Tajrik Džons (© KK Partizan)
Tajrik Džons (© KK Partizan)

Tajrik Džons dobro prošao, čekaju se novi pregledi za Ajzeu Majka

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.09.24. | 08:41

Snažni centar nije teže povređen i na raspolaganju je treneru Željku Obradoviću

Prva pripremna utakmica Partizan Mozzart Beta otvorena za javnost imala je sve. Čvrsta igra, neizvesna zavrpnica, podružetak, ali nažalost i povredu. U finišu meča požalio se na povredu borbeni Tajrik Džons koji je signalizirao na bol u zadnjoj loži zbog čega nije odigrao poslednje minute utakmice. Ipak, prema informacijama koje stižu sa Sicilije za Mozzart Sport, situacija nije dramatična. Medicinski tim je reagovao odmah, ustanovljen je grč i duže pauze neće biti. Na Željku Obradoviću je da odluči da li će Džouns igrati večeras finale turnira protiv Trapanija.

Tokom ovih priprema i na tri utakmice, Džons se vrlo brzo adaptirao na novu sredinu, pokazao je da će biti jedan od bitnijih igrača u timu Željka Obradovića u timu, posebno kada je energija u pitanju kako u napadu tako i u odbrani. Atraktivnim zakucavanjima je već stekao simpatije, a ni u odbrani se na ove tri utakmice nije štedeo. Pokazao je da može da igra i u tandemu sa Brendonom Dejvisom pa je činjenica da povreda nije ozbiljnije prirode odlična informacija jer će moći nesmetano da nastavi da se priprema za početak sezone koji je zakazan za 25. septembar protiv Borca.

Izabrane vesti

Do tada bi trebalo da se oporavi Ajzea Majk, američki internacionalac nažalost je doživeo peh već na prvom treningu sa ekipom 20. avgusta. Povredio je list noge i od tada je na posebnom režimu rada i nije igrao tri pripremne utakmice. Prema poslednjim informacijama, krilni centar će tokom naredne medelje ići na nove preglede kako bi se ustanovilo kako teče rehabilitacija.

Do tada crno-beli igraju turnir u Beogradu na otvorenom, potom idu u Atinu gde će 21. septembra igrati protiv Panatinaikosa, a onda sezonu otvaraju protiv Borca u ABA ligi, potom protiv Baskonije 5. oktobra Evroligu u Vitoriji.



tagovi

KK PartizanTajrik Džouns

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara