Komentari na vest

Sve manji prostor za manevar, Srbiji treba šest pobeda za siguran put na Mundobasket

B

Bruka...

pre gotovo 2 godine

...je kakvi panjevi igraju. Ej, Dangubić, Marinković, Uskoković, Marjanović, Petrušev, Ristić, pa ovo je cirkus a ne reprezentacija. Navedeni igrači ili ne igraju barem dve, tri sezone u svojim klubovima, a ovi koji koliko toliko igraju, tipa Uskoković, Ristić, nemaju kvalitet za državni tim. Gde je Milutinov, kada je završio prvenstvo? Nedovića sam lično video u Beogradu, zašto nije u reprezentaciji? Anđušić? Zašto Luka Mitrović nije pozvan, sigurno je imao mesta u ovakvoj ekipi? A Pešić mi deluje kao da je sa druge planete...sve u svemu,za mene očekivan poraz čim sam video naš sastav...
J

Je

pre gotovo 2 godine

Ako sam dobro razumeo mi treba sve da dobijemo a oni sve da izgube i eto nas :-)
R

Resenje

pre gotovo 2 godine

Treba pozvati na mesto selektora Obradovica. On ne bi ni igrao kvalifikacije sa ovim igracima. Makar se ne bi brukali. Bilo bi 20:0 i zauvek prica kako je neko drugi kriv a ne Obradovic.
O

Opozicionarski

pre gotovo 2 godine

Steta sto je bio povredjen junak poraza iz Belgije detence Trifunovic bivsi igrac Crvene Zvezde. P.s. Lepo je Žoć ispao na fotografijama sa Vuckom na prijemu od pre neki dan.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Sad kad njih Jokic sve iz provoza!!! Sad kad pokaže šta zna!!! Mi nešto očekujemo od ekipe gde igraju Dangubic, Zagorac i slični… Pa njih Borac iz Čačka peglao kad je hteo.. Danilovic treba da ideee!!! Momentalno guši reprezentaciju svojim pulenima
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

1) Znači, kad ne ide Dangubić je naš, a kad je uzimao titule bio je vaš? 2) Zagorac ti je kriv i kad nije u sastavu. Objektivnost na nivou.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

A šta će u ekipi ako ne igra? Kome takav treba?
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Kako ono bi, idi jadi konje Jokicu. Nas neka peglaju Letonija i Belgija.
m

miile

pre gotovo 2 godine

a Kari....Džo Bajden
N

Nott

pre gotovo 2 godine

Nije greska ni trenera ni igraca, vec fibe ovo je postalo poptuno besmisleno, pa nama svaki put drugi igraci igraju?? Sta je tu kriv trener, on ne zna ni ko ce doci da igra, a tek igraci nista krivi nisu kako da se uigraju, kad nikad ne odigra 3 meca ista ekipa? Ja stvarno ne verujem napravili su sprdnju od ovih tzv prozora, a svi cute, nadjite kompromis kako su fifa i uefa uspele..
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

Taoci Amerike moj druže.... A igrači kupljeni dolarima da lade m..a pa se mnogo ne stresiraju.
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Da pobedimo Grcku i Tursku dva puta kome dozvoljavaju svim igracima da igraju sem ovima iz NBA je nemoguca misija.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

TIGAR PIROT GUMA 💪💪💪💪
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Moraju neke stvari da se razgranice i shvate. Mi imamo u ovom trenutku 2 ili 3 vrhunska igraca top klase, koji mogu da nose ovu reprezantaciju. To su naravno Jokic, Bogdanovic i Micic. Oni prostu menjaju celu kompoziciju tima i daju nam potpuno novu dimenziju, koja nas stavlja u top 3 reprezentacije evrope. Kad oduzmemo njih trojicu, reprezentacija Srbije postaje suvi prosek. Zasto? Pa zato sto osim njih imamo nekoliko odlicnih igraca, ali veterana koji su u ozbiljnom padu, sto je i normalno zbog godina (Bjelica, Teodosic, Marjanovic), nekoliko velikih talenata, ali koji tek treba da se izbruse i da dostigno nivo da budu faktori u reprezentaciji (Jovic, Pokusevski, Djurisic), imamo nekoliko dobrih evroligaskih igraca, ali koji su igraci uloge, nikako nosioci (Lucic, Kalinic, Guduric) i imamo brdo prosecnih i ispod prosecnih granicnih evroligaskih i evrokup igraca, koji na nivou reprezentacije nisu sposobni da prave nikakvu razliku. Dakle mi bez ovog trojca Jokic, Bogdan, Micic, uz Lucica, Kalinica i Gudurica smo trenutno suvi prosek i reprezentacija bez glave i repa, jer je napravljen veliki jaz izmedju nosioca i ostalih igraca. Prosto nemamo dubinu u rosteru, jer nailazi smena generacija. Ovi stariji vise nisu dovoljno dobri, a ovi mladji jos uvek nisu dovoljno stasali. Iz tog razloga nas ovi prozori gde ne igraju najbolji prosto unistavaju.
A

A gde ti je...

pre gotovo 2 godine

... Milutinov?
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

Đorđević je za Pešića-Fil Džekson
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

bravo, sudi po jednom utakmici.
O

OhNe

pre gotovo 2 godine

Avramovic plejmejker. Ha ha ha ha
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ma de opusteno, sad kad je otjeran Đorđević koji je deo NACIONALNE KATASTROFE sa 3 srebra (OI, EP, SP) 1/4 finalom SP i polufinalom EP - reseni su svi problemi. Nakon OI propustamo SP (cekajuci katastrofu na EP). HVATAMO ZALET 💪💪💪💪💪
K

Ključ svega

pre gotovo 2 godine

Nije Djordjević kriv nego uništavanje VK Partizan!
K

Ključ svega

pre gotovo 2 godine

Pravda za VK Partizan!
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ja sam navijač Zvezde, ali kad pišemo o reprezentaciji klub me ne zanima. Poslije zlatnih godina (zakljucenih 2002) UBEDLJIVO NAJUSPEŠNIJI SELEKTOR JE ĐORĐEVIĆ - UBEDLJIVOO..
O

Ostrašćeni kom

pre gotovo 2 godine

Hahahaha, šta ti je klasičan Grobar. Ne bi izdržao a da nešto ne slaže ili izvrne. Prvo Djordjević je samo jednom morao da se kvalifikuje na prvenstvo i to je imao više sreće nego pameti, protiv nikad jačih Gruzije, Austrije i sličnih veličina. Nemačka i Grčka ga lagano školovale. Za neplasman na Olimpijske igre najveći krivac je on, jer je daleko lakše na iste se kvalifikovati sa Jokićem, Bogdanovićem, Micićem i družinom nego sa Avramovićem, Dobrićem i Smailagićem. A tri, čekamo Evropsko prvenstvo. Daj Bože da Kari uzme titulu (bez Bogdana, mada bih lično voleo da se oporavi do tad) pa završi ćete svi na aparatima. Koji su to mozgovi zadojeni mržnjom ej...
@

@Gostimire

pre gotovo 2 godine

Ti si navijac Zvezde koliko sam i ja LeBron James
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

A sta je OSTRAŠĆENI sa kvalifikacijama za Olimpijske Igre???
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Pa evo Kari se "isprosipao" 🤣🤣🤣 Koji je to nivo razmisljanja 1/4 finale SP sa Đorđevićem katastrofa, SAD NECES VIDJET SA PESICEM SP, čovek nas je eliminisao - JESI SVESTAN???
R

RARITET

pre gotovo 2 godine

Sale se mucio u prozorima takodje ali sa Ilijom Djokovicem na pleju.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Da ustanes kad ga pominjes. MUČIO SE, ALI PROLAZIO I IGRAO FINALA. Sad nakon OI, pozdravi se i sa SP.
y

yyyyyuuu

pre gotovo 2 godine

Letonija prolazi dalje sa 3-1 skorom a ne 2-2...oni su oba puta pobedili belgiju, samo su od nas izgubili i imaju bolji medjusobni...odogovaralo bi nam da u zadnjem kolu britanija bije tursku pa da sa njima igramo odlucujucu, naravno ako pobedimo belgijance u Nisu
Đ

Đurađ

pre gotovo 2 godine

Vraćaj Đorđevića dok još ne zabode ugovor. Čovek nam sve medalje doneo od 2010. I velika takmičenja. Kari u penziju, da hrani golubove.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ma sta ce nam, zar nije bolji Kokoskov koji nas NIJE ODVEO na OI i Pesic koji nas NIJE ODVEO NA SP. Puna Srbija "strucnjaka", kazu Sale NACUONALNA KATASTROFA, sad uzivaju u ispadanju u kvalifikacijama i dalje forsiraju kako je sve super. KOLEKTIVNA DIJAGNOZA SVIMA TREBA.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Samo strpljivo... Mlada je ovo ekipa, nov tim... Ovo je vjerovatno projekat na duže staze... Ima i taj mundonasket 2028...
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Mlada pa najmladji koji je igrao ima 25 godina