Komentari na vest

Sve promene u Evroligi: Ko je dobio prvu pozivnicu i zašto je Partizan propustio trogodišnji ugovor?

C

Cirkus iz predgradja

pre 29 dana

Naravno da ovi sto ih peglaju sa 50 poena razlike nisu u prvom planu niti iko zeli da ih gleda, cirkus klub
P

Potpuno je jasno

pre 29 dana

Naravno da klub koji je bio 11. i ostvario cak 16 pobeda ima prednost u odnosu na klub koji je bio fenjeras tj 16. sa samo 11 pobeda i cak 23 poraza. Posebno od se zna da je prosle godine neko bio 6. sa cak 22 pobede a neko tek 10. sa 17 pobeda. Dzaba neke sklanjalica lige i drveni trofeji kojima se smeje ceo svet.
b

bv BB bb KBB b BB bb BB kbkvkbkv BB vknvbvk k

pre 30 dana

t
I

Idemo dalje

pre oko 1 mesec

Bićemo opet oni stari.....!
t

tip 16

pre oko 1 mesec

Promena duska ivanovica za ovog grka, Nejpir,Bolomboj,Gedraitis,Hanga,Smart,tobi,gilespi,tomkins,topic,jago,teodosic,simonovic,davidovac, vise pojacanja nego Pao, najveci budzet u El i top 16
D

Da podsetim....

pre oko 1 mesec

....6 puta za redom💦
Z

Zeljko Odlazi

pre oko 1 mesec

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 6 derbija za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 12 mestu, izgubio ABA ligu...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener!
M

Metlanje

pre oko 1 mesec

IZGUBILI DUPLU KRUNU I U FK I U KK,PLUS CAK 6 DERBIJA ZA REDOM...METLA 🧹
P

Pedja 444

pre oko 1 mesec

To su hteli da urade I u fudbalu sva sreca zaustavili su u korenu superligu.
S

Srbija 1991

pre oko 1 mesec

Zoc rekorder, 3 sezone 1 trofej !
o

objasnili ste

pre oko 1 mesec

16 pojacanja top 16
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

Prvak ABA lige sigurno ide u EL. Što se tiče jadnih partizana oni zavise od toga želi li Valensija da igra EL ili ne. Do sada nisu izjavili da žele da napuste iste. Dakle, mrka kapa za jugoslavenske partizane.
@

@marko bas kraljević i ne

pre oko 1 mesec

Ne lozi se, igraće i jedni i drugi.
G

Gost MMS

pre oko 1 mesec

G- dine Brezovac, nije profesionslno , a ni etički sa Vaše strane što niste objavili moj komentar o ponašanju i tretmanu Dejana Bodiroge prema klubovima ABA lige ( Zvezdi i Partizanu) koji su ga i delegirali na najviši položaj EL. Komentar je krajnje dobronameran i nije vulgaran !
K

Kosa plava

pre oko 1 mesec

Koja je ovo lepojka kraj Željka Vidim da guta knedlu
I

I jedne

pre oko 1 mesec

I druge nek posalju u evrokup da se ne svadjaju vise, pa ako ga osvoje igrace evroligu.
r

rumenige

pre oko 1 mesec

Ovi sa 🧹 u dupetu idu u evrokup da ih tambura opet tuti fruti bursa disko disko partizani 😆

Jedan je ZOC

pre oko 1 mesec

Moze ali kad na vrbi rodi grozdje idemo u Evroligu a ako Zeljko odstrani Pantera i dovede nekog novog Lesora i Papapetrua idemo pravo na vrh Evrope.
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Rumeni lajavac propo
L

LFCC

pre oko 1 mesec

S obzirom da je sad zvanicno da ABA liga vise nema mesto u EL, napustiti takmicenje koje vise nema poente.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 1 mesec

Cemu aba liga? U toj ligi su zvezda i partizan na prva 2 mesta. Mega 4. Borac 10. Fmp 11. Siguran sam da su vojvodina i spartak bolji od krke, mornara i cibone. I to je vec 7 nasih ekipa. I na to dodajte zlatibor, vrsac, slobodu… Moze da se napravi veoma kvalitetna liga sa 12,14 ili 16 ekipa. Da se ozive neki centri u srbiji. Mi svim ostalim zemljama cinimo uslugu da igraju sa nama. Sta ce buducnost u crnoj gori? Sta ce cedevita u sloveniji? Sta ce igokea u bih? Dominantne ekipe koje se prosetaju do titule. Kod hrvata nema neke ekipe koja se izdvaja, svi su losi. Al ovo sve nisu nasi problemi, nek rade sta hoce. Mi imamo osnov za jaku i stabilnu ligu. I uraditi sve da i dalje imamo 2 predstavnika u el. Jer to i jesu srpski predstavnici, a ne predstavnici aba lige.
J

Jao jao

pre oko 1 mesec

Ti ili si vrlo mlad ili volis da se pravis naivan… setite se Srbije i Srpskih klubova knda kada vam to odgovara… zanimljivo veoma.
Z

Zigalion

pre oko 1 mesec

Ceo ovaj tekst pokazuje svu besmisao ABA lige. Od nekada 2 predstavnika. sad cekamo jul da vidimo ko ce igrati uz novcanu nadoknadu. Cilj EL su veliki gradovi pre svega iz finansijski mocnih drzava. Ja sam ubedjen da kad bi se pojavili klubovi u Varsavi, Bukurestu, Briselu ili Amsterdama sa ozbiljnim budzetima, pre bi dobili pozivnicu nego veciti. Tako je u svim sferama drustva i odnosima "Evropljana" prema nama. Druga stvar koja ukazuje na besmisao ABA lige je da je kvalitet te lige neznatno jaci od lige koja bi se mogla formirati samo u Srbiji sa 10 do 12 klubova. Sada u Srbiji ima 7 solidnih klubova i formiranje takve lige bi uticalo da i ostali zapnu da u svoj grad dovedu vecite ili da gledaju klince Mege. Hale bi bile pune, a to je najbolji poziv za klince da gledaju i treniraju kosarku. Trece, zadnjih nekoliko godina slusamo da Srbija vecinski finansira ABA ligu (spominje se Telekom), znaci ima se para, onda te pare preusmeriti u sopstvenu ligu. Sa jedne strane ti finansiras tu ligu, tvoji klubovi su jedino sto vredi u njoj (uz ponesto Buducnost), a u upravljackim strukturama nas nema, sve neki direktori, predsednici, iz CG, HRV i SLO. Prave nas budalama za nase pare, tako je bilo u Jugi, cim nesto njima ne valja, odmah dreka i veca prava za republike. Nikad nama nije bilo srece sa HRV i SLO, al mi nikako da naucimo iz proslosti.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Moras takvu ligu i markentiski da ispratis, da nacionalna tv prenosi meceve, a ne da pola Srbije ne moze da gleda Evroligu, a pola ABA ligu, isto kao i u fudbalu, da marketing podignu i makar 2 meca po kolu stave na tv sa nacionalnom frekvencijom, druga bi se prica pricala
O

Ok

pre oko 1 mesec

Da prekinemo raspravu. Kao sto je El u interesu da timovi iz velikih gradova Pariza, Madrida, Rima, Atine igraju ligu tako je i nama u ABA ligi. Ostavite ABA ligu. Interesantnija je bilo koja utakmica nego recimo Zlatibor Cacak. Mozda treba uvuci u pricu po jedan tim iz Madjarske, Rumunije i Bugarske. Sada svako moze da plati 5 Amera.
Z

Zigalion

pre oko 1 mesec

@Ok Verujem da je interesantnije Zlatibor-Borac nego Krka-Mornar. Borac je predstavljao nesto i u SFRJ.
N

Nazad u Evrokup

pre oko 1 mesec

NAKON IZGUBLJENE DUPLE KRUNU I CAK 6 DERBIJA ZA REDOM ONI BI DA IGRAJU OPET EL...🤣🧹🧹🧹🧹🧹
N

NISTE ISTI

pre oko 1 mesec

ONI SU PRVACI EVROPE ONI IMAJU TRI KUPA R. KORAC EVRO KUPOVI. ONI SU MILJAMA PRED VAS !
@

@niste isti

pre oko 1 mesec

A da ti priznas da se nisi ni rodio kad to pricas sto navodis. Mnogo davno bese rodjace. Vi bi da omalovazite stalnog ucesnika el zadnjih 8 sezona i nametnete anonimni klub koji se ugurao u el preko placene pozivnice kao sedmoplasirani tim ABA lige koga je Zvezda pometlala neki dan. To je bezobrazluk
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Mislim da bocanje ima bolju i ispravniju organizaciju od ovih evroligasa! Zato mi je košarka smiješna, u fudbalu ima svega i svačega ali fudbal je sport br. 1 i kilometrima udaljen od svih sportova!
6

6 za redom...

pre oko 1 mesec

Da li stvarno neko normalan misli da je klub iz laktasa koji je sa 30 mil budzetom pogubio Duplu Krunu i cak SEST derbija za redom sto je rekord za Ginisa, takav zasluzuje sad da igra EL a jednog jedinog trofeja osvojio nije....🤦
d

deda Mile

pre oko 1 mesec

Brzo ste zaboravili 13 u nizu, ne derbija nego godina.
M

Metla 6x

pre oko 1 mesec

KLUB KOJI TITULE I EL VIDEO NIJE CAK 13 GODINA U OVOJ DECENIJI NE ZASLUZUJE DA IGRA EL I TACKA!
E

Enky

pre oko 1 mesec

Onda se vrati 30 godina unazad,pa onda tvoji ne bi igrali ni ABA ligu,a KKP bi imao višegodišnju licencu,sve po zasluzi
O

ON VAM STANCA TITULE !

pre oko 1 mesec

TURISTI ,DA VAM NIJE VODJA VI BI STE BILI NIKO I NISTA. VRATITE FILM GDE STE BILI PRE NJEGA ,PROSJACI !
Z

Zmaj93

pre oko 1 mesec

Mogu samo da zamislim kakvi slepci vode Fibu, kad su broj dva pored ovakvog idiotskog takmičenja kao sto je danasnja evroliga.
k

kratka pamet u Srba

pre oko 1 mesec

Za one kojima je promaklo: Partizan je 2011 godine pristao na novi sistem bodovanja za EL, potpisao “kompromisno” rešenje sa EL a NA SVOJU ŠTETU, da bi se ojačala srpska košarka jer su se rezultati iz Srpske lige bodovali za EL isto kao i rezultati u ABA (po 40% su vredela oba takmičenja). Naredne godine došlo je do promene vlasti u Srbiji, znamo od tada šta se događalo (čuveni UPPR, pozajmljivanje grba FMP-u, i ostale finansijske “mađije” kako bi se dugovi izbrisali), i eto dobismo svi novog vladara regionalne košarke, koji se borio samo za svoje mesto u EL i za sebe, a što je rezultiralo marginalizacijom srpske košarke, te danas imamo ligu koja nema termine, a koja služi samo zadovoljavanju sitnih ličnih interesa…Uz ovo treba dodati sa je Partizan bio protiv ulaska ABA dok je Čović oberučke bio ZA!
p

placi jace...

pre oko 1 mesec

@kratka... Covic vas sa Zvezdom metla redovno evo vec punu Deceniju ipo, u zadnjih 15 god uzeli ste samo JEDAN TROFEJ a potrosili preko 100 mil narodnog novca,zato vam nista drugo sad nije ostalo nego da svaki dan kmecite na Covica jer vam unistio detinjstvo i ne mozete mu nista jer je doktor kosarke za sve vas!
I

Ilija 1206

pre oko 1 mesec

Kakva laz! Bas te godine ste imali jedan od najvecih budzeta u istoriji ovih prostora. To se desilo posle odlaska na final four. Tada ste imali, neke od ponuda za trogodisnju licencu. Ali uz uslov da prikazete transparentno poslovanje i da vam oni malo.procesljaju knjige. I videli smo epilog, posto ste poznati kao najposteniji klub u univerzumu.
@

@Ilija 1206

pre oko 1 mesec

mi smo sve naše dugove VRATILI zaključno sa ovom godinom! U tome je razlika između ciganije i kluba sa imenom i prezimenom. Za ciganiju ne postoje pravila, moral, karakter, dostojanstvo…ciganija radi sve da bi ušićarila za sebe bilo šta, pod bilo kojim uslovima, jer ciganija nema svest o javnom interesux već samo trpaj u svoju zadnjicu..zato smo ti gde jesmo jer 60% države je ciganija ona najgora, prostakluk, bezakonje, otimanje, bahatost…zato ciganija ostaje ciganija, koliko god sami sebi poklonili medalja, pehara, love, čega god…a shvatićete svi problem jednoumlja za 10-15 godina, ali tada će biti kasno dečaci
b

bvb

pre oko 1 mesec

Bukvalno si izmislio odgovor. Lepo u tekstu pise da ste imali dogovor sa EL samo su vas ocigledno zajebali jer ste kao i svih prethodnih godina muljali gde god ste mogli. Secate se utakmica gde Boris Tadic rasirenih ruku peva na pocetku utakmice? Pritom sve to je bilo pre promene vlasti o kojoj toliko brujite. UPPR je u Zvezdi poceo 2011, godine za vreme prethodne vlasti koja je i upropastila Zvezdu svojim semama sa Zikom puakom i Vesicem.
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Samo licenca i nista vise. Duboko sam uveren da kao vicesampioni sveta to zasluzujemo.
K

Kuvacx

pre oko 1 mesec

Ovo nema veze sa ligom Šampiona od pre 2000 te,ovo je privatno takmičenje u kojem privatnici mlate lovu a mi im se još i uvlačimo u stražnjicu sa velikim parama. Ja bih razumeo da se uvlačimo da bi zaradili,ali mi dajemo ogromne pare i još se uvlačimo,ko je ovde lud? FIBA Liga Šampiona je za nas mera.
Л

Лазар

pre oko 1 mesec

Најлицемјерније и најпоквареније такмичење које тренутно постоји на свијету.
t

tekstovi

pre oko 1 mesec

mlacenje prazne slame mogli smo bitii u EU,da nismo odlucili da se koljemo 90-ih ,pa ponovo biramo iste stetocine.
I

Indijanac iz Gandijeve

pre oko 1 mesec

Ne pišite da su Olimpija, Cibona, Bosna, Jugoplastika i Partizan bili šampioni Evrope, nema dovoljno televizija i jutarnjih programa da se Čović pojavi i objasni kako to nije isto takmičenje.
b

bvb

pre oko 1 mesec

Cekaj druze, niko ne spori da ste bili prvaci Evrope jer je to u tadasnje vreme bilo najjace takmicenje. Ali, ta EL i ova ULEB EL nemaju veze jedna sa drugim. Pa evo sutra da se osnuje ova Superliga u fudbalu i da je igraju najjaci evropski klubovi, a da u isto vreme napuste UEFA takmicenja, je l bi Zvezda onda mogla da tvrdi da je osvajala to takmicenje?
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Pa naravno da se gubi "uticaj" jer za razliku od ovdašnjih "novinara" koji ne vide nista sporno u OTVORENIM PRETNJAMA sudijama i mešanju službi bezbednosti u praćenju sudija tamo neko u EL koji brine o tom takmicenju itekako vodi racuna o tome jer ne zeli da sponzorima takmicenja objasnjava kako "sampion" ABA lige uvek bude G17+ tim EL.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

A čime preti sudijama ? Sa dokazima o njihovim prljavim radnjama i kradjama kako u buticima tako i na košarkaškim mečevima ? Ako je to u pitanju onda i nek im preti sve dok sve ne izadje na videlo.
N

Nanas

pre oko 1 mesec

Ja mislim da sociolozi i psiholozi treba da nam daju objasnjenje ponasanja partizanovih navijaca posle sinocnje utakmice, 95% njihovih komentara, slave pobedu tima koji ima od nastanka pro hrvatski stav i to ne kriju, tima koji ima trenera punog kontroverzi, cak se taj trener i sa njihovim bozanstvom od trenera vise puta sukobio, skoro da padaju u histeriju od radosti zbog tamo nekog Lesora, uz to sve ,non stop prozivaju Zvezdu zbog toga sto je Pao osvojio ?!?!?!? Zaista, vise nego cudno ponasanje
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Jbg kad nemaš svoje, onda i tudje pripisuješ sebi.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Ovo nije sportsko već dogovorno takmičenje. Nekad je postojao neki kriterijum. Ovo je sad cirkus. Ono što nisu uspeli u fudbalu uspeli su u košarci. Žao mi je što večiti plivaju u tom mulju. Dokle god ih molimo biće samo gore.
m

mi jsjjy

pre oko 1 mesec

objavite komentar čitam ove vesti i razmišljam da li forsirate sve ovo samo da se zaboravi metla i, nadam se, vašem porazu u kls. svake godine bude frka oko aba lige i evrolige zadnjih par godina, pa niste pravili tekstove, debate itd.... naročito prošle godine kada je partizan osvojio aba ligu, znamo i kako (odugovlačenje sa igranjem, isključenje kampaca itd.., podsjetite me ako sam nešto zaboravio) tako da sad mislim da ponovo pišete tekstove hvalospeva partizanu jer ste mu glavni sponzori pa morate da opravdate uloženi novac tako što ćete sakriti činjenice poraz u aba ligi i katastrofalnu sezonu u el s obzirom na 22 miliona evra nadam se uloženog novca ako ne i više mislim da zvezda ima primat nad parzitanom i to vas koči. Cigani ne razmišljajte igraćemo Evroligu a za njih ne znam
S

Stari Pjer

pre oko 1 mesec

Kad god bi se ukazala prilika zvezdas Bora Stankovic je "pomagao" Partizanu.
G

Guh

pre oko 1 mesec

Igokea2 ide u Evrokup Zvezda ide u Evroligu, dzaba sve kradje
V

Vlada79

pre oko 1 mesec

Ja lično mislim da je suludo platiti 750.000 eura za učešće u Evroligi, kada je nagradni fond smešan, tačnije, Partizan je ove sezone od Evrolige dobio 350.000e a Zvezda nista, posto klubovi ispod 14.mesta nemaju finansijsku nagradu. Zaista mislim da nasi klubovi treba da se okrenu FIBA Ligi Sampiona i da te pare pametnije ulože. Recimo, FIBA LŠ je sad u lošoj pregovaračkoj situaciji a Zvezda i Partizan nude pune hale svaku utakmicu, a to bi moglo da povuče još neku ekipu i tu bi i mi i FIBA imali korist. Ali FIBA vode potpuni ludaci, sto se vidi i po formatu kvalifikacija tako da od toga nema nista, nazalost.
7

777

pre oko 1 mesec

Za partizan nema naslova "bez para tesko ,sa parama jos teze"? jel?
G

Guh

pre oko 1 mesec

placite kise jesenje ide mala igokea2 u Evrokup
p

partizan le

pre oko 1 mesec

vreme je da se vratimo u Evrokup jer to i zasluzujemo po igrama
b

boze me sacuvaj

pre oko 1 mesec

Ovo je kao kada bi zvezda trazila da udje u LS zbog Barija i publike, totalno odsustvo mozga ...
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A šta su to uradili u dve sezone?