Komentari na vest

Teo otvorio dušu - o Olimpijakosu, CSKA, Dudi, Zvezdi, NBA, Riversu, najtalentovanijem saigraču...

2

2x11=Mona

pre oko 2 sata

Teo svaka tebi cast kao kosarkasu, ali nisi trebao ovako po svom klubu za koji sad igras i koji te rani. Znao si i sam da CZ igra rekreativno EL, zasto te cudi to 15mesto. Dosao si u klub koji jos nema pobedu u plejofu, pa nije ti ovo CSKA ili Oly, pa cak i taj Virtus. Na kraju ono glavno, navodeci najbolje sa kojima si ikad igrao, pa gde bas 2 Dulova proizvoda, jos jednog stavis bez premca kao najboljeg centra. Secas li se ti kako nas je Dule 15 puta za redom. Zar nisi mogo barem nekog iz Cz ili da stavis Moku iz proslog zivota.
N

Na ovakav intervju

pre oko 2 sata

Coveka koji je uvek bio fer prema svima, ti ostavljas komentar pun zlobe i zavisti. Nismo isti. P.S. Teo, svaka cast i hvala za sve
Z

Zigmund

pre oko 2 sata

Odlican intervju, jos jedna potvrda Dudine velicine. Nekad su Ranko i Aca bile trenerske reprezentativne velicine, zadnjih godina odrzali nas Duda i Kari, uz Saleta.
A

Aca LJotic 89

pre oko 3 sata

Ajde Teo uzmi jos jednu Triplu Krunu kao i prethodne sezone.
T

Treba nam 4ka

pre oko 3 sata

Lepo je sve ovo o Teu i njegovoj karijeri i svi mu cestitamo na tome i podrzavamo ga potpuno! Nego sta ce mo sa pravim Problemom sto smo opet sezonu poceli NEKOMPLETNI zato sto nasa Uprava odbija da dovede dobru 4-ku nakon ne dolaska Petruseva,i zato sad zbog toga vec pocinjemo da Gubimo utakmice poput ove u Dibaiju! Jel to nasa Uprava ceka da opet na pocetku sezone izgubimo 5-6 utakmica za redom u EL pa da oni konacno Shvate da se nikad Jaca EL i ABA ne moze igrati sa Nekompletnim timom bez dobrog pojacanja na poziciji 4-5 koje nam fali najvise i to se vidi iz aviona!
M

Monteroo

pre oko 3 sata

Kad pogledaš tu putanju Oly,CSkA ,NBA...evrolige....klasa je to... Šta li bi sad trebalo da se desi da neki nas klinac dodje do tog nivoa i ovako traje.... Nemoguća misija.
V

Vladano79

pre oko 3 sata

Steta za Aleksandrova...neverovatan talenat

Ујка Житко ПФК

pre oko 4 sata

Kako je bilo u Drajzerovoj?😂😂😂😂
F

Floksi

pre oko 3 sata

Kada bi me i zanimalo kako je tamo prvo bih tebe pitao. A nisam ni ja mnogo pametniji kad repliciram osobi sa ociglednim mentalnim smetnjama . I to kazem onako ljudski,ne navijacki.
K

Kurir djoka

pre oko 3 sata

vrhunski tebra, dobijes 8 metli na ulazu i spil karata da igras poker
0

0-4 ili 8-0 ?

pre oko 3 sata

Kalcopolista, koju 🧹 vise preferiras,onu u kosarci 8-0 ili ovu u fudbalu 4-0 ?
L

LegendaTeo

pre oko 4 sata

Zbog Tea sam zavolijo jos vise kosarku. Cak sam i gledao njegovo utakmice u italijanskom prevenstvu, samo da se nagledam njegove kosarke.
Г

Ггоосстт

pre oko 4 sata

Џордан Форд из Трента може да се прогласи за мвп еврокупа после једног меча. Какав играч! 31 поен, 3/3 за 3 и 11/12 за два. Страшан продор, брзина, разноврсност на полагању. Не могу човека да стигну да фаулирају. Први клуб у Европи. Врло брзо у Евролиги. Не бих се зачудио одмах неко да га покупи. 1998. годиште.
B

Badzaproczv

pre oko 2 sata

Tobi 20poena,toliko koliko je evrokup merilo... Super je to sto je on dao, ali ajde da sacekamo
G

Gost997

pre oko 4 sata

Do veceras mi je bio najomiljeniji igrac, a onda vidis koliko je obican covek koji samo dobro radi svoj posao, nikakvo ludilo, glupiranje, da ti merak bude da popijes pivo sa njim, posle ovoga mi je jos drazi
D

Delija RS

pre oko 4 sata

Ovakvog čoveka ste našli da falsifikuje te....Teo legenda bio i ostao! Živ i zdrav bio!
P

Pojacanje na 4-5

pre oko 4 sata

COVICU I UPRAVO,AKO NE DOVEDEMO DOBRU 4-KU USKORO,PROPASCE NAM CELA SEZONA!
g

gost1234

pre oko 5 sati

zar vi stvarno mislite da ce neko uzeti citati ovo sve, a da nece sacekati da pogleda podcast?
s

slovo po slovo

pre oko 4 sata

ja pročitao, ne škodi.
g

gost54321

pre oko 4 sata

da, mislimo.
S

Sherlocked

pre oko 4 sata

Zao mi te , ako ovo nisi u stanju da procitas jos je i zanimljivo , ti nisi od basni odmakao. Uzas. Stidi se.