Komentari na vest

STATISTIKA: Kada je pao defanzivni bedem, istopila se i razlika - Asvel za četvrtinu ubacio skoro kao za poluvreme

G

Gost555

pre preko 2 godine

covek drzi lazica zadnju cetvrtinu civek ne moze da sacuva dedu sa gerijatrije u invalidskim kolicima,najveca prevara srpske kosarke branko lazic
P

Prepoznavanje lica

pre preko 2 godine

19 izgubljenih lopti i 3 trojke i pobede.
ž

železnik

pre preko 2 godine

Da uzme aba ligu kažeš? Hahhahaha, znaš kako se kaže da nada umire poslednja. Džaba sve kad je došao Željko da vas pošalje nazad u zamrzivač.
V

Viktor IGO

pre preko 2 godine

ASVEL BIO OCAJAN U PRVO POLIVREME ! NIKAD GORI ASVEL. SAMO TRECU ODIGRAO DOBRO , CETVRTA IZEDNACENA. SVE U SVEMU SLABO SAMO BORBENOST NISTA VISE. PROSECNA IGRA .
G

Gorojko

pre preko 2 godine

Dejan Radonjić je najtrofejniji trener u istoriji Zvezde,doktor za odbranu,dobar čovek i krajnje simpatičan lik.U odnosu na razne Šakote,Obradoviće i ostale trenere koji su prodefilovali Zvezdom u zadnjih 20 godina je trenerčina i klub u ovom trenutku sigurno ne može naći boljeg trenera koji bi uopšte pristao da radi u Zvezdi.Siguran sam da će i ove sezone osvojiti ABA ligu i domaće prvenstvo.Ali on ima jednu manu koja ga razdvaja od onih "creme de la creme" vrhunskih trenera i koja Zvezdu sputava da konačno napravi neki iskorak u Evroligi a to je njegova "pogubljenost" u završnicama utakmica i nesposobnost da utakmicu uspešno privede kraju. Naime,ukoliko Zvezda na 3-4 min pre kraja ne vodi preko 10 razlike velika je verovatnoća da će izgubiti tu utakmicu jer ekipa uvek u završnicama fudbalskim rečnikom "stane na loptu" i troši vreme,umesto da igra do kraja i napadne koš protivnika.Da se razumemo, ima tu i do selekcije igrača,pošto Radonja preferira dobre defanzivce pa mi nikada u rosteru nemamo više od 1 ili 2 igrača-meč vinera koji mogu rešiti utakmicu i kad ih protivnik rezonski u tim trenucima zatvori ishod se zna. Jednostavno,Radonja će od 10 neizvesnih završnica na jednu loptu da izgubi minimum 9 i to je konstanta njegovog rada u ovom i prethodnom mandatu. Znam da će mnogi opravdanje za ovakve poraze naći u nedovoljnom budžetu ili nedostatku sreće u ključnim momentima ali ja sam ubeđen da su to samo opravdanja i ništa više. Hvala na pažnji i laku noć !
V

VosaBg

pre preko 2 godine

Slazem se brate samo jedna mala ispravka...poslednjih 9 god , nemoj 20 :) Hihihi
R

Rajko legenda

pre preko 2 godine

E mnogo jak trener kad nijednu EGAL utakmicu ne moze da dobije.