Davis Bertans (©AFP)
Davis Bertans (©AFP)

Sve smo bliži megatransferu: Poznati detalji Dubaijeve ponude Bertansu

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.09.24. | 18:33

Potpis još nije ozvaničen, ali sve više deluje da će se desiti uskoro

Odjeknula je iz Grčke košarkaška bomba o dolasku Davisa Bertansa u Dubai i izgleda da bi posao mogao da bude završen uskoro.

Kako javlja američki novinar Mark Stajn, očekuje se da vrsni Letonac više ne bude u konkurenciji za ugovor sa Golden Stejt Voriorsima, čime indirektno najavljuje kraj njegovog boravka u najkvalitetnijoj ligi na svetu!

Izabrane vesti

I ne samo to, novinar ESPN piše i da je razlog toga ponuda koju je Bertans dobio sa Bliskog istoka. Naime, Bertansu je Dubai dao predlog za višegodišnju saradnju čime bi postao najzvučnije pojačanje ovog leta u Jadranskoj ligi!

Osim toga, Letonac bi imao izlaznu klauzulu u slučaju da dobije poziv da se vrati u NBA ligu.

Bertans je prošlu sezonu počeo u Oklahomi, ali je završio u Šarlotu sa kojom je beležio 8,8 poena, 1,8 skokova i jednu asistenciju, uz 37,5 odsto šuta za tri poena.

Kakvo bi to samo pojačanje bilo za Dubai! Podsetimo, klub iz UAE je ovog leta doveo Klemena Prepeliča, Leona Radoševića, Avudua Abasa, Ahmeta Duverioglua, Džakorija Vilijamsa, Danila Anđušića, Nemanju Dangubića, Aleksu Uskokovića... Biće mu ovo prva godina u evropskoj košarci, odnosno ABA ligi.


tagovi

Davis BertansKK DubaiKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara