsednika ovog sramotnog takmicenja kao I sudije i delegata vecerasnje utakmice!
7

7 metli

pre oko 1 mesec

Slažem se, sramota predsednika ovog takmičanja koji vas nije kaznio što dve godine za redom niste igrali.
S

Soksksjs

pre oko 1 mesec

Sram bilo sve u srpakoj košarci što vas nisu, kad ste prvi put odbili da igrate ovu ligu, odučili zauvek! Ne da gledamo ovo sranje!
O

Osmopulos

pre oko 1 mesec

Niti su prekinuli utakmicu,niti su sami izasli,niti su odlucili da prazne tribine,niti su iz Zeleznika..Sve si slagao.
i

ij

pre oko 1 mesec

Druze sudija nije svirao kraj nego prekid dok se hala ne isprazni, kao u petom mecu u finalu aba lige pre 2 godine.
@

@Olegunar

pre oko 1 mesec

Nit sami napustaju nit se sami vracaju, a patizan nije od juce da su otisli kuci, znaci svesno nisu izasli i napustili, samo sto to ti ne kapiras, nisi ni svesan kako te voze ali bitno neces da pricas protiv neuspesne sezone i trenera i 20+ miliona. Ispran mozak lako se vodi ;)
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Pa posle 5 na 3,meča sami protiv sebe ovo je novi vrhunac apsurda.

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Pa vrstili se da urade istezanje i relaksacioni trening.
B

Bruka

pre oko 1 mesec

Sta reci, oni teraju po svome, mi teramo po svome, a iza obe ekipe zna se ko stoji. Sad ce izjaviti kako su oni hteli da igraju i kako su Partizanovi igraci ti koji su prvi napustili parket itd
И

Извини...

pre oko 1 mesec

...дао сам ти плус грешком.

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Pa imaš video kako se igrači dogovaraju sa navijačima. Šta to ima sa Zvezdom ???
c

cinjenica

pre oko 1 mesec

kao prvo utakmica nije prekinuta tj igraci su otisli ne zbog vredjanja nego zbog gadjanja igraca zvezde a mediji crno beli ameju to da spomene, gadjane su i sudije ,ali spominju samo Vesnu Covic jer im takav narativ odgovara
B

Bruka

pre oko 1 mesec

Dada, ti si na utakmici i sve si video, prodat vam je taj narativ i slepo se drzite istog. Utakmica je prekinuta zbog vredjanja navijaca, sto se jedino na Partizanovim utakmicama desava.. Navijaci su nastavili da vredjaju, i kad je par igraca zvezde ustalo i krenulo u svlacionicu, navijaci debili su krenuli da gadjaju predmetima klupu zvezde. Postoji video gde se vide igraci zvezde kako ulaze u tunel, nijedan se ne drzi za glavu, i navijaci ne bacaju nista na iste
U

Ub ub ub

pre oko 1 mesec

Alooooo Mozambik,Zimbabve…Afrika jel se cujemo?Vi ste Licemeri,ni vise ni manje.Gadjali ste Igrace Mokracom,vredjali ste Funkcionerima Kluba sve zivo i mrtvo.Takodje Treneru,bacali Flase i Case na Teren,vredjali tamne Igrace bacanjem Banane na Teren,pa samo zato se svuda u Evropi prekida Utakmica i prazne Tribine ali ne u ovok Drzavi gde se Favorizuje jedan Klub ne samo u Sport,nego u celom Drustvu…ali sta da ti kazem ili ste sicofreni ili Licemeri…biraj.
Y

Yui

pre oko 1 mesec

Verovatno ce igrati izmedju sebe..
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Dajte ljudi nemojmo da se zaj.....amo. Pravimo cirkus od nekadašnje srpske lige koja je bila u top 5 u Evropi.....
K

Kimmi

pre oko 1 mesec

Čuj 'pravimo' cirkus. Cirkus je već 23-4 godine, ovo je sve potpuno logično. Ne znam ni sam zašto uopšte pratim sve ovo, totalna komedija
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Ide trojka za Partizan!🖤🖤🖤🖤