Komentari na vest

Stefanović: Situacija je katastrofalna, dvojica su morala na infuziju

C

Cokili

pre preko 2 godine

"Voleo bih da prodje Partizan da im se revansiramo za poraz...". A ako prodjes Partizan, jel bi voleo i da Zvezda prodje, pa da se revansiras i njima i zasto ne?
n

noless

pre preko 2 godine

Evo ga Radonjin mini me
i

isto rekao m

pre preko 2 godine

posle meca sa Partizanom za vikend,nije kao da je uticalo na pobednika ali dva igraca su mi ...odhebi covece..ili vodi tim ili daj ostavku..
K

KoronaJeNije

pre preko 2 godine

Meni ovakve izjave apsolutno nisu jasne! Od strane bilo kod trenera! ovaj ima temperaturu, tu je sa nama, ovi na infuziji, mucenici pa igraju? CEMU? dovodite zdravlje jednog, dvojice ili N igraca u pitanje? Rizik od teze povrede! Povredjeni- klupa! Nemas roster? - Odustanes!!! Prestanes da kukas!
c

czbg1

pre preko 2 godine

Svidja mi se stav trenera Stefanovica oko mladih igraca, kada kaze ne treba samo da jurimo NBA prospekte. Stice se utisak da sad kao ako ne ode igrac u NBA on nije dobar, zasto ne praviti Evroligaske igrace poput Kalinica, Jovica. Gudurica, Lucica, Milosavljevica, pa ne mogu svi biti Jokic, a s obzirom na situaciju u kosarci takvi igraci ce nam biti suvo zlato, a obicno i vise daju za reprezentaciju nego NBA igraci, tako da svaka cast sto je neko progovorio na tu temu, mozete misliti neuspeh je igrati za Fener i Real, niste stigli do Lejkersa pa ste losi. :)