Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Stanje u ABA ligi: Dve utakmice odložene, ostale se igraju

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.20. | 16:41

Uprkos blokadi računa

Kakva je situacija u ABA ligi? Blokada računa, te zaraženi igrač u Cedevita Olimpiji, karantini... Mnogi su pomislili da bi moglo da dođe do situacije da se čak 2. kolo ABA lige i ne odigra. Međutim - igraće se. Doduše ne celo.

Naime, kako je ABA liga objavila, mečevi Krka - Igokea i Primorska - Cedevita neće biti igrani, tačnije te utakmice su odložene.

Izabrane vesti

Cedevita mora da bude u desetodnevnom karantinu zbog koga večeras neće moći da igra protiv Burse u Evrokupu, a neće igrati ni protiv Primorske iz istog razloga.

Sa druge strane, Krka je igrala u prvom kolu upravo protiv Cedevite i zbog tog pozitivnog testa u redovima Ljubljančana sada i Krka mora da bude u karantinu.

Sudar Krke i Igokee trebalo bi da se odigra 21. oktobra, a Primorske i Olimpije 22. oktobra.

Dakle, pored svih peripetija ipak ćemo gledati košarku na Jadranu za vikend, ali neće biti celog kola. Pored problema sa koronom, ABA liga ima problem i sa finansijama, blokiran joj je račun i pravo je pitanje kako će se stvari dalje odvijati jer ABA liga pokriva mnoge troškove, a to sada ne može da uradi jer joj je račun u blokadi.

Derbi 2. kola igraće Partizan i Budućnost u subotu, dok će se igrati i zanimljiv srpski obračun između Borca i Crvene zvezde u Čačku.


tagovi

ABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara