Štimac ide u Turk Telekom!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 07:02

Kako saznaje MOZZART Sport, ugovor će biti ozvaničen uskoro

Vladimir Štimac bi koliko od danas trebalo da postane novi košarkaš Turk Telekoma, saznaje MOZZART Sport!

Prema našim informacijama, Štimac bi trebalo da dobije vrlo bogat ugovor na dve godine, s tim što će nakon prve godine imati mogućnost izlaska iz saradnje s vrlo ambicioznim klubom iz Ankare. 

Izabrane vesti

Nije nekadašnjem srpskom reprezentativcu bilo potrebno mnogo vremena da pronađe novi angažman posle rastanka sa Efesom. Klub će promeniti, ali državu ne! Ostaće u zemlji gde igra već četiri godine i gde je dosad prikazao neke od najboljih partija u svojoj karijeri. Štimac je tokom karijere po jednu sezonu branio boje Eskišehira (nekada Olin Edirna), te Banvita, da bi u Bešiktašu potpuno eksplodirao i postao jedan od najboljih centar FIBA Lige šampiona, što mu je kasnije donelo angažman u Efesu. Tu je nastavio sa dobrim partijama, imao dvocifrene učinke u dve najvažnije statističke kolone, pre nego što ga je sadašnji trener istanbulskog kluba sklonio...

Podsetimo, Turk Telekom je u prošlu sezonu ušao s velikim sredstvima i ciljem da se odmah vrati u tursku elitu, a nedugo pošto je obezbeđen povratak u najviši rang takmičenja obelodanjeno je da će klub nastupati u Evrokupu naredne sezone. Turk Telekom će, inače, biti Partizanov rival u grupnoj fazi Evrokupa i imali ste priliku da pročitate neke značajnije informacije o klubu na stranicama portala MOZZART Sport.

Turk Telekom je u dosadašnjem prelaznom roku angažovao nekadašnjeg igrača Makabija Silvena Landsberga, te Kenija Gabrijela iz Panatinaikosa i Redžija Redinga iz Bajerna. 

Piše: Nikola STOJKOVIĆ (nikolaS_sN)
Foto: MN Press


tagovi

KK Turk TelekomVladimir Štimac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara